Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Az ilyenek miert elik mindig tul? Szerencsere legalabb mas nem serult meg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt írják a sofőr kamerazta a csapatnak a buszat, azért ment össze-vissza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
BREAKING: Real Madrid's bus was involved in an accident in Germany. No significant damage reported. @BILD #rmalive
More on Real Madrid bus incident from Germany as per @BILD:
“On A4 highway, a white Toyota touched the Real Madrid bus. The driver of the car touched the bus while changing lanes and broke the exterior mirror. The Toyota Avensis suffered damage worth about €3,000. The extent of the damage suffered by the Real Madrid bus is not yet clear.”
Real Madrid sources on the bus incident in Germany:
“An amateur who was recording the bus from his car, lost the steering wheel control and it bounced off the bus. We didn’t hear anything about it. It was seen by the people who were behind us.” @marca
More on Real Madrid bus incident from Germany as per @BILD:
“On A4 highway, a white Toyota touched the Real Madrid bus. The driver of the car touched the bus while changing lanes and broke the exterior mirror. The Toyota Avensis suffered damage worth about €3,000. The extent of the damage suffered by the Real Madrid bus is not yet clear.”
Real Madrid sources on the bus incident in Germany:
“An amateur who was recording the bus from his car, lost the steering wheel control and it bounced off the bus. We didn’t hear anything about it. It was seen by the people who were behind us.” @marca
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
Endrickéknek nem sikerült a kvalifikáció az Olimpiára (argentínok verték őket) úgyhogy a gyerek velünk lesz az előszezon során.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Trailerben is csak spanyolul feliratozzak a kulfoldi fiukat.hehetheoriginal írta:angol felirat gondolom mai napig nincs hozzá.Bencze írta: Magyar ido szerint este hattol en el corazon de la decimocuarta premier a RM play applikacioban
5kor kezdodik, nem 6kor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
angol felirat gondolom mai napig nincs hozzá.Bencze írta: Magyar ido szerint este hattol en el corazon de la decimocuarta premier a RM play applikacioban
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Magyar ido szerint este hattol en el corazon de la decimocuarta premier a RM play applikacioban
- ateeemadrid
Tudom, hogy most ez az általános vélekedés mbapperol, mert egyszer csúnyán megszopatott minket, de ha most jön lejáró szerződéssel, alacsonyabb fizuért (a hírek szerint gyengébb ajánlattal, mint 22ben) akkor az nálam nem azt mutatná, hogy zsoldos.Nika91127 írta:Rábaszott a teknős. Moneybappe. Nem fogok boldog lenni, ha jön. Ha minden évben az ő 60 góljával triplázunk, 5 szezon után megbocsájtunk neki. Addig nem. Zsoldos.ELSiete írta: Kylian Mbappé knows that unlike 2 years ago, Real Madrid will not agree to everything he requests. The same would also be applied to Erling Haaland when the time comes.
The club over anything. @jfelixdiaz
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Rábaszott a teknős. Moneybappe. Nem fogok boldog lenni, ha jön. Ha minden évben az ő 60 góljával triplázunk, 5 szezon után megbocsájtunk neki. Addig nem. Zsoldos.ELSiete írta: Kylian Mbappé knows that unlike 2 years ago, Real Madrid will not agree to everything he requests. The same would also be applied to Erling Haaland when the time comes.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kylian Mbappé knows that unlike 2 years ago, Real Madrid will not agree to everything he requests. The same would also be applied to Erling Haaland when the time comes.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- hehetheoriginal
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Picsogtok, nyavalyogtok, minősíthetetlen stílusban kutyáztok mindenkit, ez nem kritika. Nekem csípi a szemem, pl ezért nem olvasom a megy a meccs topicot. De mindegy, csinálhátok, sértődjetek meg. Még az is lehet, hogy nincs igazam.hehetheoriginal írta:mivan?legalább nem túlfűtve kéne.
Hat meg jo hogy kivalt valamit az emberbol ez a szar sport, ha mar nezi....
Ne haragudj mar hogy hangot adunk az erzeseinknek baszki
- hehetheoriginal
mivan?legalább nem túlfűtve kéne.
Hat meg jo hogy kivalt valamit az emberbol ez a szar sport, ha mar nezi....
Ne haragudj mar hogy hangot adunk az erzeseinknek baszki
thereisonly1ronaldo
-
Továbbra is a stílusra mondtam, tottenham mentality ugye... A kritikával semmi baj nincsen, csak elegánsan, érzelmektől mentesen, vagy legalább nem túlfűtve kéne.ateeemadrid írta: Ha ilyen mentalitása lenne a madridistáknak általában, mint nektek, akkor fele ennyi címünk lenne, gyengék vagytok.
Szép volt hehe!
- ateeemadrid
Én tartom, hogy nem ez volt a helyes lépés, egyszerűen túl nagy kockázat szerintem. Egy BLben csúnyán visszaüthet ez.Realista24 írta:Azért nem hívtuk vissza, de sztem tudod, hogy mert odafigyelunk a másik klubra is.ateeemadrid írta:
Donátra meg hehére gondoltam.
Arra értem ezt, hogy ha pl a játékosaink gyengék, szarrá vannak ekézve, legyenek is felőlem, ez viszi a klubot előre, a magas elvárások, de akkor ez a vezetőség felé is legyen meg szerintem.
Az, hogy kockáztatják a szezon sikerességét, és inkább nem hívnak vissza pl egy Rafa Mirt, az sztem olyan kluboknál fér csak bele, ahol nem minden fronton a győzelem az elvárás.
Respect a fiúknak persze, hogy úgy néz ki, most megoldották.
A hírek szerint tucatnyi ajánlat érkezett januárban védőket illetően, se egy sem illett a profilba amit kerestünk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért nem hívtuk vissza, de sztem tudod, hogy mert odafigyelunk a másik klubra is.ateeemadrid írta:Donátra meg hehére gondoltam.Realista24 írta:
Marmint kinek? Mert en pont azt erzem, hogy minden nehezseg, szembeszel es utalat ellen megy elore a csapat, es termel, egy gyoz, es kupakat hoz el, nem pedig feladja a szezont mar oktoberben, mint itt sokan.
Arra értem ezt, hogy ha pl a játékosaink gyengék, szarrá vannak ekézve, legyenek is felőlem, ez viszi a klubot előre, a magas elvárások, de akkor ez a vezetőség felé is legyen meg szerintem.
Az, hogy kockáztatják a szezon sikerességét, és inkább nem hívnak vissza pl egy Rafa Mirt, az sztem olyan kluboknál fér csak bele, ahol nem minden fronton a győzelem az elvárás.
A hírek szerint tucatnyi ajánlat érkezett januárban védőket illetően, se egy sem illett a profilba amit kerestünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Donátra meg hehére gondoltam.Realista24 írta:Marmint kinek? Mert en pont azt erzem, hogy minden nehezseg, szembeszel es utalat ellen megy elore a csapat, es termel, egy gyoz, es kupakat hoz el, nem pedig feladja a szezont mar oktoberben, mint itt sokan.ateeemadrid írta: Ha ilyen mentalitása lenne a madridistáknak általában, mint nektek, akkor fele ennyi címünk lenne, gyengék vagytok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marmint kinek? Mert en pont azt erzem, hogy minden nehezseg, szembeszel es utalat ellen megy elore a csapat, es termel, egy gyoz, es kupakat hoz el, nem pedig feladja a szezont mar oktoberben, mint itt sokan.ateeemadrid írta: Ha ilyen mentalitása lenne a madridistáknak általában, mint nektek, akkor fele ennyi címünk lenne, gyengék vagytok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Ha ilyen mentalitása lenne a madridistáknak általában, mint nektek, akkor fele ennyi címünk lenne, gyengék vagytok.
-
Köszi!