Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 23:22

Csak az olvassa el, aki az ilyenek, és ehhez hasonlók láttán nem kap infarktust..
ivánka írta: A rendes játékidő legnagyobb részében „megfojtott” Real Madrid ....

.... gondviselés is főszerepet játszott abban, hogy a brazil bekk – a többiekkel együtt – ráadáshoz jutott.

...egyenlítéshez óriási szerencse...

a hosszabbítás első gólját a walesi labdarúgó szerezte (2-1). Ebben legalább annyira megmutatkozik a mázli, mint a „plusz három perces” egalizálásban, elvégre a 100 millió eurós játékos a hagyományos két félidőben csak csetlett-botlott, és a „királyiak” kevés gólhelyzetét meghökkentően zavart és ügyetlen mozdulatokkal elrontotta.

...ale megkapta a lehetőséget, hogy két méterről, az üres hálóval szemben ne hibázhasson (2-1).

(Kuipers holland játékvezető ötöt tett rá a kilencvenre.) Igen, ezen múlt.

Mert a másfél óra döntő hányadában úgy zajlott minden, ahogyan az Atletico akarta...
Ferdítések, sarkítások, hazugságok.. :vivo:

Just Iván.. :roll: :roll:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 23:05

népszabadságba írt már egy cikket

Tízkeresztség
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. május 28., szerda 23:01

Tényleg, aki ilyen sporttévé-féléket néz, Iván barátunk megnyilvánult már azóta? :lol:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. május 28., szerda 23:00

én finoman adagoltam az italokat.
Már a meccs előtt egy órával elkezdtem sörözgetni.
Feljött az egyébként Barcas cimborám hozzám, aztán tovább iszogattunk, pár feles is lecsúszott, már részegségemben elkönyveltem a vereséget. Haverom mondta, hogy nyugi, kiegyenlítetek.
Aztán jött Ramos gólja...
részemről totális eufória. ledobtam a felsőm üvöltöztem, csapkodtam magam a földhöz félrészegen, másnap reggel a szomszédok is megjegyezték (egyébként nagy udvar van, messze vannak a szomszédok.. ez benne a pláne) hogy hallották, hogy nyert a Real Madrid.
Aztán már tudtam, hogy innen meglesz, Bale góljáig még pár feles lecsúszott, akkor már kész voltam mint a mateklecke.
És jött a wales-i. Alsógatyára vetkőzve őrjöngtem. A nadrágom a bokám csapkodta, amikor kimásztam az örömcigimre a teraszra.
Aztán amikor lefújták, még megnéztem a kupaátadást, és utána irány a kocsma.
Nagyszerű este volt, életem futballélménye. :D
még hétfőn is a hatása alatt voltam, annyit írhatnék erről a szezonról, erről a meccsről,a 10.-ről, majd ha lesz egy kis időm összeszedem a gondolataimat.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 28., szerda 22:48

az az este nekem is cinkes volt...0-1nél a végén senki nem hitte el nekem a "könyvesboltban", hogy ramos jönni fog...még poénkodtam is a végén, hogy kimegyek egy cigire a hajrában, mire visszaérek jön a gól...és jött. no onnantól nem kellett szeszre költeni. fizették a hitetlenek. picsarészegre egy ezresből még nem ittam magam. vagy ha igen, nem emlékszem rá :lol:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 28., szerda 22:47

Galacticos írta:
R.M.C.F írta:Bocs galacticos hogy nem irtam,és neked ez talány......mivel percenként jöttek a hozzászólások,és mindenkiben megvolt ami csak megkellett.....elnézést,még ha nem is hiszed el ez Te,és azt hiszed nem mondok igazat.
Inkább olvasd el újra amit irtam,hátha Te is elhiszed. :vivo:
vicceltem ember. de látom nem jött át. :D
eddig nem sűrűn volt olyan téma főleg nem a csapattal kapcsolatban amivel kapcsolatban a véleményedet magadba tartottad volna és csak kényelmesen üldögélve olvastad ahogy itt pofázunk. :)

Aha.....de most olyan voltam,mint a jóllakott napközis....csak heverésztem és olvastam......remélem a játékosok nem lesznek ilyen jóllakottak.

:mrgreen: :mrgreen:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 22:46

túl izgalmas a meccs, ráadásul vezet az Atletico, persze h nincs vicces kedvében :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 28., szerda 22:44

R.M.C.F írta:Bocs galacticos hogy nem irtam,és neked ez talány......mivel percenként jöttek a hozzászólások,és mindenkiben megvolt ami csak megkellett.....elnézést,még ha nem is hiszed el ez Te,és azt hiszed nem mondok igazat.
vicceltem ember. de látom nem jött át. :D
eddig nem sűrűn volt olyan téma főleg nem a csapattal kapcsolatban amivel kapcsolatban a véleményedet magadba tartottad volna és csak kényelmesen üldögélve olvastad ahogy itt pofázunk. :)

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 28., szerda 22:35

Bocs galacticos hogy nem irtam,és neked ez talány......mivel percenként jöttek a hozzászólások,és mindenkiben megvolt ami csak megkellett.....elnézést,még ha nem is hiszed el ez Te,és azt hiszed nem mondok igazat.

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. május 28., szerda 22:32

Nálam hasonló a helyzet, mondjuk Ramos góljáig nagyjából megvan minden, de a szünetben kb 2 deci jégert sikerült elpusztítani a nagy örömre. :mrgreen: Aztán Bale gólja még bevillant másnap, a többi már csak a telefonomból, valahogy sikerült elindítanom a felvételt, őrület volt. :lol: Azóta viszont nagyjából 20x néztem végig a 85.perctől, meg 1x végig. B-)
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 28., szerda 22:16

R.M.C.F írta:és szépen nyugalomban két napig alig szóltam a témákhoz,mert nem volt mit....mindent leirtatok amit lehetett......
na jó azért ezt ne.
te nem tudtál hozzászólni mert elmondtuk amit te is elmondtál volna? :D
pont te? :D

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 21:28

bazmeg 12 évet várunk a Tizedikre, vki meg nem is emlékszik rá h mit látott :lol:

nagy forma lehetsz az biztos :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 28., szerda 21:22

Rövid beszámolóm a szombat estéről:

Egész nap csendesen,kicsit magamba szállva voltam.....nagyon megnyomott az este súlya. Lassan ment az idő,de eljött......mivel a korábbi helyről "kitiltottak"(a BM és barca drukkereknek nem tetszett hogy a BM elleni visszavágón,a már kezdetektől realt leszóló kis buzigyerekeket móresre tanitottam,vicsorogtam a góloknál,és a szokásos stilusomban leküldtem őket a padlóra), igy kénytelen voltam egy másik egység felé indulni,ott két real drukker a tulaj,igy nagy baj nem lehet.
Ahogy megérkeztem mindjárt pár realos a keblére emelt,nekiláttam szeszelni izomból.....volt két barcás is,de ezek valami számomra megmagyarázhatatlan okból,nem a real szidása,leszólására specializálódtak,normálisan voltak.
Az egyik nagy realossal szóba elegyedtem.....első mondata az volt,baj lesz....mert nincsen pepe.....na mondom jó helyre jöttem,itt értő kezekben leszek.
Folytattam az alkoholos italok,professzionális és kifinomult eltüntetését......érkezett egy nagyon nagy haverom is,ő real szimpatizáns,de amúgy valencia drukker.Na....ő is termel ha italról van szó.
....és kb eddig vagyok 100%osan képben....innen már csak elmondások,telefonomban fotók,vagy rajtam ma is látható sérülések,vágások a bizonyitékok,hogy ezek után is éltem....léteztem.......van még pár bevillanó kép....ramos gólja utáni perceken át tartó 230 decibeles orditásom,állitólag a pizzária padjain utgráltam....közben lehettek rajtam a vágások szerintem,meg az órám szíja is elszakadt,ezt hétfőn tudtam meg,mert odaadta egy haverom,hogy vigyázott rá.
A meccs után (innen mindent elbeszélések alapján közlök),nem voltam hajlandó magyarul,csak spanyolul beszélni..... :hmmm: ami érdekes,mert nem beszélem a nyelvet. Több helyen is vártak állitólag,ezeket ma tudtam meg,mert hivtak hogy beszéltünk mobilon,vártak rám,de nem jelentem meg.....persze,ilyenkor leragadok és folyik a tésztaszűrés....mert a foci 100-al.
Arra még emlékszem hogy egy pubba érkeztem,ahol a góré egy nagy milános....és ahogy beléptem,már rám is förmedt,na.....itt nem lesz örömködés(irigy kicsit mert a milán sehol sincsen),a kidobó gorilla,meg odafordult a főnökéhez,és rákiáltott,"azt csinál amit akar!!!!!".....a főnök meg vigyázzba állt....ugyanis a kidobó egy legalább akkora madridos mint én....azért nem megy sehová meccset nézni,mert agyonverné azt aki a realra szólni mer,ez az álláspontja......kérdeztem is tőle egyszer,mit szólsz ehhez a patkány hegyihez aki mindig kulázza a realt,annyit mondott,"egy ütésből megölném." :lol:
Aztán a főnök(ezt is elbeszélés utján ma tudtam meg,szólt a kidobónak amikor a felesége seggét megfogtam) hogy dobjon már ki,de azt mondta neki ,hogy "figyelj,ha ki is rúgsz innen,én soha nem fogom kidobni".
4 órakor értem haza......kicsit zwack reklámos fejjel.....másnap meg harmadnap egy érdekes,fura érzésem volt.....nyugodt voltam...és büszke....olvastalak titeket....óránként átolvastam a véleményeket,az örömöket....ahogyan büszkén viseltetek,mint egy igazi madridista.....és szépen nyugalomban két napig alig szóltam a témákhoz,mert nem volt mit....mindent leirtatok amit lehetett......az öröm mindenkinek ott volt a véleményében....nem volt fejben gyengézés,hülyeramosozás,baromdimarizásás,faszmourinhozás...vagyis mindenki rendben volt agyilag,rendbe voltatok téve. :lol:
régóta vártam erre....most fogadom a gratulációkat,és egyetértés van azért......ha valaki,akkor a madrid megérdemelte ezt a bl serleget.

Na....most pedig elinditom a döntőt és megnézem "tisztán".

:Đ :Đ

egyébként voltam a kitiltott helyen is,mert másnap láttam a telómban a fotókat amit ott nyomtam....és szerettek,imádtak ,tele volt madridistával akkor már.....

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 21:15

Az ilyen lista szerintem nem tükrözi legjobban a dolgokat. Bajnokság és bajnokság közt is hatalmas különbség van, nem ennyire egyszerű a pontozás.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 28., szerda 20:50

h3x0r írta:
h3x0r írta: Ha megnezzuk a szamokat, annyira azert nem vezetnek siman a barcasok:

A 21. szazad 2001 jan 1-tol 2100 dec 31-ig tart
- Barca:6 bajnoksag, 3 BL
- Bayern:8 bajnoksag, 2 BL (2 elbukott BL)
- Real:5 bajnoksag, 2 BL
- Milan:2 bajnoksag, 2 BL (1 elbukott BL)
- MU:7 bajnoksag, 1 BL

(most hogy ki hany szuperkupat nyert, az lenyegtelen)

szerk.: jovore duplazunk es be is van hozva a csodabarca :D
Hopsz, csak most latom hogy az MU-nal kimaradt 2 elbukott BL donto :mrgreen:
szoval:

- Barca:6 bajnoksag, 3 BL
- Bayern:8 bajnoksag, 2 BL (2 elbukott BL)
- Real:5 bajnoksag, 2 BL
- Milan:2 bajnoksag, 2 BL (1 elbukott BL)
- MU:7 bajnoksag, 1 BL (2 elbukott BL)

szerk.: egyebkent erdekes (es meglepo is szamomra), hogy mi is es a barca is csak 2 spanyol kupat nyertunk.
Pont egy hasonló listát csináltam nemrég, ebben 2000-től vannak a csapatok rangsorolva, az alábbi eredmények szerint (top 4 bajnokság): (ha nem ide való - szerintem azért ez nem off - akkor helyezzétek légyszi át máshova.)

5 pont: BL győzelem
3 pont: Bajnoki cím , BL ezüst
2 pont: Kupa győzelem, BL elődöntő, Bajnoki ezüst, UEFA Kupa győzelem
1 pont: Kupa ezüst, BL negyeddöntő, UEFA kupa ezüst, Bajnoki bronz, Ligakupa és Szuperkupa győzelmek.

84 pont:
- Bayern München

74 pont:
- Barcelona

68 pont:
- Manchester United

66 pont:
- Real Madrid

55 pont:
- Chelsea

45 pont:
- Internazionale

40 pont:
- Juventus

38 pont:
- AC Milan
- Arsenal

35 pont:
- Liverpool

30 pont:
- AS Roma

27 pont:
- Borussia Dortmund

24 pont:
- Valencia
- Schalke 04

20 pont:
- Werder Bremen

18 pont:
- Deportivo La Coruna

17 pont:
- Atlético Madrid

16 pont:
- Lazio

14 pont:
- Sevilla
- Manchester City

13 pont:
- Bayer Leverkusen

8 pont:
- VFB Stuttgart

7 pont:
- Villarreal
- Napoli

6 pont:
- Real Zaragoza

5 pont:
- Espanyol

4 pont:
- Hamburg

3 pont:
- Portsmouth
- Leeds United
- Athletic Bilbao
- RCD Mallorca
- Real Sociedad
- Parma
- Wolfsburg
- Fiorentina

