Sergio Ramos

A Real Madrid egykori nagyjai.
hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Sergio Ramos - 4

HozzászólásSzerző: hala real » 2016. december 19., hétfő 23:10

eljott az ido beszerezni egy ramos mezt. tobbszor emlitettetek, hogy alirol vesztek real mezt olcson. de nem vagom pontosan mirol is van szo. valaki belinkeli legyszi, hogy honnan is vannak azok a mezek? meg hogy milyen minosegre lehet szamitani, illetve mennyi ido kb, mire megjon. koszonom.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. december 17., szombat 15:15

Annyit adnék hozzá ehhez a Ramos jhv dologhoz, hogy őt eleve középső védőnek szerződtetük a Sevillából, és pont hogy Fabio Capello ostoba makacssága miatt került ki és ragadt meg a szélen jó ideig.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 17., szombat 14:49

adil rami :lol: :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sastre » 2016. december 14., szerda 15:41

Hát igen, amikor Arbeloa visszajött Madridba nem az volt a legjobb dolog, hogy lett egy jó jobbhátvédünk, hanem, hogy lett egy világklasszis középhátvédünk, mert onnantól volt normális alternatívánk a jobb oldalra, és bemehetett Ramos középre.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 14., szerda 12:50

Szerintem sem volt világklasszis Ramos jhv-ként. Lehozott egy korrekt szintet, néha pár extrával, de nem egy ámokfutást is rendezett, ezt se felejtsük el. Közben amikor középre hozták "kényszerűségből" hirtelen letisztult a játéka. Alapból Ramos akkora egyéniség (fizikálisan, technikailag és mentálisan is top), olyan képességekkel, hogy kb tényleg bárhol eljátszana egy jó közepes szinten. (Ancelotti is ezért viccelhetett ezzel a csatár dologgal nála).

Egyet kell értsek R.M.C.F-fel ebben a ki tudja jobban dologban. Ne felejtsük el, hogy VDB teljesen beleragadt a kedvenceibe a válogatottnál és képtelen volt megújulni, méghozzá két tornán keresztül. Valóban nagy egyéniség az öreg, de pont a tisztelet az ami miatt nem merték felállítani a szégyenteljes VB szereplés után. Nagy hiba volt, pedig láthatták, hogy alig tanult a hibáiból. Rengetegszer van olyan, amikor bizonyos kérdésekben az újságírók, szakértők, sőt a kocsmai beszélgetésekben is nagyobb igazság van, mint a belső szakmai döntésekben. Csak ilyenkor szeretjük elfelejteni, hogy rengeteg hülyeség is elhangzik ilyenkor, jóval több hülyeség mint igazán jó gondolat. Illetve az egész klubvezetés, edzői szerep nagyon összetett feladat, nem 1-2 döntésen dől el minden. Nincs abban semmi különös, ha valaki jobban tud pár dolgot, mint egy edző. Ettől még nem lesz ő hirtelen nagy szakember, csak rátapint pár dologra, valaki többre valaki kevesebbre.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 14., szerda 10:33

GV Tinho:

Megpróbálok válaszolni minden fontosabb gondolatra amit írtál nekem:

- Szajkózás.

Mindig visszatérő betámadás felém. Felhozom a korábbi írásaimat és ezt nem igazán tolerálják jól. Persze egyszerűbb lenne átsiklani ezek felett, de nem teszem....mégpedig azért nem, mert azoknál "megyek vissza" a múltbéli vitákhoz, ahol egy réteg, vagy egy klikk leszólt, leminősített vagy sértegetett. Ramosnál is így volt.
Ilyenkor jól esik kimondani, azok akik akkor kiröhögtek, hogy képzelem én foteledző hogy egy nagy edző döntését bíráljam :)........ hát úgy ahogy megtettem 10 éve már rengetegszer és bármennyire is hihetetlen a döntő többsége szinte mind szépen áll az évek távlatában is. Brutális hogy mennyi. Persze ezt nem ildomos felhozni és alap esetben nem is tenném, de mivel 173 témában vitáztam heteken át, és ezekben sokszor a sértegetésig ment felém a vita így szívesen bökök be egy egy emlékeztetőt. Pl ramosnál is volt egy klikk akik szétküldtek, főleg egy jenci nevű balfék, akinek a sértegető szavai csodálatosan mutattak a felületen.

- Ramos jobb hátvéd.

Nálam soha sem volt az, ehhez elég volt látnom két meccsen....fel is hoztam anno két komoly érvet erre, egyik a karizmája(baresi óta ilyet nem láttam) a másik a kihasználatlan páratlan fejjátéka.
Bumm..naaa.......mint látjuk ez a két döntő tulajdonsága vitt bennünket sok sikerre eddig.....érdekes és fura, hogy ezt egy foteledző meglátta már akkor amikor mások még nem.
Az hogy jobb bekkben eveztették, egy szakmai hiba volt, amilyen számolatlan a többi szakmai hibás döntések tömkelege is.
Sajnos sokan azt gondolják, hogy azért mert real madrid, vagy mert vdb vagy bárki más akkor az mindent jobban tud. Alapvetően lehet, de a tények sajnos mást mutatnak. Én magam lettem volna a legboldogabb ha azokat az alap szakmai baklövéseket amiket elsőre ki lehetett szúrni nem alkalmazták volna.
Sokan azt hiszik, hogy csak az érthet ehhez, vagy az láthatja ezt frankón akit alkalmaznak, aki nem ott dolgozik az nem tudhat annyit. Ezt az épületes baromságot sokszor a fejemhez vágták.
Diego Maradona óta született még pár olyan tehetség mint az argentin, de nem labdarúgó lett, ha ezt értitek, hanem sofőr vagy árufeltöltő vagy szakács......magam is láttam olyan embert akinek a csodálatos gera zoli csak jelenthet adottságokban és tehetségben de az illetőt 17 éves koráig érdekelte a foci ,utána már nem...és most pincér németországban inkább. Van ilyen, tehát attól, hogy valaki nem ott dolgozik még lehet kiemelkedően tehetséges szakember, csak másban utazik. Lehet kitűnő szeme és láthat úgy ahogy sokan nem. Csak ezt nehéz elismerni.

Ramos a kedvencem, ezt tudja mindenki, zidane óta....és ez nem is véletlen, a fentebb leírtak miatt főképpen. Nem egy média kedvencet választottam aki lővi a gólokat vagy mutogatják mint a bazári majmot, hanem egy igazi labdarúgót..... Volt nála védekezésben jobb, pepe is jobb volt, de ramos tekintéje, karimája, és döntő pillanatai egyedülállóak. Rengeteg vitám volt az FGY sekkel is erről. Elég volt belőlük.

Nálad jobb bekkben zseni, nálam max átlag feletti kicsit.....a csapatba hozni kellett volna egy jobb bekket, pl szó volt dani alvesről a csótányról, akit talán azért is nem hoztak mert minek, ott van ramos....pfffff.

- VDB kisbetű.

Ha ismernél, ha ténylegesen olvasnál tőlem, akkor tudnád, mert látható és szembetűnő, ha nem mondatot kezdek, mindig kisbetűvel írom a neveket, a csapatokét is. Ezt is csak arra tudod fordítani, hogy én nem bírom vdb-t, tiszteletlen vagyok, holott köze nincsen ehhez ......de egyébként nem bírom, mert szakmailag kurva gyenge volt a spanyol válogatott élén, kvázi szétbarmolta azt a páratlan csapatot. Hogy egyet mondjak, nekiállt és koppintotta a barca focit ami messi nélkül igencsak nevetséges próbálkozás volt. Nem zavarta, hogy nem működik. Az milyen edző aki egy svájc ellen(1x mentet át a félpályán egy félidő alatt) 2 vkp tesz fel, és fenn is tartja, holott látható volt, hogy baromság. Meg is lett a veszte....olyan csapatot kapott akinek a B sora is top3as volt a világon. Szétcseszte.
A real elleni sértettségeiről és ebből fakadó ártó döntéseiről nem is kívánok beszélni, megtettem eleget.

A real madridban számolatlan olyan szakmai hiba volt, amit azonnal ki lehetett szúrni, de ezekről százszámra írtam,(ott vannak az írásaim visszanézhetőek) arra gondoltam ezek érdekesek és fontosak, de összeségében csak ellenség lettem sokak szemében. Főleg ha a kiskedvencét kritizáltam, pedig a kritikáim pontosan megfogalmazott , érhető és logikus okfejtések voltak. Csak az időmet csesztem el ezekre.

Füst:

Nem tudtam reagálni elnézést, annyit csak, hogy ha akartak volna akkor hoznak megfelelő jobb bekket, de mivel a szakmai stáb úgy ítélhette meg hogy ramos a megfelelő így ez nem lett prioritás.

A szakmai dolgokban van igazság abban hogy az elnök sok mindent elbarmolt, de vannak itt olyan dolgok amiket észleltem amik egyértelműen edzői felelősségek, ott a pályán lévő döntések amik gyermetegen nevetségesek voltak.......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 14., szerda 7:48

Ezzel csak az a gond, hogy SR sosem volt jobbhátvédként világklasszis. A képességei egy jó játékossá tették azon a poszton, de néha eléggé vakon volt ott a szélen.
Merci Zizou!

