Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Szevasz Mourinho
Városi BL döntő? durva. Ilyen még nem volt.
Városi BL döntő? durva. Ilyen még nem volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. április 30., szerda 22:04-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hujuj... Még a végén meglepi lesz
Kihagyják, most szóltam előre. :Đ
Tévedtem, viszont innen piszok nehéz dolga lesz a Chelsea-nek. Egyébként simán tudna támadó csapat lenni a Chelsea...vannak játékosok hozzá, meg aztán ottvolt a nyár, lehetett volna igazolni, pénz az van. Nem lehet ilyen jellegű kifogás.
Tévedtem, viszont innen piszok nehéz dolga lesz a Chelsea-nek. Egyébként simán tudna támadó csapat lenni a Chelsea...vannak játékosok hozzá, meg aztán ottvolt a nyár, lehetett volna igazolni, pénz az van. Nem lehet ilyen jellegű kifogás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tubatibi 2014. április 30., szerda 22:04-kor.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
hopácska
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Géci írta:Ez ott lett elbaszva, hogy idegenbe kellet volna nyerni és támadni, nem pedig 0-0-ra menniMike írta:akik 6 védőznek, meg buszoznak, azoktól megkérdezném hogy ti ebből a keretből milyen csapatot küldtetek volna ki és milyen taktikával? Mert ha megnézem h kik bevethetők még, hát van egy Oscar meg Schurrle...na őket meg azér szokás szidni mer balfaszok. Azért ez a Chelsea képességekben elég szerény, nem lehet elvárni tőlük a nyíltsisakos támadófocit
Ahhoz képest meg a mai meccsen inkább őket mondanám akik kezdeményeznek...
nem értek egyet. Biztos vagyok benne hogy nem mondta azt h srácok, hozzuk le 0-0-al. Viszont a védekezés volt az első. Idegenben, odavágón, ezzel a kerettel nem lehetett más célja, csak hogy ne kapjon gólt. Ha megnézed a kétmeccses párharcok első felvonása, főleg amikor már ekkora a tét, inkább a biztonsági fociról szól általában. Még mi is azt helyeztük előre, pedig otthon voltunk, és jobb csapatunk is van. De ez teljesen érthető.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De, az.reeed_ati írta:Ez a Kurtoá egyébként nem a cselszi kapusa, csak kölcsönben? valami ilyen rémlik
Mert az elég cumi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Minek kéne Mourinhónak jó képességű, kreatív játékos? Ő ilyen Ramires-féle agyatlan munkagépekkel szeret és tud dolgozni...
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ez a Kurtoá egyébként nem a cselszi kapusa, csak kölcsönben? valami ilyen rémlik
Mert az elég cumi.
Mert az elég cumi.
-
Ez ott lett elbaszva, hogy idegenbe kellet volna nyerni és támadni, nem pedig 0-0-ra menniMike írta:akik 6 védőznek, meg buszoznak, azoktól megkérdezném hogy ti ebből a keretből milyen csapatot küldtetek volna ki és milyen taktikával? Mert ha megnézem h kik bevethetők még, hát van egy Oscar meg Schurrle...na őket meg azér szokás szidni mer balfaszok. Azért ez a Chelsea képességekben elég szerény, nem lehet elvárni tőlük a nyíltsisakos támadófocit
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hogy nézzen inkább curlingetMost vitatkozom szobatársammal. Szerinte a Real ugyan azt játssza mint a Chelsea az Atleti ellen.
Most komolyan. Mit mondjak erre?????
Most vitatkozom szobatársammal. Szerinte a Real ugyan azt játssza mint a Chelsea az Atleti ellen.
Most komolyan. Mit mondjak erre????? (Az az érv hogy védekeztünk és pontrúgásból rúgtuk a gólt meg kontrából. )
Azért az durva, hogy SOHA de SOHA nem fog minket elismerni teljesen senki. De ebbe már beletörődtem.
Most komolyan. Mit mondjak erre????? (Az az érv hogy védekeztünk és pontrúgásból rúgtuk a gólt meg kontrából. )
Azért az durva, hogy SOHA de SOHA nem fog minket elismerni teljesen senki. De ebbe már beletörődtem.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
lényeg, hogy megmondja a frankót ha rólunk van szó. Tök mindegy, ha ezen kívül csak ugatja a focit.Ramioli írta:Az egyik fórumon olvasom
Nem túl színvonalas meccs, de sokkal nyíltabb annál, mint sokan jósoltak. Go Blues
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
akik 6 védőznek, meg buszoznak, azoktól megkérdezném hogy ti ebből a keretből milyen csapatot küldtetek volna ki és milyen taktikával? Mert ha megnézem h kik bevethetők még, hát van egy Oscar meg Schurrle...na őket meg azér szokás szidni mer balfaszok. Azért ez a Chelsea képességekben elég szerény, nem lehet elvárni tőlük a nyíltsisakos támadófocit
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Van még aki nem ismeri Mout!?rm222 írta:El Unico írta:Ott is van. Készülhetünk Mourinho ellen...
Amùgy egy gól elég a Chelseanek, és tovább is fognak menni szerintem.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Az egyik fórumon olvasom nem lesz pénzeszsákok döntője, innen mennyit kell lőni a chelseanek??
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
nagyon jót fog tenni ez a gól a meccsnek. lesz a 4-ből 1 normális félidő.
én az Atléticonak szurkolok. szerintem több esélyünk lenne ellenük.
én az Atléticonak szurkolok. szerintem több esélyünk lenne ellenük.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
El Unico írta:Ott is van. Készülhetünk Mourinho ellen...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jó. Ez a gól csak arra jó,hogy elhiggyék,van esélyük A végén Mourinho fog nevetni,legalábbis remélem. Nem szeretnék Atleticot a döntőben,ne legyen sanszuk se egy BL győzelemre...
Jó, hogy 6 védő mellett ilyen üresen tudott maradni Adrian...