ment is a downvote - nem tolem - te rasszistaKercsó írta: négerNacho
Antonio Rüdiger - 22
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Antonio Rüdiger - 22
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
négerNacho
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem védő ennyiszer nem volt/lesz becserélve egy szezonban mint ez az ember.
És imádom hogy nem rinyál, ha az a feladat hogy 10 percig szedjen le valakit, akkor szó nélkül megteszi full elánnal. Más kérdés, hogy nálam alapkezdő lenne, de így is hatalmas igazolás, ha "csak" ez lesz nagyrészt a szerepe.
És imádom hogy nem rinyál, ha az a feladat hogy 10 percig szedjen le valakit, akkor szó nélkül megteszi full elánnal. Más kérdés, hogy nálam alapkezdő lenne, de így is hatalmas igazolás, ha "csak" ez lesz nagyrészt a szerepe.
Nem illik.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ez egyfajta üzenet a klub felé, hogy mennyire ide akart jönni, tegyétek a kezdőbe az ügyfelemet.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
azt azért nem nehéz elhinni h pl klubok többet ajánlhattak neki mint miHalfkey írta: Jó, ennek az ügynöknek az állításait ne higyjük el csak azért, mert nekünk tetsző dolgokat mond
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Jó, ennek az ügynöknek az állításait ne higyjük el csak azért, mert nekünk tetsző dolgokat mond
Jó azért hogy vannak még akiknél nem minden a pénzt.Realista24 írta: Antonio Rudiger’s Intermediary, Saif Rubie:
“Real Madrid’s offer was the smallest offer for him, An English club offered almost the double! And another European club offered the double”
Hala Rüdiger.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Antonio Rudiger’s Intermediary, Saif Rubie:
“Real Madrid’s offer was the smallest offer for him, An English club offered almost the double! And another European club offered the double”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
van egy újabb 1v1 videó ahol viszont megveri rudit és berúgja ballal.Berti írta: És ezután indult el Mariano az office felé, hogy bejelentse, mégis el akar menni
csak hogy a másik odalt is bemutassuk.
a harmadik 1v1-nél meg beesernyőzi rudit de kapusé lesz a labda
itt van még pár 1v1
https://twitter.com/realmadrid/status/1 ... GOsxg-ATAQ
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
És ezután indult el Mariano az office felé, hogy bejelentse, mégis el akar menni
- whitemadrid
Azt vártam mikor rúgja már fel
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Ha már ezt a mindörökké raul gyereket folyamat basztatjátok az írásai, kifejezései miatt, akkor ez mellett se menjünk el szó nélkülhehetheoriginal írta: carvi-mili-rudi-albi
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Elég hosszú a szezon, bal szélre 1 ember van. Mindenki fog elég játéklehetőséget kapni.
- hehetheoriginal
Ugy erted carvi padra helyere pedig vini tobi.hehetheoriginal írta: amilyen velemennyel mendirol vagyok, valoban az lenne a legjobb, ha mindenki a helyére kerulne vegre, carvi-mili-rudi-albi
Te se vagy mar a regi.
- hehetheoriginal
amilyen velemennyel mendirol vagyok, valoban az lenne a legjobb, ha mindenki a helyére kerulne vegre, carvi-mili-rudi-albi
thereisonly1ronaldo
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
militao mindenképp gyengébb.gutihaz14 írta: [quote=Csabi post_id=<a href="tel:1191802">1191802</a> time=<a href="tel:1661368297">1661368297</a> user_id=62]
mármint ki a gyengébb, militao vagy alaba?
pl. fejjel
[/quote]
Jujj. Az hogy a legutobbi meccsen volt par vesztett fejparbaja, az igaz. Viszont Millitao fejjateka kimagaslo.
Rudigernek a fejjateka mondjuk Alabaetol jobb, plusz a fizikai adottsagokban is jobb, de Alaba komplexebb, egy vezer. Mind a harom jatekosban benne van azert a hiba, de a leggyengebb Rudiger.
Ettol fuggetlenul jo jatekos, de szerintem ertheto hogy nincs megbontva a vedo paros. Az mar mas kerdes, hogy a legjobban akkor jarnank ha Mendy karara lenne kezdo, es Alaba menne ki balosra.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Rüdigerben is bármikor ott van a hiba csak most militao van célkeresztben és őt baxtatjátok. Fordítva meg a brazilért sírnátok. Szerintem egy szint a kettő és abból indulok ki blt is a brazil -osztrak fallal nyertünk. Carlo knows too