Elvileg a win 10 alap dolgai megoldanak mindent. Én azért egy Pandát meg egy Comodo fw-t biztos ami biztos használok már nagyon rég óta.Victor írta:Ki melyik vírusirtót ajánlaná? Én eddig Nod32 Antivirust használtam, tökéletesen meg voltam vele elégedve, míg a mai napon fel nem fedeztem, hogy létezik ESET Smart Security Premium is, amiben már ugye már a tűzfal is benne van. Érdemes az új gépemre a Smart Securityt feltenni (nem lassabb-e stb.), vagy maradjak (már ha a NOD-nál maradjak) az Antivirusnál?
köszi
Elektronika
Re: Elektronika
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Vagy nyolc éve nem használok vírusírtót, eddig azt hiszem egyszer jártam pórul emiatt
"And my heart will leave you never."
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Köszi a válaszokat srácok
- mocsok
En se használok, bár torrenten kívül nem töltök le semmit.
Es bongeszesnel se nagyon szoktam új oldalakat nezni.
Es bongeszesnel se nagyon szoktam új oldalakat nezni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A kotonnal is ezt mondjak, aztán jon a meglepetés.BBeno írta:felesleges a virusirto. csak ha nem vagy biztos a dolgodban akkor tegyel fel. en kb 10 eve hasznaltam utoljara virusirtot meg a dc++ idoszakban. ott elkelt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
felesleges a virusirto. csak ha nem vagy biztos a dolgodban akkor tegyel fel. en kb 10 eve hasznaltam utoljara virusirtot meg a dc++ idoszakban. ott elkelt.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En win10 en nem is hasznalok, szerintem total felesleges
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Ki melyik vírusirtót ajánlaná? Én eddig Nod32 Antivirust használtam, tökéletesen meg voltam vele elégedve, míg a mai napon fel nem fedeztem, hogy létezik ESET Smart Security Premium is, amiben már ugye már a tűzfal is benne van. Érdemes az új gépemre a Smart Securityt feltenni (nem lassabb-e stb.), vagy maradjak (már ha a NOD-nál maradjak) az Antivirusnál?
köszi
köszi
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha hosszú évekre akar laptopot, akkor nálam i5, 8 gb ram minimum. A videókártya lehet integrált, tekintve hogy nem használná ki az erősebbet. Illetve jó hűtés, anyaghasználat. Ezek alapok lennének nálam.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Esetleg ő és akkor még nem vagyunk csak 160-nál. Kompromisszumos, de ha szoros a költségvetés, akkor sztem ez elfogadható... És van SSD!
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Igen a memóriára én is gondoltam, de az a későbbiekben orvosolható, amikor rájön, hogy kár volt spórolni 20-30 ezret. Azt néztem, hogy 170 körül kezdődnek azok, amiket már fenntartások nélkül mernék ajánlani az Ő felhasználására.
Mindenesetre az már biztató, hogy nem hülyéztetek le az Acer vas miatt, mert kicsit félve linkeltem be ide.
Ezek szerint annyira azért nem xar.
Nézelődök még. Nekem valahogy a Dell gépek bizalomgerjesztőbbek, de ilyen vagy hasonló konfigot csak jóval drágábban találtam.
Mindenesetre az már biztató, hogy nem hülyéztetek le az Acer vas miatt, mert kicsit félve linkeltem be ide.
Ezek szerint annyira azért nem xar.
Nézelődök még. Nekem valahogy a Dell gépek bizalomgerjesztőbbek, de ilyen vagy hasonló konfigot csak jóval drágábban találtam.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
Hasonló tudású Acer gépet vettem 2 éve.
Azóta a memóriát feltornáztattam 8gb-ra és raktam bele egy ssd a cd olvasó helyére. Egyszerűen ezek nélkül kevés lenne, de én grafikázok is vele.
A memória bővítés mindenképp kelleni fog.
Azóta a memóriát feltornáztattam 8gb-ra és raktam bele egy ssd a cd olvasó helyére. Egyszerűen ezek nélkül kevés lenne, de én grafikázok is vele.
