Sergio Ramos
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sergio Ramos
https://www.facebook.com/PSG/videos/507390013889980
Most láttam, örülök hogy nem nyomott rá puszit, nem sokon múlt.
Most láttam, örülök hogy nem nyomott rá puszit, nem sokon múlt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pad'em írta:"Vérzik a szívem, hogy el kellett hagyni az otthonom, elbasztam - ha már így alakult ellazsálok itt két évet, és rábeszélem Mbappét a Madridba igazolásra, ha még KAK nem győzte meg. Ha a BLben összesorsolnak minket lövök két öngólt meccsenként, a fizetésem meg a Madridom fórumozóinak felajánlom. 93:48, Hala Madrid!"Schulcz írta: Egyébként mit kellett volna mondania?
Én speciel valami ilyesminek örültem volna
Amúgy viccet félretéve, nyilván nem az böki a csőrét sokaknak, hogy vannak még ambíciói, hanem, hogy egyszerűen undorító a csapat amit talált magának.
Sztem neki madrid volt mindene, illetve a spanyol válogatott.
Innentől kezdve meg oda ment, ahol a legversenyképesebb csapatot látta & legtöbb pénzt kapta.
Simple as that
ZIDANE
- BlancoMark
Itt a 'best-ezésre' céloznak a többiek, teljesen szükségtelen volt ezt így ilyen formában kiemelni.Schulcz írta: Egyébként mit kellett volna mondania? Hogy semmit nem akar nyerni?
Vagy hová kellett volna igazolnia miután Perez kvázi kirúgta?
De látom most nagy divat fikázni őt. Ramos mit akar? Mendy az meg a faszagyerek.a nagyjából semmire.... Na jól van én erre nem vagyok kíváncsi... azért még a világ nem a baromarcú Kerlonok szabályai szerint működik, max ez a fórum esetleg. A normálisabb felének: Sziasztok, minden jót!
Hogyha eltekintünk attól, hogy mit adott neki a klub, akkor szigorúan szakmai és pénzügyi alapon jó döntést hozott. BL esélyes keret, bajnokságban nem kell megszakadni, begyűjthet jó pár trófeát, sok pénzt kereshet, új impulzusok.
- Pad'em
"Vérzik a szívem, hogy el kellett hagyni az otthonom, elbasztam - ha már így alakult ellazsálok itt két évet, és rábeszélem Mbappét a Madridba igazolásra, ha még KAK nem győzte meg. Ha a BLben összesorsolnak minket lövök két öngólt meccsenként, a fizetésem meg a Madridom fórumozóinak felajánlom. 93:48, Hala Madrid!"Schulcz írta: Egyébként mit kellett volna mondania?
Én speciel valami ilyesminek örültem volna
Amúgy viccet félretéve, nyilván nem az böki a csőrét sokaknak, hogy vannak még ambíciói, hanem, hogy egyszerűen undorító a csapat amit talált magának.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Schulcz írta: Egyébként mit kellett volna mondania? Hogy semmit nem akar nyerni?
De látom most nagy divat fikázni őt. Ramos mit akar? Mendy az meg a faszagyerek.a nagyjából semmire.... Na jól van én erre nem vagyok kíváncsi... azért még a világ nem a baromarcú Kerlonok szabályai szerint működik, max ez a fórum esetleg. A normálisabb felének: Sziasztok, minden jót!
+1
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
Egyébként mit kellett volna mondania? Hogy semmit nem akar nyerni?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Rég megemésztettem hogy nincs itt, de nagyon szerencsétlen együttállás, hogy eztán vöröskék mezben fogja tolni.
Olyan nehéz lett volna egyből elfogadni Perez ajánlatát?
Olyan nehéz lett volna egyből elfogadni Perez ajánlatát?
Nagy csalodas ez, bar azert mar ismertuk h milyen figura is valojaban. Koszi mindenert, de ez undorito igy ebben a formaban.
$ergio Ramo$Realista24 írta: El mejor lugar para seguir soñando, el mejor club para seguir ganando. Vamos a luchar con todo y por todo.
Le meilleur endroit pour continuer à rêver, le meilleur club pour continuer à gagner. Nous allons tout donner pour aller jusqu’au bout.
The best place to keep on dreaming, the best club to keep on winning. We’re going to fight with everything we have for everything.
Allez PSG - Paris Saint-Germain!
#IciCestParis #WeAreParis
kéne egy hányós smile
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tavaly Kloppo is így gondolta az első meccsenRemy írta:Hát ez max FIFAban.69erssam írta: Majd amikor a BL-ben Vinicius elmegy mellette és gólt lő, rájön hogy hibát követett el!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
KB.Remy írta:Hát ez max FIFAban.69erssam írta: Majd amikor a BL-ben Vinicius elmegy mellette és gólt lő, rájön hogy hibát követett el!
Szomorú kimondani, de a párizs (keretet nézve) jelenleg komolyabb csapat, mint a madrid.
Pont egy vezér hiányzott tőlük. Ebben pedig Ramos & CR a legjobb a jelenlegi mezőnyben szvsz.
ZIDANE
- h3x0r
Tegnap 21 milliorol olvastam, hogy ennyit kap 2 evre.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ez max FIFAban.69erssam írta: Majd amikor a BL-ben Vinicius elmegy mellette és gólt lő, rájön hogy hibát követett el!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Majd amikor a BL-ben Vinicius elmegy mellette és gólt lő, rájön hogy hibát követett el!
Az a lényeg felveszi majd a nagy lóvét oszt jól van.
Mert őt nem a pénz érdekelte hanem a 2 év.
Mert őt nem a pénz érdekelte hanem a 2 év.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Sorrentino
Ebédelni készültem, de ettől elment az étvágyam.Realista24 írta:
The best place to keep on dreaming, the best club to keep on winning.
Sok sikert én sem tudok kívánni neki ott...
- Pad'em
Hát ez tényleg hányinger. Ronaldo kevésbé volt visszataszító a zebrapizsamával, de ez. Imádom a palit mindenek ellenére, de valahogy nem tudok neki sok sikert kívánni Sejk FC-nél.
Max egy bajnoki címet, azt leszarom.
Max egy bajnoki címet, azt leszarom.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
De szar látni azzal az ocsmány piroskék mezzel a kezében.
Szokni kell ezt még.
Szokni kell ezt még.
Fujj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
El mejor lugar para seguir soñando, el mejor club para seguir ganando. Vamos a luchar con todo y por todo.
Le meilleur endroit pour continuer à rêver, le meilleur club pour continuer à gagner. Nous allons tout donner pour aller jusqu’au bout.
The best place to keep on dreaming, the best club to keep on winning. We’re going to fight with everything we have for everything.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema