itt már visítoztamtucsoki írta:egy használt Alfa Romeot
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A hírek szerinte Galliani ma Barcelonában járt, ahol Lionel Messi kölcsönvételéről tárgyalt a katalán csapattal. Spanyol források szerint a Milan fél évre, 2.5 millió euróért kikölcsönözné az argentin játékost, és ha beválik, nyáron Zaccardot, Essient, Saponarat, néhány Armani öltönyt, egy használt Alfa Romeot és további 16 millió eurót adhatnak a Barcanak.
Az egyetlen gond, hogy Lionel Messi jelenleg több, mint 10 millió eurót keres, de a négyszeres aranylabdás a hírek szerint egy jelentős fizetés csökkentésbe is belemenne, hogy egy Milan legendával játszhasson egy csapatban.
- Gyerekkorom óta arról álmodok, hogy egyszer Bonera a csapattársam lesz. Elmondani sem tudom, mekkora megtiszteltetés lenne ez nekem, de minden a két klubbon múlik. -mondta Messi.
A gazzetta.it szerint Messi a 9-es mezt kaphatja a Rossoneriknél, mivel a 10-es már foglalt.
Forrás: Il Nostro Calcio
Az egyetlen gond, hogy Lionel Messi jelenleg több, mint 10 millió eurót keres, de a négyszeres aranylabdás a hírek szerint egy jelentős fizetés csökkentésbe is belemenne, hogy egy Milan legendával játszhasson egy csapatban.
- Gyerekkorom óta arról álmodok, hogy egyszer Bonera a csapattársam lesz. Elmondani sem tudom, mekkora megtiszteltetés lenne ez nekem, de minden a két klubbon múlik. -mondta Messi.
A gazzetta.it szerint Messi a 9-es mezt kaphatja a Rossoneriknél, mivel a 10-es már foglalt.
Forrás: Il Nostro Calcio
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
GT-t már nem is írná.VanillaSky írta:Látom Palesz már az origon is emlegetnek, te áruló.
Ha komolyan kérded, akkor ki kell cserélni az L-betűt, egy számra.Kerlon írta: de ki lehet az a Hanklee?
de ki lehet az a Hanklee?VanillaSky írta:Látom Palesz már az origon is emlegetnek, te áruló.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Sun szerint a Messi biznisz mindennel együtt 639 milliójába kerülne a Chelseanek.
Jó, közben csak megnéztem ezt a Messis vacakot kicsit. Érdekes, hogy sem katalán sem madridi érzelmű lapok nem írnak róla. Vagy csak nem találom.
Ezt találtam forrásnak, de elég zavaros
http://www.elperiodico.com/es/noticias/ ... as-3831578
Ez nem interjú, ez egy újságíró írása, az nso úgy tűnik, szépen ferdít, ahogy szokott.
Jó, közben csak megnéztem ezt a Messis vacakot kicsit. Érdekes, hogy sem katalán sem madridi érzelmű lapok nem írnak róla. Vagy csak nem találom.
Ezt találtam forrásnak, de elég zavaros
http://www.elperiodico.com/es/noticias/ ... as-3831578
Ez nem interjú, ez egy újságíró írása, az nso úgy tűnik, szépen ferdít, ahogy szokott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
aham, így már értem. Legalábbis, ha az nso nem félrefordított megint valamit
De mivel Messi, így le se szarom :Đ
De mivel Messi, így le se szarom :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Majd ő eldönti, hogy a játékosa lesz vagy sem.CS0ki írta:Nem is arra utalt a kolléga, hogy most mondta ez Messinek, csak mivel Messi most is a játéksa, érdekes ilyet lenyilatkopzni. És szerintem a válasz az, hogy buta ember, ha tényleg ezt lenyilatkozta most.Nem most mondta, csak most hozták nyilvánosságra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
NSO cikk szerint az elperiodico.com-nak nyilatkozott Martino.Realista24 írta:De akkor még nem tudta, hogy később Messi a játékosa lett, nem? Vagy valamit nem értek. :Đ
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De akkor még nem tudta, hogy később Messi a játékosa lett, nem? Vagy valamit nem értek. :ĐCS0ki írta:Nem is arra utalt a kolléga, hogy most mondta ez Messinek, csak mivel Messi most is a játéksa, érdekes ilyet lenyilatkopzni. És szerintem a válasz az, hogy buta ember, ha tényleg ezt lenyilatkozta most.Nem most mondta, csak most hozták nyilvánosságra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem is arra utalt a kolléga, hogy most mondta ez Messinek, csak mivel Messi most is a játéksa, érdekes ilyet lenyilatkopzni. És szerintem a válasz az, hogy buta ember, ha tényleg ezt lenyilatkozta most.Nem most mondta, csak most hozták nyilvánosságra.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
>>>>Ez a Martino-s szöveg ott bukik,hogy jelenleg az argentín válogatott szövetségi kapitánya.Ilyet biztos nem nyilatkozik le úgy ,hogy Messi jelenleg is a játékosa,vagy ha igen elég buta ember.
Nem most mondta, csak most hozták nyilvánosságra.A katalánok korábbi edzője, Gerardo Martino állítólag az egyik edzésen a játékosok előtt ezt mondta Messinek:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Lehet hogy par esemenyt eltulzott es felnagyobbitott mint ahogy az is, hogy sokszor bekepzelt es nagy az arca, de amiket es ahogy leirt az elete tobbi reszerol, nekem nem az jott le, hogy a barcelonai esemenyeket csak kitalalta volna. Ha mar a fele igaz annak, amiket irt akar Messirol, akar Guardiolarol..Drake írta:Kerlon írta:Zlatan "Jesus" Ibrahimovic Ő leírta a könyvében, nem?
És amit abban leír,az tényleg 100%-ig csak valós lehet?
Nem védem én Messit,mert mindenki látja,hogy nagy befolyása van a klubban,de azért ezt a Martinós szöveget nem hiszem el.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a Martino-s szöveg ott bukik,hogy jelenleg az argentín válogatott szövetségi kapitánya.Ilyet biztos nem nyilatkozik le úgy ,hogy Messi jelenleg is a játékosa,vagy ha igen elég buta ember.
Ettől függetlenül Messi tényleg túlnőtt a Barcán.A nagy cirkusz jelenleg azért van mert a Barcások többsége Messi miatt lett barcás, így foggal körömmel ragaszkodnak hozzá, mert ő az istenük...
Nálunk is eljön majd az idő amikor CR teher lesz,mondjuk az szerintem nem mostanában lesz, de kétlem,hogy abból ekkora patária lenne majd(sőt nálunk már 3 rossz meccs után elakarják majd adni ).EB-n a Messi topic valami elképesztő,ha valaki kimondja az igazságot a '09es generáció neki esik, kicsit hasonló story ez a mi facebookos Casillas táborunkal.
Ettől függetlenül Messi tényleg túlnőtt a Barcán.A nagy cirkusz jelenleg azért van mert a Barcások többsége Messi miatt lett barcás, így foggal körömmel ragaszkodnak hozzá, mert ő az istenük...
Nálunk is eljön majd az idő amikor CR teher lesz,mondjuk az szerintem nem mostanában lesz, de kétlem,hogy abból ekkora patária lenne majd(sőt nálunk már 3 rossz meccs után elakarják majd adni ).EB-n a Messi topic valami elképesztő,ha valaki kimondja az igazságot a '09es generáció neki esik, kicsit hasonló story ez a mi facebookos Casillas táborunkal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
pedig elég hihető,főleg h neki volt töke lecserélni és kirakni a jobb szélre.Drake írta:Nem védem én Messit,mert mindenki látja,hogy nagy befolyása van a klubban,de azért ezt a Martinós szöveget nem hiszem el.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ránőtt a klubra a gyerek,ezen kár vitatkozni.Nem védem én Messit,mert mindenki látja,hogy nagy befolyása van a klubban,de azért ezt a Martinós szöveget nem hiszem el.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Én csak annyit tudok írni a dologról, hogy túl sok az ilyen pletyka róla, szóval biztos, hogy van valóság alapja mindennek.Drake írta:Ezt mondtam?Imádom amikor kiforgatják azt amit írok...tucsoki írta:Nem, igazából Messi egy szent tehén.
Nem szent,de nem olyan szar ember,mint amilyennek néhányan próbáljátok beállítani.
K
K
Igazából kedves Barca kolléga ezzel az a baj, hogy nem egy, nem két ember nyilatkozza ezt és nem egy-két hír jön le ezzel kapcsolatban.
Ha csak egy újság hozná le, ha csak Zlatan nyilatkozná ezt, ha csak Martino mondta volna, de nem.
Lehet itt hitegeteni, hogy Messi nem áll a klub felett, de egyre inkább úgy néz ki, hogy Messi a klub felé helyezi magát, mondjuk én, mint Real szurkoló annyira nem izgat ez a dolog, csak a "tényeket" bekéne látni pár embernek, hogy egyelőre az lenne az ideális megoldás, ha Messi új csapatot keresne.
Ezzel végre az is kiderülne, hogy más bajnokságban elég tökös gyerek-e.
Visszatérve még egy gondolat erejéig Ibrahimovic-ra, szerintem ő pont nem az a hazudozós fajta, igaz elég nyers stílusban közli a mondanivalóját, de nem hiszem, hogy mellébeszélne és nem lenne köze a valósághoz.
Ha csak egy újság hozná le, ha csak Zlatan nyilatkozná ezt, ha csak Martino mondta volna, de nem.
Lehet itt hitegeteni, hogy Messi nem áll a klub felett, de egyre inkább úgy néz ki, hogy Messi a klub felé helyezi magát, mondjuk én, mint Real szurkoló annyira nem izgat ez a dolog, csak a "tényeket" bekéne látni pár embernek, hogy egyelőre az lenne az ideális megoldás, ha Messi új csapatot keresne.
Ezzel végre az is kiderülne, hogy más bajnokságban elég tökös gyerek-e.
Visszatérve még egy gondolat erejéig Ibrahimovic-ra, szerintem ő pont nem az a hazudozós fajta, igaz elég nyers stílusban közli a mondanivalóját, de nem hiszem, hogy mellébeszélne és nem lenne köze a valósághoz.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Most tényleg össze kell szedni Messi "megnyilvánulásait" az elmúlt évekből? Komolyan? Én emlékszem rá, sajnálom ha más nem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyik sem biztos, hogy 100%-ban így történt, de mint tudjuk nem zörög a haraszt...