Mesut Özil - 10
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mesut Özil - 10
Dehogynem.
#calma
47 millió lesz az ára, Özil szarrá keresi magát, játszani fog, de így is Götze lesz előtte a sorban, mivel úgyis hk-el indul.
#calma
47 millió lesz az ára, Özil szarrá keresi magát, játszani fog, de így is Götze lesz előtte a sorban, mivel úgyis hk-el indul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem sem lesz ebből semmi se.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Szerintem nagy bullshit és nem lesz ebből semmi. Már rég be kellett volna jelenteni. Azt írták, hogy már délelőtt orvosin volt meg ilyenek. Kva érdekes.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Érdekes... mindenki azt írja, hogy ez egy német hotel ahol Özil van, nem pedig az Emirates... de mindegy.. 1 óra és kiderül.
Az tévedés lesz. Biztos összekeverték valakivel.realfan91 írta:A cadena cope szerint a manu 40M eurót ajánlott érte, de a Real visszadobta.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Sajnálom. Őt is, Kakát is... még Higut is, annak ellenére, hogy nem szeretném itt látni többet.
-
A cadena cope szerint a manu 40M eurót ajánlott érte, de a Real visszadobta.Steel88 írta:Még ha mi fizetnénk hogy vigyék se kéne senkinek szerintem.Casso írta:Hát ezt nem hiszem el. Tényleg eladjuk. Pipita, Kaká, Özil elment. Micsoda csodálatos nyarat zártunk.
Khedirát nem kérik? Csak úgy, ingyen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nah, máris befejezte a kocogást, és sprintel az új csapatánál.Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=MTk-eOVFgE8
Ő az.
- Galacticos
de nem te jelented ki hanem a klubod írja ki hogy hivatalos.Kerlon írta:Most én kijelentem, hogy eligazolok. Papír nincs róla, szerinted? Melyik a mérvadóbb?
de kár hogy nem vagyok hacker hogy lehetne ilyenkor szopatni a népet a realmadrid.com-mal akár.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Adom.Köszönjük neki azt az 1 jó évet,azt a sok gólpasszt,de egy ilyen mentálisan gyenge játékos nem maradhat a Real Madridnál.Jesé így legalább több játékperchez juthat.BlancoMark írta:Isco mindenben jobb, nem lett volna érdemes itt tartani cserének, hogy aztán jövőre ennek az 50 millának a töredékéért eladjuk, jól döntöttek Perezék.
- BlancoMark
Isco mindenben jobb, nem lett volna érdemes itt tartani cserének, hogy aztán jövőre ennek az 50 millának a töredékéért eladjuk, jól döntöttek Perezék.
-
- Kedvenc játékosaid: C.Ronaldo, Raúl, Casillas, R.Carlos, F.Hierro, Zidane, Guti,
- Kedvenc csapatod: Real madrid
Még ha mi fizetnénk hogy vigyék se kéne senkinek szerintem.Casso írta:Hát ezt nem hiszem el. Tényleg eladjuk. Pipita, Kaká, Özil elment. Micsoda csodálatos nyarat zártunk.
vagy írhattad volna azt is, hogy ugyanakkor Isco spanyol.Jim írta:voltak szép megmozdulásai, góljai
ugyanakkor Iscoban több a potenciál, így megértem, ha elengedjük
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Úgy néz ki tévedtem. De bejelenthetnék akkor már...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
voltak szép megmozdulásai, góljai
-
Jerome Boateng már 21:01-kor kitett egy közös képet Özillel a facebookjára ami alá azt írta, h minden jót az Arsenalnál Özil. Miért tette ha még nem is tuti?
Hát ezt nem hiszem el. Tényleg eladjuk. Pipita, Kaká, Özil elment. Micsoda csodálatos nyarat zártunk.
Mi az a krumpli az elején?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
sanszos .. frizkója eléggé hasonlít Özil-ére..Realista24 írta:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 9626_n.png
Vajon Özil az?
én minden esetre egy picit sajnálom h elmegy..
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.