Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 30., szerda 14:07

A Chelsea-nek szurkolok,ők méltó ellenfél lesznek a BL döntőben. Kellően pikáns lesz. Egy Atma-Real Madrid nem lenne az igazi...
:goat:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 30., szerda 13:57

Lenyeg a lenyeg..nem drukkolok ma egyik csapatnak sem..foleg nem a kis pat..kany madridnak akik b..uziznak minket..annak drukkolok hogy minnel jobban rugjak agyon egymast..es hogy pontozodjon ki sok jatekos mind a 2oldalrol ..tehat mehet a csontzene este!! Van is ra sansz!!!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 30., szerda 13:55

morientes írta:És még valamit ne feljtsünk el....azért nem ül ennél a csapatnál a tilitoli,mert elég darabosak ehhez,ráadásul az a fajta labdbiztosság is hiányzik sok embernél,ahogy egy Messinél,Iniestanal,Xavinal,Pedronal,alap.Nem arra gondolok,hogy nem tudnak lekezelni egy labdát,nem...hanem hogy a barca játékosok lőtt passzokat is olyan finoman szelídítik,hogy avval nem törik meg a ritmus...míg tegnap látszott hogy dadogott néhány lábon a labda...persze a bayern nem ezt csinálja hat éves kora óta,utánpótlás csapatokon keresztül,mindig és mindenkor...
Ezt adom, tényleg lehetett látni tegnap és az odavágón is, hogy nem ezt tudják a legjobban játszani Robbenék. Mondjuk van pár játékos, aki olyannyira intelligens és jó képességekkel van megáldva, hogy sikerült ilyen rövid idő alatt is viszonylag jól elsajátítania ezt a fajta játékstílust (Lahm, Schweinsteiger például, de főleg előbbi), de összességében ez a keret nem alkalmas arra, amit Pep akart játszatni velük. Úgyhogy változtatnia kell, ez így nem mehet tovább. De szerintem ezt ő is tudja, tudnia kell, és idővel meg is fog próbálni valami új taktikát meghonosítani Münchenben, vagy éppen vissza fog térni a Heynckes-féle recepthez, és ezt próbálja meg néhány újdonsággal kiegészíteni, rugalmasabbá tenni.

Nem hiszem, hogy kirúgnák a Bayernből, még akkor sem, ha a kupadöntőt is elbukják. A következő szezont szerintem még biztosan megkapja, aztán ha az idény végére sem látszanak egyértelműen a fejlődés jelei, akkor Auf Wiedersehen.

Ma este pedig az Atléticónak fogok drukkolni, annak ellenére, hogy nem igazán szeretem a játékukat, illetve több esélyetek lenne ellenük a döntőben, mint a Chelsea ellen.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 30., szerda 13:53

Következő évet még tuti megkapja Guardiola, aztán ha jövőre sem lesznek vele elégedettek(furcsa ezt írni azután, hogy bajnokságot nyertek), akkor közös megegyezéssel felbontják a szerződést. Guardiolára sem vetne jó fényt, ha kirúgnák, hiába kapna jó pénzt érte. Majd most kiderülhet, hogy mekkora edző.

Este meg szerintem a Chelsea a rutinja miatt behúzza a meccset 1 góllal. 1-0 esetleg 2-1 lesz, de 3 gól az már igazi gólzápor lenne ettől a két csapattól :mrgreen:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 30., szerda 13:51

Nehéz kérdés, de inkább az Atletico Madrid jöjjön.

Mourinhotól jobban tartok, ráadásul a Chelseanek hamarabb véget ér a PL, így gyakorlatilag 2 hétig készülhetnek erre az egy meccsre. Az Atletico Madrid ezzel szemben lelkes csapat, de bennük sokkal inkább érzem azt, hogy megremeghetnek. Ha még a ligát is elbukják innen, akkor meg is törhetnek...

Azt érzem amúgy, amit tavaly.

A Bayern megalázta az akkori etalont, a Barcát, a döntőben pedig a meglepetéscsapat, nem mellékesen egy német gárda nézett velük farkasszemet. Kijött a rutin, kijött az, hogy a Bayern az egész szezonban dominált.

Na most idén mi vagyunk azok, akik kiütöttük a sikercsapatot. Játékban bár nem domináltunk, de a gólok és az eredmények minket igazolnak. Megvolt a szokásos gyenge meccs, ami majdnem MINDEN csapat életében eljön a sorozat során egyszer, és csak a győztesek szokták ezeket túlélni.

A lényeg, hogy ma este Atleti drukker leszek. :mrgreen:

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. április 30., szerda 13:46

Mia san mia velemenyere lennek kivancsi. :)

Szerinted elkene kuldeni Guardiolat? Nekem egyaltalan nem tetszik ez a felfogas, a tavalyi BM korszakos csapat lehetett volna evekig...Szerintem

Most is nyert egy bajnoksagot, valoszinuleg behuzza a kupat, de annyi. Nemetorszagban jelenleg ez a minimum, ilyen kerettel es penzugyi haterrel.
Nagyon kivancsi vagyok milesz....en arra tennem a voksot, hogy marad Guardiola...bar olyan pletykak mar vannak, hogy visszamenne Pep a Barcahoz, ok ugyis edzot keresnek...

En csipem egyebkent a Bayern-t, de nem ezzel a focival, hanem a tavalyi nagybetus focival es nem tanult Pep a hibaibol....semmit...

Ha nem is mia...valamelyik BM fan. :)
Nem hozzám szól a kérdés, és BM fan se vagyok. :)
De azért elmondanám a véleményemet.

Hiába tartom a német bajnokságot a legjobb bajnokságnak, hiába a legstabilabb gazdaságilag, de továbbra is roppant kiegyensúlyozatlan. A Bayern München már a liga megalakulása óta dominálja a bajnokságot. Általában zsinórban nyer 3-4 évadot. De néha becsúszik egy kis blama. Ezek a blamák sok nevet viseltek: Wolfsburg, Dortmund stb.
A Bayern pénzügyi fölényét kihasználva azonnal lerabolja ezeket a csapatokat. Ezzel csupán csak azt akarom mondani, hogy a Bayern-nek olyan könnyű megnyerni a Bundesligát mint nekem letépni egy pitypangot, mert nincs ellenfele. Naná, hogy utcahosszal nyerik meg. Olyan csapat nincsen a Bundesligában amelyik képes lenne játszani azt a fegyelmezett védekezést és kontrajátékot amit ti mutattatok este.
A Dortmundban látok egyedül normális, hosszútávú kihívót. De nekik se könnyű...

Guardiola szerintem maradni fog. De ha nem változtat, ha továbbra is egy Barca 2.0-t akar csinálni, akkor még télen elzavarják a retekbe...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 13:41

És még valamit ne feljtsünk el....azért nem ül ennél a csapatnál a tilitoli,mert elég darabosak ehhez,ráadásul az a fajta labdbiztosság is hiányzik sok embernél,ahogy egy Messinél,Iniestanal,Xavinal,Pedronal,alap.Nem arra gondolok,hogy nem tudnak lekezelni egy labdát,nem...hanem hogy a barca játékosok lőtt passzokat is olyan finoman szelídítik,hogy avval nem törik meg a ritmus...míg tegnap látszott hogy dadogott néhány lábon a labda...persze a bayern nem ezt csinálja hat éves kora óta,utánpótlás csapatokon keresztül,mindig és mindenkor...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. április 30., szerda 13:40

Gabi-nak nem az odavágón gyűlt össze a 2 sárga?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 30., szerda 13:35

Atleticora nyomtam. Győzelmi kényszerben vannak a bajnokságban is, cserepadjuk nem igazán van, ma este pedig parázs meccsre számítok és remélem legalább kapnak egy pirosat, illetve Miranda és Gabi egy-egy sárgát. Simeone egyáltalán nem rotál és ez meg kell hogy bosszúlja magát. Ők sem robotok, lehetett látni a 2-2-es meccsen is a 70-ik perc után a seggükön vették a levegőt, simán kivégezhettük volna. A semleges pálya sem nekik fog kedvezni szerintem. Itt akitől tartok egyedül az Villa, neki a Real ellen mindig minden összejön, pedig most nincs is nagy formában. Ezzel szemben a Chelseanek hosszú a padja és több a variációs lehetőség, atleti kell nekem, ha bejutnak.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. április 30., szerda 13:20

