PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- mocsok
Re: Minden, ami PC
ne higgyetek neki, engem is átvert.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akinek egyébkánt szüksége van a Humble Bundle-ra, bárkinek meg tudom venni, ha akarja. Mocsokkal azt csináltuk, hogy adott nekem egy kulcsot, amit eladtam a marketen és cserébe megkapta a kódokat. De kártyák is játszanak.
- András93
Trine 2 esetleg?'shutterisland írta:tudnátok ajánlani olyan játékokat, amit lehet ketten játszani ? egyikőtünk billentyűzettel van, a másik pedig 8 gombos gamepaddal.
a lego sorozat kiesik, mert vagy kijátszottuk már, amelyiket lehetett, vagy nem is engedett játszani, mert kevés a gomb a gamepadon.
a sportjátékokat meg ismerem.
ilyen mászkálós, kalandjátékok érdekelnének igazán.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mivel írta hogy az egyikőjük billenytűzettel tolná nem hiszem, hogy ezek megodlhatóak lennének.Halo 3? Gears of War 3?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
legalább 10-12 játékot szedtem már le (van ilyen coop games-el foglalkozó oldal) de vagy szar az irányítás, vagy kevés a gomb, vagy lefagy, vagy nem érzékeli a joy-t...de valami mindig van.nmate írta:Halo 3? Gears of War 3? Ezek ilyen nagyobbak, de keress rá guglin, az a tuti. Cooperative games.
lövöldözős azért szívás, mert szerintem gamepaddal nehéz
ilyen mászkálósról nem tudtok ?
- mocsok
left 4 dead
payday
payday
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Halo 3? Gears of War 3? Ezek ilyen nagyobbak, de keress rá guglin, az a tuti. Cooperative games.
- 'shutterisland
inkább az jött be, mikor egymással vagyunk, mint a lego sorozatban. (azt hiszem, ez a co-op)shutter: Mortal Kombatozzatok.
ilyen játékokat keresnék elsősorban.
- nmate
shutter: Mortal Kombatozzatok.
Na, elkezdtem ezeket a játékokat, Medal Of Honor nem nagy szám, a multiplayer az olyan, hogy látják nyomi vagyok (2/10 a kill/death arányom kb. ) és kivágnak a szerverről. A SP része szokásos, jól indul, feeling megvan, de hiányzik valami plusz. Sablon sajnos. (no, még nem vittem ki, majd amíg lejön a Crysis 2)
Burnout Paradise... megvolt még xboxon valamelyik része, az anno tetszett, de szintén "hamarmegunós" játék, haverokkal viszont jó poén lehet egy-két sör után zúzni az autókat. Majd kipróbálom.
Na, elkezdtem ezeket a játékokat, Medal Of Honor nem nagy szám, a multiplayer az olyan, hogy látják nyomi vagyok (2/10 a kill/death arányom kb. ) és kivágnak a szerverről. A SP része szokásos, jól indul, feeling megvan, de hiányzik valami plusz. Sablon sajnos. (no, még nem vittem ki, majd amíg lejön a Crysis 2)
Burnout Paradise... megvolt még xboxon valamelyik része, az anno tetszett, de szintén "hamarmegunós" játék, haverokkal viszont jó poén lehet egy-két sör után zúzni az autókat. Majd kipróbálom.
- 'shutterisland
tudnátok ajánlani olyan játékokat, amit lehet ketten játszani ? egyikőtünk billentyűzettel van, a másik pedig 8 gombos gamepaddal.
a lego sorozat kiesik, mert vagy kijátszottuk már, amelyiket lehetett, vagy nem is engedett játszani, mert kevés a gomb a gamepadon.
- P. Krisz
The Witcher 3 -- Killing Monsters
Geralt aprítja a jónépet
Geralt aprítja a jónépet
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
Áh, kettő volt számomra az elit Azzal én is keményen nyomtam, csak x-fire-n volt 300 órám
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én is nyilván végigpörgetem a szinglit amint lehet, csak most már úgy vagyok, hogy felnőttebb vagyok annál, minthogy elkezdjem valamelyik játék multiját, és elbasszak rá egy csomó időt ha beszippantnmate írta:Persze, azért ezek nem olyan hosszú projektek, mint egy GTA. De kíváncsi leszek, COD-ból az összeset ki kell próbálni, régen rengeteget multiztam a 2-vel.
annó az 1, 2-vel kurva sokat nyomtam, volt egy 1-1,5 éves kocka időszakom amikor hétvégén a haverok hívtak bulizni, én meg valami kamu indokkal lemondtam, vagy szimplán kikapcsoltam a telómat, hogy tudjak otthon békében warozni
mw1-gyel még sokat publicoztam, sztem annak a legjobb a multija. mw2, mw3ét próbáltam de ott már olyan káosz tud lenni, hogy semmi behatásod nincs néha a játékra és simán belehalsz egy air strikeba, droneba, egyéb faszságba, és már nem a lövöldözésről szólt.
- nmate
Persze, azért ezek nem olyan hosszú projektek, mint egy GTA. De kíváncsi leszek, COD-ból az összeset ki kell próbálni, régen rengeteget multiztam a 2-vel.
- Boky
ja gondoltam h a ghostsot meg a bf4et is odaírjam-e, de már leszoktam a multizásról, a singlet az összes codban végigpörgettem 1 nap alatt, úgyhogy az nem faktor nálam.nmate írta:Boky írta:gta, batman origins, watch dogs hullám
+ Call of Duty.
Amúgy BF3 meg a MOH multija mennyire játszható? Bár előbbinél azt sem tom van-e De csak van.
az említett trióval azért 1 napnál többet tervezek foglalkozni
- nmate
Boky írta:gta, batman origins, watch dogs hullám
+ Call of Duty.
Amúgy BF3 meg a MOH multija mennyire játszható? Bár előbbinél azt sem tom van-e De csak van.
- Boky
zsír, köszi a heads upot.Na most figyeljetek pupákok: Beri felhívta a figyelmemet a https://www.humblebundle.com/ -ra, ahol most, KORLÁTOZOTT IDEIG hozzájuthattok a következő játékokhoz: Dead Space, Burnout Paradise, Medal of Honor, Mirror's Edge, Crysis és Dead Space 3 (utolsó csak akkor ha hajlandó vagy feltelepíteni az Origint a gépedre). Hogy mennyiért kérdezitek? 1 azaz EGY DOLLÁRÉRT, illetve bármennyit beírhattok, 1 dollára minimum. Ha befizeted, tiéd az ÖSSZES JÁTÉK. Ha esetleg hajlandó lennél áldozni 4 dollár 60 centet, akkor mellé csapják számodra Battlefield 3-at (!!!) és a Sims 3-at is!
Úgyhogy mindenki emelje a popóját és húzzon kihasználni ezt a remek lehetőséget. A játékokat steamen/originen keresztül tudják aktiválni. Próbáltam, megvettem, nem kamu.
4,75$ tényleg semmi ezekért. pont tegnap "vettem meg" a bf3-at, de már a telepítés se ment este, most akartam melóban elszenvedni vele, de hát akkor törlöm is amint visszafizettem a vételt
dead space is jól fog jönni, bár ezeket addig ki kell jáccanom amíg nem jön a gta, batman origins, watch dogs hullám
- nmate
BF3 érdekel főleg a pakkból, már önmagában megér egy ezrest
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A korlátozott idő, az az oldalon lévő visszaszámláló?
Pont most nincs pénz a kártyámon a bdsrstnt.
Pont most nincs pénz a kártyámon a bdsrstnt.