Tenisz
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Tenisz
Sajnos mar a tavalyi szezonja is a hihetetlen kategoriaba sorolhato. O jatsza a legbrusztolosabb teniszt, 15-16 eve folyamatosan profi szinten. Itt tenyleg arrol van szo, hogy tonkrevagta kb a testet ezzel a jatekstilussal. Persze utobbi evekben finomitottak rajta sokat, de az alap dolgok megmaradtak. Egyszeruen nem birja mar ezt a megterhelest. A szive viszi nagyon elore szegenyt, hatalmas sportember, de tenyleg tobbet kellene pihennie. 31 eves, nem kell neki mar bizonyitani semmit. Ezeket az 5 szettes meccseket mar nem birja, tavaly is allitom ,hogy ausztral opent ott bukta el, hogy nem birta mar kipihenni a dimitrov elleni maratoni elodontot(nem kisebbitve persze Rogert).
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nadal kifakadt
http://hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog ... jekoztaton
Plusz a cikk végén egy jó kis elemzés.
http://hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog ... jekoztaton
Plusz a cikk végén egy jó kis elemzés.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Nadal feladta.ferni írta:Most megy a Cilic Nadal meccs, nagyon jó eddig, Cilic nagyon szép támadóteniszt tol.
Sajna kb odaadta a 3. Szett tiebreakjét Nadalnak és 1-2 a spanyolnak, innen nehéz lesz.
Innentől kezdve be kell húznia Rogernek ezt a GS-t is!!
Mia san mia
Most megy a Cilic Nadal meccs, nagyon jó eddig, Cilic nagyon szép támadóteniszt tol.
Sajna kb odaadta a 3. Szett tiebreakjét Nadalnak és 1-2 a spanyolnak, innen nehéz lesz.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Realista24 írta:
Jó persze, de én Marci szempontjából írom
Ja hogyne, Marci előtt le a kalappal.
Jó volt látni, megérte felkelni ezért, főleg, hogy még az én életemben nem volt ilyesmi.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó persze, de én Marci szempontjából íromTádám írta:Realista24 írta:Komoly meccs eddig.
A meccs túlzás azért. Federer edzett egy jót, Marci küzdött, mindent kiadott magából, a svájci meg csak annyit tett, amennyit kellett. Az elejétől lehetett látni, hogy tudja, hogy egyszer úgyis elveszi a szervát, nem erőltette túl.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mindegy szerintem, így is hatalmas sikert ért el Marci. Legalábbis én mint "nagy" tenisz követő ledöbbenek, hogy 16 között Federerrel játszott egy magyar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Realista24 írta:Komoly meccs eddig.
A meccs túlzás azért. Federer edzett egy jót, Marci küzdött, mindent kiadott magából, a svájci meg csak annyit tett, amennyit kellett. Az elejétől lehetett látni, hogy tudja, hogy egyszer úgyis elveszi a szervát, nem erőltette túl.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
volt és nincs
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Komoly meccs eddig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na sajna csúszik a dolog....
Hsieh nem tudta 2 szettben behúzni Kerber ellen, bukta a 2. szettet 5-7re és 3. szett jön, szóval ezt még ki kell bekkelni vhogy...
pedig 6-5höz volt labdája a tajvaninak, erre 5-7 lett.
Hsieh nem tudta 2 szettben behúzni Kerber ellen, bukta a 2. szettet 5-7re és 3. szett jön, szóval ezt még ki kell bekkelni vhogy...
pedig 6-5höz volt labdája a tajvaninak, erre 5-7 lett.
Fucsovicsra mennyi esély van, hogy tényleg elkezdik 5kor? Szinte 100%, hogy csúszni fog vmennyit?
Agyalok, hogy kiéjszakázom a mostani másik NFL meccs után, de nem tudom ezek a kiírt tenisz időpontok mennyit csúszhatnak.
Agyalok, hogy kiéjszakázom a mostani másik NFL meccs után, de nem tudom ezek a kiírt tenisz időpontok mennyit csúszhatnak.
Most láttam hogy mit játszott.
Áhh le a kalappal!
Áhh le a kalappal!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Zseniális Nagy grat Marcinak, annak idején amikor elindult lefelé nem gondoltam volna, hogy ilyen szépen összekapja magát meg a karrierjét és ennyire jó játékos lesz. Még egy ember akire büszke lehet Szabolcs
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ott is van Sajnos nem láttam,pedig fent voltam már amikor kezdődött,bennem az volt,hogy holnap lesz De ez legyen a legnagyobb baj,a lényeg,hgy tovább ment. Jöhet(ne) Federer.nzooli93 írta:Gratula Marcinak. Mar 2 kort ment Ausztraliaban. Ev vegen szurkoltunk , hogy top100ba keruljon, most ezzel elore fog jonni 60-70 kornyekere, sot ha megy meg egy kort(ahol papiron o az eselyesebb),akkor top 50 is lehet, es osszejohet federerrel egy meccs, valoszinuleg fopalyan. Nagyon jo lenne nezni, egy magyar teniszezot a sportag legnagyobbja ellen. Szoval hajra
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nzooli93
Gratula Marcinak. Mar 2 kort ment Ausztraliaban. Ev vegen szurkoltunk , hogy top100ba keruljon, most ezzel elore fog jonni 60-70 kornyekere, sot ha megy meg egy kort(ahol papiron o az eselyesebb),akkor top 50 is lehet, es osszejohet federerrel egy meccs, valoszinuleg fopalyan. Nagyon jo lenne nezni, egy magyar teniszezot a sportag legnagyobbja ellen. Szoval hajra
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Babos Timi világbajnok párosban Hlavackovával.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Samprasék után is ezt mondtákTádám írta:Ebből látszik, hogy ők az igazi klasszisok.
Még Djokóban volt több, de ő sem bírta ennyi ideig a csúcson.
Murray 1 év után offolt, közelébe nincs senki ennek a 2 játékosnak. Soha nem is lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema