Sergio Ramos
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Sergio Ramos - 4
“Play for the name on the front of the shirt, and they’ll remember the name on the back.” - Tony Adams
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Az idő és a hajlott kor, egyebek mellett. De ilyenkor, mikor sorozatban lehoz egy ilyet emberünk, akkor azért illik megemlékezni és megállni egy pillanatra. Ami még szembetűnőbb és néha még én is elfelejtem, hogy ez az ember, már az előző sikergeneráció mellett is ott volt, mégha a BL címekről akkor még le is csúszott, de azért az, hogy a csapattársa most az edzője és még nem is öreg mint az országút, sokat elmond. Halkan megjegyzem, hogy mikor anno voltak a hírek, hogy esetleg 10 milliót követel magának és menne, ha nem és sokak azt mondták menjen csak, most megnézhetnék, hogy milyen az a pedigré nélküle! Mert ez nem mindennapi, hogy valaki védőként meg támadóként is nagyot szóljon. Aztán magamra is visszagondolhatok mikor megejtek, egy "mekkora idióta vagy Ramost", aztán könyörgöm élő szobor az ember, aranyból.Ritkán szólsz mostanában, de ezt most odatetted.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Meg Fgy.Realista24 írta:És továbbra sem madridista, ugye?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nézem vissza folyamatosan a gólját és most tűnt fel, hogy a gólörömnél LV-vel toltak egy dab-et a végén. Behugyozok
Vanilla neked meg jár a pacsi.
Vanilla neked meg jár a pacsi.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ritkán szólsz mostanában, de ezt most odatetted.VanillaSky írta:Az állapotot átlőni, kapcsolatban vele Sergio Ramos kicsit erős lenne, meg az asszony is morogna, de azért a főhajtás kijár. Talán az egyetlen olyan játékos akire tökéletesen nem illik a a se hús, se hal ember megjelölés. Néha megborul fejben és átmegy állatba, néha csak a szíve viszi, néha meg lehoz egy ilyet és a széttsztárolt emberek között - márha lehet egy VB-EB-BL győzelmekkel teletűzdeltet nem annak tekinteni - csöndben hozza a címeket. Tévedés ne essék lehet itt tucatjával gólokat lőni meg formálni a trendet, de ennek a csapatnak a vezére Ramos, nem csak egy szalag miatt hanem a fejében is benne van, hogy mit kell olyankor csinálni mikor szarban a haza. Ha 3-4-5 góllal vezetünk és olyankor még rápakol valamelyik az semmi különlegeset nem hordoz magában, az ilyenek mint a mai meg az azelőtti (laza 4 pont ami csak az övé) mutatják meg ki a legnagyobb. Mondjuk emberünknek nem is kell aggódnia, utcák, terek, sportcsarnokok fogják továbbvinni a nevét, a feltörekvőkre meg inthet, csak a felét amit én srácok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az állapotot átlőni, kapcsolatban vele Sergio Ramos kicsit erős lenne, meg az asszony is morogna, de azért a főhajtás kijár. Talán az egyetlen olyan játékos akire tökéletesen nem illik a a se hús, se hal ember megjelölés. Néha megborul fejben és átmegy állatba, néha csak a szíve viszi, néha meg lehoz egy ilyet és a széttsztárolt emberek között - márha lehet egy VB-EB-BL győzelmekkel teletűzdeltet nem annak tekinteni - csöndben hozza a címeket. Tévedés ne essék lehet itt tucatjával gólokat lőni meg formálni a trendet, de ennek a csapatnak a vezére Ramos, nem csak egy szalag miatt hanem a fejében is benne van, hogy mit kell olyankor csinálni mikor szarban a haza. Ha 3-4-5 góllal vezetünk és olyankor még rápakol valamelyik az semmi különlegeset nem hordoz magában, az ilyenek mint a mai meg az azelőtti (laza 4 pont ami csak az övé) mutatják meg ki a legnagyobb. Mondjuk emberünknek nem is kell aggódnia, utcák, terek, sportcsarnokok fogják továbbvinni a nevét, a feltörekvőkre meg inthet, csak a felét amit én srácok.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
http://www.salutesoccer.com/2015/11/15- ... rs-in.html Tessék ezt megkerestem neked, ebbe nem csak a liga gólokat számolták bele amiket én leírtam, még 2015ös szóval itt ramos még csak 60 gólos volt.András93 írta:Hihetetlen ez az ember.
Hány gólja van már? Védő nem sok lehet előtte többel.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És továbbra sem madridista, ugye?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Ezt az embert még nem avatták szentté?
Ronaldo 10
Bale, Morata 5-5
Benzema, Ramos 4-4.
Bale, Morata 5-5
Benzema, Ramos 4-4.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2016. december 10., szombat 22:59-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem semmi mennyi fontos gólja van
óriási játékos
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csukott szem, ő ezekről lemaradt szerintem.Realista24 írta:Dannen vajon mit érezhet?
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dannen vajon mit érezhet?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
2-t is tudok hírtelen, Beckenbauer (83) és Koeman (193) utóbbi a rekorder védők között.András93 írta:Hihetetlen ez az ember.
- András93
Hihetetlen ez az ember.
- MesQueUnClub
Egyébként ha már aranylabda topicban szóba került, én neki azért adnék egyet, gyakorlatilag ő hozta össze a 2 BL döntőben a kulcspillanatot. Elismerésem neki.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Téged is szeretlek.ziro4vr írta: Ne higgy neki Sergio, múltkor nekem írta ezt privátban.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Par het es majd kapja a fikat egy hiba utan
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ne higgy neki Sergio, múltkor nekem írta ezt privátban.sebydani írta:Szeretlek. Nagyon.
Nem illik.