Serie A
Re: Serie A
mert a kolcsonert is penzt fog kapni. pontosan nem tudni mennyit de olyan 20 korul.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
na úgy fest hivatalos a Bonucci -> Juve és Higuain & Caldara -> Milan.
A Juve hogy tudja megengedni magának, hogy a 100 milliós csatárát kölcsönbe engedje?
Ekkora profit nekik CR?
A Juve hogy tudja megengedni magának, hogy a 100 milliós csatárát kölcsönbe engedje?
Ekkora profit nekik CR?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
olaszoknak nyomokban latni csak klubhuseget. ott siman maszkalnak egymas kozott klasszisok is. kozos tulajdonjog szerencsere mar nincs
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A közös tulajdonjogot elvileg már meg, ha jól tudom.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
pénzmosás...sebydani írta:Az olasz nagycsapatok úgy árulják egymás között a játékosokat mint piacos néni a házi tejet Ezt sosem értettem. Többet vesznek egymástól mint bármilyen kisebb csapattól.
a közös tulajdonos biznisszel együtt
azt már megszüntették?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az olasz nagycsapatok úgy árulják egymás között a játékosokat mint piacos néni a házi tejet Ezt sosem értettem. Többet vesznek egymástól mint bármilyen kisebb csapattól.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Volt több gond is.___Samy___ írta:Én is úgy tudtam, hogy vmi feszko volt ott, ami még a BL döntőben is beütött.
Értem én,hogy all-in,de nem kell,azok után ahogy elment,és amit később is csinált. Maradjon ott,legyen csk,keressen sok pénzt,és ne nyerjen semmit. Caldara tehetségesebb mint Rugani,utóbbi évek óta csövezik a padon,vagy el kéne adni,vagy végre kezdeni velük valamit,mert ha ne szedett Chielliniék mellett fe elég tudást akkor mindegy úgyis. Viccnek tartom ezt a játékos cserét,remélem nem történik meg. +el bírom képzelni,hogy Chiellini,Barzagli vagy Dybala minden vágya,hogy újra a csapattársának tudja... Nem ezen fog múlni az a BL, vlami fiatal védőt meg ideje lenne többet játszatni,aztán az öregeket max blre. Meg mondjuk ha Higu lép is,Pjanicot nem kéne elengedni,mert meg lesz lőve a kp,és tök mindegy lesz,hogy elöl van egy CR.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
BBeno írta:igy megnagyobb madarnak tunik a milan hogy egybol raadtak a csk szalagot bonucci meg az elso adando alkalommal megy inkabb vissza.
Alapjaraton luzer huzas lenne, de igy hogy leraboljak Caldarat nem banom.
igy megnagyobb madarnak tunik a milan hogy egybol raadtak a csk szalagot bonucci meg az elso adando alkalommal megy inkabb vissza.
- ___Samy___
Én is úgy tudtam, hogy vmi feszko volt ott, ami még a BL döntőben is beütött.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En ugy tudom, hogy Allegri es Bonucci kozott volt konfliktus es megbeszeltek elvileg.___Samy___ írta:Tavaly eladta a Juventus Bonuccit, most meg vissza akarja szerezni? Az ilyennek mi értelme van?
Cristiano meg a hon ahitott bl...___Samy___ írta:Tavaly eladta a Juventus Bonuccit, most meg vissza akarja szerezni? Az ilyennek mi értelme van?
- ___Samy___
Tavaly eladta a Juventus Bonuccit, most meg vissza akarja szerezni? Az ilyennek mi értelme van?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Juventus-Milan meeting over. Higuain asking for severance from Juventus and signing bonus from Milan too. Clubs will meet again in a few hours to finalize the deal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Higuain joins Milan on loan for €18m, with a €36m option to buy."BBeno írta:bonucci pipita caldara res
zletes3bben
http://app.football-italia.net/?referre ... lia-125579
Még jó, hogy pár éve vették 100-ért
ZIDANE
bonucci pipita caldara reszletes3bben
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azokat már nem követem sztem két éve, a sok fake szar miattpheco írta:Az nem csak kamu nyilatkozat volt? Furan venne ki magat a PSG fele. Asszem born to be madridista fb oldalon lattam, aztan ott minden kamut megosztanakRealista24 írta: Mondta is, ha jól rémlik.
De twitteren lehet átvették páran tőlük.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az nem csak kamu nyilatkozat volt? Furan venne ki magat a PSG fele. Asszem born to be madridista fb oldalon lattam, aztan ott minden kamut megosztanakRealista24 írta: Mondta is, ha jól rémlik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondta is, ha jól rémlik.pheco írta:Csak ugy puffonH.E.H.E. írta: puffon leugrik az ejfelről az tuti, ha nyeri a lyuve
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Erre házat asszonyt bármit feltennék, hogy így van. De azért tuti jó pénzt kap az araboktól, mint C a juvéban ( karrier végén azért nem mindegy) illetve a PSG már vért iszik annyira akarja a Bl kupát!pheco írta:Csak ugy puffonH.E.H.E. írta: puffon leugrik az ejfelről az tuti, ha nyeri a lyuve
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5