Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
#GAK.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ja, csak mondjuk jo lenne, ha nem esne ki hetekre, honapokra. Sokat erunk igy vele, meg ha ez nem is kozvetlen az o hibaja.Navamiro írta:Vicces itt ez a szavazás állás. Inkább nem kommentálom.
Bale idén úgy teljesít ahogy várható, hozzáteszi mindig azt, ami sokszor a különbséget jelenti. Ebben a szezonban felnőtt a feladathoz.
Ettol fuggetlenul en az utobbi idoben nagyon meg vagyok elegedve vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Navamiro írta:Vicces itt ez a szavazás állás. Inkább nem kommentálom.
Bale idén úgy teljesít ahogy várható, hozzáteszi mindig azt, ami sokszor a különbséget jelenti. Ebben a szezonban felnőtt a feladathoz.
A szavazás 2016. január 21., csütörtök 13:19-kor befejeződött.
Eléggé mást látnál, ha pár hete lett volna kiírva
ZIDANE
Vicces itt ez a szavazás állás. Inkább nem kommentálom.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De tényleg, hagyjuk már most Cét. 10/9szer hátrazárt időben és rendesen, baszott egy győztes gólt, csapatember volt, bár Jesének egyszer leadhatta volna. Ha ő meg Bale megembereli magát, plusz Jamest nem látom a pályán, jók vagyunk. Sok mindenre.
Nem illik.
Off: nem igazán az az ember vagyok a fórumon, aki panaszkodik másokra. Illetve nem vagyok beszari se, hogy ne oldjam meg magamtól, csak nincs kedvem kekeckedni mostanában.
Az meg ok, hogy a pályán oda kell, hogy tegye magát, de mindenkinek más a szerepe és nem hülyeségből volt jobban alárendelve a csapat CR-nek az elmúlt időszakban. Azt bárki megkapná, ha olyat pakolna le az asztalra, mint a portugál.
Az meg ok, hogy a pályán oda kell, hogy tegye magát, de mindenkinek más a szerepe és nem hülyeségből volt jobban alárendelve a csapat CR-nek az elmúlt időszakban. Azt bárki megkapná, ha olyat pakolna le az asztalra, mint a portugál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért bicskanyitogató a stílusod, mert néhány játékos topicját telehánytad az elmúlt hetekben, most meg itt jampizol és oltogatsz más játékost egy Barca verés után.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Az öltözőbe,a pályán kívül kaphat is.Kerlon írta:Illetve tett már eleget értünk, hogy némileg más bánásmódot kapjon mindenki felől, persze nem kell szemet hunyni minden f*szsága előtt.
De amikor elkezdődik a meccs,és fönt van,akkor Ő is a 11 ember közül az egyik.
Na ezt szokása felejteni.De az egyik hogy ez óriási off,a másik hogy úgy is el lesz adva.
Azért mert a véleményünk különböző és ez bicskanyitogató hát sajnálom,másra nem is tudok gondolni sajnos.Ui.:Kezdesz megint bicskanyitogató stílusban fórumozni, gondoltam szólok, mert ha más fog, akkor szarabbul jársz.
Illetve ha ez R24nek szól hogy figyeljen,akkor csúnya dolog volt tőled.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
A "haverom" kifejezetten idegesít, amikor ezt csinálja, de ha azt csinálja, amihez ért, akkor semmi gond vele. Illetve tett már eleget értünk, hogy némileg más bánásmódot kapjon mindenki felől, persze nem kell szemet hunyni minden f*szsága előtt.
Ui.:Kezdesz megint bicskanyitogató stílusban fórumozni, gondoltam szólok, mert ha más fog, akkor szarabbul jársz.
Ui.:Kezdesz megint bicskanyitogató stílusban fórumozni, gondoltam szólok, mert ha más fog, akkor szarabbul jársz.
K
K
- miro
Általánosságban írtam,tegnap odarakta magát,a többi 30 meccsen meg páváskodik,és csapkod ha nem Ő lövi a gólt.Kerlon írta:Bammeg miro, amit egy-két játékos lehúzó kampányánál művelsz az zseniális. CR-t is most úgy beállítod, mintha tegnap lébecolt volna, pedig ő is odarakta magát. És Bale soha nem fogja elérni a portugál szintjét, szóval neki muszáj is máshogy hozzáállni.
Bármit mondasz bammeg,a haverod nem gondolkozik csapatban. Ezt írtam le,és ez igaz is.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Bammeg miro, amit egy-két játékos lehúzó kampányánál művelsz az zseniális. CR-t is most úgy beállítod, mintha tegnap lébecolt volna, pedig ő is odarakta magát. És Bale soha nem fogja elérni a portugál szintjét, szóval neki muszáj is máshogy hozzáállni.
Amúgy meg nekem is tetszik, amit a tavasszal produkál. Nem mozog idegenül, nem csak a bal láb, lövés a cél, egyre jobban érzi, hogy kell játszania a jobb oldalon és ami meglepő, hogy jól is ad be a jobb lábával. Remélem ezen az úton fog tovább haladni és eredményességben sem marad majd el.
Amúgy meg nekem is tetszik, amit a tavasszal produkál. Nem mozog idegenül, nem csak a bal láb, lövés a cél, egyre jobban érzi, hogy kell játszania a jobb oldalon és ami meglepő, hogy jól is ad be a jobb lábával. Remélem ezen az úton fog tovább haladni és eredményességben sem marad majd el.
K
K
- miro
Beállt a sorba,és nem csak arra értem hogy védekezik,hanem felfogta,nem az kell hogy Ő legyen a sztár,az új CR,hanem aki csapatként is tud gondolkozni amellett hogy meg kell mutatnia a klasszis teljesítményét.ziro4vr írta:Nekem úgy tűnik most integrálódott be a csapatba igazán. Pályán is meg azon kívül.
Ebben felül múlta a portugált akinek ez nem sikerült 31 éves korára sem.
Így lehet Ő egész játékos,aki fejben rendben van,eltudja magát helyezni a csapaton belül,hajt,melózik,visszazár,kapura lő,gólpasszt ad és gólt lő.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem úgy tűnik most integrálódott be a csapatba igazán. Pályán is meg azon kívül.
Nem illik.
mert akkor már fújt a spori és mutatott kifelé, egyből ment volna torokra az egész barcával együtt, okádék az összesGalacticos írta:gyűlölöm albát de tényleg.ElRamos írta:ugyanaz a szitu, mint tegnap a Bale-Alba eset...
de én őt emiatt nem venném elő. földre került utána széttárta a karját hogy hát ez mi volt? és utána beletörődve ült a földön. nem ugrott neki a bírónak ahogy a többi barca játékos sem.
mert kétség sem férhet hozzá hogy jogos gól volt.
akárcsak annó higuainé.
na mindegy. jó volt gareth.
K
K
- Galacticos
gyűlölöm albát de tényleg.ElRamos írta:ugyanaz a szitu, mint tegnap a Bale-Alba eset...
de én őt emiatt nem venném elő. földre került utána széttárta a karját hogy hát ez mi volt? és utána beletörődve ült a földön. nem ugrott neki a bírónak ahogy a többi barca játékos sem.
mert kétség sem férhet hozzá hogy jogos gól volt.
akárcsak annó higuainé.
na mindegy. jó volt gareth.
- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
- Kedvenc csapatod: RM
Nekem felrémlett egy Barca-Milan meccs, ahol Shevchenko érvényes gólját vették el Puyol oscar-díjas alakítása miatt...ugyanaz a szitu, mint tegnap a Bale-Alba eset...BBeno írta:védekezett, támadott, jól játszott. a tegnapi rablásról meg ez a gól jutott eszembe
https://www.youtube.com/watch?v=Pfyh0Ay9y2o
érdekes módon a nou campban történt ez a rablás is.
nagyon mentél gareth.
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
védekezett, támadott, jól játszott. a tegnapi rablásról meg ez a gól jutott eszembe
nagyon mentél gareth.
nagyon mentél gareth.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Twitteren gratulált is neki Gary.dannen írta:Gareth Bale is now the top scoring British player in La Liga history with 43 goals surpassing Gary Lineker (42)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale-t nem hívták be a bari meccsekre, Zidane ledumálta.
#ZAK
#ZAK
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ezt nem lehetseges megvetozni ?Realista24 írta:Március 24. és 28., barátságos meccsek, természetesen a walesi kapitány behívta