OFF
Re: OFF
Szerintem sem gáz, bár én sem szerettem volna ezt reklámozni, de kihívtak.. szóval nem volt más lehetőség. Egyébként nálunk rendesen van amikor összeülünk az egyetemen és edzést tartunk a sörváltóra. Van olyan arc itt a koliban mellettem, aki 1,3 s alatt issza a korsó sört.
Egyébként ha hülyék azok az emberek, akik húzóra isznak sört, akkor a fél BME hülye...
Egyébként ha hülyék azok az emberek, akik húzóra isznak sört, akkor a fél BME hülye...
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Ha valaki ennyire hülye, hogy folyóba ugrik az megérdemli. mi a fasznak iszik, ha nem bírja. A másik meg, hogy itt sörről volt szó még mindig és nem kevertekről meg egyéb felesekről, amik tényleg beütnek. Azokkal én se innám meg. Jah és ugye nem kötelező egyáltalán, meg lehet beszélni az illetővel, hogy bocs én kihagyom.
halálomig madridista leszek
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ízlelgesdBLaZE írta:Nem tudom mire ez a nagy össznépi felháborodás fél liter sörtől. Ebbe semmi olyan nincs ami veszélyes lenne. Én is megcsináltam, mert sztem poén, meg tudom, hogy bajom nem lehet belőle. Nyílván más a helyzet, ha felesekről lett volna szó, azt én se csináltam volna meg mert az már túlzás. Na de kérem egy sörről beszélünk mi ebben a nagy ügy?
de, csak a hülyék csinálják.Nem csak a hulyek csinaljak. Az unokatesomat is kivalasztottak,es ha mar kivalasztottak akk megcsinalta. Baja nem lett. Ugyanez igaz egyik ismerosomre is.(ot tobben is valasztottak 1 nap alatt)
Ha mar kivalasztjak az embert akk megcsinalja. Ha nem tudja/akarja,akk megbeszeli. Ennyi.
Mondjuk szerencsere azt nem latom hogy ki mikor lajkolja az ilyet. Csak a taggeleseket
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Dehogyis. Nem hulye. Ez meg belefer,en se ertem a nagyon nagy felhaborodast. Fel liter sor meg megihato kovetkezmenyek nelkul. Tomenyet termeszetesen nem inna meg. Es hazrol se ugrana le. Azert fel liter sor az mas kategoria mint 1 liter tomeny.. Na aki azt megcsinalja az a hulye.Realista24 írta:No offense, de akkor az unokatesód is hülye. Ha legközelebb az lesz a feladat, hogy ugorj le egy háztetőről, akkor leugrik?Nem csak a hulyek csinaljak. Az unokatesomat is kivalasztottak,es ha mar kivalasztottak akk megcsinalta. Baja nem lett. Ugyanez igaz egyik ismerosomre is.(ot tobben is valasztottak 1 nap alatt)
Ha mar kivalasztjak az embert akk megcsinalja. Ha nem tudja/akarja,akk megbeszeli. Ennyi.
Mondjuk szerencsere azt nem latom hogy ki mikor lajkolja az ilyet. Csak a taggeleseket
Lehet, hogy most csak fél liter sört ivott meg húzóra, de mi van, ha legközelebb 1 liter töményet kell meginnia?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Nem tudom mire ez a nagy össznépi felháborodás fél liter sörtől. Ebbe semmi olyan nincs ami veszélyes lenne. Én is megcsináltam, mert sztem poén, meg tudom, hogy bajom nem lehet belőle. Nyílván más a helyzet, ha felesekről lett volna szó, azt én se csináltam volna meg mert az már túlzás. Na de kérem egy sörről beszélünk mi ebben a nagy ügy?
halálomig madridista leszek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
No offense, de akkor az unokatesód is hülye. Ha legközelebb az lesz a feladat, hogy ugorj le egy háztetőről, akkor leugrik?Nem csak a hulyek csinaljak. Az unokatesomat is kivalasztottak,es ha mar kivalasztottak akk megcsinalta. Baja nem lett. Ugyanez igaz egyik ismerosomre is.(ot tobben is valasztottak 1 nap alatt)
Lehet, hogy most csak fél liter sört ivott meg húzóra, de mi van, ha legközelebb 1 liter töményet kell meginnia?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem csak a hulyek csinaljak. Az unokatesomat is kivalasztottak,es ha mar kivalasztottak akk megcsinalta. Baja nem lett. Ugyanez igaz egyik ismerosomre is.(ot tobben is valasztottak 1 nap alatt)sentry írta:Az a poén, hogy egy ismerősömnek (igaz fiatal 18) mondtam mennyire gáz már ez (mert ő likeolta az ismerőseinek a keménykedéseit és a fosbúk szerint ez engem érdekel....) a dolog.VanillaSky írta:Neknominating a trendi elnevezés. Röviden olcsó játék hülyéknek, remélem rohamosan terjed és szelektál is egyben, Darwin-díjas dolgokat lehet vele elérni.
Erre a reakció a tipikus, nem merem felvállalni, hogy tetszik, inkább azt mondom, hogy "mindenki saját felelősségére csinálja.. " féle idióta válasz.
Egyetértek Veled. Szerintem is tökéletesen szelektálja a hülyéket. Csinálják csak.
Amugy,en is hulyesegnek tartom.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én egyszer foci után lehúztam 1,5 liter narancsos cappyt kb 20p alatt. Senkinek nem ajánlom, hogy így cselekedjen, olyan cifra fosás jött rám mire hazaértem, mint még soha
Fél liter sört meg, ha fizetnének se tudnám meginni húzóra, fröccsöt annál inkább
Fél liter sört meg, ha fizetnének se tudnám meginni húzóra, fröccsöt annál inkább
- h3x0r
Velem is elofordult mar, hogy kajalas vagy foci utan nagyon szomjas voltam es egy huzasra megittam egy korso sort, mert jol esett, szoval nem ertem mi ebben a nagy szam. Aki meg idiota es a tomenyt issza ugy, az valamilyen szinten meg is erdemli..
Az a poén, hogy egy ismerősömnek (igaz fiatal 18) mondtam mennyire gáz már ez (mert ő likeolta az ismerőseinek a keménykedéseit és a fosbúk szerint ez engem érdekel....) a dolog.VanillaSky írta:Neknominating a trendi elnevezés. Röviden olcsó játék hülyéknek, remélem rohamosan terjed és szelektál is egyben, Darwin-díjas dolgokat lehet vele elérni.
Erre a reakció a tipikus, nem merem felvállalni, hogy tetszik, inkább azt mondom, hogy "mindenki saját felelősségére csinálja.. " féle idióta válasz.
Egyetértek Veled. Szerintem is tökéletesen szelektálja a hülyéket. Csinálják csak.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én Kerlonnál találkoztam elõször a dologgal, majd láttam a megjelölt embereknél is a cuccot, nem gondoltam volna, hogy ilyen széleskörû...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Csak akkor, ha vihetem a zenéimet is Aztán meglincselnétek pár perc után.Géci írta:Tééényleg!!! Nyáron nem csinálunk találkozót? Nálam hely van dögivel. Annyi, hogy csinálok akkora betonozást és letudjuk abba helypénzt . Kibéreljük a csarnokot egy órára, aztán adunk a gondnoknak 2-3 sört aztán maradunk hármat ... Így szoktuk. Lehet menni strandra, és tudnám sorolni... Labda fel van dobva! Még GT is jöhet
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor R24 is tuti jönne'shutterisland írta:én benne vagyok, én leszek a boxzsák, és az én fejem lesz a focilabda.
Én már szerveztem találkozót, és jók is voltak (elvileg )... Szivesen leszervezem, ha kell, mert ez rajtam mùlik legkevésbé...
Ha megszervezed és nem felejtődik el, akkor simán !!!
És nem vagy emberkereskedő a haverjaiddal...
És nem vagy emberkereskedő a haverjaiddal...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én benne vagyok, én leszek a boxzsák, és az én fejem lesz a focilabda.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tééényleg!!! Nyáron nem csinálunk találkozót? Nálam hely van dögivel. Annyi, hogy csinálok akkora betonozást és letudjuk abba helypénzt . Kibéreljük a csarnokot egy órára, aztán adunk a gondnoknak 2-3 sört aztán maradunk hármat ... Így szoktuk. Lehet menni strandra, és tudnám sorolni... Labda fel van dobva! Még GT is jöhet
Ja pont most este olvastam indexen, hogy angliában egy újabb fiatal halt meg, 2 perc alatt ivott meg 1 liter gint.
egy sör ráadásul valami elképzelhetetlenül sok....Géci írta:Nem, de van egy olyan előnyöm, hogy van egy ilyen videóm csak ott 1l sőrt nyomtem le egy tölcsér és 1m cső segítségével egy gamer találkozón, de többet nem szeretnék mondani'shutterisland írta:nálatok is megy facebookon ez a téma, hogy meg kell inni húzóra egy korsó sört, fel kell tölteni róla videót, és ki kell hívni 3 embert, aki pedig nem teljesíti, egy rekesz sörrel jön a kihívónak ?
ki találta ezt ki, vagy mi ez ?
de amúgy indexen voltak hírek hogy ittak 1l vodkát páran emiatt külföldön és belehaltak meg ilyesmi szóval sajna nem olyan jó vicc.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez