Ez való nekem, nagyon adomnmate írta:http://gabrielecirulli.github.io/2048/
Ez a játék kurva jó Tegnap éjjel tanulás közben 10 percenként játszanom kellett vele. Függőséget okoz.
OFF
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
http://gabrielecirulli.github.io/2048/
Ez a játék kurva jó Tegnap éjjel tanulás közben 10 percenként játszanom kellett vele. Függőséget okoz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Róla szerintem külön könyv fog készülni, és a jogdíjakból befolyt összegből szét alkoholizálja az agyát, és mehet az elvonóraGT37 írta:Még egy voks az igenre.
Hehével kezdjünk!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha lesz ilyen cikksorozat, akkor kiváncsi vagyok ki mikor fog személyeskedni egy egy vitában a kicsit mélyebb infók birtokában. Mondjuk csúnyán ki lesz vágva az illető utána, szólok elore.
Amugy támogatom.
Amugy támogatom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
jókor léptem fel fórumra.
természetesen igen-re szavaztam. hehe, rmcf, réj... ikonok.
és damonicsnak is örülnék, kár, hogy felhagyott a remek gondolatok leírásával.
természetesen igen-re szavaztam. hehe, rmcf, réj... ikonok.
és damonicsnak is örülnék, kár, hogy felhagyott a remek gondolatok leírásával.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Aki tud, az szavazzon a fenti kérdésre.
Amennyiben van rá igény, úgy adott időközönként 1-1 fórumozót megszavaznátok, én elkészítek vele egy kis beszélgetést (amennyiben vállalja. amennyiben nem, úgy véglegessel kivágjuk a picsába ), aztán kikerül vagy ide, vagy egy külön topikba, ahol akár évek múltán is lehetne nosztalgiázni.
Amennyiben van rá igény, úgy adott időközönként 1-1 fórumozót megszavaznátok, én elkészítek vele egy kis beszélgetést (amennyiben vállalja. amennyiben nem, úgy véglegessel kivágjuk a picsába ), aztán kikerül vagy ide, vagy egy külön topikba, ahol akár évek múltán is lehetne nosztalgiázni.
Régen volt már a tudtad , hogy ő is madridista...
tegnap reggel a petőfis Buda Márton a reggeli műsorában elmondta, hogy nagy Real szurkoló
esetleg érdemes lenne vele elbeszélgetni.
tegnap reggel a petőfis Buda Márton a reggeli műsorában elmondta, hogy nagy Real szurkoló
esetleg érdemes lenne vele elbeszélgetni.
joabulicsak
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elvileg minden megszűnt, mai az MSN-hez volt köthető. Hotmail fiókok sem működnek már, ha minden igaz.pheco írta:Olyan msn beszelgeteseket nem lehet megnezni amik nincsenek meg naplozott beszelgetesekben? Nincs valami netes feluleten sajat fiok ahol minden megvan?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Olyan msn beszelgeteseket nem lehet megnezni amik nincsenek meg naplozott beszelgetesekben? Nincs valami netes feluleten sajat fiok ahol minden megvan?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
egyébként én is csak chaten vagyok, meg pár csoportban. főoldalon komolyan folyik a shitstrormwZoLee7 írta: de ez az érték most ott nem ír a nőket meg ha megérteném akkor helyben bele döglenék a fejfájásba
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
de ez az érték most ott nem ír a nőket meg ha megérteném akkor helyben bele döglenék a fejfájásbaziro4vr írta:a nőket való megértésnek semmi köze a facebookhoz..a nőkhöz van köze és fejlődést ne várjwZoLee7 írta:fujj de f@sz kivan...komolyan mondom ha melóhoz meg sulihoz nem kellene fb rohadt gyorsan törölném magam a retekbe...nem értem én ezeket a csajokat, tököm egyik napról a másikra totál ignorál, de teljes mértékben, azt se hajlandó a képembe vágni mi a rák baja van, ez úgy felbaszcsizza az agyamat...még jó hogy van HP...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
a nőket való megértésnek semmi köze a facebookhoz..a nőkhöz van köze és fejlődést ne várjwZoLee7 írta:fujj de f@sz kivan...komolyan mondom ha melóhoz meg sulihoz nem kellene fb rohadt gyorsan törölném magam a retekbe...nem értem én ezeket a csajokat, tököm egyik napról a másikra totál ignorál, de teljes mértékben, azt se hajlandó a képembe vágni mi a rák baja van, ez úgy felbaszcsizza az agyamat...még jó hogy van HP...
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
fujj de f@sz kivan...komolyan mondom ha melóhoz meg sulihoz nem kellene fb rohadt gyorsan törölném magam a retekbe...nem értem én ezeket a csajokat, tököm egyik napról a másikra totál ignorál, de teljes mértékben, azt se hajlandó a képembe vágni mi a rák baja van, ez úgy felbaszcsizza az agyamat...még jó hogy van HP...