OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
A védettségemet élvezitek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
R9, Beckham, Raúl egyéb:Jennifer Lawrence, Di Caprio, R24.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nincs, de top 5-be benne lenne.Nincs benne Guardiola? Pedig még varrattál is magadra valami Gracias Pep-et nem?
tetoválásom nincs, maximum majd egyszer egy sleeve részeként helyet kap guardiola is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nincs benne Guardiola? Pedig még varrattál is magadra valami Gracias Pep-et nem?'shutterisland írta:ha választhatnátok, akkor mely' 3 focista és melyik 3 egyéb sztár (színész, énekes, f1 pilóta, humorista, bármi) lenne az, akivel közös képet csinálnátok ?
nálam :
focista : messi, ronaldinho, neymar
egyéb : de niro, 50 cent, remi gaillard
Amúgy Karim, Anelka/Figo, Zidane
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha választhatnátok, akkor mely' 3 focista és melyik 3 egyéb sztár (színész, énekes, f1 pilóta, humorista, bármi) lenne az, akivel mindenképpen csinálnátok egy közös képet ?
nálam :
nálam :
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
fringsquad írta:annyira ismerős.Bár ezeket annyival lezártam,hogy OK.
Kár vitatkozni ilyenekkel,szerintem.
mondjuk én csak azt hallom, hogy a realt szapulják, egy ideig osszuk-osszuk, de mikor már olyan gyöngyszemek hangzanak el, h modric nem ér egy kalap szart, realból egyik leggyengébb, realnak az a szokása drága játékosokat összevásárolnak, pepe most is a világ legnagyobb fávagója stbstb és mikor rá kérdezek, hogy mikor látott utoljára real meccset akkor annyi a válasz, hogy hááát láttam egy félidőt x csapat ellen, akkor egy jólvannal lezárom és ráhagyom.
Magamat ismétlem,bár tagadja a 90%-a,a drukkerek véleményeinek nagy részét,a médiából szedik....nem a konkrét meccs nézésből....akinek meg onnan,azoknál meg nagy a sansz,hogy vak a focihoz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
annyira ismerős.Bár ezeket annyival lezártam,hogy OK.
mondjuk én csak azt hallom, hogy a realt szapulják, egy ideig osszuk-osszuk, de mikor már olyan gyöngyszemek hangzanak el, h modric nem ér egy kalap szart, realból egyik leggyengébb, realnak az a szokása drága játékosokat összevásárolnak, pepe most is a világ legnagyobb fávagója stbstb és mikor rá kérdezek, hogy mikor látott utoljára real meccset akkor annyi a válasz, hogy hááát láttam egy félidőt x csapat ellen, akkor egy jólvannal lezárom és ráhagyom.
carvajal.bale.vidal.jesé
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
csababarca írta:Kellett volna a támogatás. Bár ezeket annyival lezártam,hogy OK.R.M.C.F írta:Ribery és müller....messi cipőjét nem pucolhatnák, de még a seggét hasmenés után sem törölhetnék ki. Kár hogy nem voltam ott ezen a találkozón.
Ha valaki azt mondja,hogy ronaldo,vagy messi kevés....és másokról beszél mint ász,azért én szivesen elbeszélgetnék vele,hogy még is milyen sportágat nézett eleddig.
Az más kérdés,hogy valószinű,egy pofon is elment volna felé.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kellett volna a támogatás. Bár ezeket annyival lezártam,hogy OK.R.M.C.F írta:Ribery és müller....messi cipőjét nem pucolhatnák, de még a seggét hasmenés után sem törölhetnék ki. Kár hogy nem voltam ott ezen a találkozón.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
Ribery és müller....messi cipőjét nem pucolhatnák, de még a seggét hasmenés után sem törölhetnék ki. Kár hogy nem voltam ott ezen a találkozón.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
morientes írta:Nos,...
Most a legnagyobb divatcsapat a bayern, ez nem vitás. Plusz a sokaknak ki is nyílt a csipájuk rendesen a tavalyi szezon óta. Azóta istennek képzelik magukat (tisztelet a kivételnek), lenéznek mindenkit,mindenki szar, csak az ő játékosaik érnek valamennyit stb...
Arsenal-Bayern meccset pont egy társaságban néztem,volt bayernes közötti,realos, mu-s, milanos,stb...mindegyikkel szót lehetett érteni, kivéve a BM-s taggal. Valaki bedobta,hogy majd Messi megy a BM-be,mert adidas,stb...BM-s csávó közölte,hogy felesleges,mert Müller jobb, Ribéryről nem is beszélve, úgyse férne be. És ezt pl szent meggyőződéssel az arcán mondta. Mondjuk nem Messinek hívta Messit, hanem gnómnak,torzónak stb...szóval agyiszint megvan,pedig egyetemista srác volt,nem is rossz helyen.
Mondjuk olyannal nem próbálkoztam,hogy Elber, vagy Kuffour, mert nem akartam leégetni
De mindegy,nem kell az ilyenekkel foglalkozni,majd lecseng az idejük,és kész.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nos,a BL meccs előtt átnéztem a a legnagyobb német sztárxsapat szurkolói oldalára... tettem mindezt azért,mert onnan is át-át járnak,olykor.Még az ottani modi is,de ez most lényegtelen.
Az egy dolog,dölyfös,lenéző kommentekkel találkoztam a realal kapcsolatba,amolyan németes,(szerintük mert a németek úgy alapjában véve nem ilyenek,az csak sztereotipia),de az,hogy Ronaldot "nyálfejűnek" nevezik,valamint az egyik kommentelő sportember szerint idézem;"az lenne a szerencsés ha a real 7-esének eltörnék a lábát..." na ez már kiverte a biztosítékot...
Ha itt,bármelyikünk,ezt írná a vayern valamelyik játékosáról,az minimum 2 hét.....
Nos,regeltem,hogy kiigazítsam a sok baromságot,amit összehordtak,egyáltalán nem drasztikusan,vagy uram bocsá durván,akkor megkaptam hogy mit képzelek én hogy a bayern münchen oldalán dicsőitem a Real Madridot.Nem dicsőìtettem,hanem csak írtam egy elemzést az ottani BL topicba,úgy,ahogy én látom...de sem a BM-t sem mást nem bántottam,savaztam,vagy ócsároltam...
A vicc az egészben,hogy onnan ide szoktak átjárni,akit mi meghallgatunk,vitatkozunk,felnőtt emberek módján...
Nem az a gond,(a legfőbb),hogy alpári módon,gusztustalanul szidják és provokálják a realt.Tegyék.Hanem az,hogy az ottani adminok,modik,semmiféle retorziot ezért nem foganatosítanak.Mocskos,senkiházi,nagyképű,korlátolt banda,mondom ezt úgy,hogy vállalom az én oldalam modiai által kiszabott büntetést...ha a kommentem nem megfelelő az oldal színvonalához...
Az egy dolog,dölyfös,lenéző kommentekkel találkoztam a realal kapcsolatba,amolyan németes,(szerintük mert a németek úgy alapjában véve nem ilyenek,az csak sztereotipia),de az,hogy Ronaldot "nyálfejűnek" nevezik,valamint az egyik kommentelő sportember szerint idézem;"az lenne a szerencsés ha a real 7-esének eltörnék a lábát..." na ez már kiverte a biztosítékot...
Ha itt,bármelyikünk,ezt írná a vayern valamelyik játékosáról,az minimum 2 hét.....
Nos,regeltem,hogy kiigazítsam a sok baromságot,amit összehordtak,egyáltalán nem drasztikusan,vagy uram bocsá durván,akkor megkaptam hogy mit képzelek én hogy a bayern münchen oldalán dicsőitem a Real Madridot.Nem dicsőìtettem,hanem csak írtam egy elemzést az ottani BL topicba,úgy,ahogy én látom...de sem a BM-t sem mást nem bántottam,savaztam,vagy ócsároltam...
A vicc az egészben,hogy onnan ide szoktak átjárni,akit mi meghallgatunk,vitatkozunk,felnőtt emberek módján...
Nem az a gond,(a legfőbb),hogy alpári módon,gusztustalanul szidják és provokálják a realt.Tegyék.Hanem az,hogy az ottani adminok,modik,semmiféle retorziot ezért nem foganatosítanak.Mocskos,senkiházi,nagyképű,korlátolt banda,mondom ezt úgy,hogy vállalom az én oldalam modiai által kiszabott büntetést...ha a kommentem nem megfelelő az oldal színvonalához...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fősulin mi ebből a könyvből tanultunk. Kell szakmai nyelvvizsgát tennem, szerintem elég jó könyv, nem érthetetlenül nehéz, de nem is dedós a szókincse. Sajnos nem két forint..
Sziasztok!
Angol gazdasági és üzleti profil nyelvvizsgához való felkészüléshez milyen könyveket tudtok ajánlani? Neten találtam párat, de hátha van aki tanulta/tanulja és van valami jó könyve, amit betudna ajánlani....
Esetleg neten hol tudnék jó angol gazdasági,üzleti cikkeket találni? Melyik a legjobb erre szakosodott oldal?
Angol gazdasági és üzleti profil nyelvvizsgához való felkészüléshez milyen könyveket tudtok ajánlani? Neten találtam párat, de hátha van aki tanulta/tanulja és van valami jó könyve, amit betudna ajánlani....
Esetleg neten hol tudnék jó angol gazdasági,üzleti cikkeket találni? Melyik a legjobb erre szakosodott oldal?
"If you don't like your destiny, don't accept it."