Bajnokok Ligája
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
A Chelsea-nek szurkolok,ők méltó ellenfél lesznek a BL döntőben. Kellően pikáns lesz. Egy Atma-Real Madrid nem lenne az igazi...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Lenyeg a lenyeg..nem drukkolok ma egyik csapatnak sem..foleg nem a kis pat..kany madridnak akik b..uziznak minket..annak drukkolok hogy minnel jobban rugjak agyon egymast..es hogy pontozodjon ki sok jatekos mind a 2oldalrol ..tehat mehet a csontzene este!! Van is ra sansz!!!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ezt adom, tényleg lehetett látni tegnap és az odavágón is, hogy nem ezt tudják a legjobban játszani Robbenék. Mondjuk van pár játékos, aki olyannyira intelligens és jó képességekkel van megáldva, hogy sikerült ilyen rövid idő alatt is viszonylag jól elsajátítania ezt a fajta játékstílust (Lahm, Schweinsteiger például, de főleg előbbi), de összességében ez a keret nem alkalmas arra, amit Pep akart játszatni velük. Úgyhogy változtatnia kell, ez így nem mehet tovább. De szerintem ezt ő is tudja, tudnia kell, és idővel meg is fog próbálni valami új taktikát meghonosítani Münchenben, vagy éppen vissza fog térni a Heynckes-féle recepthez, és ezt próbálja meg néhány újdonsággal kiegészíteni, rugalmasabbá tenni.morientes írta:És még valamit ne feljtsünk el....azért nem ül ennél a csapatnál a tilitoli,mert elég darabosak ehhez,ráadásul az a fajta labdbiztosság is hiányzik sok embernél,ahogy egy Messinél,Iniestanal,Xavinal,Pedronal,alap.Nem arra gondolok,hogy nem tudnak lekezelni egy labdát,nem...hanem hogy a barca játékosok lőtt passzokat is olyan finoman szelídítik,hogy avval nem törik meg a ritmus...míg tegnap látszott hogy dadogott néhány lábon a labda...persze a bayern nem ezt csinálja hat éves kora óta,utánpótlás csapatokon keresztül,mindig és mindenkor...
Nem hiszem, hogy kirúgnák a Bayernből, még akkor sem, ha a kupadöntőt is elbukják. A következő szezont szerintem még biztosan megkapja, aztán ha az idény végére sem látszanak egyértelműen a fejlődés jelei, akkor Auf Wiedersehen.
Ma este pedig az Atléticónak fogok drukkolni, annak ellenére, hogy nem igazán szeretem a játékukat, illetve több esélyetek lenne ellenük a döntőben, mint a Chelsea ellen.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Következő évet még tuti megkapja Guardiola, aztán ha jövőre sem lesznek vele elégedettek(furcsa ezt írni azután, hogy bajnokságot nyertek), akkor közös megegyezéssel felbontják a szerződést. Guardiolára sem vetne jó fényt, ha kirúgnák, hiába kapna jó pénzt érte. Majd most kiderülhet, hogy mekkora edző.
Este meg szerintem a Chelsea a rutinja miatt behúzza a meccset 1 góllal. 1-0 esetleg 2-1 lesz, de 3 gól az már igazi gólzápor lenne ettől a két csapattól
Este meg szerintem a Chelsea a rutinja miatt behúzza a meccset 1 góllal. 1-0 esetleg 2-1 lesz, de 3 gól az már igazi gólzápor lenne ettől a két csapattól
Nehéz kérdés, de inkább az Atletico Madrid jöjjön.
Mourinhotól jobban tartok, ráadásul a Chelseanek hamarabb véget ér a PL, így gyakorlatilag 2 hétig készülhetnek erre az egy meccsre. Az Atletico Madrid ezzel szemben lelkes csapat, de bennük sokkal inkább érzem azt, hogy megremeghetnek. Ha még a ligát is elbukják innen, akkor meg is törhetnek...
Azt érzem amúgy, amit tavaly.
A Bayern megalázta az akkori etalont, a Barcát, a döntőben pedig a meglepetéscsapat, nem mellékesen egy német gárda nézett velük farkasszemet. Kijött a rutin, kijött az, hogy a Bayern az egész szezonban dominált.
Na most idén mi vagyunk azok, akik kiütöttük a sikercsapatot. Játékban bár nem domináltunk, de a gólok és az eredmények minket igazolnak. Megvolt a szokásos gyenge meccs, ami majdnem MINDEN csapat életében eljön a sorozat során egyszer, és csak a győztesek szokták ezeket túlélni.
A lényeg, hogy ma este Atleti drukker leszek.
Mourinhotól jobban tartok, ráadásul a Chelseanek hamarabb véget ér a PL, így gyakorlatilag 2 hétig készülhetnek erre az egy meccsre. Az Atletico Madrid ezzel szemben lelkes csapat, de bennük sokkal inkább érzem azt, hogy megremeghetnek. Ha még a ligát is elbukják innen, akkor meg is törhetnek...
Azt érzem amúgy, amit tavaly.
A Bayern megalázta az akkori etalont, a Barcát, a döntőben pedig a meglepetéscsapat, nem mellékesen egy német gárda nézett velük farkasszemet. Kijött a rutin, kijött az, hogy a Bayern az egész szezonban dominált.
Na most idén mi vagyunk azok, akik kiütöttük a sikercsapatot. Játékban bár nem domináltunk, de a gólok és az eredmények minket igazolnak. Megvolt a szokásos gyenge meccs, ami majdnem MINDEN csapat életében eljön a sorozat során egyszer, és csak a győztesek szokták ezeket túlélni.
A lényeg, hogy ma este Atleti drukker leszek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Nem hozzám szól a kérdés, és BM fan se vagyok.Mia san mia velemenyere lennek kivancsi.
Szerinted elkene kuldeni Guardiolat? Nekem egyaltalan nem tetszik ez a felfogas, a tavalyi BM korszakos csapat lehetett volna evekig...Szerintem
Most is nyert egy bajnoksagot, valoszinuleg behuzza a kupat, de annyi. Nemetorszagban jelenleg ez a minimum, ilyen kerettel es penzugyi haterrel.
Nagyon kivancsi vagyok milesz....en arra tennem a voksot, hogy marad Guardiola...bar olyan pletykak mar vannak, hogy visszamenne Pep a Barcahoz, ok ugyis edzot keresnek...
En csipem egyebkent a Bayern-t, de nem ezzel a focival, hanem a tavalyi nagybetus focival es nem tanult Pep a hibaibol....semmit...
Ha nem is mia...valamelyik BM fan.
De azért elmondanám a véleményemet.
Hiába tartom a német bajnokságot a legjobb bajnokságnak, hiába a legstabilabb gazdaságilag, de továbbra is roppant kiegyensúlyozatlan. A Bayern München már a liga megalakulása óta dominálja a bajnokságot. Általában zsinórban nyer 3-4 évadot. De néha becsúszik egy kis blama. Ezek a blamák sok nevet viseltek: Wolfsburg, Dortmund stb.
A Bayern pénzügyi fölényét kihasználva azonnal lerabolja ezeket a csapatokat. Ezzel csupán csak azt akarom mondani, hogy a Bayern-nek olyan könnyű megnyerni a Bundesligát mint nekem letépni egy pitypangot, mert nincs ellenfele. Naná, hogy utcahosszal nyerik meg. Olyan csapat nincsen a Bundesligában amelyik képes lenne játszani azt a fegyelmezett védekezést és kontrajátékot amit ti mutattatok este.
A Dortmundban látok egyedül normális, hosszútávú kihívót. De nekik se könnyű...
Guardiola szerintem maradni fog. De ha nem változtat, ha továbbra is egy Barca 2.0-t akar csinálni, akkor még télen elzavarják a retekbe...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
És még valamit ne feljtsünk el....azért nem ül ennél a csapatnál a tilitoli,mert elég darabosak ehhez,ráadásul az a fajta labdbiztosság is hiányzik sok embernél,ahogy egy Messinél,Iniestanal,Xavinal,Pedronal,alap.Nem arra gondolok,hogy nem tudnak lekezelni egy labdát,nem...hanem hogy a barca játékosok lőtt passzokat is olyan finoman szelídítik,hogy avval nem törik meg a ritmus...míg tegnap látszott hogy dadogott néhány lábon a labda...persze a bayern nem ezt csinálja hat éves kora óta,utánpótlás csapatokon keresztül,mindig és mindenkor...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Gabi-nak nem az odavágón gyűlt össze a 2 sárga?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Atleticora nyomtam. Győzelmi kényszerben vannak a bajnokságban is, cserepadjuk nem igazán van, ma este pedig parázs meccsre számítok és remélem legalább kapnak egy pirosat, illetve Miranda és Gabi egy-egy sárgát. Simeone egyáltalán nem rotál és ez meg kell hogy bosszúlja magát. Ők sem robotok, lehetett látni a 2-2-es meccsen is a 70-ik perc után a seggükön vették a levegőt, simán kivégezhettük volna. A semleges pálya sem nekik fog kedvezni szerintem. Itt akitől tartok egyedül az Villa, neki a Real ellen mindig minden összejön, pedig most nincs is nagy formában. Ezzel szemben a Chelseanek hosszú a padja és több a variációs lehetőség, atleti kell nekem, ha bejutnak.
