SzomorúMyStiQ írta:Lehet szavazni.
Összességében 24 felhasználóra érkezett szavazat, akik közül Realista24, Csabi és lordgabi kiesett. Velük korábban már készült "Ismerd meg a szerkesztőket!" cikk.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Lehet szavazni.
Összességében 24 felhasználóra érkezett szavazat, akik közül Realista24, Csabi és lordgabi kiesett. Velük korábban már készült "Ismerd meg a szerkesztőket!" cikk.
Photofiltre Studiokernesto írta:Sziasztok! Tudtok ajánlani egy könnyen használhato kép retusáló programot? PS és Corell-en kívűl!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Fú, de meguntam 4-5 óra után.. Kisebb-nagyobb szünetekkel.
http://kepfeltoltes.hu/140318/450248088 ... es.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/140318/450248088 ... es.hu_.png
Sziasztok! Tudtok ajánlani egy könnyen használhato kép retusáló programot? PS és Corell-en kívűl!
Beírom még egyszer utoljára, hátha valaki lemaradt róla mindenhol:
Holnap pedig kiírásra kerül a szavazás.Ahogy látom van igény az "Ismerd meg a fórumozókat!" rovatra, illetve már kérdés is merült fel a lebonyolítással kapcsolatban.
Első körben arra lennék kíváncsi, hogy kikről is akartok olvasni. Ennek eldöntése egyszeri alkalom lesz, így arra kérnélek titeket, hogy privát üzenet formájában kedd éjfélig küldjétek el annak a 3 embernek a nevét, akikre ténylegesen kíváncsiak vagytok. Ezeket a szavazatokat összegzem, aztán ezen szűkített lista alapján szavazást írok ki.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Én is ez alapján játszok vele sztem jól megfogalmaztad, érthető. Háromszor már elértem a 2048-at, a 3. során még tovább is játszottam vele és kb. 26000 pontom lett.h3x0r írta:Nem tudom ki hogy jatsza, de szerintem az a nyero taktika hogy a legnagyobb erteket berakod valamelyik sarokba, onnan pedig folyamatosan csokkennek az ertekek.Ferencváros írta:A 2048as játékba pedig 1024ig sem tudok eljutni, ezért tegnap este elkezdtem a "nagyobbat", ott fél óra után 8192-nél meguntam, de szerintem ma 8-tól 11ig azt fogom tolni
Pl bal alsoba berakod a 128-at, tole jobbra a 64, 32, 16. A 16-os felett pedig megprobalsz kialakitani meg egy 16-ost, de ugy hogy csak a balra, jobbra es lefele nyilakat hasznalod.
Arra kell figyelni, hogy a legnagyobb szam mindig a sarokban legyen, tole jobbra pedig folyamatosan csokkenjen.
mert ha mondjuk a 128-asodtol balra bejon egy 2-es, akkor a legnagyobb ertek nem lesz a sarokban es egy kicsit nehez a 2-esbol kialakitani egy 128-ast. (minel nagyobb a legnagyobb szamod, annal nehezebb kialakitani)
Vagy ha pl igy van: 1024, 512, 2 , 256, akkor abbol a 2-esbol kell 256-ot csinalj, ami eleg nehez.
Az elmagyarazas nem eppen az erossegem, de azert remelem hogy ertheto volt es segitettem valamennyit.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
biztos, h hibás.pheco írta:statisztika
Aki tanul/tanult statisztikát azoktól kérdezném, hogy itt a c feladat mi a fene? Kg nem tudom, hogy jön a feladathoz, lehet, hogy hibás, de amúgy se érteném, ha ott ezer lenne vagy akármi Valaki ötlet?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
statisztika
Aki tanul/tanult statisztikát azoktól kérdezném, hogy itt a c feladat mi a fene? Kg nem tudom, hogy jön a feladathoz, lehet, hogy hibás, de amúgy se érteném, ha ott ezer lenne vagy akármi Valaki ötlet?