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 14., szerda 3:37

R.M.C.F írta:Lényegtelen hogy egy 18 éves ifjú hol szeret játszani, ha két meccs alatt kiderült róla,hogy a korszak egyik legjobbja lesz középen.
Az meg nem igaz, hogy mindenki látta hogy kv, mert pl jómagam is kaptam a pofámra eleget érte,mert ezerrel ezért kardoskodtam ,kaptam is érte....hogy merem másképpen látni mint egy vdb vagy több edző,konkrétan kiröhögtek.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az persze kizárja, hogy valakinek jobb szeme legyen hozzá. :lol: :lol: :lol:
nem mondom, hogy nem osztom minden véleményedet, nyilván sokszor egyet tud érteni veled az ember (anélkül is ha folyton szajkóznád, hogy mit mondtál meg tíz éve). egyébként a korábbi fórumon - már ha itt arra célzol, hogy kaptál érte - is leginkább arra emlékszem, hogy annó megoszlottak a vélemények, hogy SR4 tekintetében mi a jobb neki, a csapatnak.

Ramos a Sevillából jobbhátvédként érkezett. ezért nyilván jobbhátvédben játszatták alapvetően nálunk is.
zseniálisan hozta azt a posztot is.
jobbhátvédként meghatározó volt, válogatottként Európa bajnok - majd Világbajnok lett ezen a poszton
emlékeim szerint a 2008-as osztrák EB legtöbbet passzoló játékosa is lett.

kiderült, hogy középhátvédben is zseni. sőt. ezzel együtt a taktikai repertoárt is bővítette a több posztos játéka.

nyilván - és szerencsére - egy idő után mindenkinek (szerintem neki is) nyilvánvalóvá vált / és ezen a ponton teljesen egyetértek veled / hogy neki a védelem közepén a helye, mert ha jobbhátvédként világklasszis, akkor belül meg ennél is több.

hála a Jó Istennek, az idő megoldotta a kérdést, hála a Jó Istennek, hogy Sergio itt van nekünk, azzá nőtte ki magát ami/aki, de ehhez kellett megítélésem szerint minden korábbi dolga is, a "jobbbhátvédes" tapasztalat is.

vdb kisbetűvel, aki nem értett ugye egyet veled, és merészelte Ramost úgy értelmezni, ahogy tette: meg kell, hogy jegyezzem, elég bántó. akárhogy is nézzük, az Öreg egy kibebhasz..tt legenda. nálunk is, meg a spanyol válogatottnál is. talán megérdemelné a tiszteltet, a nagybetűt, a megbecsülést. játékosként és edzőként egyaránt. mindent megnyert. mindent. kétségtelen, hogy a végén már nem volt szerencsés, hogy nem változtatott egy-két berögződésén, de ettől a tény tény. de ettől még megérdemli a tiszteletet. bocs, nem személyeskedésnek szánom, és tudom ez egy fórum, ahol mindenféle véleményt lehet alkotni, de minden tisztelettel biztos nem véletlen, hogy nem R.M.C.F. - fel a kispadon nyert két BL szeretett csapatunk, illetve EB-t VB-t a spanyol válogatott, hanem del Bosqueval. az eredmények azt bizonyítják, hogy azért annyira rosszul nem döntött.

Sergio nagy adomány nekünk jobbhátvédként, középhátvédként, csapatkapitányként, MADRIDISTAként. és pont.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. december 13., kedd 23:23

Chris írta:A kh poszt ugyanolyan fontos, de kevésbé összetett feladat, mint a szélső védőé, akinek egy Realnál komoly támadást segítő szerepe is van. Egy M. Torres semmit nem tudott hozzátenni a támadásokhoz, ahogy az öreg Salgado sem, meg később Arbeloa sem nagyon. Ezt az űrt döbbenetes módon jó tíz év után Carvajal töltötte be.
Nem ertek egyet, a kozephatved poszt inkabb osszetettebb, mint a szelso. Sokkal tobb figyelmet igenyel, nagyobb koncentraciot. Es ne csak a vedekezesrol beszeljunk, sokat szamit egy jo felpassz is a vedoktol, ami akar megindithat egy jo felepitett tamadast, vagy egy jo kereszt labda, inditas, vagy csak kepes legyen higgattan labdat jaratni...ezek is rengeteget adhatnak 1-1 tamadas felepitesnek. Nagy kincs ha van egy Varane, Hummels fele kozephatveded...sajnos nagyon ritka, de a jo szelso hatved is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. december 13., kedd 21:51

___Samy___ írta:
Ez off, de az is érdekes volt, hogy Marcelo is érdekes amit befutott: sokan ultimátumot adtak, mert nem állt össze a játéka jó ideig, azt a higgadt vezért aki most lett egyébként én sem néztem ki belőle 8 éve.
És akkor még csodálkozunk, hogy nincs állandóság a csapatnál.
Emlémeztek amikor a 2006-2007-es szezonban sérültek voltak a balhátvédjeink és Ramost a Deportivo ellen balvédőt játszott mert Capello nem bízott Marcelóban? Ki is kapott a csapat 2-0ra.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 13., kedd 21:04

Ez off, de az is érdekes volt, hogy Marcelo is érdekes amit befutott: sokan ultimátumot adtak, mert nem állt össze a játéka jó ideig, azt a higgadt vezért aki most lett egyébként én sem néztem ki belőle 8 éve.
És akkor még csodálkozunk, hogy nincs állandóság a csapatnál.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 13., kedd 20:10

A kh poszt ugyanolyan fontos, de kevésbé összetett feladat, mint a szélső védőé, akinek egy Realnál komoly támadást segítő szerepe is van. Egy M. Torres semmit nem tudott hozzátenni a támadásokhoz, ahogy az öreg Salgado sem, meg később Arbeloa sem nagyon. Ezt az űrt döbbenetes módon jó tíz év után Carvajal töltötte be. Tulajdonképp a csúcs Salgado után ő hozza azt amit kell, megjegyzem szerintem egy kategóriával jobban, mint Salgado 15 éve. Mert Ramos mint kényszermegoldás, össze-vissza rohangált, próbált 10 méteres becsúszásokkal korrigálni, de képes volt legalább hozzátenni a támadásokhoz, ami felülírta egyéb hiányosságait a poszton. Nagy forma volt akkor is, de életveszély volt mindenkire :). Ez persze nem csak a posztja miatt volt, de nem tudta azt a higgadtságot hozni, ami elvárható lett volna. De ahogy füst is írja még így is jobb volt, mint akkor bárki más a padon.... mert nem volt más a padon :lol: . Ez meg a vezetőség hibája volt. Az ő vakságuk, de nem az edzőké. Voltak akkor meredek dolgok, a profizmustól jó messze voltunk, szerintem rengeteget fejlődött a management azóta.
Egyetértek füsttel, hogy nem 1-2 ember, hanem emlékeim szerint a fórumon is egyöntetűen az volt az álláspont, hogy vegyenek már egy normális jobb szélső védőt, hogy Ramos a helyére kerüljön.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2016. december 12., hétfő 8:13

Hát, te tudod, te emlékszel jobban, én inkább csak olvasgattam akkoriban, mondjuk most is... nem vettem részt értelmetlen vitákban, így az emlékeim sem szilárdak. Ha úgy volt, úgy volt.
Viszont arról szilárdak az emlékeim, hogy a játékosigazolást nem az edzőink intézték, hiába akartak ők akárkit is, a végső döntés az aktuális elnök, illetve sportigazgató kezében volt. Perezre nem volt jellemző hogy védőket igazoljon, Mijatovicék meg hát... na. Így teszem azt, hiába volt nekünk egy jóvágású edzőnk határozott taktikai elképzelésekkel, pl. Pellegrini a rá jellemző széljátékkal 4-4-2-ben, ha nem hogy nem kapott szélsőket, de még az egyszem Robbent is eladták a kérése ellenére.
Ugyanez ment egy sorral hátrébb, kellett volna egy értelmes alak jobbhátvédnek (még szerencsétlen Cicinhót is eladták egy év után nehogy jó legyen) de a kérés nem került meghallgatásra. Viszont volt egy 20 éves nem ügyetlen surmó, akinek megvolt a sebessége és a technikai képzettsége is hogy fellépjen a támadásokkal. Mit volt mit tenni? A centert meg nem holmi Khedira kaliberre hagyták (ezért nem klappol a példád), volt ott Cannavaro & Pepe. Előbbi még kenyérrel elment, Pepe pedig bárkivel feltörölte a padlót akkoriban. Szóval volt ráció az akkori edzők döntésében.
Csak azért mondom, mert ugye ha visszaolvasol végig az edzőinket hibáztatod a fenti dolgok miatt. Nem mosdatom őket, mert voltak bajok, de a Ramos kérdéskörben nem hibáztak. Szükségmegoldást választottak, ez van. Ha a hunyót keresed aki miatt kikerült jobbszélre, akkor azok körében nézz szét, akik az igazolásokat kezelték, mert az a "szakma" hibázott. A spanyol válogatottnál meg... hát nem tudom. Talán ha Arbeloa hamarabb beért volna, mehetett volna szélen Ramos helyett. De nem így történt. Szumma, hiába látta az ember hogy jobb középen Ramos, jobbszélen égett a ház, és meg kellett oldani, más meg nem volt kéznél. Cicinhót eladták, Salgado kiöregedett, Miguel Torres meg sose volt jó. Amint jött Arbeloa, Ramos megnyerte a közepet.
Nem így történt?

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 12., hétfő 6:46

Nem. Azért mert hogy gondolom én veréb hogy vitassam az edzők döntését.
Wc papír példára én is írok egyet.

Van egy modricom....nem fogom jobb bekkben jatszatni mert nincs ott emberem ,középen meg ott van khedira helyette mert globálisan szart alakitok ki.
Veszek egy szuper jobb bekket,khedira repül a padra modric meg kp.ra.
Venni meg lehetett mindig....sőt jellemzőnk is a túl sok vásárlás volt.
Ez egy rossz szakmai elképzelés volt. Mint számtalan sok más.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2016. december 11., vasárnap 23:50

R.M.C.F írta:Lényegtelen hogy egy 18 éves ifjú hol szeret játszani, ha két meccs alatt kiderült róla,hogy a korszak egyik legjobbja lesz középen.
Az meg nem igaz, hogy mindenki látta hogy kv, mert pl jómagam is kaptam a pofámra eleget érte,mert ezerrel ezért kardoskodtam ,kaptam is érte....hogy merem másképpen látni mint egy vdb vagy több edző,konkrétan kiröhögtek.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az persze kizárja, hogy valakinek jobb szeme legyen hozzá. :lol: :lol: :lol:
A gond még mindig az -bár már harmadjára írom- hogy nem volt kit rakni jobb szélre.
Ha elfogy otthon a háromrétegű retyópapír, én is szívesebben használom a mentás zewa zsepit, mint valami kartont, hiába jobb az a zsepi orrtörlésre, mint seggre.
Nem lehet hogy ezért röhögtek ki? Mármint ez feltételezés... Szóval azért hogy nem voltál hajlandó figyelembevenni hogy csak lestrapált vagy született X lábú játékosok voltak az alternatívák jobbszélre... Hogy nem kicseszésből vagy hozzánemértésből került szélre Ramos, hanem hogy befoltozzanak vele egy nyomorult lyukat a védelemben. Nálunk és a válogatottnál egyaránt. Hát szerencsétlen Salgadót akkoriban már olyan mélyen próbálták fel Ronaldinhóék hogy nekem fájt... és az az igazság hogy a végefelé már nem csak ők.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. december 11., vasárnap 22:13

Ramos új tetkói megvannak? :ozil:
Ki mit tippel a számokról?
35-?
90+- :mrgreen:
32-?
19-?
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 11., vasárnap 20:03

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5251820858
:lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 11., vasárnap 19:58

Nézem az újabb es újabb videókat a gólról.
Ahogy ez az ember le sem veszi a szemet a labdarol, az valami félelmetes.
Kicsi Lucas zárást megcsinálja, Ramos celbaveszi a labdát,a végeredményt ismerjük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 11., vasárnap 19:56

Lényegtelen hogy egy 18 éves ifjú hol szeret játszani, ha két meccs alatt kiderült róla,hogy a korszak egyik legjobbja lesz középen.

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2016. december 11., vasárnap 13:56

Chris írta:Az is érdekes, hogy a válogatottban is a szélen játszatták. Most vagy a miatt mert ahhoz szokott vagy nem volt jobb, de érdekes. A lendület megvolt benne a felfutásokhoz, technikailag is rendben volt, de tény hogy középen jobb volt, meg beadásai sem voltak a legjobbak emlékeim szerint.
Ramos maga nyilatkozta annak idején hogy jobban szeret jobbhátvédként játszani, mert úgy részt tud venni a támadásokban. Ehhez hozzájön hogy a spanyolok sem dúslakodtak ami a minőségi jhv-eket illeti. Középre meg ottvolt Albiol, Puyol, Piquet, szóval adta magát az egész. Szerintem mindenki tisztában volt vele hogy középen tanár, de nem volt kit rakni jobbszellőre, és Ramos amúgy ott is elég jó volt szóval nem volt min gondolkozni.

Vissza: