Mondjuk fura, hogy pont Barcásként írom, de láttad is a tegnapi meccset, vagy csak az eredményt? Mert annyi különbség volt a játékunkban a kb 2 hónappal ezelőttihez képest, hogy Messi jó napot fogott ki, és belőttük a helyzeteinket - plusz az Elche minden mindegy alapon kitámadott a végére.adamzz írta:Csak megfordult a kocka. Ha most lenne egy Barca-Real, térdelnénk keményen. Sürgősen ki kel találni valamit a stábnak. Nem jó európa címvédőjének lenni, idén tényleg nem elvárás a BL győzelem nálam. Csak akkor a végén kullogunk majd az egy darab bajnokságunkkal. Ezzel a csapattal az meg enyhén szégyen lesz. Mindegy. Modric nagyon várlak vissza.
Ugyanúgy nem vagyunk szervezettek - támadásban, a védekezést elég jól összerakta azért Lucho az utóbbi évekhez képest -, csak mostanában az MSN kezd felpörögni - Suárez jó lassan -, ennyinek köszönhető a "formajavulás". De amíg az a taktika, hogy majd az MSN megoldja elől, de középpályánk ugyanúgy nincs szinte, addig nem lehet azt mondani egyik komolyabb csapat ellen sem, hogy egyértelmű esélyesek vagyunk, mert ha Messi elkezd sétálni mert épp olyan kedve van - lásd Atletico szerdán -, vagy épp Neymar fog ki katasztrofális napot, akkor simán foghatók vagyunk.. Persze aztán lehet én vagyok túl pesszimista, és tényleg sokat javultunk, de nekem nem úgy tűnik megmondom őszintén.