OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
ezt a képet már 15.15 körül is láttam fb-n, és az akció ugye 16.00-tól volt, szóval biztos volt egy kisebb tömegjelenet.
- mocsok
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 9221_n.jpg'shutterisland írta:na megalkottam, szoknyamanipulátor.
ez meg a pestieknek.
nem lesz tömeghiszti.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha csak a nőkre érted, akkor tényleg nőcsábász, casanova vagy kurafi de ha az élet egyéb területeire is gondolsz,'shutterisland írta:eddig a casanova, dumagép vagy szélhámos jutott eszembe, de tökéletesen egyik sem fedi le, amire gondolok.
akkor sokszor csak életművészeknek emlegetik az ilyen embereket.
- h3x0r
Politikus?'shutterisland írta:azt vágja valaki, hogyan kell egy szóval jellemezni azokat az embereket, akinek jó dumája van, és bárkivel bármit el tudnak hitetni ?
gondolok itt főleg az olyanra, aki mindent be tud mesélni a nőknek, minden szituációt ki tud magyarázni, még az okosabbakból is hülyét csinál.
van erre a magyarban konkrét szó ?
Mégis meg van. Csak be kellett rakni az illetőt a közeli ismerősökbe, ezt nem tudtam! Köszi!tubatibi írta:Elvileg bal oldalt kéne legyen egy ilyen menüpont, hogy "Közeli ismerősök"...ott jobb oldalt beírod az illető nevét és akkor kiadja a lájkokat,miket rak fel,kommenteket.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Menj rá az adott személyre és jobb oldalt ahogy ki van írva, hogy ismerősök azon belül menj rá, hogy értesítések kérése akkor utána ha jól tudom mindent jelezni fog amit csinál.Sierra írta:Nem találom!tubatibi írta:Elvileg bal oldalt kéne legyen egy ilyen menüpont, hogy "Közeli ismerősök"...ott jobb oldalt beírod az illető nevét és akkor kiadja a lájkokat,miket rak fel,kommenteket.
Nem találom!tubatibi írta:Elvileg bal oldalt kéne legyen egy ilyen menüpont, hogy "Közeli ismerősök"...ott jobb oldalt beírod az illető nevét és akkor kiadja a lájkokat,miket rak fel,kommenteket.
Elvileg bal oldalt kéne legyen egy ilyen menüpont, hogy "Közeli ismerősök"...ott jobb oldalt beírod az illető nevét és akkor kiadja a lájkokat,miket rak fel,kommenteket.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta: nem rendelnék a helyedben: No feedback score.
Lehet az lesz a vége. Csabi-féle Real mezzel nagyon elégedett vagyok, nagyon minőségi Lehet írok majd neki. Bár a franciák meze annyira szép, hogy lehet elgondolkodom azon isd.gergo írta: Én már rendeltem Aliról, hasonló árkategóriában volt az is, a feedback a helyén volt annál, és az első mosás után lejött a bwin felirat a mez elejéről
Írj a mi mezesünknek, asszem válogatott szerkót is tud szerválni és óccóbb mint a bolti.
Azt be lehet állítani facebookon, hogy egy bizonyos ismerősöm minden tevékenységét jellezze nekem? (pl miket lájkolt, miket kommentált meg ilyenek). Mert eddig csak azt találtam, hogyha posztol valamit vagy képet/videót rak fel, azt jelzi.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Én már rendeltem Aliról, hasonló árkategóriában volt az is, a feedback a helyén volt annál, és az első mosás után lejött a bwin felirat a mez elejérőlpheco írta:mezek
Valaki rendelt már innen mezt? Arra lennék kíváncsi, hogy minőségi utánzatok-e. VB-re beneveznék egyre, csak félek, hogy nagyon gagyi. 20k+-t tuti nem költök rá.
Írj a mi mezesünknek, asszem válogatott szerkót is tud szerválni és óccóbb mint a bolti.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
nem rendelnék a helyedben: No feedback score.pheco írta:mezek
Valaki rendelt már innen mezt? Arra lennék kíváncsi, hogy minőségi utánzatok-e. VB-re beneveznék egyre, csak félek, hogy nagyon gagyi. 20k+-t tuti nem költök rá.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Életművész.'shutterisland írta:azt vágja valaki, hogyan kell egy szóval jellemezni azokat az embereket, akinek jó dumája van, és bárkivel bármit el tudnak hitetni ?
gondolok itt főleg az olyanra, aki mindent be tud mesélni a nőknek, minden szituációt ki tud magyarázni, még az okosabbakból is hülyét csinál.
van erre a magyarban konkrét szó ?
Vagy ha a hülyeségei, dumái nagy részét komolyan gondolja és az átlagnál jóval érzelmesebb akkor talán... művészlélek.