Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 13., kedd 8:43

R.M.C.F írta:Gyönyörű az avatarodon ramos beszárogatott haja. Mintha egy F16-os hajtóművel "lőtték" volna be.

:D :D
Valahogy le kell fedni azt a lég üres teret ugyebár :mrgreen: :lol: :lol:
Megnézted a Touré videót!? :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 13., kedd 8:40

Gyönyörű az avatarodon ramos beszárogatott haja. Mintha egy F16-os hajtóművel "lőtték" volna be.

:D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 13., kedd 8:37

R.M.C.F írta:Lehet. 2000ben még nem volt. legalábbis én nem emlèkszem.
Nem is azt mondtam, hogy tévedtél, csak azt, hogy én nem tévedtem nagyot, mert a 2001-es kezdőben benne van. Gondolom 2000 nyarán vették. Tudom is én... :D Imádom nézni ezeket a BL klasszikusokat. Tegnap is azok a nevek :happy: Előtörtek az emlékek :)

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 13., kedd 1:38

Lehet. 2000ben még nem volt. legalábbis én nem emlèkszem.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 12., hétfő 22:43

Nagyot nem tévedtem RMFC, mert a 2001-és BL döntőben itt virít Aimar :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 11., vasárnap 23:22

a védelmünk feletti 6 ember összesen ér 2 tábla tibi csokit :lol: egyébként ez sima 1-1 Ramos és Costa gól, jönnek a tizik ahol fejben gyenge real vs szekta atma és nyernek a fejben gyengék, megvan a 10.
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 23:18

Akkor a várható kezdők a BL döntőben:
AM:
---------------------Courtois
Juanfran----Miranda-----------Godin-----Filipe
---Koke-----Thiago---Gabi--Garcia
-------Arda
---------------------Costa

Real:
---------------------Iker
Carvajal-----Nacho-----Ramos-----Coentrao
-----Khedira----Illarra--casemiro
---Willian----------------Mascarell
---------------Morata

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. május 11., vasárnap 22:08

Az a gáz így a BL döntő előtt, hogy mentálisan és fizikálisan is teljesen szétesett a csapat, nem beszélve arról, hogy a fél keret kisebb-nagyobb sérülésekkel küszködik...szerintem eléggé kiestünk a ritmusból, így szerintem nehéz lesz felpörögni a BL döntőre...egyet azért kérek, remélem van ennyi ezekben a játékosokban, hogy az utolsó meccsen legalább a mezért is meghalnak és nem köpnek pofán újra minket, mint már évek óta folyamatosan...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 11., vasárnap 21:31

még ha rendben is mindenki, belenyúlni előre nem fogunk tudni..szar ez így, Jesé sérülése nagyon rosszul jött, plusz Morata ideszületése már bocsánat
Nem illik.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 11., vasárnap 21:29

csabi87 írta:Én eddig is féltem a Bl döntôtôl,de most már nagyon kezd rossz érzésem lenni.
Márcsak az kéne,hogy jövô héten ne tudjon játszani a kezdô 11,és így mennyenek neki a döntônek.
Nyugi, meglesz.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 11., vasárnap 21:29

Ramioli írta:Ha már így alakult, ennyire bactak küzdeni a mieink.. nyerje a barca.. 1 felől nekünk az jobb mert megzuhannának.. na nem fogok drukkolni a barcának nehogy félreértés essék :-) jobb lenne nekünk ha ők kerekednének felül.. mentálisan megzuhanna az Atletico , tehát Frodo ezen a meccsen valamit alkosson.
másrészről nézve viszont, ha az atma megnyeri, 2 napig isznak...2 napig macskajaj...a maradék 2 nap meg semmire se elég már a döntőig :mrgreen:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. május 11., vasárnap 21:27

Én eddig is féltem a Bl döntôtôl,de most már nagyon kezd rossz érzésem lenni.
Márcsak az kéne,hogy jövô héten ne tudjon játszani a kezdô 11,és így mennyenek neki a döntônek.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. május 11., vasárnap 21:25

Ha már így alakult, ennyire bactak küzdeni a mieink.. nyerje a barca.. 1 felől nekünk az jobb mert megzuhannának.. na nem fogok drukkolni a barcának nehogy félreértés essék :-) jobb lenne nekünk ha ők kerekednének felül.. mentálisan megzuhanna az Atletico , tehát Frodo ezen a meccsen valamit alkosson.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 21:24

persze ha bukjuk az gáz,
Az? csak szólok,hogy azt az össznépi népünnepélyt nem teszed ki az ablakban ahányan pezsgőt bontanak majd a vereségünkre.

Egyébként igazad van,egyetértek,és nincsenek a sérülések,akkor a bl döntőbe jutás miatti visszaesés mellett is szerintem talán behúzzuk a ligát,mert hetek óta sérült a fél csapat,sokan a vb miatt is szarnak a sérülések miatt......

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. május 11., vasárnap 21:23

Galacticos írta:mennyit változott az idő 3 év alatt.
hogy megnőttek az elvárások, akkor annak a király-kupának amit szintén a mestállában nyertünk, szintén a barca ellen, szintén egy drámai góllal úgy örültünk hogy az hihetetlen. és elégedettek voltunk, a bajnokságot ott is buktuk, a bl-t is ugye már az elődöntőben.

az a baj hogy hiába a sok esély sokan elfelejtitek hogy álltunk neki a nyáron. úgy hogy idén nem teszünk nagy elvárásokat mert új csapat, mert formálódunk, új edzővel.
a látványosabb játék jött már az első szezonban is, a bajnokságban az utolsó előtti fordulóig versenyben voltunk, a bl-ben ott vagyunk a döntőben úgyhogy a címvédő agyonszopkodott már előre győztesnek beharangozott bayernnel a saját stadiounjukban töröltük fel a padlót és történelmük legnagyobb európai vereségüket mértük rájuk.
és a kupát is hoztuk 1(!!) kapott góllal a barcelona ellen a döntőben ráadásul.
és amellé hogy formálódó csapat volt kurva sok volt a sérülés főleg most.
én komolyan nem is értem mi ez a pánikhangulat, ezt a szezon elején simán aláírtam volna. harmadik hely? ki a faszt érdekel ha megnyerjük a tizediket? persze ha bukjuk az gáz, de akkor idén betömjük a maradék lyukakat és jövőre egy sokkal összeszokottabb csapat leszünk, ráadásul a csapatunk egyik legnagyobb fegyvere nem is volt velünk az alapozás alatt...

relax :lilasalas:
Ezaz.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. május 11., vasárnap 21:21

mennyit változott az idő 3 év alatt.
hogy megnőttek az elvárások, akkor annak a király-kupának amit szintén a mestállában nyertünk, szintén a barca ellen, szintén egy drámai góllal úgy örültünk hogy az hihetetlen. és elégedettek voltunk, a bajnokságot ott is buktuk, a bl-t is ugye már az elődöntőben.

az a baj hogy hiába a sok esély sokan elfelejtitek hogy álltunk neki a nyáron. úgy hogy idén nem teszünk nagy elvárásokat mert új csapat, mert formálódunk, új edzővel.
a látványosabb játék jött már az első szezonban is, a bajnokságban az utolsó előtti fordulóig versenyben voltunk, a bl-ben ott vagyunk a döntőben úgyhogy a címvédő agyonszopkodott már előre győztesnek beharangozott bayernnel a saját stadiounjukban töröltük fel a padlót és történelmük legnagyobb európai vereségüket mértük rájuk.
és a kupát is hoztuk 1(!!) kapott góllal a barcelona ellen a döntőben ráadásul.
és amellé hogy formálódó csapat volt kurva sok volt a sérülés főleg most.
én komolyan nem is értem mi ez a pánikhangulat, ezt a szezon elején simán aláírtam volna. harmadik hely? ki a faszt érdekel ha megnyerjük a tizediket? persze ha bukjuk az gáz, de akkor idén betömjük a maradék lyukakat és jövőre egy sokkal összeszokottabb csapat leszünk, ráadásul a csapatunk egyik legnagyobb fegyvere nem is volt velünk az alapozás alatt...

relax :lilasalas:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 11., vasárnap 21:17

Csabi írta:ja igaz, elfelejtettem hogy ronaldo visszahúzza a csapatot. :( nem isértem miért játszatja carlo. ha a nyáron eladjuk vehetünk az árából 3 brazil csillagot, akiktől tuti jobb lesz a csapat.
Inkább franciákat. :shifty:

:mrgreen: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 11., vasárnap 21:17

Csabi írta:ja igaz, elfelejtettem hogy ronaldo visszahúzza a csapatot. :( nem isértem miért játszatja carlo. ha a nyáron eladjuk vehetünk az árából 3 brazil csillagot, akiktől tuti jobb lesz a csapat.

hagyjál már ezekkel a körömpörkölt brazilokkal......értelmes minőségi top focistájuk alig akad,csak tiago silva.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 11., vasárnap 21:16

ja igaz, elfelejtettem hogy ronaldo visszahúzza a csapatot. :( nem isértem miért játszatja carlo. ha a nyáron eladjuk vehetünk az árából 3 brazil csillagot, akiktől tuti jobb lesz a csapat.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 11., vasárnap 21:15

VanillaSky írta:Ha nem nyerik meg akkor ne a sport tvtől meg a magyar médiától féljenek, hanem a szurkolóktól! Ancelottival kézen fogva mehetnek Mianmarba kecskepásztornak meg gombaszedő kisiparosnak, az összes! A csapatbuszt rájuk hajlítják egy esetleges vereség esetén, megérdemelten.
Igen. Akkor bizony kitörne a "háború", csúnya lenne. Rossz bele is gondolni, hogy mi lenne ha...
De azt akkor nehezen bocsátanák meg a szurkolók Madridban is de bárhol a Föld pontján. Ezt be kell húzni, most már tényleg, mert egy ilyen szezon után a CdR nem lehet "búfelejtő"... KELL az a tizedik! Tökmindegy, hogy milyen áron.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2014. május 11., vasárnap 21:16-kor.

Vissza: