Mondjuk Özil még mindig jobb vétel volt eddig az Arsenalnak 50 körül, mint nekünk Bale egy százasért.Egyébként nem emelkedik ki a Arsenalból, de nem is tűnik el.
Kis tisztelet sosem árt.mert a Milan egy kalap szar
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 5., vasárnap 14:19
Mondjuk Özil még mindig jobb vétel volt eddig az Arsenalnak 50 körül, mint nekünk Bale egy százasért.Egyébként nem emelkedik ki a Arsenalból, de nem is tűnik el.
Kis tisztelet sosem árt.mert a Milan egy kalap szar
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 5., vasárnap 14:18
Ismerős szitu... amikor egy haverom (barcás ) oda jön azzal hozzám, hogy úristen milyen egy analfabéta a csapatom, mert eladtuk a csapatunk legeslegjobbját, a húzóembert és helyette megvettük Balet, aki még labdába sem tud rúgni, annyira béna... csak néztem egy nagyot és elköszöntem.R.M.C.F írta:Nekem hány és hány haver jött......eladtátok a legjobbotokat....hehehe......ezek mind a média agymosott hulladékjai akik azt sem tudják ki mit tud...csak nyomják amit hallanak. A real elleni rigmusok,meg elég hangosak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 14:15
Azért az szerintem nem nagy bűn, ha egy csapat szurkolói nagy dolgokat várnak el egy olyan játékostól, aki amúgy nem rossz játékos, és még egy Real Madridból is jön.R.M.C.F írta:Elmondom:Nem tudom egyébként, hogy az Arsenal szurkolók mit vártak tőle,
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 14:10
Elmondom:Nem tudom egyébként, hogy az Arsenal szurkolók mit vártak tőle,
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 13:30
Egyetértek matt,a hsz lènyegi részével,de ezzel nem tudok azonosulni.Cazorla van olyan jó mint Özil,védekezésben meg még jobb is....de a többit adom.De mivel akik szóba jönnek Özil posztján (Cazorla/
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 5., vasárnap 13:20
Nem tudom egyébként, hogy az Arsenal szurkolók mit vártak tőle, de amit tud azt többé kevésbé hozza is. Özil legnagyobb baja, hogy nem 90 perces játékos, nem tud egy egész meccsen sem jól játszani, csak felvillanásai, meg alibipasszai vannak. A csapatáért itt sem döglött meg, Angliában sem fog. Tipikusan annak az esete, amikor nem látják rendszeresen játszani, csak a híreket olvassák, hogy megint tolt Roncinak 2 gólpasszt. A gólpasszai most is megvannak, és őszintén szólva Ramsey teljesítménye jelenleg túlragyogja Özilét, hosszútávon ki fog jönni Özil értéke, mert a gólpasszok mindig benne lesznek a játékában, és sok ponthoz segíti a csapatát, ha nem is feltétlenül a nagyok ellen. Kérdés, hogy Wenger tűrni fogja-e a lazsálást. De mivel akik szóba jönnek Özil posztján (Cazorla/Rosicky/Poldi/Walcott) mindegyikük gyengébb játékos nála, ezért Özil rendszeresen kezdő lesz. Valóban kellene mellé egy jó csatár, meg egy jó szélső (aki több dimenziós játékos, nem mint Walcott), és akkor ez az Arsenal igen komoly bajnokesélyes lehetne. Most nem azok (ettől függetlenül lehet ők nyernek, de én még mindig nem tennék rájuk sok pénzt). Jelenleg azért vannak az élmezőnyben, mert új edzővel van a City, Chelsea, MU is, és látványosan gyengélkednek a kicsik ellen, míg a Spurs, Everton, Pool, Newcastle trió minden csapatra veszélyes, és rengeteg körbeverés/döntetlen eredmény született.pheco írta:Egyébként felesleges várni Öziltől, hogy megváltozik. Néztem pár Arsenal meccset és ugyanolyan habi védekezést csinál, mint itt. Bár sokszor hátrébb játszik, elég sokszor ő kapja a labdát a védőktől a jobbszélen, viszont ugyanúgy megáll sokszor labdavesztés után. Ezt nem fogja kinőni szerintem. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy jól jártak vele az ágyúsok. Kellett végre nekik egy klasszis, aki nem feltétlenül döglik meg a pályán a csapatért, de bármikor képes villanni egyet és kiosztani egy rohadt nagy lasztit.. mondjuk még jobban járnának, ha ezeket a lasztikat nem Giroud kapná, hanem valami életképes csatár.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 5., vasárnap 12:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 12:51
Az elején jól kezdett,volt hogy 3 gólpasszt is kiosztott egy meccsen,de aztán kezdett eltünedezni a ködben,és ez,amiatt kikezdték a szurkolók,mert ha valahol,hát angliába nem nézik el ha valaki csak lötyög,gólpasszok ide vagy oda....Véleményt nem tudok Özilről mondani, legalábbis a mostani játékáról, mert összesen talán 2 meccsüket láttam, és azokon éppen nem vagy csak alig játszott. Jövőre majd több Arsenal meccset nézek, amikor már Karim is ott feni:mrgreen:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 5., vasárnap 12:28
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. január 5., vasárnap 12:26
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 5., vasárnap 12:26
Pláne, ha idén se esik le egy kupa sem nekik. Ami azért sanszos.Wertz írta:Özilt az első évében a madridisták is sokra tartották, mert jól játszott. Aztán a következő szezonjától megkezdődött nála a visszaesés és egyre többen kezdték kritizálni
Meglepő lenne számomra, ha az Arsenalnál ez másképpen alakulna
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 5., vasárnap 12:25
Majd kiderül, de szerintem az Arsenalnak hasznos tagja lesz Özil!(Ahogy alább leírtam már)Meglepő lenne számomra, ha az Arsenalnál ez másképpen alakulna
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 5., vasárnap 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 5., vasárnap 12:15
Szerintem eljutottunk arra a pontra, hogy kijelenthetjük, Özil egy hónapja nem játszik jól, ami eléggé nyugtalanító annak tudatában, hogy 45 milliót költöttünk rá” – így az egyik Arsenal-szimpatizáns az ArsenalFanTV-nek.
„Nem tudom, hogy miért Özil volt az első számú tizenegyesrúgó. Én Giroud-ra bíznám, hétvégén is berúgta. Özil nem éri meg az érte fizetett összeget, a Marseille ellen is átlagos meccse volt” – tette hozzá egy másik szurkoló, utalva a német válogatott kihagyott büntetőjére.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 12:13
nem, nekik ő még mindig az elmúlt 40 év legjobb irányítójaBBarni írta:Hol?Az nso-n a tíz éves gyerekek?Olyannyira nem, hogy a szurkolók már is kikezdték a fokozatosan visszaeső formája miatt
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 5., vasárnap 12:12
Mikor voltál ott?Nem.Londonban az Emirates-ben...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 12:09
Nem.Londonban az Emirates-ben...Hol?Az nso-n a tíz éves gyerekek? :)
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 5., vasárnap 12:05
Mit nem értesz?Most komolyan megkérdezed, hogy miért is? Utána pedig írod, hogy különben is dobálták pénzérmékkel.. WTF???? Ez komoly? És akkor mi van? Figo ennyi erővel foghatott volna egy uzit és leöli a barca drukkereket a Nou Campban. Ők nem pennyket dobáltak.. Profi focistának nem szabad ilyet csinálni, különösen gusztustalan egy vesztésre álló riválist heccelni a pályáról.
Bentaleb esete meg hogy kerül ide? Én most Walcottról beszéltem.. Egyébként az is patkány viselkedés volt.
Hol?Az nso-n a tíz éves gyerekek?Olyannyira nem, hogy a szurkolók már is kikezdték a fokozatosan visszaeső formája miatt
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 11:58
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 5., vasárnap 11:27
Olyannyira nem, hogy a szurkolók már is kikezdték a fokozatosan visszaeső formája miattA Realban lehet, hogy nem fért bele az alibizés, az, hogy eltűnik hosszabb időre, szerintem ez az Arsenalban nem lesz annyira feltűnő és az ágyusoknál pont az Özil féle felvillanások hiányoztak, azok a klasszis megoldások amik eldönthetnek egy meccset!
Most komolyan megkérdezed, hogy miért is? Utána pedig írod, hogy különben is dobálták pénzérmékkel.. WTF???? Ez komoly? És akkor mi van? Figo ennyi erővel foghatott volna egy uzit és leöli a barca drukkereket a Nou Campban. Ők nem pennyket dobáltak.. Profi focistának nem szabad ilyet csinálni, különösen gusztustalan egy vesztésre álló riválist heccelni a pályáról.Miért is?
Akkor már ez a Bentaleb gyerek aki kiérdemelné a patkány jelzőt!
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem