Premier League
Re: Premier League
Úgy csináltok, mintha a City nem ugyan olyan ütemben játszott volna(+-1 nap a különbség). Az a helyzet, hogy most van egy normális edzőjük és egyre jobbak. Én bennük érzem a legtöbbet és rájuk is nyomtam év elején. Az Arsenal meg továbbra sem meggyőző. Év elején még nagyon döcögött a szekér Ramseynak most már erről sem lehet beszélni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Amikor szavazásra bocsájtották a kérdést,márhogy ki nyeri a PL-t,jómagam a liverpoolt jelöltem meg.Ez csak a megérzés,amit azóta is tartok,Suarezzel meg lehet nekik,kicsit emlékeztet engem arra,mikor Ronaldora kihegyezve mi lettünk bajnokok.Cé mellett ott volt egy nagyon jó formában lévő Özil,aki nyomta passzokkal.Én itt Suarez mellett Coutinhot látom annak,aki kreativitást visz a pool játékába,ha meg felépül Sturridge,akkor brutál lehet a támadójáték.A védelmük viszont sebezhető,Skrtel a keggyengébb láncszem,a szlovák asszem túljututt a teljesítő képessége határán.A másik:ha Suarez lesérül,akkor annyi.Akkor ez a jómunkás,ámde közepes kreacio nem lesz képes bajnokságot nyerni.
Amúgy a manchestert se írnám le,jönnek fel,Januzaj állandósitani látszik a helyét a csapatba,Rooney nagyon stabil,kezd összeálni Moyse csapata...
Egyébként nagy harc lesz a BL helyekért,Az arsenal,city,pool,chelsea adott,aztán beleszólhat simán a MU,a spursnek sincs még lefutva,valamint az everton is elég stabil...nagy harc lesz ez.Ahogy az is,hogy ki lesz a bajnok.Mert simán 4 csapat esélyes,valószinű a rangadók döntik majd el...
Amúgy a manchestert se írnám le,jönnek fel,Januzaj állandósitani látszik a helyét a csapatba,Rooney nagyon stabil,kezd összeálni Moyse csapata...
Egyébként nagy harc lesz a BL helyekért,Az arsenal,city,pool,chelsea adott,aztán beleszólhat simán a MU,a spursnek sincs még lefutva,valamint az everton is elég stabil...nagy harc lesz ez.Ahogy az is,hogy ki lesz a bajnok.Mert simán 4 csapat esélyes,valószinű a rangadók döntik majd el...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Max. annyiban, hogy nem tudott mit tenni, Mourinho ellen. A portugál most taktikai harcban bőven győzött, az hogy milyen formában, most nálam kurvára nem számít, mert amíg ezt a focit nem az én csapatommal csinálja, addig nem is zavar. Szóval szerintem a Chelsea ha talál egy gólt, senkinek nem lehetne szava se, mert nem lett volna nem megérdemelt a győzelmük. Márpedig ha pl. a kapufa beakad, onnan behúzzák, ugyanis az Arsenal látszólag nem készült különösebben erre meccsre, csak nyomatta (volna) az irányítóra felpasszolós focit.Wertz írta:Milyen érdekes, hogy Wengert már senki nem szidja miközben ő is partner volt ebben az unalmas 0-0-ban!
Ez a Chelsea amúgy ismét tipikusan az a csapat lesz, akik a nagyok közül bárkit el tudnak kenni, de a kicsit ellen a bekkelős kontrafoci szenvedés lesz igen sokszor...
és még ehhez hozzá lehet tenni, hogy a Citynek a 6-3 után nem 3 naponta jöttek a meccsektucsoki írta:Mondjuk ez elég lesarkított összehasonlítás, egy bombaformában lévő hazai pályán játszó City, az előtte 3 nappal idegenben BL-ező (City is, de ők fogadtak) Arsenal ellen azért nem ugyan az, mint amikor egy csapat félévig nyilvánosan küszköd, majd idegenben ikszelnek az 1 hete még verhetetlen, totális bajnoknak kikiáltott, ezer éve ugyan azon edzőjű (Mou fél éve dolgozik ezzel a fiatal kerettel) csapattal...Anthony írta:Azért a City gurított egy hatost ennek az Arsenalnak, ahhoz képest a nagy José telifosott gatyával szenvedett ki egy kövér 0-0-át. Teccikérteni.
Amúgy megint a megszokott Mourinho köpködés megy.
Milyen érdekes, hogy Wengert már senki nem szidja miközben ő is partner volt ebben az unalmas 0-0-ban!
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem az élen fogjuk várni az új évet, de sebaj. Asszem mindenféleképpen elégedettek lehetünk ezzel a félévvel, bár kissé van keserű szájízem a rangadók miatt, de soha rosszabbat. Bízok egy jó tavaszban és egy csatár érkezésében! Mert még mindig Victoria Concordia Crescit.
"And my heart will leave you never."
Mondjuk ez elég lesarkított összehasonlítás, egy bombaformában lévő hazai pályán játszó City, az előtte 3 nappal idegenben BL-ező (City is, de ők fogadtak) Arsenal ellen azért nem ugyan az, mint amikor egy csapat félévig nyilvánosan küszköd, majd idegenben ikszelnek az 1 hete még verhetetlen, totális bajnoknak kikiáltott, ezer éve ugyan azon edzőjű (Mou fél éve dolgozik ezzel a fiatal kerettel) csapattal...Anthony írta:Azért a City gurított egy hatost ennek az Arsenalnak, ahhoz képest a nagy José telifosott gatyával szenvedett ki egy kövér 0-0-át. Teccikérteni.
Abszolút érdekességként írom, hogy a City hazai pályán átlagosan 1 góllal többet rúg mint mi (~4,5 - ~3,5).
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért a City gurított egy hatost ennek az Arsenalnak, ahhoz képest a nagy José telifosott gatyával szenvedett ki egy kövér 0-0-át. Teccikérteni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baja a Chelseanek, hogy Mou kb ugyanazt szeretné játszani velük, mint a Reallal csak nincs egy CR a csapatban és nélküle nem egyszerű. Pedig tényleg minőségi kerete van, főleg a támadó szellemű középpályásoknál tudna bőven válogatni. Szerintem egyébként a City behúzza a bajnokságot, utána az Arsenal, Pool, Chelsea elosztják egymás közt a BL helyeket.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
KO a javából...Aha, szóval ő a mentorod. Így már érthetőbb a fórumos tevékenységed. :mrgreen:
Egyébként ha már Mou,ugye nyilatkozta hogy szeretne vagy 12 évig a chelsea kispadján dolgozni....hát itt azért nem úgy megy mint manchesterbe vagy az arsenalnal...ha nem hozza az eredményeket,méghozzá kupák formájában,akkor bármekkora haverok is ö meg a csucskföldi szenátor,akármennyire is ő El Unico,vagy a speciale one,akkor bizony az orosz felállítja...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
MyStiQ írta:(értitek, Mikel Arteta, mekkora poén )
A Swansea ellenit hozzák is, viszont aztán Suárez beleköphet a levesükbe, remélem, ezt meg is fogja tenni.MyStiQ írta:José meg egy pöcs, de neki tökéletesen megfelelt ez a döntetlen itt. A következő 2 hazai meccset hozniuk kell a Swansea és a Liverpool ellen, aztán akár az élre is állhatnak.
Ha már Chelsea: KATT
Ja, találtam egy jó gifet is, Sherwodd és Les a Soton elleni meccs hajrájában:
http://i.imgur.com/BOc9PFC.gif
Lehet, hogy büntető volt, de Walcott már alapból úgy állt oda, hogy el akar esni. Ha én vagyok a játékvezető, akkor lehet, hogy én sem fújtam volna be.
Viszont Mikel Arteta (értitek, Mikel Arteta, mekkora poén ) elleni szabálytalanságánál biztosan előkerült volna valamilyen színű lap. Ha a segítőm megerősít/tökéletesen látom a szitut, akkor piros, ha nem, akkor sárga, de így nem szabad odamenni.
José meg egy pöcs, de neki tökéletesen megfelelt ez a döntetlen itt. A következő 2 hazai meccset hozniuk kell a Swansea és a Liverpool ellen, aztán akár az élre is állhatnak.
Viszont Mikel Arteta (értitek, Mikel Arteta, mekkora poén ) elleni szabálytalanságánál biztosan előkerült volna valamilyen színű lap. Ha a segítőm megerősít/tökéletesen látom a szitut, akkor piros, ha nem, akkor sárga, de így nem szabad odamenni.
José meg egy pöcs, de neki tökéletesen megfelelt ez a döntetlen itt. A következő 2 hazai meccset hozniuk kell a Swansea és a Liverpool ellen, aztán akár az élre is állhatnak.
Aha, szóval ő a mentorod. Így már érthetőbb a fórumos tevékenységed.az évek során megtanultam már, és sztem sokan mások is, hogy nem minden úgy van, ahogy mondja. Sokszor (tucatszor) mond direkt hülyeségeket
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
http://i.imgur.com/fYFo6d2.gifAnis írta:mégis milyen tizi? nem volt ott semmiféle tizi!
Ez még Angliában is büntető. Vagy nem?
Igazából azt sajnálom az egészben, hogy tele van intelligens, kreatív, technikás játékosokkal (Hazard, Mata, Willian, De Bruyne, Oscar, satöbbi), simán játszathatna velük igazi jó támadófocit, olyat, ami abszolút nézhető, sőt, élvezhető... Mégis marad az igazi mourinhós "játék"-nál.mocsok írta:meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt, hogy ők a saját játékukat akarják játszani, és nem az a céljuk, hogy megöljék az ellenfél játékát.
megmutattad mourinho!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
"Unalmas volt? Egyetértek!
Tízszer játszottam velük és egyszer sem veszítettem." - José Mourinho
Tízszer játszottam velük és egyszer sem veszítettem." - José Mourinho
az évek során megtanultam már, és sztem sokan mások is, hogy nem minden úgy van, ahogy mondja. Sokszor (tucatszor) mond direkt hülyeségeket, főleg Angliában, hogy elterelje az ellenfél figyelmét bizonyos dolgokról. Előző angliai ottléte alatt is sokszor poénkodott, terelt és így tovább. Ő ilyen. Én "imádom".mocsok írta:meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt,
Részükről Lamp kapufája, igen és volt még egy nagy Lamp lövés is amit "Szesznyi" fogott.mocsok írta:semmi nem volt az egész meccsen azon kívül a kapufán kívül.
mégis milyen tizi? nem volt ott semmiféle tizi!Marci77 írta:Mondjuk a tizi,piros is formàlhatta volna a meccs képét.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- realmadridfan
Igen, már itt az ideje egy jó 'Poolnak. Ha jól tudom a kalapokat a csoportbeosztáshoz az elmúlt 5 év koefficienséből számolják, ez alapján jövőre lesz pár elég húzós csoport, mert mostani állás szerint ilyenek lesznek 3-4. kalaposak, mint Liverpool, Roma, Napoli, Monaco, Bilbao-Sociedad-Villareal hármasból az egyik.Dupla D írta: Jó lenne már látni végre őket a BL-ben is
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem nem sokan gondolták szezon előtt, hogy karácsonykor a 'Pool lesz majd a tabella élén. Jó lenne már látni végre őket a BL-ben is, (persze Suárez nélkül ).
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az erősen defenzív játékra gondoltam.Pedig őszintén megvallva simán mrgnyerhették volba,ha kicsit jobban akarják.
Mondjuk a tizi,piros is formàlhatta volna a meccs képét.
Mondjuk a tizi,piros is formàlhatta volna a meccs képét.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- mocsok
milyen játék?
semmi nem volt az egész meccsen azon kívül a kapufán kívül.
az arsenal játékát simán megölték a középpályán, nem tudtak egymás után kétszer emberhez passzolni.
a chelsea meg egyáltalán nem akart semmit, meg se próbálták.
persze ha jobb lett volna a pálya, akkor az ívelgetések miatt akár még eseménydúsabb meccs is lehetett volna, de így még a mi meccsünk is élvezetesebb volt.
semmi nem volt az egész meccsen azon kívül a kapufán kívül.
az arsenal játékát simán megölték a középpályán, nem tudtak egymás után kétszer emberhez passzolni.
a chelsea meg egyáltalán nem akart semmit, meg se próbálták.
persze ha jobb lett volna a pálya, akkor az ívelgetések miatt akár még eseménydúsabb meccs is lehetett volna, de így még a mi meccsünk is élvezetesebb volt.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem félig meddig ez Mou sajátos játéka volt.mocsok írta:meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt, hogy ők a saját játékukat akarják játszani, és nem az a céljuk, hogy megöljék az ellenfél játékát.
megmutattad mourinho!
Nem csalódtam
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Galacticos
és ki mondta hogy nem ez volt az igazi játékuk?mocsok írta:meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt, hogy ők a saját játékukat akarják játszani, és nem az a céljuk, hogy megöljék az ellenfél játékát.
megmutattad mourinho!
- mocsok
meg jó hogy josé lenyilatkozta a meccs előtt, hogy ők a saját játékukat akarják játszani, és nem az a céljuk, hogy megöljék az ellenfél játékát.
megmutattad mourinho!
megmutattad mourinho!