Azért akkorát nem fordult a világ mint azt itt sokan írják,a Barca Bl visszavágót játszik azon a héten,győzelmi kényszerben lesznek,nekűnk az x is jó,ha minden igaz addigra Ramos és modric is bevethető lesz...ráadásul még mindig jobbak vagyunk.Sokakat megviselt idegileg ez a Barca korszak,ahogy van pár jó meccsük és nekünk pár rossz máris pánikhangulat van. Egy Classico mindig 3 esélyes,de jobb helyzetben leszünk,pihentebbek és kontrázgathatunk kedvünkre mert nyerniük kell.sonic írta:Az mondjuk egyebkent is benne volt a pakliban hogy 0 ponttal jovunk el a Calderonbol, megiscsak rangado. Szoval a korulmenyekhez kepest pontszamban meg jol allunk. A mutatott jatek mar inkabb aggaszto... De ha behuzogatjuk a kotelezo meccseket akkor idot nyerhetunk mig a hianyzok visszaternek. Az egyetlen problema hogy nemsokara klasziko es ha addig nem kaparja ossze Ancelotti a csapatot hogy partiban lehessunk, akkor elenk kerulnek, es az mar nem jo.Faust írta:és gyönyörűen elherdáltuk az előnyünket.
Persze ha addig hozzuk a kötelezőt de szerintem mind2 csapatbak lesz 1-1 botlása a klasszikusig.
De érdemes megnézni a tavaszi menetrendünket,rengeteg hazai meccs,gyakorlatilag a klasszikus után csak a Sevilla lesz veszélyes az is azért mert idegenben lesz,valencia még de az hazai pályán... El nem tudom képzelni hogy ne nyerjük meg a ligát,még akkor is ha esetleg nem nyerünk a klasszikón.A Bl viszont necces nagyon,ha a negyeddöntőre valami bunkerező csapatot kapunk (Juve,Atlético,Chelsea) akkor könnyen kizughatunk mert sztem addigra nen leszünk még Bl győztes formában,egy arsenalnak vagy dortmundnak örülnék a 8 között,aztán az elődtőben jöhet bárki.
Na ezt szépen levezettem,tavaly is jól kiszámlgattunk mindent előre aztán akkor jöttek a botlások vereségek a nagyoktól amikor senki se várta