OFF
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Elég régóta van ilyen, a környékeden úgy látszik csak most kezdtek kattingatni a népek.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Lenne valami új face vírus? már a második ismerősömnél van fent (fake) naked videó és randomban megjelölve a poszthoz 10-20 ember.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ha nyilvános (Public) a videó akkor itt le tudod tölteniraul0791 írta:valahogy le lehet menteni azokat a videókat, amit ismerőseimnek töltenek fel facebookra?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ja, hát aki nem osztja meg az állapotnál a kis zöld fejecskét az manapság nem is beteg.
Ez olyan mint a gyúrósoknál, aki nem oszt meg minimum egy képet a teremben az nem is jár gyúrni.
Ez olyan mint a gyúrósoknál, aki nem oszt meg minimum egy képet a teremben az nem is jár gyúrni.
tényleg beteg lehet az emberünk... csak fejben vannak ott hatalmas gondok.h3x0r írta:erdekesseg: egyik ismerosom beteg es folyamatosan posztolja facebookon hogy hany fokos laza van, raadasul kepet is csinal hozza. Az emberek pedig irjak neki hogy "gyogyulast" meg hogy "en is beteg voltam", stb. Ennek mi ertelme van?
rengeteg az ilyen selejt, jobb törölni őket, csak felk*rod magad rajtuk.
jah és hogy mi értelme is van? semmi. csak az emberünk szerepelni akar, azt szeretné, hogy vele foglalkozzanak..
kis szutyok élete van és így próbál kitűnni. mondom selejt-kuka
joabulicsak
Kérdezd meg tőle.
- h3x0r
erdekesseg: egyik ismerosom beteg es folyamatosan posztolja facebookon hogy hany fokos laza van, raadasul kepet is csinal hozza. Az emberek pedig irjak neki hogy "gyogyulast" meg hogy "en is beteg voltam", stb. Ennek mi ertelme van?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Csatlakozom az Eötvösök táborába.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
kikérem magamnak, számtalan elismert és mentálisan jó karban levő, tiszteletreméltó Úr követi a homlokdivatot..hát nem hallott Ön Hegyi Úrról?hehe írta:ekkora homlokkal, ilyen lolzenálos örökvesztes mentalitással Önnek nincs itt semmi keresnivalója kedves hölgyeiméruraim!ziro4vr írta:bölcsességem, rátermettségem bizonyított, moderátori jogokat ide! :Đ
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ekkora homlokkal, ilyen lolzenálos örökvesztes mentalitással Önnek nincs itt semmi keresnivalója kedves hölgyeiméruraim!ziro4vr írta:bölcsességem, rátermettségem bizonyított, moderátori jogokat ide! :Đ
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pedig ezt én is benyomtam, mégis a Pisti lettem.MyStiQ írta:"Nem kell tőlük félni, az osztrákok nélkül nem nagy a pofájuk."
Széchenyi István:
Önzetlen, okos, felvilágosult, nyitott és tettre kész ember vagy, de túl sokat vállalsz, amikor egy egész nemzet összes gondját a válladra veszed.
Majdnem
Nekem is Perczel jött ki, a kedvenc válaszom meg az volt, hogy "Nem kell tőlük félni, az osztrákok nélkül nem nagy a pofájuk."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én meg:h3x0r írta:Eötvös: Drake, tubatibi, messideco, Realista24, GT37, pheco, h3x0r,
Deák: Pipita, ziro4vr,
Széchenyi: nmate,
Petőfi: lordgabi,
Batthyány: Anis,
Kossuth: csabi*,
Perczel Mór:
Ideális katona vagy: bátor, hazafias, lelkes, csak hajlamos vagy arra is, hogy elszaladjon veled a ló. Mivel kompromisszumokra abszolút képtelen vagy, nem lehet veled együttműködni, amerre mész, személyes konfliktusokba futsz.
amúgy igaz betűről betűre
ezentúl a nevem lészen: mór.