Mintha csak en irtam volna. Hogy en aznap mennyire nem akartam felkelni.. Nekem egy Realos osztalytarsam volt, de tisztara ugy ereztuk, mintha a barca egyik iskolajaba csoppentunk volna. Arrol is kiderult hogy Barca szurkolo, aki egyebkent nem is nez focitpheco írta:5-0 utáni nap volt katasztrófa. Mentem be a suliba és folyosón mindenhol ezt hallottam, persze akiket ismertem azok üvöltötték, hogy adj egy 5-öst meg stb.. Összes Barcás sál előkerült a folyosón, csak azért is előkaptam a Realos sálat. A legidegesítőbb, hogy tényleg az olyanok is akik életükbe láttak 2 meccset még azok is beszóltak Most szerencsére a fősulin már jobb a helyzet, csak egy Barcás sráccal dumáltunk róla, de inkább bele se mentem mélyebben, nem volt kedvem vitatkozni.
en is csak egy barcassal beszeltem a meccsrol, vele is facebookon, mondjuk o a normalisabb fajta.
ő:jo meccs volt
én:igazi derbi volt.. kar hogy a biro elbaszta az egeszet ronaldo 11-esevel meg ramos kiallitasaval
ő:kurva szar biro volt. egal igazsagosabb lett volna
én: csak a szokasos spanyol biroi szinvonal
ő: de igy jobb lesz a harc a bajnoki cimert. hat az angol sem jobb.chelsea-arsenal: kiallitjak gibbst )
én: videobiro, minek?
ő: akkor nem lenne min vitatkozni