En se szeretem ha az elnok belefolyik ilyen dolgokba. A jatekosokat lebaszni az edzo dolga, az edzot lebaszni meg az elnok dolga. A jatekosok kezeleset/motivalasat/dorgalasat vegezze az edzo. Most akkor el kell donteni Pereznek: vagy bizik Ancelottiban, vagy nem bizik benne. Ha bizik benne, akkor hagyja ra az ilyesmit, ha meg nem bizik benne akkor rugja ki.Ramioli írta:Nem csípem annyira Perezt . de jogosan ment le , mert nem hitte el amit lát(én sem) Calderonba nem szégyen kikapni, de ez verdeste a lécet ami az alázást illeti .. a játék miatt ment le ami katasztrófa volt , gondolom megkérdezte ez most mi volt , rossz kaját ettetek , keveset aludtatok , elképzelhető , hogy bünti is volt a hozzáállás miatt.
Hozzateszem hogy nem tudjuk mi zajlott le az edzokozpontba, de valoszinusitheto hogy nem egy spontan teadelutanra invitalta meg Perez a csapatot.
En nem vagyok bepanikolva, sot en bizom abban hogy nyerunk a klaszikon. En amugy is ugy kalkulaltam hogy az Atma ellen szopunk jo esellyel, viszont a Barcat elkapjuk de legalabb x, es akkor marad az elony (en szerintem szar forma ide vagy oda addig hozni fogjuk a pontokat). Viszont ehhez javulni kell, serulteknek visszaterni mielobb, mert ha most lenne a klasziko azert nem tennem ra a hazat... Lehet hogy papiron jobbak vagyunk, de klaszikuson sosem az szamitott hanem a forma meg a nuanszok dontottek.dzsi91 írta:Azért akkorát nem fordult a világ mint azt itt sokan írják,a Barca Bl visszavágót játszik azon a héten,győzelmi kényszerben lesznek,nekűnk az x is jó,ha minden igaz addigra Ramos és modric is bevethető lesz...ráadásul még mindig jobbak vagyunk.Sokakat megviselt idegileg ez a Barca korszak,ahogy van pár jó meccsük és nekünk pár rossz máris pánikhangulat van. Egy Classico mindig 3 esélyes,de jobb helyzetben leszünk,pihentebbek és kontrázgathatunk kedvünkre mert nyerniük kell.