- h3x0r
Nem tudom ki hogy jatsza, de szerintem az a nyero taktika hogy a legnagyobb erteket berakod valamelyik sarokba, onnan pedig folyamatosan csokkennek az ertekek.Ferencváros írta:A 2048as játékba pedig 1024ig sem tudok eljutni, ezért tegnap este elkezdtem a "nagyobbat", ott fél óra után 8192-nél meguntam, de szerintem ma 8-tól 11ig azt fogom tolni
Pl bal alsoba berakod a 128-at, tole jobbra a 64, 32, 16. A 16-os felett pedig megprobalsz kialakitani meg egy 16-ost, de ugy hogy csak a balra, jobbra es lefele nyilakat hasznalod.
Arra kell figyelni, hogy a legnagyobb szam mindig a sarokban legyen, tole jobbra pedig folyamatosan csokkenjen.
mert ha mondjuk a 128-asodtol balra bejon egy 2-es, akkor a legnagyobb ertek nem lesz a sarokban es egy kicsit nehez a 2-esbol kialakitani egy 128-ast. (minel nagyobb a legnagyobb szamod, annal nehezebb kialakitani)
Vagy ha pl igy van: 1024, 512, 2 , 256, akkor abbol a 2-esbol kell 256-ot csinalj, ami eleg nehez.
Az elmagyarazas nem eppen az erossegem, de azert remelem hogy ertheto volt es segitettem valamennyit.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Valaki tudna segíteni? Mit lehet venni egy 18 éves lánynak-barátnőmnek- a gimnáziumi ballagására? Fél éve vagyunk együtt, tehát azért ilyen aranydolgokról még nem nagyon van szó Köszi előre is!
A 2048as játékba pedig 1024ig sem tudok eljutni, ezért tegnap este elkezdtem a "nagyobbat", ott fél óra után 8192-nél meguntam, de szerintem ma 8-tól 11ig azt fogom tolni
A 2048as játékba pedig 1024ig sem tudok eljutni, ezért tegnap este elkezdtem a "nagyobbat", ott fél óra után 8192-nél meguntam, de szerintem ma 8-tól 11ig azt fogom tolni
- h3x0r
Nekem meg az volt a fo problemam, hogy a laptopomon nincs numerikus billentyuzet es egy csomo ido elment azzal hogy leneztem, megkerestem a billentyut, majd vissza a monitorra.lordgabi írta:Elsőre Level 5, Accuracy 98%, 7177, sajna mellényomtam, és épp letelt ezzel az idő.
Ha lesz időm, akkor nem kímélem magam, és megpróbálok eljutni a 10. szint fölé, most nem akarok hajnalig ezzel kockulni. :Đ
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
1 órát ma rászántam, háromszor is összejött az 1024. Az egyik körben 512, 256, 128 is volt mellette, de sikerült elbuknom. Egy ideig hanyagolni fogom.Sierra írta:Az istenért nem tudom összehozni még az 1024-et sem. Nem hogy a 2048-at.GT37 írta:Inkább maradok a jó öreg 2048-nál.
Ez tényleg jó, köszöntem!Boky írta:asszem ezzel el leszek egy darabig, nem sok mindenben, de ebben kurva jó vagyokL.Miki írta:Az egyik tanárom küldte el ezt a játékot, amolyan matematikai feladat. Baromi egyszerű, ám közben mégsem.
Próbáljátok ki ln elszórakoztam vele, elsőre a level 5-ig jutottam.
http://eduline.hu/felnottkepzes/2014/3/ ... tek_AUQ3YB
Elsőre Level 5, Accuracy 98%, 7177, sajna mellényomtam, és épp letelt ezzel az idő.
Ha lesz időm, akkor nem kímélem magam, és megpróbálok eljutni a 10. szint fölé, most nem akarok hajnalig ezzel kockulni. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
a madridom a kis házikó, ne kötekedjé'h3x0r írta:Az eurobarca ott van a konyvjelzok kozott, a madridom viszont nem ?!Boky írta:nekem eddig ez a max, de benáztam, elrontottam egy könnyűt is, meg félre is ütöttem. volt már több 99% is, de csak 18-20e közötti.
az eb-t meg csak akkor nyitom meg, ha égnek és röhögni akarok a sok gyíkon