Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
van egy olyan érzésem, h az el clasicora már ponthátránnyal megyünk, addig ugyanis a barcának kb ujjgyakorlat meccseik lesznek... messi is mindjárt előzi cr-t. lassan a 22 győzelmes széria is veszélyben.. még jó, h szarrá lettek temetve..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Teljesen szerintem idénre illeszkedett be.Az 1. évben kicsit idegenül mozgott a pályán,és Leoval sem értette meg magát annyira mint most.morientes írta:Jó az három hónapnak...na jó legyen négy.Neymarnak is kellett egy év beilleszkedni.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
A harmadik golja biztos szamit a statisztikaba?Toti írta:még lehet, h ma megelőzi..
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jó az három hónapnak...na jó legyen négy.Neymarnak is kellett egy év beilleszkedni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
még lehet, h ma megelőzi..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Majd csodálhatjuk meccsről meccsre a frusztrált kisfiút, akitől elvették a játékszerét (a Pichichit). Igen, nagyjából a világvége szó leírja, nem igazán szeretem a frusztrált hetesünket nézni.És akkor mivan? megnyílik a föld? világvége?
semmi, csak dühítő, h 10+ gólos előnyt ad le, ez meg minden meccsen duplázik.tucsoki írta:És akkor mivan? megnyílik a föld? világvége?
de ennyi erővel akkor mi van ha nem nyerünk idén semmit? megnyílik a föld? világvége?
ennyi erővel ne is szurkoljunk senkinek és semminek.
És akkor mivan? megnyílik a föld? világvége?
még kb 2 bajnoki és messi fogja vezetni a góllövőlistát.
gg cé
bocs, inkább 1 bajnoki
ja, h jövőhéten is otthon játszik a barca..
gg cé
bocs, inkább 1 bajnoki
ja, h jövőhéten is otthon játszik a barca..
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ez nem újdonság...Ramioli írta: és minden befele pattan.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
utóbbi hetekben ahogy játszanak, jó formában vannak arra értettem, és minden befele pattan.Sierra írta:Azért, mert egy félidő alatt eltettek két gólt egy kieső helyen álló, az egyik legtöbb gólt kapó Levanténak otthon?Ramioli írta:Nagyon egyben van most a Barca el kell ismerni, Neymar Messi páros nagyon él ,
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Enrique beépített a játékukba egy új elemet, amit a kis- és középcsapatok nem tudnak lereagálni (egyenlőre az Atleti sem tudta), de nem biztos, hogy a nagy csapatok ellen is ilyen jól fog működni. Majd meglátjuk, sztem meg tudjuk majd őket verni, és lehet a City is, ha jó napot fognak ki.realistahuni írta:Az atleticot háromszor elverték rövid idő alatt, igaz bőven több szerencséjük volt mint nekünk. Bilbaot idegenben eléggé simán verték. Sok gólt lőnek, keveset kapnak, rotációt is bőven jobban megoldják mint mi, és úgy néz ki a formaidőzítés is jól sikerült. Röviden kb. ennyi.Azért, mert egy félidő alatt eltettek két gólt egy kieső helyen álló, az egyik legtöbb gólt kapó Levanténak otthon?
Ha nem mászunk ki gyorsan ebből a lagymatag szarból amit játszunk bő 2 hónapja akkor simán elvernek a clásicon és behúzzák a bajnokságot.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az atleticot háromszor elverték rövid idő alatt, igaz bőven több szerencséjük volt mint nekünk. Bilbaot idegenben eléggé simán verték. Sok gólt lőnek, keveset kapnak, rotációt is bőven jobban megoldják mint mi, és úgy néz ki a formaidőzítés is jól sikerült. Röviden kb. ennyi.Azért, mert egy félidő alatt eltettek két gólt egy kieső helyen álló, az egyik legtöbb gólt kapó Levanténak otthon?
Ha nem mászunk ki gyorsan ebből a lagymatag szarból amit játszunk bő 2 hónapja akkor simán elvernek a clásicon és behúzzák a bajnokságot.
Itt most az a kérdés, hogy a Levante kiesőjelölt-e, mert mint megtudtuk a Deportivo nem az. Szóval mérlegeljünk....
Azért, mert egy félidő alatt eltettek két gólt egy kieső helyen álló, az egyik legtöbb gólt kapó Levanténak otthon?Ramioli írta:Nagyon egyben van most a Barca el kell ismerni, Neymar Messi páros nagyon él ,
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
És ráadásul intelligens futballista is, nem szokott rugdosódni, mint CR.tucsoki írta:+ Saját nevelésadamzz írta:Hogy lenne kakukktojás? A csávó latin, és bele is illik a spanyol fociba. Ne keverjük béllel.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nagyon egyben van most a Barca el kell ismerni, Neymar Messi páros nagyon él ,
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
4 hónap után le van írva Suarez? Minek?
Neymarnak is kellett egy év beilleszkedni.
Neymarnak is kellett egy év beilleszkedni.
+ Saját nevelésadamzz írta:Hogy lenne kakukktojás? A csávó latin, és bele is illik a spanyol fociba. Ne keverjük béllel.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Hogy lenne kakukktojás? A csávó latin, és bele is illik a spanyol fociba. Ne keverjük béllel.