Prime Wade csinálta azt akkoriban is.hehetheoriginal írta: Elnézve dmitchellt, elgondolkodom milyen meszarlast hajtana vegre egy prime dwade manapsag
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Elnézve dmitchellt, elgondolkodom milyen meszarlast hajtana vegre egy prime dwade manapsag
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Doncic mozgása nem nézett ki jól
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A csapat, akit hidegen hagynak az oddsok
Jó videó, kiváló összefoglaló Bazskától.
Nagyot megy a Minnesota.
Jó videó, kiváló összefoglaló Bazskától.
Nagyot megy a Minnesota.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thanasis Antetokounmpo achilles szakadas miatt kihagyja a kovetkezo szezont.
- nmate
Doncic szenved, mint disznó a jégen. Jó lesz ez az OKC - Minnie.
Közben Mitch Robinson szezonjának vége. Knicks pad gyakorlatilag nem létezik innentől.
Közben Mitch Robinson szezonjának vége. Knicks pad gyakorlatilag nem létezik innentől.
- hehetheoriginal
Lol es odaadtak rudinak a dpoyt, nem mertek meghuzni a nyilvanvalot. Sztem alltime rablas ez, olyan, mint mikor nash kapja shaq helyett az mvpt...
Kurvagaz ez a finomkodo, szamito, a sportot teljesen hatterbe helyezo menedzsment...
Kurvagaz ez a finomkodo, szamito, a sportot teljesen hatterbe helyezo menedzsment...
thereisonly1ronaldo
- nmate
Ja, ezt írtom, hogy a Pacersnél több a tartalék, szerintem innen akár 4-1 Pacers is benne van, Knicksnél nincs sok variációs lehetőség, Mitchnek annyira nem fekszik ez a párharc. Embiid ha nem rúgja fel, egy meccsel többet tudnak pihenni, akkor még azt mondom egy 7 meccses benne van. De bármi is lesz, ebből a Knicksből a maximum ki lett hozva, "Nova boys" hármas emlékezetes PO-t rakott le.Anthony írta:Szerintem bőven van esélye a Pacersnek, az első meccset is szinte elhozták.nmate írta: El is kezdtem visszanézni a Knicks meccset, hát nem tudom meddig bírják ezeket a perceket a srácok. Szép győzelem, csak a Pacersnek jóval több tartalék van. De őrült meccs volt ez is, nagyon szórakoztató minden ami Knicks.
Érdekes adat, a Pacers kezdőjének mind negatív a +/- értéke, a padnak pozitív, a NY-nál pont fordítva. Hosszabb távon már ez eldöntheti a párharcot.
Wemby’s Rookie of the Year Surprise
Ez azért elég szépre sikeredett
Durva amúgy, hogy mennyire egyben van a liga, hiába egymás riválisai. Játékos, csapat és szurkolói perspektivából egyaránt. Ebből tanulhatna a labdarúgás.
Ez azért elég szépre sikeredett
Durva amúgy, hogy mennyire egyben van a liga, hiába egymás riválisai. Játékos, csapat és szurkolói perspektivából egyaránt. Ebből tanulhatna a labdarúgás.
- hehetheoriginal
ahogy vártam a napi nba talkshowk is tele vannak, hogy lerabolták a pacers győzelmét, már előtte is volt, hogy befújták, hogy elrúgta a labdát turner, aztán egyértelmű, hogy kézzel érte el és nem lábbal... aztán a mozgó zárás.
kivancsi vagyok ki meri kimondani, hogy az indianai piac joval kisebb, mint new york, ezert nyomjak ennyire a hazai csapatot...
kivancsi vagyok ki meri kimondani, hogy az indianai piac joval kisebb, mint new york, ezert nyomjak ennyire a hazai csapatot...
thereisonly1ronaldo
-
bator leszek visszatalalni en is, jajj az ekezetek
Hajrá DURENT!!!
Hajrá DURENT!!!
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bátran térjetek vissza a topic temajahoz. Köszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
mondanám, hogy magyar nyelv és helyesírás, de van már elég baj
jólvan tesómsz.
részemről nincs harag.
jólvan tesómsz.
részemről nincs harag.
thereisonly1ronaldo
-
Fúj egy nagyot amíg felérsz a földszintre, és a villanykörtét ne felejtsd kitekerni, addig se pislákoljon a fény odalent, sokat fogyaszt egy wolfram izzóhehetheoriginal írta: jesus fking christ.
ilyen érzésem utoljára sok éve egyik exemnél volt, teljes kommunikációs zsákutca volt a csaj
nem bírom
ebéd.
az égiek látják remélem, hogy én megpróbáltam
- hehetheoriginal
jesus fking christ.
ilyen érzésem utoljára sok éve egyik exemnél volt, teljes kommunikációs zsákutca volt a csaj
nem bírom
ebéd.
nem bírom
ebéd.
thereisonly1ronaldo
-
értem tehát a Te logikád szerint a közvetlen riválistól tiltott bűn vásárolni, de ha úgy akarjuk legyőzni őket hogy más top csapatok legjobbjait összevásároljuk egy nyár alatt az teljesen rendben van
Köszönöm ma is tanultam valamit a morális szintekről/következetességről, nem megy a levesbe ez a keddi napom.
Köszönöm ma is tanultam valamit a morális szintekről/következetességről, nem megy a levesbe ez a keddi napom.
- hehetheoriginal
ugyanmár ne nézzük egymást hülyének, nem kell az álszent duma.Értelek, csak akkor a játékost ekézd ezért a tettéért, ne azt aki leigazolja (GSW), ők csak kihasználják hogy éppen a csúcson vannak, vagy mit kéne mondaniuk szerinted : " jajj ne gyere bocsi már így is elég erősek vagyunk, nem lenne fair"? Ha ezt gondolod akkor végtelenül naív vagy, de ne aggódj valószínűleg nem vagy vele egyedül.
te mikor a gsw-ről, mint csapatról beszélsz, akkor curryéket érted ez alatt.
és pont erre mondom, hogy én igenis curryként nem fogom jóváhagyni, hogy egy 20adkategóriájú és képességű játékos, mint green itt szervezkedjen, mert az az én legacymra is hatással van, ha idejön a világ egyik legjobb játékosa mellém, miután legyőztem.
mert az utána való bajnoki cimek nem érnek annyit.
vajon durent miért mondta - annyira naivan es egyugyuen, szinte mar megszántam -, miutan megnyertek a gyűrűt, hogy "ez ennyi? ez olyan nagy dolog?"
de hat nem tanitotta meg neki senki mik az ertekek az eletben...elszólta magát.....
szóval igenis sáros ebből a szempontból a gsw játékosai is, ugyanugy, mint a kurvagyenge ember, apanélküli, emiatt gerincet és férfiasságot, tartást és büszkeséget még hírből se ismerő durent is.
csak nem birod elengedni a csapat szempontbol valo nezopontot.....Abban igazad van hogy CR nem a csúcson jött és így a hasonlatom nem teljesen egyenértékű, de akkor nézd meg kikkel együtt jött és mond hogy nem egy összevásárolt csapatról beszélünk. vagy úgy szabad/ morálisan elfogadhatóbb ha éppen nem a csúcson vagy?
de amugy ez még mindig elfogadhatobb, mintha csucson levo csapatkent veszel még pár szizmillioért ezt-azt, ugye pepperóni?
amugy azt hittem ez az egész téma mára már érett és ülepedett annyira, hogy 1000ből 999 embernél no go és kibassza a biztositekot, nem pedig azt kell hallgatni meg olvasni, hogy korszakos csapat
thereisonly1ronaldo
-
Elöször is elsőre próbálod meg, de értékelem hogy legalább érdemben kifejtedhehetheoriginal írta: megprobalom utoljára, hátha elér:
felejtsd el a csapatokat/csapatvezetést egy pillanatra, nyilvan ők mindig azt akarják, hogy a lehető legerősebb keret és jatékosok legyenek a csapatban.
én a játékosokról beszélek.
én curry vagy green helyében nem hívom vagy hagyom jóvá, hogy korszakos ellenfél hozzánk jöjjön, én le akarok mindenkit győzni, az az igazi érték (lásd jános bucks címe pl)
én durentként - korszakos játékosként - nem megyek oda ahhoz a csapathoz, aki épp kivert minket, hanem többet edzek, jobb leszek, és legközelebb legyőzöm őket.
ez a sport. ezért csinálják az emberek, pl háború helyett.
ha ezeket az alapvetéseket nem érti az ember - ne aggódj nem vagy vele egyedül, akkoriban se értette már rengeteg ember/média...
a realmadridos párhuzam sem helytálló, mert én sohasem akartam volna itt látni a csúcs barcából senkit. le kell őket győzni, nem felvásárolni őket.
ceronaldo akkor jött, mikor nem mi voltunk a csúcson.
stb stb, megannyi példa még...
Értelek, csak akkor a játékost ekézd ezért a tettéért, ne azt aki leigazolja (GSW), ők csak kihasználják hogy éppen a csúcson vannak, vagy mit kéne mondaniuk szerinted : " jajj ne gyere bocsi már így is elég erősek vagyunk, nem lenne fair"? Ha ezt gondolod akkor végtelenül naív vagy, de ne aggódj valószínűleg nem vagy vele egyedül.
Abban igazad van hogy CR nem a csúcson jött és így a hasonlatom nem teljesen egyenértékű, de akkor nézd meg kikkel együtt jött és mond hogy nem egy összevásárolt csapatról beszélünk. vagy úgy szabad/ morálisan elfogadhatóbb ha éppen nem a csúcson vagy?
- hehetheoriginal
megprobalom utoljára, hátha elér:
felejtsd el a csapatokat/csapatvezetést egy pillanatra, nyilvan ők mindig azt akarják, hogy a lehető legerősebb keret és jatékosok legyenek a csapatban.
én curry vagy green helyében nem hívom vagy hagyom jóvá, hogy korszakos ellenfél hozzánk jöjjön, én le akarok mindenkit győzni, az az igazi érték (lásd jános bucks címe pl)
én durentként - korszakos játékosként - nem megyek oda ahhoz a csapathoz, aki épp kivert minket, hanem többet edzek, jobb leszek, és legközelebb legyőzöm őket.
ha ezeket az alapvetéseket nem érti az ember - ne aggódj nem vagy vele egyedül, akkoriban se értette már rengeteg ember/média...
a realmadridos párhuzam sem helytálló, mert én sohasem akartam volna itt látni a csúcs barcából senkit. le kell őket győzni, nem felvásárolni őket.
thereisonly1ronaldo