OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
3 a rekordom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ma elvoltam vele 1-2 órán. Bár még full kezdő vagy,11 a rekordom.
Szczesnynek 68,legalábbis mikor 3 órával meccs előtt szombaton kitett egy képet,annyi volt . Rákattant ő is
Egyik ismerősömnek 73 a rekord. Jelenleg ez a legjobb amit hallottam,bár csak 10 ember eredményeit tudom kb
Szczesnynek 68,legalábbis mikor 3 órával meccs előtt szombaton kitett egy képet,annyi volt . Rákattant ő is
Egyik ismerősömnek 73 a rekord. Jelenleg ez a legjobb amit hallottam,bár csak 10 ember eredményeit tudom kb
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
próbáljátok ki a FLAPPY BIRD-ot androidon vagy apple, winen nem tudom, hogy van-e már.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
nekem ez a paraszt faszbuck nem is dobott videot, csak 6 darab fotót a lookbacknél.
SZLAMB cukorberg.
SZLAMB cukorberg.
eterno amorSpec írta:Valaki megtudná mondani hogy van spanyolul, örök szerelem?
Megköszönném
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
persze, alap. mindig átnevezem a feliratot és a videót is (sokszor pontokkal választják el őket). ezért is kellene, hogy ráégessem a feliratot, mert ha csak úgy felteszem a két fájlt a pendrivéra, akkor nem jelenik meg.ferni írta:úgyse ha full ugyanaz a felirat meg a videó neve?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Minket nem zavar, hogy nem a TV tetején van az antenna, csak napi másfél órát van használatban a szobájában kb.___Samy___ írta:milyen messze lakik a toronytól? mindig tv oldalán meg tudod nézni
Egyébként a legközelebbi magyarországi torony Fehérgyarmaton van, tőlük 37 km.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
VirtualDub, FormatFActory. Próba, balszerencse, tartja a mondásAnis írta:... nekem meg olyan programra lenne szükség, amivel videókra feliratokat tudok rátenni (égetni). van set-top-box a tv mellé, de ha abba bedugom a pendrivén a vidit és feliratot, akkor sajnos nem jeleníti meg, így egyesíteni kéne a kettőt.
úgyse ha full ugyanaz a felirat meg a videó neve?Anis írta:... nekem meg olyan programra lenne szükség, amivel videókra feliratokat tudok rátenni (égetni). van set-top-box a tv mellé, de ha abba bedugom a pendrivén a vidit és feliratot, akkor sajnos nem jeleníti meg, így egyesíteni kéne a kettőt.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
... nekem meg olyan programra lenne szükség, amivel videókra feliratokat tudok rátenni (égetni). van set-top-box a tv mellé, de ha abba bedugom a pendrivén a vidit és feliratot, akkor sajnos nem jeleníti meg, így egyesíteni kéne a kettőt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Köszi a válaszokat, nekem egy egyszerű elég lesz, a windows múvi mékerre gondoltam, de azért reméltem, hogy kapok egy jobban kezelhetőbb tippet, mert nekem az új office-ok sem tetszenek.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
windóz múvi makertől egyszerűbbet nem találsz.Tudnátok nekem ajánlani egy könnyen kezelhető programot, amivel videókat vághatok meg és össze?
Sony Vegas, egyszerű és ha nem akarsz komolyabb mélységig belefolyni akkor megteszi.Matt009 írta:Tudnátok nekem ajánlani egy könnyen kezelhető programot, amivel videókat vághatok meg és össze?
Ha meg komolyabban akkor egyértelműen Adobe Premiere Pro + Adobe After Effects.
- ___Samy___
milyen messze lakik a toronytól? mindig tv oldalán meg tudod nézni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Barátnõmnél tökéletesen mûködik az állandó helyén, máshol nem.___Samy___ írta:srácok, van köztetek olyan, aki szoba antennával tudja fogni a mindig tv adásokat?
kéne egy kis segítség, ismerősömnél nem nagyon akar összejönni a dolog
bár olvastam róla, hogy elvileg tetőantennához van tervezve a sugárzás, de hátha vkinek sikerült ezzel is összehozni a dolgot
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.