Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
PEEtör

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. május 28., szerda 14:16

Egyébként szerintem egy kicsit igazságtalan a BL pénzek aránya...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 14:14

Xabi nézőként volt jelen, berohant a pályára, ergo simán kitilthatják pár évre minden stadionból... és akkor nem is játszhat :mrgreen: :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. május 28., szerda 14:12

morientes írta:
Xabi eseténél szerintem nem valószínű, Simeonét viszont jó eséllyel elmeszelik. Legalábbis remélem! :roll:
Megmondom őszintén,Xabi esetét nem is nagyon értem.A meccsről volt eltiltva,nem a stadionból kitiltva.Ès ugye,mivel a lefújás után ment be,onnantól már vége volt a meccsnek...
Cholo meg...Képtelen elviselni a vereséget,és aki így tesz,az nem is tanul abból...sajnos ez a baja Mounak is.
Az a fajta tisztelet,(mert sose birtam,meg a csapatát sem),ami általam övezte egész a BL döntőig,az el is veszett ezzel a hülyegyerekes megmozdulásával...
Ha jól emlékszem Xabi Ronaldo gólja után rohant be a pályára, akkor meg még tartott a meccs, de ez nagyon szőrszállhasógatás az UEFA-tól, de ezt már megszokhattuk. Ellenben Simeone ezzel az úszító, höbölgő stílusával egyáltalán nem focipályára való, teljesen elmeroggyant.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 28., szerda 14:05

Xabi eseténél szerintem nem valószínű, Simeonét viszont jó eséllyel elmeszelik. Legalábbis remélem! :roll:
Megmondom őszintén,Xabi esetét nem is nagyon értem.A meccsről volt eltiltva,nem a stadionból kitiltva.Ès ugye,mivel a lefújás után ment be,onnantól már vége volt a meccsnek...
Cholo meg...Képtelen elviselni a vereséget,és aki így tesz,az nem is tanul abból...sajnos ez a baja Mounak is.
Az a fajta tisztelet,(mert sose birtam,meg a csapatát sem),ami általam övezte egész a BL döntőig,az el is veszett ezzel a hülyegyerekes megmozdulásával...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 28., szerda 10:42

peti_madrid írta:Én lagziban voltam szombat este és nem volt tv, de megkértem az asszonypajtást, hogy ne mondja meg az eredményt, ha esetleg látja a facebookon/eredmenyek.com-on/akárhol. Megértette, hogy milyen fontos ez nekem, aztán tartotta is a szavát, másnap reggel meg szó nélkül eltűrte, hogy letöltöttem a meccset és végigizgultam, aztán örömködtem, utána egész nap ezzel kapcsolatban olvasgattam, videókat néztem, stb. Jó asszonyka, na :mrgreen:
De ha letöltötted, akkor akkor a videó hosszából sejtetted, hogy hosszabbítás lesz, nem? :)

Amúgy névnapi buliban én is néztem volna, magam köré szedve a vendégeket, v valahogy megoldom, mást is érdekelne biztos. Én arra értettem, hogy ha választani kell, és nincs olyan megoldás, hogy mindenki jól jár, akkor had ne legyek már papucs, h a család az első, és a RM "csak" a második. De ilyen szitut szülésen kívül, nem nagyon tudok elképzelni. Esetleg valami hirtelen tragikus esemény vagy nem tudom, de ezt már nem is akarom idekeverni, olyat senki ne éljen át.

Na de offból ki!

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. május 28., szerda 10:07

Én lagziban voltam szombat este és nem volt tv, de megkértem az asszonypajtást, hogy ne mondja meg az eredményt, ha esetleg látja a facebookon/eredmenyek.com-on/akárhol. Megértette, hogy milyen fontos ez nekem, aztán tartotta is a szavát, másnap reggel meg szó nélkül eltűrte, hogy letöltöttem a meccset és végigizgultam, aztán örömködtem, utána egész nap ezzel kapcsolatban olvasgattam, videókat néztem, stb. Jó asszonyka, na :mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 10:04

Donát írta:ha mindenképpen választani kényszerülsz, akkor mi a fontosabb, pl gyermekszületése
-Asszony, 9 hónapig húztad, bírjá má ki még 90 percet! :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 9:53

Kercsó írta: én végig azt hittem, hogy számodra Khedira szerepeltetése volt a legnagyobb sokk.
én buta :'(

:Đ :Đ
Az is eléggé taglózott :lol: :lol:

@névnapi buli miatt, kihagyni egy BL döntőt, amiben a Real játszik? Valaki írt, hogy még a szülinapot megérti, vagy gyémántlagzit, akármi. Hát meg a lófa...t :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 28., szerda 9:49

RealRaúl77 írta:
Donát írta:Azért nem biztos, hogy az a nyomi, akinek a család fontosabb a focinál, legyen akármekkora rajongó is. :P
Háááát, az a barátnő, aki nem érti meg, hogy ez egy nem akármilyen sörmeccs, hanem egy kibekurt bl döntő, amire 12 éve vártunk, és meglehet az évek óta hőn áhított decima... azért na..

Én barátnőm is tudott volna ezer más dolgot csinálni, és ott ült velem, mellettem végig és nézte a meccset, pedig köze nincs a focihoz. Szegény, amikor körülötte 10 ember ugrott fel üvöltve Ramos góljánál, majd szörnyethalt, úgy megijedt, azt se nagyon tudta, hogy mi van :lol:
De tanul! Mondogatta, hogy ez az Atletico mennyire durva, és milyen undorítóan játszik :lol: meg hogy Modric, meg DM, és Marcelo milyen király (persze így a neveket még nem vágta). Azért jó érzés, na, látni nála ezt a fejlődést :sziv:
Én arra gondoltam, ha mindenképpen választani kényszerülsz, akkor mi a fontosabb, pl gyermekszületése. Amúgy szinte mindig meg lehet oldani. Néztem már én is 2003-ban (?) lagzin a konyhában haverokkal, szakácsokkal, ahogy az Osasuna
fordított a Real ellen, mert volt lehetőségem 2 x 45 percre eltűnni.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 28., szerda 9:15

Donát írta:Azért nem biztos, hogy az a nyomi, akinek a család fontosabb a focinál, legyen akármekkora rajongó is. :P
Háááát, az a barátnő, aki nem érti meg, hogy ez egy nem akármilyen sörmeccs, hanem egy kibekurt bl döntő, amire 12 éve vártunk, és meglehet az évek óta hőn áhított decima... azért na..

Én barátnőm is tudott volna ezer más dolgot csinálni, és ott ült velem, mellettem végig és nézte a meccset, pedig köze nincs a focihoz. Szegény, amikor körülötte 10 ember ugrott fel üvöltve Ramos góljánál, majd szörnyethalt, úgy megijedt, azt se nagyon tudta, hogy mi van :lol:
De tanul! Mondogatta, hogy ez az Atletico mennyire durva, és milyen undorítóan játszik :lol: meg hogy Modric, meg DM, és Marcelo milyen király (persze így a neveket még nem vágta). Azért jó érzés, na, látni nála ezt a fejlődést :sziv:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 28., szerda 9:09

Becksy23 írta:A papucs :) Azt hiszrm nincs az az alkalom ami miatt kihagynék egy United/Real BL döntőt, de mint írtátok egy névnapèrt még egy Elche elleni meccset se... Talán ha pont szülne az asszony a döntő idején... Mobilról nézném akkor is :)
Azért nem biztos, hogy az a nyomi, akinek a család fontosabb a focinál, legyen akármekkora rajongó is. :P

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. május 28., szerda 9:06

mia san mia írta:Özil is valahol 10-15
17-re emlékszem, és egy év múlva lejárt volna a szerződése.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. május 28., szerda 9:02

Realista24 írta:
mia san mia írta:Szerintem ne menjünk bele ebbe a témába. :) Egyrészt off, másrészt oldalas anyázás lenne a vége.
Elég nagy blődségek sültek ki már most is ebből.
Anyázás nem lenne, hidd el. Az meg, hogy blődségnek nevezed, amit írok, nem esik jól. Olvass kicsit utána, bár szerintem tudod, hogy miről írok.
Nem akartam bunkó lenni, elnézést. Tudom miről van, szó tény, hogy a Bayernből könnyebb bekerülni a válogatottba.
De ez a többiek terrorizálása dolog nekem nem tetszett.
Sajnos kőkemény piac van. A német csapatok nem csak a Bayernnel szemben képtelenek megtartani a legjobbjaikat.
A külföldi csapatok is bőven áron alul viszik őket. (Vidal 10M Özil is valahol 10-15)
Tény, hogy a Bayern vonzó a Bundesliga játékosainak, hiszen Münchenben van a legnagyobb esélyük nemzetközi trófeát nyerni.
Az, hogy Lewa ingyen jön egy dolog. Ezt lehet rossz szemmel nézni, de egyrészt az Ő döntése, másrészről ilyen kalibert ingyen igazolni, egyrészről lehet, hogy böki néhány ember csőrét, de szerintem zseniális.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. május 28., szerda 1:04

Közben megtaláltam egy hivatalosabb verziót is:
Tessék

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. május 28., szerda 0:54

h3x0r írta: "real madrid ale ale" a cime
Nem ez volt amit énekeltek szerintem. Hanem ezt https://www.facebook.com/photo.php?v=84 ... =3&theater

Remélem nem gond ,h más oldalról linkeltem, de csak ott találtam meg. Ha gond akkor nyugodtan törölhetitek.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. május 28., szerda 0:12

Az örömmámor közben gondoltam erre, hogy mindketten beszaladtak a pályára, biztos lesz valami pénzbüntetés, de lehet komolyabb is?!
Xabi eseténél szerintem nem valószínű, Simeonét viszont jó eséllyel elmeszelik. Legalábbis remélem! :roll:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 28., szerda 0:12

rikiramos írta:Segítséget szeretnék kérni.
BL döntő után a sajtótájékoztatóra, ugye berohantak imádott srácaink, az érdekelne, hogy amit énekeltek van-e hallgatható formátumban pl. a yt-on?
puszipacsi
"real madrid ale ale" a cime
Egyebkent en mar napok ota ezt a playlistet hallgatom :D
lordgabi írta:Simeone és Alonso ellen eljárást indított az UEFA
Az UEFA fegyelmi bizottsága a világbajnokság után, július 17-én tárgyalja a két érintett ügyét.

Az örömmámor közben gondoltam erre, hogy mindketten beszaladtak a pályára, biztos lesz valami pénzbüntetés, de lehet komolyabb is?!
Simeonet tuti elmeszelik 1-2 mecsre, Xabi kap max egy penzbuntetest.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 28., szerda 0:06

Simeone és Alonso ellen eljárást indított az UEFA
Az UEFA fegyelmi bizottsága a világbajnokság után, július 17-én tárgyalja a két érintett ügyét.

Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. május 27., kedd 23:37

Orsós Lop ez! :lol: :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 27., kedd 23:29

Topikbù ki, mert már mi sem vagyunk normálisak :mrgreen:

Vissza: