Bajnokok Ligája
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Bajnokok Ligája
sztem a dimaria-mandzsukics esetre gondol, aztán volt egy robben-pepe is, aminél robbennel együtt minden bájernes azt hitte, hogy kezezett pepe, közben kiderült, hogy tényleg fejbelőtték.
aztán céronaldo hogy merte feldobni magát, amikor dante rátaposott a bokájára, meg ilyesmi.
aztán amit carvajallal művelt több bájernes is - gondolom megfélemlítés céljából (simán kinézem pepből, hogy edzői utasítás volt, hogy a rutintalannak menjenek neki, lökdössék, hergeljék, stb), szóval igazi kibaszott férgek voltatok, de a helyetekre kerültetek.
igazságos eredmény született, mi vagyunk a ritka spanyol csapatok egyike, amelyik nem fetreng és szimulál, úgyhogy szívd vissza vagy hagyd el a topikot.
aztán céronaldo hogy merte feldobni magát, amikor dante rátaposott a bokájára, meg ilyesmi.
aztán amit carvajallal művelt több bájernes is - gondolom megfélemlítés céljából (simán kinézem pepből, hogy edzői utasítás volt, hogy a rutintalannak menjenek neki, lökdössék, hergeljék, stb), szóval igazi kibaszott férgek voltatok, de a helyetekre kerültetek.
igazságos eredmény született, mi vagyunk a ritka spanyol csapatok egyike, amelyik nem fetreng és szimulál, úgyhogy szívd vissza vagy hagyd el a topikot.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Talán Pepét amikor fejbe találta a labda, bár ott szerintem nem volt szimuláció. Volt még egy amikor Mandzukic taszajtott egyet DM-en, aki azért rájátszott az esetre.. Többre nem nagyon emlékszem. Amúgy hihetetlen,hogy amikor Pepe véletlenül ráfújta az orrát Müllerre( ) azt a média tiszta patkányságnak állitja be, közben tisztán látszik a videón,hogy mögötte érkezett Müller és belesétált a fikeszba.tubatibi írta:Erre én is kíváncsi vagyok, hogy pontosan melyik esetre és melyik játékosunkra gondolsz?
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy pontosan melyik esetre és melyik játékosunkra gondolsz?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ugy erzem rossz adót neztel...mia san mia írta:Gratulálok a sima továbbjutáshoz !
Fejben voltunk a leggyengébbek pedig azt hittük ott vagyunk a legerősebbek.
Amit sajnálok,hogy olyan volt mintha egy pár évvel ezelőtti verekedős El Clasicó lett volna... Fetrengős provokálós madridiakat láttam, amire tahó parasztsággal, suttyó bunkó megmozdulásokkal válaszoltunk miközben teljesen szétesve dekoncentráltan lézengtünk a pályán. Ez a legnagyobb szégyenünk nem a súlyos vereség.
Ebből a mentális állapotból jó eséllyel behúzzátok a döntőt szerintem, de azért örülök, hogy nem a Chelsea jutott be, mert legalább van miért megnéznem a meccset, van kinek szorítani egy picit.
Sok sikert a folytatáshoz !
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hogy tessék?mia san mia írta:Amit sajnálok,hogy olyan volt mintha egy pár évvel ezelőtti verekedős El Clasicó lett volna... Fetrengős provokálós madridiakat láttam, amire tahó parasztsággal, suttyó bunkó megmozdulásokkal válaszoltunk miközben teljesen szétesve dekoncentráltan lézengtünk a pályán. Ez a legnagyobb szégyenünk nem a súlyos vereség.
Nem egy meccset néztünk volna?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én ilyet nem láttam, kérlek mesélj.Fetrengős provokálós madridiakat láttam
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nagyon csúnyán elvertük ezt a Bayern münchent, és lehetett volna több is , 7-8 Sajnos nem viselték méltósággal a vereséget, Ribery , Dantenak már a pályán sem lett volna a helye, valamit törlesztett a tavalyi Barca szégyenért a spanyol foci , és csattanós válasszal jöttek vissza , bl EL .mia san mia írta:Gratulálok a sima továbbjutáshoz !
Amit sajnálok,hogy olyan volt mintha egy pár évvel ezelőtti verekedős El Clasicó lett volna... Fetrengős provokálós madridiakat láttam, amire tahó parasztsággal, suttyó bunkó megmozdulásokkal válaszoltunk miközben teljesen szétesve dekoncentráltan lézengtünk a pályán. Ez a legnagyobb szégyenünk nem a súlyos vereség.
Ebből a mentális állapotból jó eséllyel behúzzátok a döntőt szerintem, de azért örülök, hogy nem a Chelsea jutott be, mert legalább van miért megnéznem a meccset, van kinek szorítani egy picit.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na hát akkor megvan az ellenfél.Először is jár a hatalmas respect az Atleti-nek, embertelen teljesítmény ... Ugyanakkor nagyon szurkoltam a Chelsea-nek, őket éreztem "könnyebb" ellenfélnek még Mourinhoval is ... és tőlük lett volna kevésbé fájóbb elviselni egy esetleges vereséget, annál nemigazán van megalázóbb mint ,hogy 12 évig hajtjuk a Decima-t aztán jön a kistestvér a semmiből és elhappolja előlünk negyedakkora költségvetésből. Nagyon tartok tőlük ugyanakkor nagyon bízok a csapatban, képességekben jobbak vagyunk, de a hiányosságokat az Atleti a szivével pótolja...
A bosszú éve lehet ez a Real Madrid számára:
-Megbosszultuk a BVB-t a tavalyi elődöntő miatt
-Megbosszúltuk a Bayern-t a tavaly előtti elődöntő miatt és Guardiola-t is...
-Megbosszultuk egész németországot, nagy mumusunk volt az egész ország úgy ahogy van.
-Megbosszultuk a Barcát a kupadöntőben a 2 bajnoki meccs miatt
-Egyetlen Bosszú marad hátra, az Atletico-t kell megbosszúlni a tavalyi kupadöntő miatt és az esetleges bajnoki címük miatt.
Ha bukunk nagy bukás lesz, ha viszont nyerünk ennél mesébe illőbb története nem lehet a 10iknek...
Néhány apróság:
-Casillas nem bukott még semmilyen döntőt
-Cristiano Ronaldo megkoronázhatja magát saját hazájában egy győzelemmel
-Cristiano Ronaldo Bukott már egy hatalmasat a Benfica stadionjában (2004 EB döntő)
-Utóljára spanyol csapat ellen BL döntőben nyertünk (Valencia)
-Carlo Ancelotti csatlakozhat a 3szoros BL győztes edzőkhöz (eddig edzőként 3 döntő 2 győzelem)
-Ancelotti csatlakozhat Mourinho-hoz és Heynkess-hez akik 2 különböző csapattal nyertek BL-t
-A Real Madrid a 10ik, az Atletico az első BL trófeáját szerezheti meg
-Az Atletico Madrid veretlenül lehet BL győztes
-Soha nem volt még 1 városból 2 csapat a BL döntőben
és még lehetne sorolni...Óriási lelki tehert kell legyűrjön a csapatunk, mi leszünk az esélyesek de a madridistákon kívül az egész világ az Atleti-nek fog szurkolni...Ha a csapat egy ekkora nyomás ellenére megnyeri a döntőt azt hiszem soha többet nem lehet fejben gyengének titulálni a társaságot.
A meccsel kapcsolatban az az érzésem ,hogy akkor lehetünk képesek megnyerni, ha tényleg bizonyítjuk ,hogy egy hidegvérű rutinos BL csapat vagyunk az Atletico-hoz képest.A matracosok megpróbálnak minket majd erőből lenyomni, nekünk fognak esni az első percekben egy gól reményében,hogy utána beállhassanak védekezni, ha higgadtak tudunk maradni végig ki kell jöjjön ,hogy melyik a jobb képességű csapat. Ha létezik ember aki feltudja készíteni a csapatot mentálisan egy ekkora döntőre az nem lehet más mint Zidane és Ancelotti, mindkettőnek olyan szintű tapasztalata van nagy kupadöntők terén ,hogy az valami elképesztő...Nem számítok jó meccsre, harcos küzdős verekedős meccs lesz, egy igazi DERBY.
Nagyon tartok az Atletico-tól de ugyanakkor nagyon bízok a srácokban! Az egész világ nagyon akarja majd látni a bukásunkat és az Atletico diadalát, ezért minden madridistának 10szer jobban kell akarnia ezt a győzelmet! Hiszek benne ,hogy meg lehet.
A bosszú éve lehet ez a Real Madrid számára:
-Megbosszultuk a BVB-t a tavalyi elődöntő miatt
-Megbosszúltuk a Bayern-t a tavaly előtti elődöntő miatt és Guardiola-t is...
-Megbosszultuk egész németországot, nagy mumusunk volt az egész ország úgy ahogy van.
-Megbosszultuk a Barcát a kupadöntőben a 2 bajnoki meccs miatt
-Egyetlen Bosszú marad hátra, az Atletico-t kell megbosszúlni a tavalyi kupadöntő miatt és az esetleges bajnoki címük miatt.
Ha bukunk nagy bukás lesz, ha viszont nyerünk ennél mesébe illőbb története nem lehet a 10iknek...
Néhány apróság:
-Casillas nem bukott még semmilyen döntőt
-Cristiano Ronaldo megkoronázhatja magát saját hazájában egy győzelemmel
-Cristiano Ronaldo Bukott már egy hatalmasat a Benfica stadionjában (2004 EB döntő)
-Utóljára spanyol csapat ellen BL döntőben nyertünk (Valencia)
-Carlo Ancelotti csatlakozhat a 3szoros BL győztes edzőkhöz (eddig edzőként 3 döntő 2 győzelem)
-Ancelotti csatlakozhat Mourinho-hoz és Heynkess-hez akik 2 különböző csapattal nyertek BL-t
-A Real Madrid a 10ik, az Atletico az első BL trófeáját szerezheti meg
-Az Atletico Madrid veretlenül lehet BL győztes
-Soha nem volt még 1 városból 2 csapat a BL döntőben
és még lehetne sorolni...Óriási lelki tehert kell legyűrjön a csapatunk, mi leszünk az esélyesek de a madridistákon kívül az egész világ az Atleti-nek fog szurkolni...Ha a csapat egy ekkora nyomás ellenére megnyeri a döntőt azt hiszem soha többet nem lehet fejben gyengének titulálni a társaságot.
A meccsel kapcsolatban az az érzésem ,hogy akkor lehetünk képesek megnyerni, ha tényleg bizonyítjuk ,hogy egy hidegvérű rutinos BL csapat vagyunk az Atletico-hoz képest.A matracosok megpróbálnak minket majd erőből lenyomni, nekünk fognak esni az első percekben egy gól reményében,hogy utána beállhassanak védekezni, ha higgadtak tudunk maradni végig ki kell jöjjön ,hogy melyik a jobb képességű csapat. Ha létezik ember aki feltudja készíteni a csapatot mentálisan egy ekkora döntőre az nem lehet más mint Zidane és Ancelotti, mindkettőnek olyan szintű tapasztalata van nagy kupadöntők terén ,hogy az valami elképesztő...Nem számítok jó meccsre, harcos küzdős verekedős meccs lesz, egy igazi DERBY.
Nagyon tartok az Atletico-tól de ugyanakkor nagyon bízok a srácokban! Az egész világ nagyon akarja majd látni a bukásunkat és az Atletico diadalát, ezért minden madridistának 10szer jobban kell akarnia ezt a győzelmet! Hiszek benne ,hogy meg lehet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Gratulálok a sima továbbjutáshoz !
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Skomina egy elődöntőt sem vezetett idén, úgyhogy szerintem megkapja a döntőt. Legalábbis szerintem jó döntés lenne, Proença mellett talán a legjobb bíró jelenleg.sentry írta:Amúgy visszavágó előtt latolgattátok, hogy ki lesz a bíró, és eléggé eltaláltátok.
Szerintetek ki vezeti a döntőt?
Csak abban bízom, hogy a Costa féle parasztságokat még időben megfékezi, még azelőtt mielőtt elszabadul a pokol...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Webb & Proenca remekül teljesített, remélem egyikük.
Kassai?
Kassai?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Skomina, Rizzoli, Webb, Eriksson, Proenca. szerintem ebből az ötösből kerül a bíró
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mindent be fog vetni a spanyolbrazil, tudja ő is, hogy tisztán nem veri meg soha Pepét vagy Ramost.sentry írta: Szerintetek ki vezeti a döntőt?
Csak abban bízom, hogy a Costa féle parasztságokat még időben megfékezi, még azelőtt mielőtt elszabadul a pokol...
közben ismétlik a meccsünket, nem lehet elégszer látni
Nem illik.
Amúgy visszavágó előtt latolgattátok, hogy ki lesz a bíró, és eléggé eltaláltátok.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jogos,jogos,ez csak amolyan kicsit tréfás hasonlítgatás volt,nem ezen múlik...R.M.C.F írta:morientes: jó az összehasonlítás de az AM csapatban kitűnő. egyén nem érdekes ilyen szempontból.
talán costa. ...de ő meg fejben gyenge:) mert mindig elvesziti a fejét csak valahogy megússza sárga és piros nélkül.
Sok mindentől függ ez,pillanatnyi forma,hogy milyen lábbal elsz fel reggel...itt már tényleg minden lehet.Costára játszanak majd,az tuti,bízom benne hogy elszakad nála a cérna... Észrevettem hogy olyankor kicsit feljebb zárkózik az egész csapat,na olyankor egy labdaszerzésnél lehet elindítani Balet vagy Ronaldot....ezért hiányolom majd Alonsot,(akit hogy leírtak páran 2 meccs után),hogy az ő hosszú indításai hanyagolva lesznek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Ramioli
Nincs eltiltott, teljes létszámmal játszhatnak.BBeno írta:ATMA-ban lesz eltiltott a döntőre vagy megúszta mindenki?
- Ramioli
Jobb volt az Atletico,de azért megint volt mákos lecsó gól , azért azt megrúgták kapufa és pont Arda elé pattan vissza Bajokságot behúzzák már (vagy nem ) a Bl az kell nekünk!!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes: jó az összehasonlítás de az AM csapatban kitűnő. egyén nem érdekes ilyen szempontból.
talán costa. ...de ő meg fejben gyenge:) mert mindig elvesziti a fejét csak valahogy megússza sárga és piros nélkül.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
murinnyó nyáron nagybevásárol jó drágán ismét, minden jöttmentet és túlsztárolt formát, hogy aztán ugyanezt a szart nyomathassa. megújulni nem tud, sosem tudott, ő már nem fog nyerni semmit edzőként.
pep ugyanez a kávéház.
pep ugyanez a kávéház.
Hazard kritizálta a nagy José taktikáját.
Az a poén, hogy pont ezt pofáztam szobatársamnak, meg koliban még pár arcnak, hogy "idegenbenjóazx" hozzáállással ne várjanak más. De persze akkor kaptam, hogy de erre jó a keret..... De basszus ő igazol! No mindegy, én akkor is örülök, hogy nincs már itt.
Döntő: eszméletlen kemény meccs lesz. Ha okosan játszunk, akkor meglehet. Ők nagyon motiváltak lesznek (igaz mi is), de ők erőből fogják megpróbálni. És pont ezért leszünk mi esélyesebbek, ha ésszel játszunk. Bármennyire is vicces néha leírni, de hatalmas észjáték a foci. Főleg ilyen kiélezett helyzetben. Én azt mondom meglesz az, neccesen, de meglesz.
Az a poén, hogy pont ezt pofáztam szobatársamnak, meg koliban még pár arcnak, hogy "idegenbenjóazx" hozzáállással ne várjanak más. De persze akkor kaptam, hogy de erre jó a keret..... De basszus ő igazol! No mindegy, én akkor is örülök, hogy nincs már itt.
Döntő: eszméletlen kemény meccs lesz. Ha okosan játszunk, akkor meglehet. Ők nagyon motiváltak lesznek (igaz mi is), de ők erőből fogják megpróbálni. És pont ezért leszünk mi esélyesebbek, ha ésszel játszunk. Bármennyire is vicces néha leírni, de hatalmas észjáték a foci. Főleg ilyen kiélezett helyzetben. Én azt mondom meglesz az, neccesen, de meglesz.