Real Madrid vs. Barcelona
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Mes que un club..
Ezzel szerintem nagyon mellé lőttél. Szerintem a madridisták többsége pontosan tudja mit is jelent. Csak a ti divatszurkolóitoknak volt szokása, minden mondat után odabiggyeszteni.
Tizenegyes, több, mint egy klub.
Unicef, több mint egy klub. Nincs mezszponzorunk, hanem mi támogatjuk őket, több, mint egy klub.
Sajátnevelések, több, mint egy klub.
Mi nem veszünk játékosokat, több, mint egy klub.
Valdes odarohan az ellenfél tizenhatosán álló játékvezetőhöz és számon kéri rajta a szabálytalanságot, tizenegyest, piros lapot, több, mint egy klub.
5-0, 6-2, több, mint egy klub.
Mi nem bírózunk, azt csak a vesztesek csinálják, több, mint egy klub. (persze két meccsel később már Pique lenyilatkozza, hogy hát ilyen játékvezetés mellett nem lehet nyerni )
Szerintem reggelig lehetne folytatni. a ti 13-14 éves szurkolóitok használták folyamatosan olyan értelemben, amiben nem kellett volna. Aztán persze ilyenkor mikor magas a labda, iróniából visszakapjátok minden egyes adandó alkalommal. Ez már csak ilyen.
De a többiben egyetértek és valóban sok az olyan madridista, amilyet te is írsz.
Ezzel szerintem nagyon mellé lőttél. Szerintem a madridisták többsége pontosan tudja mit is jelent. Csak a ti divatszurkolóitoknak volt szokása, minden mondat után odabiggyeszteni.
Tizenegyes, több, mint egy klub.
Unicef, több mint egy klub. Nincs mezszponzorunk, hanem mi támogatjuk őket, több, mint egy klub.
Sajátnevelések, több, mint egy klub.
Mi nem veszünk játékosokat, több, mint egy klub.
Valdes odarohan az ellenfél tizenhatosán álló játékvezetőhöz és számon kéri rajta a szabálytalanságot, tizenegyest, piros lapot, több, mint egy klub.
5-0, 6-2, több, mint egy klub.
Mi nem bírózunk, azt csak a vesztesek csinálják, több, mint egy klub. (persze két meccsel később már Pique lenyilatkozza, hogy hát ilyen játékvezetés mellett nem lehet nyerni )
Szerintem reggelig lehetne folytatni. a ti 13-14 éves szurkolóitok használták folyamatosan olyan értelemben, amiben nem kellett volna. Aztán persze ilyenkor mikor magas a labda, iróniából visszakapjátok minden egyes adandó alkalommal. Ez már csak ilyen.
De a többiben egyetértek és valóban sok az olyan madridista, amilyet te is írsz.
Én inkább megkérdezemEzt a "mes que un club" szlogent is csak nyomjátok, hogy milyen képmutatás, mert van aki nem saját nevelés és csak papíron az stb., és mindenki erre veri. Közben, ha utánanéznél, mi is a gyökere ennek.
Mi is a gyökere ennek?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tényleg remek, nagyon jól összerakott cikk (még ha kicsit hosszú is), ajánlom mindenkinek. Régóta kerestem már egy olyan írást, amely összeszedi a Rosell-Bartomeu-féle brigád kontárkodásait.h3x0r írta:GT kuldott nekem egy cikket Rosell Barcelonai tevekenysegeirol.
Emlékszem, anno, amikor megválasztották Rosellt, nekem nem volt kifejezetten szimpatikus, de abban bíztam azért, hogy gazdasági téren jó eredményeket fog elérni... Arra viszont nem gondoltam, hogy ilyen mértékű rombolást fog végrehajtani itt kollégáival együtt.
Más: a napokban igen sűrűn emlegetik a portói Danilo nevét a katalán sajtóban, akit elvileg Alves utódjának szánnánk. Az ő szerződése egyébként 2016-ban jár le, gondolom, az lenne az első számú terv, hogy akkor elhozzuk ingyen, de a Portót ismerve addig még gyorsan hosszabbítanak vele, és belecsempésznek a kontraktusba egy elég magas kivásárlási árat. Egyébként bevallom, nem láttam még sokszor játszani a brazilt (pár youtube-videó alapján meg nem szeretném megítélni), de a szurkolótársaim közül elég sokan dicsérik. (Remélem, ha végül elhozzuk, rövidesen kiderül, hogy ezt nem alaptalanul tették/teszik. )
- h3x0r
Szerintem a legtobben pontosan tudjuk, hogy valojaban mit is jelent, viszont a Barca sikerek kozepette sok, valoszinuleg frissen csatlakozott Barcelona szurkolo teljesen mas kontextusban hasznalta, amiket szepen az orrunk ala is dorgoltek. A szinvonalas magyar sportoldalakrol es kommentatorokrol nem is beszelve. Miutan akarva - akaratlanul is evekig mindenhonnan ezt hallottuk, persze hogy az elso adando alkalommal visszavagunk.Thiago11 írta:Ezt a "mes que un club" szlogent is csak nyomjátok, hogy milyen képmutatás, mert van aki nem saját nevelés és csak papíron az stb., és mindenki erre veri. Közben, ha utánanéznél, mi is a gyökere ennek.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
R.M.C.F írta:Én nem fikázni szoktam , legalábbis remélem italosan nem követtem el olyan sokszor,hanem igyekeztem alá is támasztani a negativ véleményemet,ami mellé sokszor oda írtam a pozitivokat is.
Szerintem korrekt dolgokat írtam már anno is,az hogy ezt sokat leírtam,az szar....az oké,de 100x annyiszor se lett volna elég hogy elfedjen sok olyan elferdült gondolatot amikről Dzsi beszél. Döbbenetes amiket megéltem cselekvőképes emberek között az elmúlt közel 10 évben......iszonyat.
Az pl tetszett amikor barcás írt Pü-t és leírta hogy egyébként jól látom ezeket,de az össznépi felfogás mást mutat és teret soha sem fogok nyerni a véleményemmel.
Számomra az a gond sokszor, hogy mindenkit egy kalap alá veszel. És igen, állítasz olyan dolgokat, ami szerinted igaz, de végül még sem. Ha előjött ez a Bartomeu-ügy. Úgy állítod be pl. Bartomeu szavait, mintha azzal minden szurkoló egyetértene, innák a szavait, pedig ettől semmi sem áll távolabb. Illetve, ha egy ember mond valamit, már megy az általánosítás. . Ezt a "mes que un club" szlogent is csak nyomjátok, hogy milyen képmutatás, mert van aki nem saját nevelés és csak papíron az stb., és mindenki erre veri. Közben, ha utánanéznél, mi is a gyökere ennek. Vagy ha Hegyi mond valami baromságot már egyből a Barca a sz...r. Ha az NSO most közölt egy cikket az most Szentírás, máskor meg egy szemét, nem is szabadna olvasni.
Ez is sokat elmond (ez nem neked, szól, nem Te írtad), hogy idáig undorító volt a kontrajáték, most meg "erre verjük". Évek óta várjuk már, hogy legyen végre a játékunkban, mint fegyver (általános vélemény, nem egy emberé). Ez pl. nem ferdítés?
Nem akarok Neked esni, mert vannak dolgok amikben teljesen igazad van és hozzáértő hozzászólásokat is olvashatunk Tőled, de néha kicsit elszáll veled a ló és olyanokat és olyan stílusban írsz, mintha senki másnak nem lehetne igaza Veled szemben, főleg a Barca-szurkolóknak. Ha hiszed, ha nem '97 óta szurkolok a Barcelonának, átéltem sok mindent, tudom mit jelentett ez az időszak a csapatnak és nem kell ahhoz Farkas Norbi, hogy legyen véleményem.
Ismétlem, nem kötekedésből írtam, ha megsértettelek vele nem állt szándékomban, nem is kívánok belefolyni semmibe, be is fejeztem itt ezt a témát. Tudom, hogy vendég vagyok itt, csak gondoltam leírom a véleményemet ezzel kapcsolatban.
- h3x0r
én mondjuk egy másik érékmérő oldalra gondoltamcsababarca írta:hol számolják külön, az nso-n? az aztán értékmérő.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
h3x0r írta:Na de a kedvencem, hogy mostmar a gollovolistan is kulon szamoljak a tiziketToti írta:beszarok, akármelyik oldalra lépek fel, mindenhol az fogad, h messi a rosszabbik lábával, hány gólt lőtt ebben a szezonban. úgynézki idén ez számít. szezon elején még az asszisztok voltak a menők.
124 evig senkit se zavartak a 11-esek, de iden minden megvaltozott
hol számolják külön, az nso-n? az aztán értékmérő.
Pár éve itt is nem egy ember nyomta a Pessi szöveget,mikor hasonlóan sok tizit lőtt ő is.
Azt mondom mint akkor is, azt is be kell rúgni. Nem egyszerű, valakinek (Suárez) 5 méterről is nehéz kaput találni...
Az meg,hogy a jobbost is használja csak annyit jelent,hogy fejlődik,azért pár éve szinte csak buszralépős lába volt a jobb, ritkán lőtt vele, most ezt persze hogy felnyalja a sajtó.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- h3x0r
Na de a kedvencem, hogy mostmar a gollovolistan is kulon szamoljak a tiziketToti írta:beszarok, akármelyik oldalra lépek fel, mindenhol az fogad, h messi a rosszabbik lábával, hány gólt lőtt ebben a szezonban. úgynézki idén ez számít. szezon elején még az asszisztok voltak a menők.
124 evig senkit se zavartak a 11-esek, de iden minden megvaltozott
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ki nem szarja le hogy Messi hány gólt lőtt a "rosszabbik" lábával? Most tényleg ez a legfontosabb?Ő meg amúgy sem csak támaszkodni használja azt a rossz lábat.Toti írta:beszarok, akármelyik oldalra lépek fel, mindenhol az fogad, h messi a rosszabbik lábával, hány gólt lőtt ebben a szezonban. úgynézki idén ez számít. szezon elején még az asszisztok voltak a menők.
Szerintem az még az igazi barca szurkereket sem érdekli,csak az hogy a bolha szórja a gólokat.
Engem sem ver földhöz ha Ronaldo beseggeli,a lényeg hogy meg van a dugó
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
beszarok, akármelyik oldalra lépek fel, mindenhol az fogad, h messi a rosszabbik lábával, hány gólt lőtt ebben a szezonban. úgynézki idén ez számít. szezon elején még az asszisztok voltak a menők.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kurva hosszú cikk, de ezt megérte elolvasni, sok érdekes dolog felszínre került, össze lett foglalva a sok hazugságbugyor, a csalásháló. Amit Rosell csinált az 10 évre is sok lett volna, ő cirka 4 év alatt összehordott ennyi szennyet. Mennyi embertelen, szenvtelen és mennyi buta döntés, mennyi csalás, és mindezt a meszkeunklub égisze alatt.h3x0r írta:GT kuldott nekem egy cikket Rosell Barcelonai tevekenysegeirol.
Par oldal meg hatra van, de Real szurkolokent orom olvasni, ahogy allitanak valamit, majd fel ev mulva kiderul hogy hazudtak, megkotnek egy szerzodest a Katar alapitvannyal, majd kiderul hogy ez meg veletlenul se egy alapitvany Na meg a birosagon a portas mar olyan jol ismeri a teljes bandat, hogy messzirol koszon nekik
October 2nd, 2013 utan van egy szamomra teljesen uj resz, valami MCM nevezetu ceg beperelte oket, mert a klub nem teljesitette a szerzodesben leirtakat es most 100 millio eurot akarnak karpotlaskent. (aprilis 9-en hoznak iteletet)
"Kicsit" hosszu a cikk, raadasul angolul is van, de aki megerti a szoveget, az tenyleg olvassa el.
De nekem a csúcsa az egésznek az eleje volt. Rosell segítette Perezt hatalomhoz és Figot Madridba. És ezek után ez az ember elnök lehetett a Barcánál. Kicsit ironikusan azt is mondhatnám kár érte, mert annyi kárt, amennyit ő a Barcának okozott egy beépített ember szánt szándékkal nem lenne képes tenni.
- h3x0r
GT kuldott nekem egy cikket Rosell Barcelonai tevekenysegeirol.
Par oldal meg hatra van, de Real szurkolokent orom olvasni, ahogy allitanak valamit, majd fel ev mulva kiderul hogy hazudtak, megkotnek egy szerzodest a Katar alapitvannyal, majd kiderul hogy ez meg veletlenul se egy alapitvany Na meg a birosagon a portas mar olyan jol ismeri a teljes bandat, hogy messzirol koszon nekik
October 2nd, 2013 utan van egy szamomra teljesen uj resz, valami MCM nevezetu ceg beperelte oket, mert a klub nem teljesitette a szerzodesben leirtakat es most 100 millio eurot akarnak karpotlaskent. (aprilis 9-en hoznak iteletet)
"Kicsit" hosszu a cikk, raadasul angolul is van, de aki megerti a szoveget, az tenyleg olvassa el.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Messiás írta:Ezzel nincs is gond ez így helyes! De ha mondjuk a Madrid ellen jelen pillanatban is folyó vizsgálatok (telekspekuláció, FIFA kiskorú labdarúgók) során kiderül simliskedtek akkor megköveted a Barca szurkolóit ? Mert az tiszta sor hogy a Barcánál történt egy-két ( ) törvénytelen dolog de hogy ez csak a katalánok sajátja lenne háát nem tudom!dzsi91 írta:mert amíg nem találsz nekem egy klubot aki tényleg bűnös addig bizony csak a barca lesz meghurcolva, minden más csak feltételezés.
Nem a katalánok sajátja ,ezt senki sem állítja,de a real madrid a fő gonosz eddig ilyet nem tett,holott mi lettünk a sok piszlicsáré sz*rjankó támadásainak céltáblája,mi tehetünk mindig mindenről...főleg ugye perez,aki ezt "intézte".
A probléma az,hogy a barca önmagát ennek gyökeres ellentettjének állította be,egy tökéletes és a többitől MÁS klubnak, etettek sok drukkert éveken át,aki meg ennek ellentmondott,az hülye volt. lásd aláírás.
Bár én nem nagyon szólhatok,mivel hülyeségéket írok,el is toltam a bicajt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Mondjuk a marketing nem a legjobb szó, mivel marketing bevétele bőven több, mint a két spanyol óriásnak. Mondjuk ők ezt nagyrészt a német nyelvterületből szedik be, de azért a Bayern is bőven top csapat.Hagyjuk már a Bayernt, közelébe sincs a 2 spanyol óriásnak marketing szempontból...
Egyébként Hoeness ügyét azért kár idevenni, mivel az egy magánember ügye, nem a bayerné. Itt viszont a Barcelona adózásával van a gond, nem az elnök, mint magánember kreatív könyvelésével. Óriási különbség.
- Messiás
- Kedvenc játékosaid: Kocsis S. , Varga Z. , Maradona, Messi,
- Kedvenc csapatod: F.T.C. F.C.B.
Ezzel nincs is gond ez így helyes! De ha mondjuk a Madrid ellen jelen pillanatban is folyó vizsgálatok (telekspekuláció, FIFA kiskorú labdarúgók) során kiderül simliskedtek akkor megköveted a Barca szurkolóit ? Mert az tiszta sor hogy a Barcánál történt egy-két ( ) törvénytelen dolog de hogy ez csak a katalánok sajátja lenne háát nem tudom!dzsi91 írta:mert amíg nem találsz nekem egy klubot aki tényleg bűnös addig bizony csak a barca lesz meghurcolva, minden más csak feltételezés.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hagyjuk már a Bayernt, közelébe sincs a 2 spanyol óriásnak marketing szempontból... Gyakorlatilag ha fejre állnak akkor se lesznek soha semmilyen körülmények között érdekesebbek, mint egy Real vagy Barca és ez őket is nagyon zavarja.Hiába vannak ott sportszakmailag az elitben, pár bekattant félnémet öntudattal rendelkező szurkolón kívül mást nem nagyon tudnak toborozni csak a sajátjaikat.Jó ,hogy kevesebb hírverést kap egy Bayern mint egy Barca, megnyugodhatsz ,ha egyszer majd a Real Madrid lesz adócsaló, meg mindenféle gusztustalan dolognak az elkövetője, az utcára nem tudsz majd kilépni úgy ,hogy ne nyomjanak egy plakátot az arcodba a csúnya gonosz csaló Realról.lesliejr írta: A Bayern elnökét, Hoenesst lecsukták adócsalasért. Fele ekkora figyelmet nem kapott. Ezt a feszkót vkik folyamatosan napirenden tartják.
Az meg csak a ti igazság érzeteteket sérti,hogy "csak" ti buktatok le... Vagy ez annyira adja magát,hogy ha a szent és sérthetetlen barca is csunya dolgokat követ el akkor mások meg 100% ? Mivan ha tényleg csak a Barca csalt ? Ezt nehezebb lenne megemészteni vagy mi ? mert amíg nem találsz nekem egy klubot aki tényleg bűnös addig bizony csak a barca lesz meghurcolva, minden más csak feltételezés.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Tegyük hozzá hogy azt magánemberként követte el. A klubnak semmi köze nem volt hozzá, nem is érintette.BH710 írta:Talán azért mert ő beismerte,nem pedig magyarázkodott állandóan.és nem 3 éve baszogatnak minket,hanem a neymar-ügy óta,jogosan.nem kellett volna rossellnek x milla kenőpénzt fizetni a papának és nem lenne gond...plusz bevallani h mennyi is volt pontosan.lesliejr írta: A Bayern elnökét, Hoenesst lecsukták adócsalasért. Fele ekkora figyelmet nem kapott.
emlékszem mi volt a két klub között amikor mourinho jogosan ( ) színészkedéssel vádolta a katalán csapatot, szinte háborús viszonyok voltak, szerencsére ennek az időszaknak vége, erre a barca elnöke a saját adócsalási ügyébe keveri a real madridot, hülye az ilyen? ráadásul nem is az első ilyen balhéjuk, a fifával is addig b*szakodtak, hogy hirtelen a maradék 3 nagy spanyol klubot is átnézték, mégse sírt meg mutogatott senki. most komolyan, hányingerem van az ilyen emberektől és ez a barcától független, őt gyanúsítják erre nekiáll mocskolódni mindenféle bizonyíték nélkül, a rivális csapatot a szájára veszi, a legszebb, hogy a nemzetiségi "én csak egy szegény katalán vagyok akit elnyomnak" dolgot is mellétette, neymar meg továbbra is két ropiba került, sőt még a santos fizetett, hogy menjen már végre.. aztán utána még fizettek sutyiba valami adót is, de látom azt nem kell ebbe beleszámolni, miért is kéne?! kezd olyan lenni mint a jó öreg barátom Eto'o sztorija, akinek a fizetését meg még a zokniját is bele kellett számolni az átigazolásba, hogy kozmetikázzanak az árán, de végül legalább kiderült, hogy pluszban jöttek ki és paliravették az intert, a marhák meg még ibrát is mellé csapták. és akkor a barca elnök nyilatkozik, hogy "ki kell mondjuk, elég volt'" ez akkora fail és önámítás... rég volt ilyen rossz vezetése a barcának, így őket és a szurkolóikat is rossz helyzetbe hozza.
