Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Javaslataitok
Nem működik Ukrajnából a Madridom, letöltöttem telefonra egy VPN-es programot, beállította Németországot, egyből megnyílt a honlap.
A hibakód: ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR
Most nem tudom ellenőrizni csak telefonon, és nem is otthon tartózkodom, de roppant zavaró.
A hibakód: ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR
Most nem tudom ellenőrizni csak telefonon, és nem is otthon tartózkodom, de roppant zavaró.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
d.gergo írta:Értetek van a honlap, ez a legfontosabb topik az összes közülSteve írta:zárd be ezt a topicot
Király vagy, köszi. A többi kényszeres nevében is.d.gergo írta: Ez pedig meg is van, úgy volt végül a legegyszerűbb, hogy visszaadtam azt a hiányzó 5 pixelt a fejléc magasságának. Ennyivel is több hely lesz majd a 2023-as számnak
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Értetek van a honlap, ez a legfontosabb topik az összes közülSteve írta:zárd be ezt a topicot
Ez pedig meg is van, úgy volt végül a legegyszerűbb, hogy visszaadtam azt a hiányzó 5 pixelt a fejléc magasságának. Ennyivel is több hely lesz majd a 2023-as számnakSierra írta: Egybéként egy kis apró észrevétel az új fejléccel kapcsolatban: nagyon babenkó lett, viszont az alján van egy nagyon vékony szürke sáv, ami a réginél nem volt ott, így a menüpontok fülekben is ott egy szürke csík, ha rámész. Gondolom kicsit le lett vágva a kép aljából, azért látszódik most. Persze nem extra, inkább csak a kényszereseknek lehet zavaró.
- Steve
Elkényeztetsz minket!d.gergo írta:Ez elvileg meg is van, natív feature a fórummotorban. Több játékosra is be tudjuk állítani majd, pl KB9 és egyebek. Csak kell majd hozzá egy tartalomjegyzék.Halfkey írta: Kell egy macro, ami mindig ha beírod hogy Tchouaméni, átvált a rendesen leírt nevére, és problem solved, nem kell megtanulni
Kód:
"# AT" szóköz nélkül: Tchouaméni
Erre meg ránézek majd a napokban, valóban alacsonyabb a fejléc pár pixellel, ez zavart okozhat tényleg.Sierra írta: Egybéként egy kis apró észrevétel az új fejléccel kapcsolatban: nagyon babenkó lett, viszont az alján van egy nagyon vékony szürke sáv, ami a réginél nem volt ott, így a menüpontok fülekben is ott egy szürke csík, ha rámész. Gondolom kicsit le lett vágva a kép aljából, azért látszódik most. Persze nem extra, inkább csak a kényszereseknek lehet zavaró.
De már olyan módon, hogy kellemetlenül érzem magam,zárd be ezt a topicot, mert lassan az összes szabadidőd rámegy a butyuta kívánságainkra.
És akkor még egy kis reklámon morgolódtunk.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Igenis, elnyomom a libsi oldalam! Amúgy neki olyan neve van, hogy az nem ragad meg egy hallás után az emberben, azért van ez a sok hülye beceneve. Na most annyira nem nehéz megtanulni, ha már a játékosunk megtisztelhetnénk ezzel - az én érzékeny libsi lelkem szerint legalábbis mindenképp. De akinek nem megy szerintem az inkább írja fonetikusan; Csuáméni.raul 4 ever írta:Igen, nem kell itt a libernyák pc érzékenységed!Donát írta: Érdekes, mert ezeket én is bírom, néha használom is, de amikoet Tchouaméni kapott, azokat valahogyan degradálónak érzem, nem jófejkedésnek. De lehet, hogy én gondolom túl. Na mindegy nincsen túl nagy jelentősége, lényeg, hogy jött emberünk, és hajrá, legyen beton!
Amúgy azt adom, hogy üdvös volna a beceneveknél, ha túllépnénk ezen a "Rossz anyák"/egyéb tv2-es vasárnap esti vígjátékok: "hihi fekete, hihi kukaca van" szinteken
Ha átmegy a szűrőn, nálam Csúnyanéni lesz (az Alma utca 22-ből (gyerekeseknek kötelező olvasmány)), esetleg Csumi, ha meg berobban és megkedvelem, mint Camavingát, akkor Csumikám, esetleg Tsubasa?
Na nem mintha bárkinek kötelező lenne rám hallgatnia.
Viszont a Tsubasa Kubonak van fenntartva, abból nem engedek!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én úgy tudom "csuaméni"/"csuameeni" kb. helyesen kiejtve a neve.. Az azért már majdnem az..Realista24 írta: A Csunyaneni az aztán szint
De egyébként a személyes kedvencem a Csuhamóni.. De erről inkább ne legyen szavazás..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Csunyaneni az aztán szint
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, nem kell itt a libernyák pc érzékenységed!Donát írta: Érdekes, mert ezeket én is bírom, néha használom is, de amikoet Tchouaméni kapott, azokat valahogyan degradálónak érzem, nem jófejkedésnek. De lehet, hogy én gondolom túl. Na mindegy nincsen túl nagy jelentősége, lényeg, hogy jött emberünk, és hajrá, legyen beton!
Amúgy azt adom, hogy üdvös volna a beceneveknél, ha túllépnénk ezen a "Rossz anyák"/egyéb tv2-es vasárnap esti vígjátékok: "hihi fekete, hihi kukaca van" szinteken
Ha átmegy a szűrőn, nálam Csúnyanéni lesz (az Alma utca 22-ből (gyerekeseknek kötelező olvasmány)), esetleg Csumi, ha meg berobban és megkedvelem, mint Camavingát, akkor Csumikám, esetleg Tsubasa?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ez elvileg meg is van, natív feature a fórummotorban. Több játékosra is be tudjuk állítani majd, pl KB9 és egyebek. Csak kell majd hozzá egy tartalomjegyzék.Halfkey írta: Kell egy macro, ami mindig ha beírod hogy Tchouaméni, átvált a rendesen leírt nevére, és problem solved, nem kell megtanulni
Kód:
"# AT" szóköz nélkül: Tchouaméni
Erre meg ránézek majd a napokban, valóban alacsonyabb a fejléc pár pixellel, ez zavart okozhat tényleg.Sierra írta: Egybéként egy kis apró észrevétel az új fejléccel kapcsolatban: nagyon babenkó lett, viszont az alján van egy nagyon vékony szürke sáv, ami a réginél nem volt ott, így a menüpontok fülekben is ott egy szürke csík, ha rámész. Gondolom kicsit le lett vágva a kép aljából, azért látszódik most. Persze nem extra, inkább csak a kényszereseknek lehet zavaró.
-
Ja nem, hetero, hiába reménykedsz!hehetheoriginal írta:Menj mar innen mi vagy te vmi buzi rendor?Donát írta: Remélem most, hogy hivatalos Tchouaméni érkezése, tilos a tücsipöcsi, csuhamóni és társai becézés
Jól van srácok, látom a többség nem ért egyet velem, én ezt elfogadom.
Érdekes, mert ezeket én is bírom, néha használom is, de amikoet Tchouaméni kapott, azokat valahogyan degradálónak érzem, nem jófejkedésnek. De lehet, hogy én gondolom túl. Na mindegy nincsen túl nagy jelentősége, lényeg, hogy jött emberünk, és hajrá, legyen beton!halamadrid írta:Vinidzsí meg Vini a kurafi a legjobbakSierra írta: Szvsz minden becenév vicces a csapaton belül.
Curtis, Körte, Karvaly, Kázmér, Vinyó, Benzi, Benya most meg a Csuhamóni. zseniálisak.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Vinidzsí meg Vini a kurafi a legjobbakSierra írta: Szvsz minden becenév vicces a csapaton belül.
Curtis, Körte, Karvaly, Kázmér, Vinyó, Benzi, Benya most meg a Csuhamóni. zseniálisak.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Steve
Egyébként valóban!Halfkey írta: Kell egy macro, ami mindig ha beírod hogy Tchouaméni, átvált a rendesen leírt nevére, és problem solved, nem kell megtanulni
Kellene valami makró, ami autojavítással kijavítja és leírja helyesen a neveket.
Gergő ha baromira unatkoznál valamikor az életben..
Szvsz minden becenév vicces a csapaton belül.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az én javaslataim:
1, Írhatjuk rendesen is
2, Becenév de legyen szabály, hogy mindig más legyen mint az utolsó amit leírt az előző kommentelő
Egy évre meg is lenne a játékunk
1, Írhatjuk rendesen is
2, Becenév de legyen szabály, hogy mindig más legyen mint az utolsó amit leírt az előző kommentelő
Egy évre meg is lenne a játékunk
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Szét lettél downvote-olva. Nem értem mi a baj a becenevekkel. Csuhamóni meg még vicces is. Pláne hogy 1 betű az eltérés az eredeti nevéhez képest.
Egybéként egy kis apró észrevétel az új fejléccel kapcsolatban: nagyon babenkó lett, viszont az alján van egy nagyon vékony szürke sáv, ami a réginél nem volt ott, így a menüpontok fülekben is ott egy szürke csík, ha rámész. Gondolom kicsit le lett vágva a kép aljából, azért látszódik most. Persze nem extra, inkább csak a kényszereseknek lehet zavaró.
Egybéként egy kis apró észrevétel az új fejléccel kapcsolatban: nagyon babenkó lett, viszont az alján van egy nagyon vékony szürke sáv, ami a réginél nem volt ott, így a menüpontok fülekben is ott egy szürke csík, ha rámész. Gondolom kicsit le lett vágva a kép aljából, azért látszódik most. Persze nem extra, inkább csak a kényszereseknek lehet zavaró.
- Steve
Én nem vagyok nagy híve az ilyen rövidítéseknek, de már Courtois is néha gondot okoz..hát még a francia srác.hehetheoriginal írta:Menj mar innen mi vagy te vmi buzi rendor?Donát írta: Remélem most, hogy hivatalos Tchouaméni érkezése, tilos a tücsipöcsi, csuhamóni és társai becézés
Szóval én Hehe cimborával vagyok, nem kell itt rendőrködni. Valami pofás rövidítés csak elférhet?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Menj mar innen mi vagy te vmi buzi rendor?Donát írta: Remélem most, hogy hivatalos Tchouaméni érkezése, tilos a tücsipöcsi, csuhamóni és társai becézés
thereisonly1ronaldo
Kell egy macro, ami mindig ha beírod hogy Tchouaméni, átvált a rendesen leírt nevére, és problem solved, nem kell megtanulni
-
Remélem most, hogy hivatalos Tchouaméni érkezése, tilos a tücsipöcsi, csuhamóni és társai becézés