Ekézni fogják egy darabig biztos, a Welt írta, hogy csak a BL számít, aztán...de én is úgy gondolom, marad még egy évet, nem fogják elküldeni a pénz miatt is, meg kicsit presztízskérdés is szvsz, 1 év után kidobják, ergo bevallják, hogy beégtek vele.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kirúgni nem fogják egy BM-es barátom szerint, négy évre írt alá...goromba összeget kéne neki fizetni. Szerintem kap még egy évet, aztán majd kiderül.tubatibi írta:Mia san mia velemenyere lennek kivancsi.
Szerinted elkene kuldeni Guardiolat? Nekem egyaltalan nem tetszik ez a felfogas, a tavalyi BM korszakos csapat lehetett volna evekig...Szerintem
Most is nyert egy bajnoksagot, valoszinuleg behuzza a kupat, de annyi. Nemetorszagban jelenleg ez a minimum, ilyen kerettel es penzugyi haterrel.
Nagyon kivancsi vagyok milesz....en arra tennem a voksot, hogy marad Guardiola...bar olyan pletykak mar vannak, hogy visszamenne Pep a Barcahoz, ok ugyis edzot keresnek...
En csipem egyebkent a Bayern-t, de nem ezzel a focival, hanem a tavalyi nagybetus focival es nem tanult Pep a hibaibol....semmit...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mia san mia velemenyere lennek kivancsi.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Nem olvastad, most is azt mondta, az volt a baj, hogy nem birtokolták eleget. Végülis jogos, ha 100%-ban birtokolnák, akkor talán nem kapnának gólt.Anthony írta:Az volt a legjobb, amikor Mandzukicsot lecserélte Javi Martinezre. Na ott néztem nagyokat
Ebben a rendszerben elvesztődik a Ribbery sebessége, de végülis mostanáig egész jól működött, nem?
Nembaj, jövőre a még nagyobb labdabirtoklás a céljuk
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Legalább megtanulták egy életre, hogy nem szabad szórakozni Casillassal és a támogatóival. Főleg Ramossal nem.dannen írta: "és jön a világ legjobb kapusa.." valami ilyesmivel konferálták fel a meccs előtt münchenben.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az volt a legjobb, amikor Mandzukicsot lecserélte Javi Martinezre. Na ott néztem nagyokat
Ebben a rendszerben elvesztődik a Ribbery sebessége, de végülis mostanáig egész jól működött, nem?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Gratula a tegnapi győzelemhez
Remélem, hogy a Chelsea jut be a másik ágról, mert akkor az nagyon pikáns lesz
Remélem, hogy a Chelsea jut be a másik ágról, mert akkor az nagyon pikáns lesz
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Számomra egyértelmű,hogy a tiki taka és Guardiola focija ezzel a Bayernnel megbukott. Egyszerűen kiismerhető,egysíkú,a Bayern játékosainak meg szinte fájó ebben a stílusban futballozni. Hiába erőlteti ezt a focit,ez már nem menő. A tavalyi Bayern félelmetesebb volt,mert felvállalták az őszinte támadófutballt,nem buziskodtak a félpályán a labdával.
Ribery vicckategória,Robben az ég világon semmit nem csinált a 180 perc alatt,a rettegett müncheni középpálya sehol nem volt.
Három játékost tudok kiemelni német oldalról,akikben nem csalódtam: Neuer,Lahm és Götze. Főleg utóbbi. Alig kapott pár percet a két meccsen,de ő volt a legveszélyesebb játékos. Ez mindent elmond a Bayernről...
Ribery vicckategória,Robben az ég világon semmit nem csinált a 180 perc alatt,a rettegett müncheni középpálya sehol nem volt.
Három játékost tudok kiemelni német oldalról,akikben nem csalódtam: Neuer,Lahm és Götze. Főleg utóbbi. Alig kapott pár percet a két meccsen,de ő volt a legveszélyesebb játékos. Ez mindent elmond a Bayernről...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mire gondolt, arra hogy Ő kihagyta a 11-est 3 éve a Bayern ellenpetiamadridista írta:(bár furcsa a nyilatkozata, amit olvastam tőle, ez a BL már jött nekem ennyivel duma, értem én hogy mire gondol, abban szerintem is igaza van, csak hülyén fogalmazta meg.
Nem tudnék kiemelni senkit, az egész csapat fantasztikus volt!
Beszartam rajta én is. Jó látni, hogy kölcsönös a támogatás a kosarasokkal.Realista24 írta:Real Madrid kosarasa, óriási fazon...úgy örült, mintha rúgott volna két góltchronic írta:https://www.youtube.com/watch?v=8QVdb7q ... e=youtu.be
Háttérben szól a You'll never walk alone. zseniális.
Am ki az a feka aki Ramos mezben ölelget mindenkit?
Marcus Slaughter
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
NA
Huh, hát tegnap elaludtam így a meccs elejéről lemaradtam, ezt majd most pótolom, hiszen most jön az ismétlés, aztán éjjel el kellett mennem, szóval nem tudtam ünnepelni, na majd ma este mindenképpen megiszok néhány sört a fiaink egészségére.
Elképesztő mérkőzés volt, álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyit rakunk el az Alianzban. Nagyszerű élmény volt ez. Úgy vélem, hogy az elmúlt 12 év egyik, sőt eddig mindenképpen a legjobb meccsét produkálta a Real Madrid (bár a 2002es BL döntő és ez az elődöntő között volt egy 2005 áprilisi ElClassicó, meg egy 2003as ManU elleni párharc, na azok voltak hasonlóak a tegnapihoz, bár a 4-2es győzelem a Barca ellen egy látványosabba meccs volt.. meg hát azért amikor 4-1re vertük őket az is szép volt.. hmm.. mindegy is ez most. A lényeg, hogy az előző BL döntő óta ez volt az egyik legnagyszerűbb meccse imádott csapatunknak )
Persze egy győztes BL döntő sokkal szebb mint egy győztes BL elődöntő. Szóval, azért nyerjük majd meg a döntőt és akkor örüljünk hetekig, hónapokig, a tegnapi eredmény kevesebbet fog érni szerintem, ha végül a döntőt nem húzzuk be. Szóval a hétvégéig örüljünk, aztán figyeljen mindenki oda a bajnoki meccsre, és kezdjünk el készülni a BL döntőre, mert bizony az ennél jóval keményebb dió lesz!!
Tegnap este pedig Ramos volt a meccs embere. Brilliánsan játszott. A március végén még néha baromkodó kölyökből, tegnap este igazi férfi lett. Vezér lett, hős lett. (bár furcsa a nyilatkozata, amit olvastam tőle, ez a BL már jött nekem ennyivel duma, értem én hogy mire gondol, abban szerintem is igaza van, csak hülyén fogalmazta meg. Azért még több alázatot, mert kelleni fog a tegnapi nagyon majd a fináléban ) És nem csak a góljai miatt volt ő a legjobb. Egész hónapban világklasszis teljesítményt hoznak le a védőink, és ez azért nagyon jóleső dolog. CRonaldo, meg CRonaldo. Hozta, amit általában hozni szokott.
A Münchenről nem szeretnék sokat írni. Azt meg kell jegyeznem, hogy a Münchent legyőzni, és a Münchennel versenyezni mindig nagyon jó dolog. Fantasztikus csapat az, mindig is az volt. Nagyszerű ellenfél, ez pedig még inkább felértékeli a tegnapi 0-4et, pláne hogy ez egy BL címvédő Bayern München volt. Hogy most Pep miatt lett ez a különbség, vagy nem, hogy most tiki-taka vs kontrafoci, támadófoci vs bunkerfoci...
Ezekre én nem akarok kitérni, számunkra fölösleges is. Az eredmény önmagáért beszél. Jobb volt a Madrid, méghozzá sokkal jobb volt, meggyőző a teljesítmény, igazi erődemonstráció.
Végezetül hát:
Nagyszerű ünnep ez számunkra, szurkolótársaim. Igen, VÉGRE OTT VAGYUNK A 10. KAPUJÁBAN.
Ha Isten is úgy akarja, és a játékosok is megteszik a magukét, akkor megünnepeljük azt amire annyira vágyunk. (Bárcsak ott tartanánk, hogy be vagyok rúgva mint az albánszamár, mert nyertünk a döntőben )
Uhh. de jó ebbe belegondolni most.
Szóval, Hajrá! Május 24.-én Lisszabonban is hasonlót!
Hala Madrid!!!
Huh, hát tegnap elaludtam így a meccs elejéről lemaradtam, ezt majd most pótolom, hiszen most jön az ismétlés, aztán éjjel el kellett mennem, szóval nem tudtam ünnepelni, na majd ma este mindenképpen megiszok néhány sört a fiaink egészségére.
Elképesztő mérkőzés volt, álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyit rakunk el az Alianzban. Nagyszerű élmény volt ez. Úgy vélem, hogy az elmúlt 12 év egyik, sőt eddig mindenképpen a legjobb meccsét produkálta a Real Madrid (bár a 2002es BL döntő és ez az elődöntő között volt egy 2005 áprilisi ElClassicó, meg egy 2003as ManU elleni párharc, na azok voltak hasonlóak a tegnapihoz, bár a 4-2es győzelem a Barca ellen egy látványosabba meccs volt.. meg hát azért amikor 4-1re vertük őket az is szép volt.. hmm.. mindegy is ez most. A lényeg, hogy az előző BL döntő óta ez volt az egyik legnagyszerűbb meccse imádott csapatunknak )
Persze egy győztes BL döntő sokkal szebb mint egy győztes BL elődöntő. Szóval, azért nyerjük majd meg a döntőt és akkor örüljünk hetekig, hónapokig, a tegnapi eredmény kevesebbet fog érni szerintem, ha végül a döntőt nem húzzuk be. Szóval a hétvégéig örüljünk, aztán figyeljen mindenki oda a bajnoki meccsre, és kezdjünk el készülni a BL döntőre, mert bizony az ennél jóval keményebb dió lesz!!
Tegnap este pedig Ramos volt a meccs embere. Brilliánsan játszott. A március végén még néha baromkodó kölyökből, tegnap este igazi férfi lett. Vezér lett, hős lett. (bár furcsa a nyilatkozata, amit olvastam tőle, ez a BL már jött nekem ennyivel duma, értem én hogy mire gondol, abban szerintem is igaza van, csak hülyén fogalmazta meg. Azért még több alázatot, mert kelleni fog a tegnapi nagyon majd a fináléban ) És nem csak a góljai miatt volt ő a legjobb. Egész hónapban világklasszis teljesítményt hoznak le a védőink, és ez azért nagyon jóleső dolog. CRonaldo, meg CRonaldo. Hozta, amit általában hozni szokott.
A Münchenről nem szeretnék sokat írni. Azt meg kell jegyeznem, hogy a Münchent legyőzni, és a Münchennel versenyezni mindig nagyon jó dolog. Fantasztikus csapat az, mindig is az volt. Nagyszerű ellenfél, ez pedig még inkább felértékeli a tegnapi 0-4et, pláne hogy ez egy BL címvédő Bayern München volt. Hogy most Pep miatt lett ez a különbség, vagy nem, hogy most tiki-taka vs kontrafoci, támadófoci vs bunkerfoci...
Ezekre én nem akarok kitérni, számunkra fölösleges is. Az eredmény önmagáért beszél. Jobb volt a Madrid, méghozzá sokkal jobb volt, meggyőző a teljesítmény, igazi erődemonstráció.
Végezetül hát:
Nagyszerű ünnep ez számunkra, szurkolótársaim. Igen, VÉGRE OTT VAGYUNK A 10. KAPUJÁBAN.
Ha Isten is úgy akarja, és a játékosok is megteszik a magukét, akkor megünnepeljük azt amire annyira vágyunk. (Bárcsak ott tartanánk, hogy be vagyok rúgva mint az albánszamár, mert nyertünk a döntőben )
Uhh. de jó ebbe belegondolni most.
Szóval, Hajrá! Május 24.-én Lisszabonban is hasonlót!
Hala Madrid!!!