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Talán azért mert ő beismerte,nem pedig magyarázkodott állandóan.és nem 3 éve baszogatnak minket,hanem a neymar-ügy óta,jogosan.nem kellett volna rossellnek x milla kenőpénzt fizetni a papának és nem lenne gond...plusz bevallani h mennyi is volt pontosan.lesliejr írta: A Bayern elnökét, Hoenesst lecsukták adócsalasért. Fele ekkora figyelmet nem kapott.
Laportánál emlékeim szerint ilyen soha nem fordult elő. Laporta is egy bűnöző de legalább jól csinálja
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én nem védem a semmirekellő elnökségünket. Többször is leírtam itt, hogy alkalmatlanok, ez által biztos vagyok benne, hogy követtek el hibákat. Nyáron megszabadulunk tőlük és nem sározzák tovább a klub nevét. 5 hónap és vége. Ezt már röhögve is...
De a hülye is látja, érti, mi megy. Elmúlt a Fifa ügy, újra előkerült a Neymar kártya. Én biztos vagyok benne, hogy ott vmi simlisség volt a dologban. Sosem fogjuk már megtudni, mennyibe is került. Őszinte leszek ez engem nem is érdekel. Játsszon jól az a fontos. A többi érdekelje a hatóságokat.
De azt nem fogadom el, hogy ebben a korrupt világban (pl Blatter és csapata), csak mi követünk el ilyen hibákat és az egész világ rajtunk csámcsog. Mintha azt mondanánk, csak az xy ország kormánya lop, csal, a többi nem.
Na ezt nekem nem adják be. Itt egy szép lejárató kampány részesei vagyunk. Fogalmam sincs miért, egyszer majd ez is kiderül biztos.
De, hogy állandóan velünk foglalkozzanak most már 3 éve...
Az meg, hogy vkik erre vérszemet kapnak és azt mondják a Barca mindig ilyen volt...erre reagálni se tudok értelmesen.
Rosell és a hagyaték elnökségünk tuti, hogy csalt vmit, hisz akkor nem lenne ügy. De ezt az egészet vkik generálják és az a gyanúm, hogy klubon belül vagy egy volt alkalmazott.
A Bayern elnökét, Hoenesst lecsukták adócsalasért. Fele ekkora figyelmet nem kapott. Ezt a feszkót vkik folyamatosan napirenden tartják.
Bár mondjuk míg Messi-ék 3asával lövik a gólokat, a kutyát nem érdekli.
De a hülye is látja, érti, mi megy. Elmúlt a Fifa ügy, újra előkerült a Neymar kártya. Én biztos vagyok benne, hogy ott vmi simlisség volt a dologban. Sosem fogjuk már megtudni, mennyibe is került. Őszinte leszek ez engem nem is érdekel. Játsszon jól az a fontos. A többi érdekelje a hatóságokat.
De azt nem fogadom el, hogy ebben a korrupt világban (pl Blatter és csapata), csak mi követünk el ilyen hibákat és az egész világ rajtunk csámcsog. Mintha azt mondanánk, csak az xy ország kormánya lop, csal, a többi nem.
Na ezt nekem nem adják be. Itt egy szép lejárató kampány részesei vagyunk. Fogalmam sincs miért, egyszer majd ez is kiderül biztos.
De, hogy állandóan velünk foglalkozzanak most már 3 éve...
Az meg, hogy vkik erre vérszemet kapnak és azt mondják a Barca mindig ilyen volt...erre reagálni se tudok értelmesen.
Rosell és a hagyaték elnökségünk tuti, hogy csalt vmit, hisz akkor nem lenne ügy. De ezt az egészet vkik generálják és az a gyanúm, hogy klubon belül vagy egy volt alkalmazott.
A Bayern elnökét, Hoenesst lecsukták adócsalasért. Fele ekkora figyelmet nem kapott. Ezt a feszkót vkik folyamatosan napirenden tartják.
Bár mondjuk míg Messi-ék 3asával lövik a gólokat, a kutyát nem érdekli.