Ekézni fogják egy darabig biztos, a Welt írta, hogy csak a BL számít, aztán...de én is úgy gondolom, marad még egy évet, nem fogják elküldeni a pénz miatt is, meg kicsit presztízskérdés is szvsz, 1 év után kidobják, ergo bevallják, hogy beégtek vele.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 30., szerda 13:17

tubatibi írta:Mia san mia velemenyere lennek kivancsi. :)

Szerinted elkene kuldeni Guardiolat? Nekem egyaltalan nem tetszik ez a felfogas, a tavalyi BM korszakos csapat lehetett volna evekig...Szerintem

Most is nyert egy bajnoksagot, valoszinuleg behuzza a kupat, de annyi. Nemetorszagban jelenleg ez a minimum, ilyen kerettel es penzugyi haterrel.
Nagyon kivancsi vagyok milesz....en arra tennem a voksot, hogy marad Guardiola...bar olyan pletykak mar vannak, hogy visszamenne Pep a Barcahoz, ok ugyis edzot keresnek...

En csipem egyebkent a Bayern-t, de nem ezzel a focival, hanem a tavalyi nagybetus focival es nem tanult Pep a hibaibol....semmit...

Kirúgni nem fogják egy BM-es barátom szerint, négy évre írt alá...goromba összeget kéne neki fizetni. Szerintem kap még egy évet, aztán majd kiderül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 30., szerda 13:15

Mia san mia velemenyere lennek kivancsi. :)

"If you don't like your destiny, don't accept it."

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. április 30., szerda 13:03

Anthony írta:Az volt a legjobb, amikor Mandzukicsot lecserélte Javi Martinezre. Na ott néztem nagyokat :ozil:
Ebben a rendszerben elvesztődik a Ribbery sebessége, de végülis mostanáig egész jól működött, nem?
Nembaj, jövőre a még nagyobb labdabirtoklás a céljuk :D
Nem olvastad, most is azt mondta, az volt a baj, hogy nem birtokolták eleget. Végülis jogos, ha 100%-ban birtokolnák, akkor talán nem kapnának gólt. :hmmm:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 30., szerda 12:27

dannen írta: "és jön a világ legjobb kapusa.." valami ilyesmivel konferálták fel a meccs előtt münchenben.
Legalább megtanulták egy életre, hogy nem szabad szórakozni Casillassal és a támogatóival. Főleg Ramossal nem. :mrgreen:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 30., szerda 12:05

Az volt a legjobb, amikor Mandzukicsot lecserélte Javi Martinezre. Na ott néztem nagyokat :ozil:
Ebben a rendszerben elvesztődik a Ribbery sebessége, de végülis mostanáig egész jól működött, nem?
Nembaj, jövőre a még nagyobb labdabirtoklás a céljuk :D

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. április 30., szerda 12:02

Gratula a tegnapi győzelemhez :D

Remélem, hogy a Chelsea jut be a másik ágról, mert akkor az nagyon pikáns lesz :D

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 30., szerda 12:01

Számomra egyértelmű,hogy a tiki taka és Guardiola focija ezzel a Bayernnel megbukott. Egyszerűen kiismerhető,egysíkú,a Bayern játékosainak meg szinte fájó ebben a stílusban futballozni. Hiába erőlteti ezt a focit,ez már nem menő. A tavalyi Bayern félelmetesebb volt,mert felvállalták az őszinte támadófutballt,nem buziskodtak a félpályán a labdával.

Ribery vicckategória,Robben az ég világon semmit nem csinált a 180 perc alatt,a rettegett müncheni középpálya sehol nem volt.

Három játékost tudok kiemelni német oldalról,akikben nem csalódtam: Neuer,Lahm és Götze. Főleg utóbbi. Alig kapott pár percet a két meccsen,de ő volt a legveszélyesebb játékos. Ez mindent elmond a Bayernről...
:goat:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 30., szerda 11:46

petiamadridista írta:(bár furcsa a nyilatkozata, amit olvastam tőle, ez a BL már jött nekem ennyivel duma, értem én hogy mire gondol, abban szerintem is igaza van, csak hülyén fogalmazta meg.
Mire gondolt, arra hogy Ő kihagyta a 11-est 3 éve a Bayern ellen :roll:

Nem tudnék kiemelni senkit, az egész csapat fantasztikus volt!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 30., szerda 11:36

Realista24 írta:
chronic írta:https://www.youtube.com/watch?v=8QVdb7q ... e=youtu.be

Háttérben szól a You'll never walk alone. zseniális.

Am ki az a feka aki Ramos mezben ölelget mindenkit? :lol:
Real Madrid kosarasa, óriási fazon...úgy örült, mintha rúgott volna két gólt :lol: :lol:
Marcus Slaughter
Beszartam rajta én is. :lol: Jó látni, hogy kölcsönös a támogatás a kosarasokkal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 30., szerda 11:32

NA :D :D
Huh, hát tegnap elaludtam így a meccs elejéről lemaradtam, ezt majd most pótolom, hiszen most jön az ismétlés, aztán éjjel el kellett mennem, szóval nem tudtam ünnepelni, na majd ma este mindenképpen megiszok néhány sört a fiaink egészségére. :D

Elképesztő mérkőzés volt, álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyit rakunk el az Alianzban. Nagyszerű élmény volt ez. Úgy vélem, hogy az elmúlt 12 év egyik, sőt eddig mindenképpen a legjobb meccsét produkálta a Real Madrid (bár a 2002es BL döntő és ez az elődöntő között volt egy 2005 áprilisi ElClassicó, meg egy 2003as ManU elleni párharc, na azok voltak hasonlóak a tegnapihoz, bár a 4-2es győzelem a Barca ellen egy látványosabba meccs volt.. meg hát azért amikor 4-1re vertük őket az is szép volt.. hmm.. mindegy is ez most. A lényeg, hogy az előző BL döntő óta ez volt az egyik legnagyszerűbb meccse imádott csapatunknak :) )

Persze egy győztes BL döntő sokkal szebb mint egy győztes BL elődöntő. Szóval, azért nyerjük majd meg a döntőt és akkor örüljünk hetekig, hónapokig, a tegnapi eredmény kevesebbet fog érni szerintem, ha végül a döntőt nem húzzuk be. Szóval a hétvégéig örüljünk, aztán figyeljen mindenki oda a bajnoki meccsre, és kezdjünk el készülni a BL döntőre, mert bizony az ennél jóval keményebb dió lesz!!

Tegnap este pedig Ramos volt a meccs embere. Brilliánsan játszott. A március végén még néha baromkodó kölyökből, tegnap este igazi férfi lett. Vezér lett, hős lett. (bár furcsa a nyilatkozata, amit olvastam tőle, ez a BL már jött nekem ennyivel duma, értem én hogy mire gondol, abban szerintem is igaza van, csak hülyén fogalmazta meg. Azért még több alázatot, mert kelleni fog a tegnapi nagyon majd a fináléban :) ) És nem csak a góljai miatt volt ő a legjobb. Egész hónapban világklasszis teljesítményt hoznak le a védőink, és ez azért nagyon jóleső dolog. :) CRonaldo, meg CRonaldo. Hozta, amit általában hozni szokott. :)

A Münchenről nem szeretnék sokat írni. Azt meg kell jegyeznem, hogy a Münchent legyőzni, és a Münchennel versenyezni mindig nagyon jó dolog. Fantasztikus csapat az, mindig is az volt. Nagyszerű ellenfél, ez pedig még inkább felértékeli a tegnapi 0-4et, pláne hogy ez egy BL címvédő Bayern München volt. Hogy most Pep miatt lett ez a különbség, vagy nem, hogy most tiki-taka vs kontrafoci, támadófoci vs bunkerfoci...
Ezekre én nem akarok kitérni, számunkra fölösleges is. Az eredmény önmagáért beszél. Jobb volt a Madrid, méghozzá sokkal jobb volt, meggyőző a teljesítmény, igazi erődemonstráció.

Végezetül hát:
Nagyszerű ünnep ez számunkra, szurkolótársaim. Igen, VÉGRE OTT VAGYUNK A 10. KAPUJÁBAN.
Ha Isten is úgy akarja, és a játékosok is megteszik a magukét, akkor megünnepeljük azt amire annyira vágyunk. (Bárcsak ott tartanánk, hogy be vagyok rúgva mint az albánszamár, mert nyertünk a döntőben :D )
Uhh. de jó ebbe belegondolni most. :)
Szóval, Hajrá! Május 24.-én Lisszabonban is hasonlót! :)
Hala Madrid!!! :salute: :salute:

Vissza: