Bajnokok Ligája
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Tok mind1 jatszik e a Costa vagy nem..jobbak vagyunk naluk jatekban..a Bajnoki meccseken is jobbak voltunk csak kimaradtak a helyzetek..kupat nem emlitem..le kell oket verni! Elszantsagrol kuzdesrol felesleges beszelni, egy bl dontoben ha egy jatekos nem kuzd akkor el kell gondolkodni! nem hiszem hogy ilyen problema lesz!! Remelem egyertelmuen hatarozottan lerendezzuk oket!!hogy eselyuk sem legyen!!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Teljesen hehe álláspontját osztom.Mindegy ki játszik az ellenfélnél,vagy nálunk,ezt be kell húzni.Lazán,vagy nyögve,kínkeservesen vagy simán,teljesen mindegy.
Nem félek ettől a meccstől.Nincsenek rossz érzéseim.Megnyerjük.Fölösleges már azon filózni,hogy ki játszik vagy nem játszik itt vagy ott...Ha úgy tudunk csapatként működni mint a bayern ellen,akkor nem lehet baj.És nem is lesz.
Nem félek ettől a meccstől.Nincsenek rossz érzéseim.Megnyerjük.Fölösleges már azon filózni,hogy ki játszik vagy nem játszik itt vagy ott...Ha úgy tudunk csapatként működni mint a bayern ellen,akkor nem lehet baj.És nem is lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- BlancoMark
Costáék ugyanezt eljátszották két meccsen is hogy idő előtt visszatért.
- Barca elleni odavágó --> sérülés miatt le kellett cserélni.
- Barca elleni bajnoki döntő --> szintén le kellett cserélni sérülés miatt.
Szóval játsszon csak.
- Barca elleni odavágó --> sérülés miatt le kellett cserélni.
- Barca elleni bajnoki döntő --> szintén le kellett cserélni sérülés miatt.
Szóval játsszon csak.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
éjjel álmodtam.
azt álmodtam, hogy 1-0ra vezetünk, de 2-1re kikapunk.
Rémes volt, fel is riadtam..
nyerni kell!!
2 dolog biztos részemről szombaton:
1.: részeg leszek.
2.: bőgni fogok.
ja ennyi.
azt álmodtam, hogy 1-0ra vezetünk, de 2-1re kikapunk.
Rémes volt, fel is riadtam..
nyerni kell!!
2 dolog biztos részemről szombaton:
1.: részeg leszek.
2.: bőgni fogok.
ja ennyi.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Egyetértek, itt nincs mit magyarázni.
Amugy meg Costa ha fel is épült milyen állapotban lehet? Játsszon csak, nettó emberhátrány lesz, korai csere..
Nyerni kell, felőlem csontzenével is, 1 gólocskával, tök mindegy, ezt a kupát el kell hozni.
Amugy meg Costa ha fel is épült milyen állapotban lehet? Játsszon csak, nettó emberhátrány lesz, korai csere..
Nyerni kell, felőlem csontzenével is, 1 gólocskával, tök mindegy, ezt a kupát el kell hozni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ha itt egy meccsen nem hugyozik vért mindenki és lesz egyáltalán olyan játékos, aki nem 110%-ot hoz magából, fáradtság, sérülés ide vagy oda, akkor meg is van a lista, hogy kitől kell megszabadulni.Toti írta:mondjuk az a probléma, h az utolsó 1 hónapban úgy a keret 60% sérült le nálunk, köztük a legfontosabb és húzóembereink, akik közül páran lehet kihagyják a döntőt, meg aki pályára tud lépni az sem 100%os. plusz xabi eltiltott.hehe írta:tökmindegy, kik fognak játszani holnapután, kurvára meg kell nyerni.
b-csapattal kiállva is győznünk kell, nem értem mi a probléma.
persze fasza így kimondani, meg égbekiáltani, h b-csapattal is nyerni kell..ja...
..csak ez nem egy olyan b-csapat.
..csak ez nem az a meccs.
..csak ez nem az az ellenfél.
plusz, itt 12 év lesz a vállakon, ezt se felejtsük el.
én ilyet nem akarok látni.
nem érdekel, hogy kik játszanak, nem érdekel, hogy milyen taktikával, milyen játékkal (ez pedig szembemegy mindennel, amiben hiszek, csak már kurva ideges vagyok évek óta erre a sok túlfizetett kisköcsögre, akik pofázni tudnak csak, de teljesíteni nem), meg kell nyerni a meccset.
ne bassza már meg, hogy egy atma legerősebb kezdője erősebb, mint a mi cserejátékosokkal telepakolt kezdőnk. sokszázmillióval többet költöttünk játékosokra, mint ők, jóval több pénzért játszanak itt, nincs kifogás, nem érdekel sérülés, semmi.
leszarom, hogy costa játszik vagy nem (nem értem miért kell félni egy ekkora favágó gyökértől, akinek minimális futballtudása van)
egész ősszel és télen kussban voltam, többször írtam, hogy kedvemre való a keret - a kedirák kivételével, hálistennek megsérült a faszba -, jó a minőség, végre nincsenek álmatlan éjszakáim a szutyok özilek meg higuainok miatt. türelmes voltam, mondtam csak a tavasz számít.
undorító focival nagy nehezen behúztuk a lófaszgyenge barca ellen a kupát, feleslegesen hajtva és szétfutva magunkat.
elbasztuk, elbuktuk a bajnokságot.
most már innentől nálam nincs kegyelem, egy meccs, mindent egy lapra.
(leszarom a vébét is ilyen tekintetben, nem érdekel, ha vki megsérül és nem lehet ott a vébén, a brazil csapatot nem fogja rosszul érinteni )
2 és fél nap múlva azt akarom látni, hogy megvan a 10. serleg.
minden mást leszarok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csodak nincsenek..biztos rakuldtek valami samant aki raolvasott egy osi gyogyitoatkot, de nem lesz 100as a faszi. Simeone es Costa nagyon akarja majd eroltetni, marpedig az van amit ok akarnak.. Ha nincs ott fizikumban a tag, azzal az erossegei nagyresze kilove. Marad a lelki terror, azt meg ismerjuk.
Nem illik.
mondjuk az a probléma, h az utolsó 1 hónapban úgy a keret 60% sérült le nálunk, köztük a legfontosabb és húzóembereink, akik közül páran lehet kihagyják a döntőt, meg aki pályára tud lépni az sem 100%os. plusz xabi eltiltott.hehe írta:tökmindegy, kik fognak játszani holnapután, kurvára meg kell nyerni.
persze fasza így kimondani, meg égbekiáltani, h b-csapattal is nyerni kell..ja...
..csak ez nem egy olyan b-csapat.
..csak ez nem az a meccs.
..csak ez nem az az ellenfél.
plusz, itt 12 év lesz a vállakon, ezt se felejtsük el.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Biztos, hogy nem 100%-os. Lehet csak hátráltatja a csapatot, főleg, ha le kell cserélni 20 perc után. Esetleges hosszabbításnál nem jön jól a korai csere. Nálunk Pepe játékára már nincs esély, viszont ott azért nyugodt vagyok, mert Varane tudja pótolni. Viszont Benz játékában nagyon bízom. Nem örülnék, ha egy döntőben játszana azon a poszton Isco. Pont elég aggodalom, hogy Illarra vagy Khedira lesz Xabi helyett...hunmadridista írta:Amúgy szerintem altatás volt ez a Costa sérülés...már az elején is így gondoltam, most meg aztán végképp bebizonyosodott...de akkor ezek szerint ők a létező legerősebb kezdőjükkel tudnak majd kiállni...mi meg továbbra is tele vagyunk sérült és teljesen formán kívüli játékosokkal...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Amúgy szerintem altatás volt ez a Costa sérülés...már az elején is így gondoltam, most meg aztán végképp bebizonyosodott...de akkor ezek szerint ők a létező legerősebb kezdőjükkel tudnak majd kiállni...mi meg továbbra is tele vagyunk sérült és teljesen formán kívüli játékosokkal...
Nehogy már elhidjétek,hogy Costával minden oké.
Hát kinél volt?Varázslónál vagy mi?
Két dolog lehet:
1.Nem volt olyan súlyos a sérülése.
2.Fog játszani,de 20 perc után le kell majd cserélni.
Szerintem amúgy a padon ott lesz még akkor is ha nem fog tudni játszani...
Hát kinél volt?Varázslónál vagy mi?
Két dolog lehet:
1.Nem volt olyan súlyos a sérülése.
2.Fog játszani,de 20 perc után le kell majd cserélni.
Szerintem amúgy a padon ott lesz még akkor is ha nem fog tudni játszani...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
tökmindegy, kik fognak játszani holnapután, kurvára meg kell nyerni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hagyjuk már Nem igaz, hogy Perezék ezt nem veszik észre. Nálunk nem épülnek fel az emberek, és az előre bejelentett időszakok is mindig eltolódnak... sosincs olyan, hogy "Jééé, bazdmeg ezt hamarabb épült fel " Vicc, ami nálunk megy.Csabi írta:costa ma már edzett. ez elképesztő bazdmeg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jobb lenne, ha leszerződnénk egy dakota törzsel, mert ez baromira nem vicces, ha Costa tényleg játszik...Csabi írta:costa ma már edzett. ez elképesztő bazdmeg. eközben ronaldo 2 hónapja sérült, pepét 2 hét alatt nem tudták rendbe rakni és lehet benzema se épül fel.
szerk: na a marca azt mondja hogy benzema lesz. legalább.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Csabi írta:costa ma már edzett. ez elképesztő bazdmeg. eközben ronaldo 2 hónapja sérült, pepét 2 hét alatt nem tudták rendbe rakni és lehet benzema se épül fel.
Jaja, szerintem, ha ma egyikük sem edz a csapattal normálisan, akkor nem fognak játszani.. Pepe tuti nem. Mondjuk Varane és Isco nem teljesen nyugtattak meg az elmúlt hetekben, de hát nincs más.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
costa ma már edzett. ez elképesztő bazdmeg. eközben ronaldo 2 hónapja sérült, pepét 2 hét alatt nem tudták rendbe rakni és lehet benzema se épül fel.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Néztem már vagy 10 promót, de ez eddig mindent viszh.laci94 írta:https://www.youtube.com/watch?v=YaXt6_DlL4U
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hinnye, ez a Juanfran nem is hülye Csütörtök van, most már nagyon közel a döntő. Ha Costa vagy Turan is ma vagy holnap épülnek fel, akkor sem hiszem, hogy olyan nagyon fittek lennének majd. Két kulcsemberről van szó, így ezt ki kell használnunk. Bár Pepe nagy érvágás, de Varane sem kutyaütő. CR-nek és Balenek meg kell oldania elől.Juanfran: “Jól ismerem Sergio Ramost, a válogatottban csapattársak voltunk, biztos vagyok benne, hogy nem mondta komolyan, hogy az Atlético a döntő favoritja, csak át akarta verni az embereket. Azt szeretnék elérni, hogy azt higgyük, mi vagyunk a jobbik csapat, de ez nem fog megtörténni. Nincsen esélyese a finálénak, és mi ugyan olyan alázattal lépünk majd pályára, ahogyan eddig is tettük”.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
h.laci94 írta:https://www.youtube.com/watch?v=YaXt6_DlL4U
Fújjj de rázott a hideg közben így korán reggel - és nem a rám váró két vizsgám miatt...
Jó kis vidi, én meg már egész héten nem tudok másra gondolni, hihetetlen belegondolni, hogy az utolsó döntőknél még egy kis szaros voltam, most meg suli van meg munka, meg minden.. mennyi minden változott, csak egy dolog nem, a csapat iránti elkötelezettség, az csak még erősebb lett. Ebben az évben meg kell lennie, vissza kell foglalnunk a trónt, sikerülnie kell. Még 2 nap!!!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE