Scholes, és egy jó formában lévő Nani Evra, Carrick 3 évvel fiatalabb...ziro4vr írta:Barca-MU döntő, 2011..Messi kicsit más volt..ott még focizott
Mu nem állt egyébként sokkal jobb erőkből, mint manapság...max a védelem közepén az akkori Ferdinand-Vidic páros, olyanjuk nincs most
Bajnokok Ligája
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Re: Bajnokok Ligája
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gyerekek,már csak 2 nap... Lisszabon már vár ránk!
Zengjen majd a stadion, HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID !!!! VAMOS REAL VAMOS POR LA DECIMA!
Zengjen majd a stadion, HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRID !!!! VAMOS REAL VAMOS POR LA DECIMA!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szegény Gerrard biztos ezzel játszik esténként, vagy fifában letolja a chelsea elleni meccset párszornmate írta: http://www.sporcle.com/games/sqwert/did ... ier-league
ez jobb
Nem illik.
nmate írta:http://www.sporcle.com/games/sqwert/did ... ier-leagueozil91 írta:http://www.sporcle.com/games/Viiiik/rea ... nce-200203 sajna nem jutottam végig :\ a castillás debutáns arcok közül nem jutott mindenki eszembe az elmúlt évek során
ez jobb
Neeeeeeeeee: AVERAGE SCORE: 98%
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
http://www.sporcle.com/games/sqwert/did ... ier-leagueozil91 írta:http://www.sporcle.com/games/Viiiik/rea ... nce-200203 sajna nem jutottam végig :\ a castillás debutáns arcok közül nem jutott mindenki eszembe az elmúlt évek során
ez jobb
- ozil91
- Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany
http://www.sporcle.com/games/Viiiik/rea ... nce-200203 sajna nem jutottam végig :\ a castillás debutáns arcok közül nem jutott mindenki eszembe az elmúlt évek során
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...
- ziro4vr
én sport pubba leszek egy madridos haverral, meg két németessel akik természetesen atmások lesznek...majd ha nem is R.M.C.F szinten, de csinálom a műsort majd én is..ennyit hozzá kell tennünk nekünk is
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
DE DE pofátlanul tagadni mindent ha les akkor belemagyarázni.hogy nem az ha kéz akkor nem kéz stb...Nem kell jófejkedni,persze bízzunk benne,hogy nem a bíróról fog szólni ez a döntő. Fú de izgulokAdamTaylor írta:dzsi91 írta:Nem ártana átbeszélni 1-2 dolgot magunk között ha esetleg nyernénk.
Nekem nehogy valaki Fairplay díjas akarjon lenni és igazat adni bárkinek is ha mondjuk a bíró a mi javunkra tévedne... Szépen tagadni mindent új szabályokat bevezetni ahogy azt a a Barcás kollégáktól láttuk az elmúlt években.
ha netalántán tényleg valami baki lenne a meccsen remélem nem kell surmó dolgokat olvasni itt, "ahogy azt a barcás kollégáktól láttuk az elmúlt években"
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
Barca-MU döntő, 2011..Messi kicsit más volt..ott még focizott
Mu nem állt egyébként sokkal jobb erőkből, mint manapság...max a védelem közepén az akkori Ferdinand-Vidic páros, olyanjuk nincs most
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
dzsi91 írta:Nem ártana átbeszélni 1-2 dolgot magunk között ha esetleg nyernénk.
Nekem nehogy valaki Fairplay díjas akarjon lenni és igazat adni bárkinek is ha mondjuk a bíró a mi javunkra tévedne... Szépen tagadni mindent új szabályokat bevezetni ahogy azt a a Barcás kollégáktól láttuk az elmúlt években.
ha netalántán tényleg valami baki lenne a meccsen remélem nem kell surmó dolgokat olvasni itt, "ahogy azt a barcás kollégáktól láttuk az elmúlt években"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
tubatibi írta:Pepe játéka mennyire kérdéses? Mert elvileg az övé sokkal nagyobb veszélyben van, mint a Benzemáé...mondjuk örülök, hogy egy Varane menne be helyette, nem romlik a minőség annyira.
A védelem oszlopa pepe,az ő hiánya ott komoly érvágás lenne,de csak akkor játsszon ha egészséges,én bizom varaneban is,de pepe az pepe......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem ártana átbeszélni 1-2 dolgot magunk között ha esetleg nyernénk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
szép lenne egy döntő Pepe, Xabi, Karim, CR, Costa és Arda nélkül...
Ronaldo legyen százas, a többi nem érdekel, Varane hátul megoldja, Xabival nem lehet mit tenni, Karim helyett meg Isco, kicsit visszább, így stabilabbak is lennénk. Gólt/gólokat a francia nélkül is kell tudni lőni
Ronaldo legyen százas, a többi nem érdekel, Varane hátul megoldja, Xabival nem lehet mit tenni, Karim helyett meg Isco, kicsit visszább, így stabilabbak is lennénk. Gólt/gólokat a francia nélkül is kell tudni lőni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Marad egy szem Gabi, akire ügyelni kell. Alakul ez. (Bocsi Turan, de remélem TV-ből nézed a hétvégi BL döntőt)Csabi írta:egyelőre úgy néz ki hogy arda is offos, ő is valami csodadokinál van csak ő törökben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
egyelőre úgy néz ki hogy arda is offos, ő is valami csodadokinál van csak ő törökben.
- ziro4vr
szerintem max csereként lesz ott, még egyszer csak nem követik el azt a hibát, mint a barca ellen...én nyugodtabb lennék egy jó nagy fokkal ha nem lenne..csökkenne a gólveszély, meg a taplósági faktor is
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ha valóban sérült és úgy fog játszani, az csak nekünk jó
gyakorlatilag -1 ember, és ha mégse bírja akkor -1 cserelehetőség is
gyakorlatilag -1 ember, és ha mégse bírja akkor -1 cserelehetőség is
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Amúgy szerintem egyáltalán nem biztos, hogy Costa nem fog játszani...szerintem nagy altatás megy a háttérben.
Egyébként sokkal kevésbé fogják megérezni az esetleges hiányát, mint mi Benzemának és Pepének fogjuk majd...
Egyébként sokkal kevésbé fogják megérezni az esetleges hiányát, mint mi Benzemának és Pepének fogjuk majd...