NePeti765 írta:Van ilyenünk Valverdenek hívják csak mostanában formán kívül.Kerlon írta: Amugy a kpnkra egy De Bruyne fele arc kene, aki belep a tamadasba, feleer a tamadashoz, pont ez a tamogatas kene az elso 3asnak.
Kérlek szépen
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 7:58
NePeti765 írta:Van ilyenünk Valverdenek hívják csak mostanában formán kívül.Kerlon írta: Amugy a kpnkra egy De Bruyne fele arc kene, aki belep a tamadasba, feleer a tamadashoz, pont ez a tamogatas kene az elso 3asnak.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 10., szerda 7:52
bellingham ilyen ahogy észrevettemKerlon írta: Amugy a kpnkra egy De Bruyne fele arc kene, aki belep a tamadasba, feleer a tamadashoz, pont ez a tamogatas kene az elso 3asnak.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 10., szerda 7:50
miert szerinted egy triplazo haaland mar veszelyes lehet egy 4 tizigolt rugo pessire? ugyanmarhehetheoriginal írta: De ha meg akarjak nyeretni a cityvel, mi lesz messi aranylabdajaval?
Vagy ez is a hatterben a ki a nagyobb tevebaszo harc?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 7:46
Nem a Cityvel akarjak megnyeretni, hanem a Realt nem akarjak gyoztesnek.hehetheoriginal írta: De ha meg akarjak nyeretni a cityvel, mi lesz messi aranylabdajaval?
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 10., szerda 7:42
Van ilyenünk Valverdenek hívják csak mostanában formán kívül.Kerlon írta: Amugy a kpnkra egy De Bruyne fele arc kene, aki belep a tamadasba, feleer a tamadashoz, pont ez a tamogatas kene az elso 3asnak.
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 10., szerda 7:41
Akármelyik csapat megy tovább a mi párharcunkból azért azt ne gondolja senki,hogy sétagalopp lesz valamelyik milanói csapatot a döntőben megverni és ha ez pl City lesz ,elbuknak mindjárt szabad az út a másik projekthezhehetheoriginal írta: De ha meg akarjak nyeretni a cityvel, mi lesz messi aranylabdajaval?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 10., szerda 7:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 10., szerda 7:19
Camavinga eladta, új birtoklás onnantól, az elõtte lévõ dolgok nem nézhetõek vissza.Kerlon írta:Mi az, hogy nem nezheti vissza?Anthony írta: Kint volt, a Marca szerint azt nem nézhette vissza a VAR. De jó hogy a partjelző lófaxt sem látott egész meccsen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 10., szerda 7:17
Mi az, hogy nem nezheti vissza?Anthony írta: Kint volt, a Marca szerint azt nem nézhette vissza a VAR. De jó hogy a partjelző lófaxt sem látott egész meccsen.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 7:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 7:07
Én azt nem értem miért nem jelzi valami mint a golvonalnal.Anthony írta: Kint volt, a Marca szerint azt nem nézhette vissza a VAR. De jó hogy a partjelző lófaxt sem látott egész meccsen.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 10., szerda 7:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 6:33
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 10., szerda 6:25
Az volt.Impostor írta: R*banc volt a bíró a 2. félidőben, pont akkor kellett pár látványos tévedés, szem behunyás tőle, mikor kezdtünk föléjük kerekedni és bennünk volt a 2. gól..
Attól tartok ezt meg akarják nyeretni a Cityvel..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 5:00
Carvajalnak amúgy ez egy védjegye…amit konkrétan én nagyon nem szeretek, mert ismétlésben is látszik hogy mi az egyértelmű célja és általában megússza mert vállal megy, de volt hogy fújtak ellene.lestat írta:Én értem hogy neki esett a táblának stb enyje benyje Carvajalmakkosreal írta: https://twitter.com/CGeorgeGamble/statu ... 1869729792
test a test elleni párbaj
izomból beleszáll vállal
De ilyen szitu minden meccsen van. Ketten futnak a labdáért ütköznek vállal. Nehogy már Carvajal hibája legyen hogy Grealish nem állt ellen. Bele sem állt az ütközésbe. Kb hagyta h felboritsák. Ezért tűnik nagyobbnak az esés. Általában ha valaki nem dobálni akarja magat már beleáll a vállával mert jön a védő mögötte és védeni akarja a labdát...
Szarul nézki hogy elgurult a tábláig de a saját hibája is hogy hagyta magát.
Aki focizott valaha (magasabb szinten mint a haverokkal péntekenként) az tudja miről beszélek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 4:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 10., szerda 2:36
makkosreal írta:Hiszen te nem öntöd magadból a faszságokat, hogy majd így lesz megbaszva ez meg az az ellenfél. Meg nem te tőled kell olyan elfogult idióta arcoskodást olvasni, hogy ezt a csapatot a bl motiválja, ezért nyernek kevés bajnokságot.dzsi91 írta: Ha barsza szurkoló akkor érthető a viselkedés. Azoknak már annyi realitás érzékük sincs, hogy legalább ne egy bl elődöntöntő felénél 1-1 állásnál érkezzenek a faszságaikkal.
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. május 10., szerda 1:58
Ha nem vagy vágyvezérelt, akkor igazán prezentálhatnád a mérkőzésről azokat a mutatókat, amikből az következik, hogy jó eséllyel sima lesz a visszavágó a Citynek. Ezzel eleve többre mennél, mint az óvodás szintű személyeskedésekkel, amik felnőtt emberekről leperegnek. Csak simán támaszd alá szakmailag a mondandód, onnantól nem lesz wishful thinking. Addig viszont az általad írtak objektíven kimerítik a vágyvezérelt gondolkodás fogalmát.makkosreal írta: És még én vagyok a vagyvezérelt
Na takaradj
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 10., szerda 1:57
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. május 10., szerda 1:45
Kettőnk közül egyedül te írsz olyan stílusban, mint aki piába folytotta a bánatát, konkrétan találomra beleálltál shutterbe. És de, ezzel a fiókoddal az első kommented pontosan azt implikálta, hogy ez egy mákos döntetlen, amúgy a City felmosta volna a padlót a Reallal, ha nem lett volna gyökér a spori.makkosreal írta: Kettőnk között max te vagy részeg, mert én nem írtam semmire, hogy masterclass lenne.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem