Amennyire Mou ismeri a Realt legalabb annyira Ancelotti a chelseat.hunmadridista írta:Mondjuk nekem az még rosszabbul esne, ha Mourinho első évében, azután hogy elment tőlünk megnyerné a BL-t, pont ellenünk...na az roppant kellemetlen lenne számunkra...a sajtó is ezen csámcsogna ezután...Mourinhonak pedig még nagyobbra nőne az arca...szóval egy szó mint száz én a Chelseat kerülném, mint a pestist, mert José tuti kitalálna valamit ellenünk...Ramioli írta:Csak ne az Atletico!!! ha netán elvinnék előlünk a blt akkor megőrülnék, és még a ligát is!! jöjjön csak a chelsea, évekig a po..fánkba röhögnének :-) jöjjön csak a Chelsea ha ott bukunk nem olyan fájó mint a kis szívós dögök ellen de azért 70/30 ra adom magunkat bármelyik ellen.. azért az nem nagy merészség kijelenteni hogy a nagy esélyes a a végső győzelemre a mi párharcunk győztese.
az Angoloknal egyertelmuen jobbak vagyunk!! ott mas taktika lenne mas jatek..ott a Real dominalna a Chelsea buszozna..azzal a kulonbseggel hogy szerintem atlonenk oket Cr Bale Benzema Modric is nagyon jol lo tavolrol 70szazalek eselyt adnek magunknak barmelyikkel is talalkozunk a dontobe!!ez olyan lokest ad a csapatnak hogy kicsi az esely hogy barmin is elbukjanak.