Rövid beszámolóm a szombat estéről:
Egész nap csendesen,kicsit magamba szállva voltam.....nagyon megnyomott az este súlya. Lassan ment az idő,de eljött......mivel a korábbi helyről "kitiltottak"(a BM és barca drukkereknek nem tetszett hogy a BM elleni visszavágón,a már kezdetektől realt leszóló kis buzigyerekeket móresre tanitottam,vicsorogtam a góloknál,és a szokásos stilusomban leküldtem őket a padlóra), igy kénytelen voltam egy másik egység felé indulni,ott két real drukker a tulaj,igy nagy baj nem lehet.
Ahogy megérkeztem mindjárt pár realos a keblére emelt,nekiláttam szeszelni izomból.....volt két barcás is,de ezek valami számomra megmagyarázhatatlan okból,nem a real szidása,leszólására specializálódtak,normálisan voltak.
Az egyik nagy realossal szóba elegyedtem.....első mondata az volt,baj lesz....mert nincsen pepe.....na mondom jó helyre jöttem,itt értő kezekben leszek.
Folytattam az alkoholos italok,professzionális és kifinomult eltüntetését......érkezett egy nagyon nagy haverom is,ő real szimpatizáns,de amúgy valencia drukker.Na....ő is termel ha italról van szó.
....és kb eddig vagyok 100%osan képben....innen már csak elmondások,telefonomban fotók,vagy rajtam ma is látható sérülések,vágások a bizonyitékok,hogy ezek után is éltem....léteztem.......van még pár bevillanó kép....ramos gólja utáni perceken át tartó 230 decibeles orditásom,állitólag a pizzária padjain utgráltam....közben lehettek rajtam a vágások szerintem,meg az órám szíja is elszakadt,ezt hétfőn tudtam meg,mert odaadta egy haverom,hogy vigyázott rá.
A meccs után (innen mindent elbeszélések alapján közlök),nem voltam hajlandó magyarul,csak spanyolul beszélni.....
ami érdekes,mert nem beszélem a nyelvet. Több helyen is vártak állitólag,ezeket ma tudtam meg,mert hivtak hogy beszéltünk mobilon,vártak rám,de nem jelentem meg.....persze,ilyenkor leragadok és folyik a tésztaszűrés....mert a foci 100-al.
Arra még emlékszem hogy egy pubba érkeztem,ahol a góré egy nagy milános....és ahogy beléptem,már rám is förmedt,na.....itt nem lesz örömködés(irigy kicsit mert a milán sehol sincsen),a kidobó gorilla,meg odafordult a főnökéhez,és rákiáltott,"azt csinál amit akar!!!!!".....a főnök meg vigyázzba állt....ugyanis a kidobó egy legalább akkora madridos mint én....azért nem megy sehová meccset nézni,mert agyonverné azt aki a realra szólni mer,ez az álláspontja......kérdeztem is tőle egyszer,mit szólsz ehhez a patkány hegyihez aki mindig kulázza a realt,annyit mondott,"egy ütésből megölném."
Aztán a főnök(ezt is elbeszélés utján ma tudtam meg,szólt a kidobónak amikor a felesége seggét megfogtam) hogy dobjon már ki,de azt mondta neki ,hogy "figyelj,ha ki is rúgsz innen,én soha nem fogom kidobni".
4 órakor értem haza......kicsit zwack reklámos fejjel.....másnap meg harmadnap egy érdekes,fura érzésem volt.....nyugodt voltam...és büszke....olvastalak titeket....óránként átolvastam a véleményeket,az örömöket....ahogyan büszkén viseltetek,mint egy igazi madridista.....és szépen nyugalomban két napig alig szóltam a témákhoz,mert nem volt mit....mindent leirtatok amit lehetett......az öröm mindenkinek ott volt a véleményében....nem volt fejben gyengézés,hülyeramosozás,baromdimarizásás,faszmourinhozás...vagyis mindenki rendben volt agyilag,rendbe voltatok téve.
régóta vártam erre....most fogadom a gratulációkat,és egyetértés van azért......ha valaki,akkor a madrid megérdemelte ezt a bl serleget.
Na....most pedig elinditom a döntőt és megnézem "tisztán".
:Đ :Đ
egyébként voltam a kitiltott helyen is,mert másnap láttam a telómban a fotókat amit ott nyomtam....és szerettek,imádtak ,tele volt madridistával akkor már.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.