2 pont:
- Middlesbrough
- Tottenham Hotspur
- Wigan Athletic
- Getafe
- Real Betis
- Hertha Berlin
- Nürnberg

1 pont:
- Birmingham City
- Swansea City
- Blackburn Rovers
- Leicester City
- Stoke City
- Everton
- Cardiff City
- West Ham United
- Millwall
- Southampton
- Aston Villa
- Newcastle United
- Fulham
- Hull City
- Osasuna
- Recreativo Huelva
- Celta Vigo
- Deportivo Alaves
- Malaga
- Sampdoria
- Palermo
- Udinese
- Duisburg
- Frankfurt
- Union Berlin
- Kaiserslautern
- Aachen
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 28., szerda 20:00

volt írta: Remélem nem gond ,h más oldalról linkeltem, de csak ott találtam meg. Ha gond akkor nyugodtan törölhetitek.
Most nézem csak, hogy az én oldalamat linkelted be...vagyis a "volt" oldalamat. :lol: Aki innen netalántán lájkolta, GYORSAN vonja vissza!! :mrgreen: :lol:
dzsi91 írta:Én nem várom el a címvédést de egyetértek, most egy akkora gátat ugrott a csapat,hogy következő évben sokkal felszabadúltabban mehetnek a dolgok szerintem...kisebb nyomás,viszont ha sikerűlne a címvédés gyakorlatilag 2 szezon alatt odaverhetnénk a csodabarcát... Ráadásul a mezőny se lesz valami brutál, a Batca újjáépül ,Pép nem fog változtatni,a manchester nincs ott,az olaszok jóval gyengébbek mint mi, szerintem Mourinhoékra kell majd odafigyelni nagyon..
Azért van bennem egy olyan érzet, hogy "eljött a mi időnk" és most itt a visszavágás ideje. Végül is ha belegondolunk minden adott, vagyis klappol a csapat körül. Edző, légkör, játékosok (majdnem hogy). A nyáron meg kell erősíteni a keretet, a gyengéket félretenni és had szóljon. :)

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. május 28., szerda 19:43

Megvan a potenciál bennünk hogy BL címvédés legyen. A bayern tökéletes volt azt mégis elb.szták nekünk viszont bőven van hova fejlődni, összerakjuk a középpályát, nem lesznek Khedirák, Balenek normális nyara lesz+VB nélkül. Áh de jó lesz.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 28., szerda 19:43

Buitre írta:
petiamadridista írta:hát meg kell védeni a címet. :D
egyébként én erről azt gondolom, hogy előbb-utóbb valakinek úgyis összejön.
legyen a Real Madrid az :)
én a döntő előtt azt mondtam, hogy ha behúzzuk, meg is védjük. Ez volt a nehéz, letudtuk a mentális blokkot, innentől kezdve tarolunk :)
Én nem várom el a címvédést de egyetértek, most egy akkora gátat ugrott a csapat,hogy következő évben sokkal felszabadúltabban mehetnek a dolgok szerintem...kisebb nyomás,viszont ha sikerűlne a címvédés gyakorlatilag 2 szezon alatt odaverhetnénk a csodabarcát... Ráadásul a mezőny se lesz valami brutál, a Batca újjáépül ,Pép nem fog változtatni,a manchester nincs ott,az olaszok jóval gyengébbek mint mi, szerintem Mourinhoékra kell majd odafigyelni nagyon...A tkitakázókaz csukott szemmel verjük már...Psg talán,nemtudom ha a srácok úgy indúlnak neki,hogy most földhözverjük a csodabarca korszakát akkor meglehet,persze szerrncs is kell,ha okosan igazolunk és megfelelően motiválja Carlo a srácokat mi is lehetünk"korszakos" csapat csak még egy jó Bl szezon kell hozzá.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. május 28., szerda 19:11

petiamadridista írta:hát meg kell védeni a címet. :D
egyébként én erről azt gondolom, hogy előbb-utóbb valakinek úgyis összejön.
legyen a Real Madrid az :)
én a döntő előtt azt mondtam, hogy ha behúzzuk, meg is védjük. Ez volt a nehéz, letudtuk a mentális blokkot, innentől kezdve tarolunk :)

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 28., szerda 19:00

h3x0r írta: szerk.: egyebkent erdekes (es meglepo is szamomra), hogy mi is es a barca is csak 2 spanyol kupat nyertunk.
Mielőtt a triplázás lett volna a mérce, senki le se sz*rta a kupát. :)

Vissza: