Bármennyire is nagyot szólna, akkor nem öltünk volna bele pénzt Endrébe. Gyerek mehetne is a kukába, hiába fiatal, ha a norvég jönne.ELSiete írta: Florentino's dream would be to get both Kylian Mbappé annd Erling Haaland under the same roof at the Bernabéu and, if he could, at the same time.
— @PacojoSER
Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Florentino's dream would be to get both Kylian Mbappé annd Erling Haaland under the same roof at the Bernabéu and, if he could, at the same time.
— @PacojoSER
— @PacojoSER
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
PSG have made an offer to extend Mbappé's contract for 2 seasons at €80m per year. The player's idea is to go to Madrid but if the offer is not higher than what Bellingham or Vinicius earn, he could stay in Paris
— @diarioas
Ancelotti: “Miguel Gutierrez has improved a lot at Girona”.
“He's playing very well — so we will decide in summer what to do”.
Real Madrid can bring him back for €8m in June 2024. Gutierrez wants to wait for Real.
— @diarioas
Ancelotti: “Miguel Gutierrez has improved a lot at Girona”.
“He's playing very well — so we will decide in summer what to do”.
Real Madrid can bring him back for €8m in June 2024. Gutierrez wants to wait for Real.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én Daviesben soha nem láttam azt a nagy extrát, ha meg folyamat sérült, akkor sok hasznát sem vesszük majd..
Miguel jöhetne vissza szépen a balosra, jobbosra meg a brazil csapattársa és akkor lenne végre Marci után egy technikás brazilos szélsőhátvédünk.
Miguel jöhetne vissza szépen a balosra, jobbosra meg a brazil csapattársa és akkor lenne végre Marci után egy technikás brazilos szélsőhátvédünk.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nincs gond, csinálunk belőle bélát jobbtámadóba, bajern is ugyis oda igazolta eredetileg
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mi a legújabb fejezet??Realista24 írta: Miert nem szallunk mar le a Davies vonatrol konyorgom.
Ilyen serules utan nem erdemes penzt aldozni ra. Ha kiuli a szerzodeset es eljon ingyen 2025ben, azt mondom ok, addig jojjon Miguel.
Jim voltam.
AS szerint Rafa Marin visszater kolcsonbol a nyaron es marad.
gluten free Carvajal majd kezelésbe veszi, és rendbe szedik a palit
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem jó áron el lehet hozni, de kell mögé egy biztos backup.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
+1Realista24 írta: Miert nem szallunk mar le a Davies vonatrol konyorgom.
Ilyen serules utan nem erdemes penzt aldozni ra. Ha kiuli a szerzodeset es eljon ingyen 2025ben, azt mondom ok, addig jojjon Miguel.
A Davies-re szánt összeget én jobbhátvédre költeném.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miert nem szallunk mar le a Davies vonatrol konyorgom.
Jim voltam.
Jim voltam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Végül csak lett valami pozitívum is abban hogy Ramos és Casemiro lelépett azért nekik volt rutinjuk taktikai szabálytalanságok terén
- ___Samy___
Szineszkedesre meg mindig nem jar lap?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem sok sargas szabalytalansag tobb buntetest erdemel, de nem er egy pirosat, szoval ez nem rossz atmenet.Csabi írta: az indokolatlan reklamálás a bírónál oké. de ez a veszélyes támadás megakasztása eléggé kétélű. az ilyen szándékos taktikai faltok eddig is a taktika része volt. elmegy a támadó, felrúgod, hogy ne kerüljön ziccerbe. ha eddig tisztán játszottál kapsz érte sárgát, ha nem akkor két sárgával pirosat. szerintem ez jó így.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt a kék lapot arra kellett volna használni, hogy a nyomorult bíróknak mutassák fel hibás ítéletrk után. 2nél kihagy egy meccset 10nél egy szezont 20nál mehet amerre lát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Spanyol meccseken még kéne zöld is, a szarabbakat fel lehetne dobni, megvan a 4 szín, unozhatnak is ha van kedvükrealbeckham írta: Kár, hogy xavi nem éli már meg ezt az "innovációt". Ilyen kék szín még úgy sincs a vitrinben.
Amúgy aki kitalálta ezt a faszsagot az arcát kékre festenem örök életére. Még több hatraltatas, tobb buziskodas, tobb időhúzás. Kb semmire nem valo, csak hogy lehessen vele basztatni. Értem én, hogy a szabályokon valtoztatni kell, de továbbra is itt a biraskodassal vannak bajok. Lehet kitalalni jo dolgokat, mint a var, de ha azt egy kretén kezeli, akkor nincs mit tenni.
Szamomra a tiszta jatekido a legfontosabb. Az idohizu, fetrengo, reklamalo gyökerek. Ha nincs játékban a labda pause. Ha jatekban van start. Jó, persze ennyiben ez sem megoldas, mert akkor 3 órás lesz egy meccs? De ebbe az iranyba nezelodnek először. Meg kiserletezgetnék. Engem ez kur fel. Spanyolban legalabb is.
Év elején nekem tetszettek a 100+ perced angol bajnokik, de a spanyoloknál is simán megvolt a 7-8 perc extra (ha egyenlíthetett/fordíthatott az atma/barca ), az már 1 lépés volt..
Mondjuk az a legnagyobb baromság benne, hogy ugyanúgy kivágnak 2 más lappal, szóval minek.. Meg kell határozni mi ér lapot, aztán adni, ha valaki elköveti. Pont.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kár, hogy xavi nem éli már meg ezt az "innovációt". Ilyen kék szín még úgy sincs a vitrinben.
Amúgy aki kitalálta ezt a faszsagot az arcát kékre festenem örök életére. Még több hatraltatas, tobb buziskodas, tobb időhúzás. Kb semmire nem valo, csak hogy lehessen vele basztatni. Értem én, hogy a szabályokon valtoztatni kell, de továbbra is itt a biraskodassal vannak bajok. Lehet kitalalni jo dolgokat, mint a var, de ha azt egy kretén kezeli, akkor nincs mit tenni.
Szamomra a tiszta jatekido a legfontosabb. Az idohizu, fetrengo, reklamalo gyökerek. Ha nincs játékban a labda pause. Ha jatekban van start. Jó, persze ennyiben ez sem megoldas, mert akkor 3 órás lesz egy meccs? De ebbe az iranyba nezelodnek először. Meg kiserletezgetnék. Engem ez kur fel. Spanyolban legalabb is.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az indokolatlan reklamálás a bírónál oké. de ez a veszélyes támadás megakasztása eléggé kétélű. az ilyen szándékos taktikai faltok eddig is a taktika része volt. elmegy a támadó, felrúgod, hogy ne kerüljön ziccerbe. ha eddig tisztán játszottál kapsz érte sárgát, ha nem akkor két sárgával pirosat. szerintem ez jó így.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mi mindenre sárgát kapunk az ellenfél semmire, ezekután akkor majd a fél csapatunk 10 perces büntiben lesz? Szerintem ez röhejes
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kek kartya update: 2 kek kartya = piros. 1 sarga + 1 kek = piros.
FA Kupaban is lehet tesztelni fogjak.
FA Kupaban is lehet tesztelni fogjak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kek kartya: egyelore nem latom ertelmet vagy hogy ez miert jo
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---