És belsős infók szerint további jó hírek várhatók. Kedvenc mikulásunk kicsit túl tolta a költekezést a tv-s jogokkal, ezért sem fért bele neki a serie a. Amit a digi szívesen átvett, de plusz egy feltétellel. Hogy kapják mellé a spílereket is. Úgyhogy ha minden igaz (márpedig ez a marad az olasz liga a digin is igaz volt) a digiseknek sem kell aggódni, lehet nézni az angol és spanyol bajnokságot is.
Serie A
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
A térd(?)sérülése óta nem az igazi, a tavalyi bajnokságban, ha jól tudom 2 meccset játszott végig. 32 évesen még bőven el tud menni USA-ba, vagy Kínába egy jó ajánlattal, bár van egy olyan érzésem, hogy marad Európában.Kerlon írta:"Ezer gondolat és ezer kép járt a fejemben egész éjszaka.
Nem tudom abbahagyni ennek a képnek a nézését, a csíkokat, melyekre feltettem az életem, mint férfi és mint focista.
Annyira szeretem ezt a mezt, hogy mindenek ellenére meggyőződésem, hogy a csapat érdekei az elsők.
Mindig.
Egy ilyen nehéz napon, ebbe az elvbe kapaszkodok erősen.
A legszebb részei vagytok ennek a történetnek, s ezért néhány nap múlva, különlegesen köszönünk majd el egymástól.
.
.
.
Végül is a "8"-as nem más mint a végtelenség, melyre felemeljük tekintetünket." - Claudio Marchisio búcsú üzenete. @marchisiocla8
gondolom a büdzsében fel kellett szabadítani egy kis pízt CR-re és Marchisionak már csak ennyi járt.
Persze csak a csúnya Perez bácsi küldi el a legendáit, saját neveléseit.
"Ezer gondolat és ezer kép járt a fejemben egész éjszaka.
Nem tudom abbahagyni ennek a képnek a nézését, a csíkokat, melyekre feltettem az életem, mint férfi és mint focista.
Annyira szeretem ezt a mezt, hogy mindenek ellenére meggyőződésem, hogy a csapat érdekei az elsők.
Mindig.
A legszebb részei vagytok ennek a történetnek, s ezért néhány nap múlva, különlegesen köszönünk majd el egymástól.
.
.
.
Végül is a "8"-as nem más mint a végtelenség, melyre felemeljük tekintetünket." - Claudio Marchisio búcsú üzenete. @marchisiocla8
gondolom a büdzsében fel kellett szabadítani egy kis pízt CR-re és Marchisionak már csak ennyi járt.
Mindig.
.
.
.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Laxalt is a Milanhoz került. VB-n nagyon jó volt.
Marchisio szabadon igazolható, felbontották a szerződését. Jöhet
Marchisio szabadon igazolható, felbontották a szerződését. Jöhet
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Samu Castillejo is egy lépésre a Milantol. Bacca is az üzlet része lesz.
Lehetőségekhez képest jól igazolt Leonardo.
Lehetőségekhez képest jól igazolt Leonardo.
Olaszoknál régen volt ekkora őrület az átigazolásoknál. Kíváncsi vagyok, hogy ez a kezdete valaminek, vagy csak pillanatnyi fellángolás, és jövőre szépen adogatják el a komolyabb arcokat...
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Bakayoko -> ac milan
nzonzi -> as roma
Official
nzonzi -> as roma
Official
Nem játszott rosszul naaa
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5
Ki beszelt itt kiteregetesrol? Meg mi az, hiy Perezt bemartja? Ki hiszi, hogy C szent a mendes bagazzsal mogotte?BBeno írta:mivel lett v9lna jobb ha kiteriti a lapokat es perezt bemartja?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Most van vmi botrány a mama és barátnő között, csak spanyol lapok teregették, szóval lehet sokminden volt ott...
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5
- flori
Az speciel nekem is csípi a szememet, hogy a saját oldalára nem tett ki semmit. Több védelmet senkitől nem kapott, mint “tőlünk”.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Majd idővel megbékélsz Kerlon.Kerlon írta:Nem tudok neki szurkolni, mert szerintem elég pofátlanul lépett le, ha Perezzel is volt baja, attól még a szurkolókat nem kellett volna pofán köpni egy szájába adott üzenettel. Aztán még annyi se volt benne, hogy a saját facebookjára kirakja. A vesztét meg nem kívánom, mert azt nem felejtjük, hogy mit ért itt el.
És az idő fogja nekünk a válaszokat is megadni, ugyanúgy ahogy tette azt Mr Carlo Ancelotti és Zidane esetén is. Amikor az idő adja meg az okokat és válaszokat az sokkal elegánsabb, mint mikor a lángoló tűzre össze-vissza önti a Marca meg az AS az olajat és csűri csavarja a pletykát, meg még a Mari nénit is megszólaltatja az ügyben...
mivel lett v9lna jobb ha kiteriti a lapokat es perezt bemartja?
Nem tudok neki szurkolni, mert szerintem elég pofátlanul lépett le, ha Perezzel is volt baja, attól még a szurkolókat nem kellett volna pofán köpni egy szájába adott üzenettel. Aztán még annyi se volt benne, hogy a saját facebookjára kirakja. A vesztét meg nem kívánom, mert azt nem felejtjük, hogy mit ért itt el.
K
K
Ha nézte vki a Juve meccset C hányszor talált be? Elvileg 15:00 tól volt...
20 perce megy a meccs.1 et vállalt eddig.
Ez most milyen meccs?
Még eredmenyek.com-on sincs.
Ja....Juve B ellen.
Komolytalan, bari meccs!
Már youtubeon fent van még ember sem volt rajta
kösziyeaP17 írta:20 perce megy a meccs.1 et vállalt eddig.Zidane’98 írta:Ha nézte vki a Juve meccset C hányszor talált be? Elvileg 15:00 tól volt...
Ez most milyen meccs?yeaP17 írta:20 perce megy a meccs.1 et vállalt eddig.Zidane’98 írta:Ha nézte vki a Juve meccset C hányszor talált be? Elvileg 15:00 tól volt...
Még eredmenyek.com-on sincs.
Ja....Juve B ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tubatibi 2018. augusztus 12., vasárnap 17:37-kor.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano
20 perce megy a meccs.1 et vállalt eddig.Zidane’98 írta:Ha nézte vki a Juve meccset C hányszor talált be? Elvileg 15:00 tól volt...
Ha nézte vki a Juve meccset C hányszor talált be? Elvileg 15:00 tól volt...