A memória bővítés mindenképp kelleni fog.
- Santi
Inkább a videokártyán spórolj, neki felesleges. Bármelyik Intel HD megoldás lazán jó neki. Egyébként nekem éppen van egy laptopom az Acer Aspire sorozatból a "motorháztető alatt" jó, csak sztem eléggé műanyagból van.
- eReMA
Nah szóval... Konklúzió: Ezért a pénzért tényleg nehéznek tűnik megugrani azt a bizonyos minimal szintet. Gyakorlatilag lehetetlen.
Találtam egy ilyet:
https://www.aqua.hu/acer-aspire-a515-51 ... 00558.html
Az ssd lenne az áldozat, mert valami(k)ről muszáj lemondani.
Mint írtam, lánynak lesz, úgyhogy erre simán rá tudnám beszélni, mert: "Nézd! De hiszen még piros is..."
Valakinek amúgy van tapasztalata a gyártóval és-vagy típussal?
Találtam egy ilyet:
https://www.aqua.hu/acer-aspire-a515-51 ... 00558.html
Az ssd lenne az áldozat, mert valami(k)ről muszáj lemondani.
Mint írtam, lánynak lesz, úgyhogy erre simán rá tudnám beszélni, mert: "Nézd! De hiszen még piros is..."
Valakinek amúgy van tapasztalata a gyártóval és-vagy típussal?
- Santi
Az említetteken túl még a kijelzőre figyelj oda sztem: fényes vagy matt? Megosztottak erről a vélemények, de ami biztos a fényes kijelző tükröződik, a matt nem (vagyis csak minimálisan). Szabadtéren bármilyen napfénynél vagy egy túlvilágított helységben, ha épp úgy verődik a fény a kijelzőre nem sokat fog látni, ha sűrűn használja ilyen helyeken, akkor inkább matt, viszont ha nem, akkor inkább a fényes, jobban átadja színeket, filmezésnél ez kifejezetten fontos lehet. Kijelző betekintési szöge, ami még számíthat, ha nem pont szemből nézünk rá, akkor ne "negatívan" lássuk a képet, ha mondjuk egy társasággal filmeztek ez tényező, ha mindig egyedül ül előtte, akkor nem fontos.
+ 1 SSD-vel érdemes még megtámogatni a gépet, sokat tud dobni rajta.
+ 1 SSD-vel érdemes még megtámogatni a gépet, sokat tud dobni rajta.
- eReMA
Nagyjából erre számítottam.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha üzleti, akkor csakis dell vagy HP. Ha játékra is kell akkor kb ugyanezek, a többi ilyen-olyan okok miatt nem ajánlott.
Korábban is írtam, a mobilarena.hu oldalon a "milyen laptopot vegyek" topicban max fél óra és válaszolnak.
Korábban is írtam, a mobilarena.hu oldalon a "milyen laptopot vegyek" topicban max fél óra és válaszolnak.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Gyárilag felújítottat vegyen.
Elég jók és garanciát is adnak rá.
Elég jók és garanciát is adnak rá.
- Süti
+1 a használt üzletinek. Tesóm ugyanilyen helyzetben volt ugyanennyiért. Azóta boldog tulajdonosa egy használt hibátlan HP Elitebooknak.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ajanlatos szetnezni az Acer shop oldalan, kurvajo laptopok vannak, jo aron. En most vettem egy Nitro 5-os gepet reszletre, jatekra is fogom hasznalni, es kriterium volt a FHD kijelzo, SSD+HDD kombinacioval, eros gep.
i5-os 8. generacios proci, 8 gb Ram, 128 gb ssd 1 tb hdd, 2 gb videokartya, billentyuzetvilagitas... atom jo. Ajanlom oket, nagyon jo gepet arulnak.
i5-os 8. generacios proci, 8 gb Ram, 128 gb ssd 1 tb hdd, 2 gb videokartya, billentyuzetvilagitas... atom jo. Ajanlom oket, nagyon jo gepet arulnak.