Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
mégis mit mondjon, hogy szar helyzetben vagyunk így fixen nyomott áron kell alkudozni az egyik kulcsemberünkről?
Gondolom csak elijeszteni próbál. Azért egy James-Eriksen cserét jó lenne leboltolni. Esetleg még 20 milliót pluszba adni nekik, James fájdalom díj.istimester írta:Látom a Levynek ismét elgurult a gyogyó. Főleg Eriksen szerződését figyelembe véve, ami jövőre lejár. 250 millió
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Látom a Levynek ismét elgurult a gyogyó. Főleg Eriksen szerződését figyelembe véve, ami jövőre lejár. 250 millió
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Soha nem fogják.
Vszleg túl nagy emberek, túl sokan keresnek ebből a buliból túl sok pénzt, ahhoz , hogy bukjon a dolog.
Kinek ismerős?
Vszleg túl nagy emberek, túl sokan keresnek ebből a buliból túl sok pénzt, ahhoz , hogy bukjon a dolog.
Kinek ismerős?
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De Jongról meg állítólag lemondott a City, mert a PSG kétszer akkora fizut ajánlott be,és állítólag még a Barca is képben van.RealAsensio írta:Ezzel az igazolassal eldontottuk, hogy de Ligt nem lesz a Real jatekosa
Bírom, hogy mindenkit azt várja mikor büntetik meg a PSG-t, ők meg készítik a következő nagy igazolásokat
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Chelsea star Eden Hazard has once again opened all doors to a move to Real Madrid in an interview with France Football.
"I have always said that I wanted to explore something different after England. But there are also things that might make me stay," says the Belgian.
He went on to say: "After the World Cup, I wanted to leave, but in the end I stayed at Chelsea and I'm playing one of my best seasons so far. So I don't think that I need a different challenge".
And when asked if a move to Real Madrid would please him, the playmaker replied: "You know it very well. You're asking the question, but you know what the answer will be. So, you don't have to ask it".
mi lenne? univerzális csere.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kicsit sok lesz a brazil
hátvéd cserének egy spannyol is megtette volna, pl Hermoso
aki olcsó és jó, oké nem lesz klasszis
padra drága, kezdőbe nem fér be
mi lesz Nachoval?
hátvéd cserének egy spannyol is megtette volna, pl Hermoso
aki olcsó és jó, oké nem lesz klasszis
padra drága, kezdőbe nem fér be
mi lesz Nachoval?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert Raiola az ügynöke.flori írta:Az a furcsa, hogy még egy kósza cikk sem jelent meg vele kapcsolatban. Kicsit biztosan túl van fújva, de amennyit én láttam belőle teljesen meggyőzött. Sajnálom, ha nem itt köt ki, de biztos jó oka van, hogy Militaot választotta a vezetőség.Ezzel az igazolassal eldontottuk, hogy de Ligt nem lesz a Real jatekosa.
Így jövőre négy brazil lenne a keretben. Érdekes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
Az a furcsa, hogy még egy kósza cikk sem jelent meg vele kapcsolatban. Kicsit biztosan túl van fújva, de amennyit én láttam belőle teljesen meggyőzött. Sajnálom, ha nem itt köt ki, de biztos jó oka van, hogy Militaot választotta a vezetőség.Ezzel az igazolassal eldontottuk, hogy de Ligt nem lesz a Real jatekosa.
Így jövőre négy brazil lenne a keretben. Érdekes.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Aztán majd bejelentik, hogy a Barca leigazolta 32 milláértCsabi írta:szerintem amúgy nem. ilyen 70+ misi lenne. ha megnézed, hogy egy van dijk idősebben váltott csapatot nagyobb összegért, szerintem az 50 nem lenne elég.50 millioert szerintem a hollandot is megszerezhettuk volna.
btw a felvázolt négyes nagyon adós. jobb szélen jók vagyunk. bal szélen regit megtartjuk, és oda kell még valaki. nemhinné, hogy marcelo elfogadná a csere szerepét.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem amúgy nem. ilyen 70+ misi lenne. ha megnézed, hogy egy van dijk idősebben váltott csapatot nagyobb összegért, szerintem az 50 nem lenne elég.50 millioert szerintem a hollandot is megszerezhettuk volna.
btw a felvázolt négyes nagyon adós. jobb szélen jók vagyunk. bal szélen regit megtartjuk, és oda kell még valaki. nemhinné, hogy marcelo elfogadná a csere szerepét.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ezzel az igazolassal eldontottuk, hogy de Ligt nem lesz a Real jatekosa. Ramos, Varane, Nacho, Militao lesz a jovoevi negyes KH posztra. 50 millioert szerintem a hollandot is megszerezhettuk volna. Meglatjuk, mit tud majd a brazil.
Vele mondjuk az volt a fo probléma, hogy rettentő gyenge volt ide.lordgabi írta:Hasonló miatt merült fel probléma anno Lucas Silvával, ha jól emlékszem, ment is kölcsönbe folyamatosan, ha jól tudom, még mindig a mi játékosunk, teli igazolás volt...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tegnap este próbáltam elemezgetni ezt a Militao gyereket.
Ami átjött, hogy kurva jól olvassa a játékot és jól is helyezkedik.
Fejjel jól támadja a kaput.
Támadások segítésében nekem a videók alapján picit kevés, nem az a labdamegjátszós KH, mint Ramos vagy Hummels esetleg Boateng.
Ami átjött, hogy kurva jól olvassa a játékot és jól is helyezkedik.
Fejjel jól támadja a kaput.
Támadások segítésében nekem a videók alapján picit kevés, nem az a labdamegjátszós KH, mint Ramos vagy Hummels esetleg Boateng.
ZIDANE
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hasonló miatt merült fel probléma anno Lucas Silvával, ha jól emlékszem, ment is kölcsönbe folyamatosan, ha jól tudom, még mindig a mi játékosunk, teli igazolás volt...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azert harom Brazil nem az egesz keret. Es a a non-EU szabaly miatt van egy limit is szoval ettol nem kell felni nagyon.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Galacticos
Azert azzal vigyaznek hogy az egesz keretet tele vagjuk brazilokkal.
- flori
Egy percet sem láttam Militaot játszani, de szeptemberben, októberben, novemberben és decemberben is ő lett a hónap védője Portugáliában.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Általános szokás a nevelőkluboknál, hogy az ígéreteknek adják a karszalagot, árfelverésre és érdeklődés generálásra használják. Persze, hogy nem véletlen.Tottinho írta:
Amit leírtam alább, a legjobb helyettest kéne keresni. Már az sokat elmond, hogy 19! évesen a holland csk az Ajaxban, nem véletlenül, azaz olyan a karizmája amilyen helyettest keresünk.