Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 30., szerda 11:15

hunmadridista írta:
Ramioli írta:Csak ne az Atletico!!! ha netán elvinnék előlünk a blt akkor megőrülnék, és még a ligát is!! jöjjön csak a chelsea, évekig a po..fánkba röhögnének :-) jöjjön csak a Chelsea ha ott bukunk nem olyan fájó mint a kis szívós dögök ellen :mrgreen: :mrgreen: de azért 70/30 ra adom magunkat bármelyik ellen.. azért az nem nagy merészség kijelenteni hogy a nagy esélyes a a végső győzelemre a mi párharcunk győztese.
Mondjuk nekem az még rosszabbul esne, ha Mourinho első évében, azután hogy elment tőlünk megnyerné a BL-t, pont ellenünk...na az roppant kellemetlen lenne számunkra...a sajtó is ezen csámcsogna ezután...Mourinhonak pedig még nagyobbra nőne az arca...szóval egy szó mint száz én a Chelseat kerülném, mint a pestist, mert José tuti kitalálna valamit ellenünk...
Amennyire Mou ismeri a Realt legalabb annyira Ancelotti a chelseat.
az Angoloknal egyertelmuen jobbak vagyunk!! ott mas taktika lenne mas jatek..ott a Real dominalna a Chelsea buszozna..azzal a kulonbseggel hogy szerintem atlonenk oket Cr Bale Benzema Modric is nagyon jol lo tavolrol 70szazalek eselyt adnek magunknak barmelyikkel is talalkozunk a dontobe!!ez olyan lokest ad a csapatnak hogy kicsi az esely hogy barmin is elbukjanak.

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 30., szerda 11:00

Aki nem ismeri el a tegnapi jatekot az vak vagy irigy-:) semmifele buszozas nem volt csak tokeletes taktika es kivitelezes!! 4gol onmagaert beszel!!

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 30., szerda 9:55

van egy keret, ami tökéletes egy stílusra. van egy edző aki mást akar. így már nincs meg a keret, aki alkalmas az adott stílusra. cseréljük ki a keretet. :taps:
:smile: -->
"A játékosaim futottak és próbálkoztak, ahogy mindig, de nem a megfelelő játékosaink voltak a megfelelő pozíciókban.”

„Természetesen el kell gondolkoznunk azon, hogy a megfelelő futballistáink vannak-e ehhez a játékstílushoz. Szeretem, ha a birtokoljuk a labdát, és azért veszítettünk, mert nem volt eleget nálunk. Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy ezt át kell gondolnunk, klubszinten kell erről beszélnünk.”
Hát igen; Messi, Xavi, Iniesta nélkül azért más, igaz? :-*
Miközben uraltuk az első félidőben a játékot, elveszítettük a mérkőzést. Nem a mi stílusunk ez, ráadásul engedtük a Realt kedvére kontrázni." By Philipp Lahm
Hmmm, a csk.-tól ez önmagáért beszél! :shifty:

Mindenesetre tegnap szépen válaszoltak a fiúk a pályán :agree: --> Guardiola ("Még optimistább vagyok, mint az első meccs előtt."), Rummenigge ("A müncheni visszavágón a fák is égni fognak a szenvedélytől, hetvenezer drukker tüzeli majd a csapatot. A meccs lefújását követően úgy láttam a madridi vezetőkön, hogy nem maradéktalanul boldogok. Meg is van az okuk, a dortmundi meccsük csak kirándulásnak tűnik majd a müncheni visszavágó mellett.") Khan ("Számunkra a lehető legjobb ellenfelet kaptuk."), Breitner ("Ha normálisan teljesítünk, akár otthon van a Real Madrid, akár Münchenben, nyerni tudunk. Egyszerűen azért, mert jobbak vagyunk."), Robben (“Többet vártam a Real Madridtól."), Alaba (“A Barcelona már megjárta a poklot, most a Real következik.”)

Kellett ez már a bajoroknak, hogy picit visszább vegyenek az arcból és visszaszálljanak a földre. B-) :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. április 30., szerda 9:46

azt en is neztem de szerintem egyik kosarasunk lehet :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 30., szerda 9:43

chronic írta:https://www.youtube.com/watch?v=8QVdb7q ... e=youtu.be

Háttérben szól a You'll never walk alone. zseniális.

Am ki az a feka aki Ramos mezben ölelget mindenkit? :lol:
Real Madrid kosarasa, óriási fazon...úgy örült, mintha rúgott volna két gólt :lol: :lol:
Marcus Slaughter
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 30., szerda 9:38

https://www.youtube.com/watch?v=8QVdb7q ... e=youtu.be

Háttérben szól a You'll never walk alone. zseniális.

Am ki az a feka aki Ramos mezben ölelget mindenkit? :lol:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 30., szerda 9:19

VanillaSky írta: Rohadtul egyetértek! A portugál már most is a világ ajándékának tartja magát, esetleges győzelmüknél a Vatikán újra belekezdhetne egy szentté avatási rítusba, csak még élő emberen. Nem tudnám elviselni az önelégült képét, főleg a Dinamoval.
Rohadt szarul esne, ha első évében(második regnálása alatt) behúzná velük a BL-t...velünk meg 3 év alatt sem sikerült...

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 30., szerda 9:18

Liszabonban hazai pályán leszünk. Biztos vagyok benne, hogy a portugálok inkább fognak a CR-Pepe-Coentrao hármasnak szurkolni, mint Mourinhonak :)

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 30., szerda 9:13

Mondjuk nekem az még rosszabbul esne, ha Mourinho első évében, azután hogy elment tőlünk megnyerné a BL-t, pont ellenünk...na az roppant kellemetlen lenne számunkra...
Rohadtul egyetértek! A portugál már most is a világ ajándékának tartja magát, esetleges győzelmüknél a Vatikán újra belekezdhetne egy szentté avatási rítusba, csak még élő emberen. Nem tudnám elviselni az önelégült képét, főleg a Dinamoval.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 30., szerda 9:03

Lahm
Taktikailag nem igazán futballoztunk jól, túl hamar kinyíltunk, túl hamar gólt kaptunk. Miközben uraltuk az első félidőben a játékot, elveszítettük a mérkőzést. Nem a mi stílusunk ez, ráadásul engedtük a Realt kedvére kontrázni.
"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 30., szerda 8:57

Ramioli írta:Csak ne az Atletico!!! ha netán elvinnék előlünk a blt akkor megőrülnék, és még a ligát is!! jöjjön csak a chelsea, évekig a po..fánkba röhögnének :-) jöjjön csak a Chelsea ha ott bukunk nem olyan fájó mint a kis szívós dögök ellen :mrgreen: :mrgreen: de azért 70/30 ra adom magunkat bármelyik ellen.. azért az nem nagy merészség kijelenteni hogy a nagy esélyes a a végső győzelemre a mi párharcunk győztese.
Mondjuk nekem az még rosszabbul esne, ha Mourinho első évében, azután hogy elment tőlünk megnyerné a BL-t, pont ellenünk...na az roppant kellemetlen lenne számunkra...a sajtó is ezen csámcsogna ezután...Mourinhonak pedig még nagyobbra nőne az arca...szóval egy szó mint száz én a Chelseat kerülném, mint a pestist, mert José tuti kitalálna valamit ellenünk...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 30., szerda 8:11

van egy keret, ami tökéletes egy stílusra. van egy edző aki mást akar. így már nincs meg a keret, aki alkalmas az adott stílusra. cseréljük ki a keretet. :agree: :agree: jólvan Pep, nem vagy te akkora edző, talán több embernek feltűnik most már
Nem illik.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 30., szerda 8:05

Természetesen el kell gondolkoznunk azon, hogy a megfelelő futballistáink vannak-e ehhez a játékstílushoz. Szeretem, ha a birtokoljuk a labdát, és azért veszítettünk, mert nem volt eleget nálunk. Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy ezt át kell gondolnunk, klubszinten kell erről beszélnünk
Ezt tényleg így lenyilatkozta Pep? Atyaég, távol álljon tőlem, hogy pocskondiázzam - pláne a tegnapi után nincs rá szükség - de ennyire nem lehet csőlátású egy top edző... Vagy mégis? :hmmm:

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. április 30., szerda 1:53

Real Madrid - Chelsea

Mourinho Real-ja tartja a spanyol bajnokság gólcsúcsát.

Ancelotti Chelsea-je tartja az angol bajnokság gólcsúcsát.

Jó kis párharc lesz (Ha összejön).
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 30., szerda 1:23

Egyébként volt egy két kakaskodás, meg néhány nagyarcú Bayern szurkoló + játékos de összességében jár nekik a Respect, nagy BL csatát vívtunk, nemes ellenfél továbbra is a Bayern.Tavaly nagyon szorítottam nekik, most egy kicsit unszimpatikusabbak lettek Pep+a hozzájuk csapódott Barca szurkolók miatt, akik holnap saját magukat szembeköpve ordítva fognak szurkolni a Chelsea-nek. De tényleg ez a Titánok harca volt és lesz mindig is. És jó érzés olvasni az elismeréseket bajor részről, mondjuk a Barcások vergődése továbbra is felbecsülhetetlen :D

Sokkal szimpatikusabb volt a Bayern Pep meg a Buzizása nélkül, ha nem akarnak egy korszakos csapatot elveszíteni szerintem vissza kéne postázzák a kopaszt Barcelonába, ott még örülnének is neki...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ramioli

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 30., szerda 1:07

Csak ne az Atletico!!! ha netán elvinnék előlünk a blt akkor megőrülnék, és még a ligát is!! jöjjön csak a chelsea, évekig a po..fánkba röhögnének :-) jöjjön csak a Chelsea ha ott bukunk nem olyan fájó mint a kis szívós dögök ellen :mrgreen: :mrgreen: de azért 70/30 ra adom magunkat bármelyik ellen.. azért az nem nagy merészség kijelenteni hogy a nagy esélyes a a végső győzelemre a mi párharcunk győztese.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 30., szerda 0:28

Megvan a 10. :salute:
Innen már nem rontják el a fiuk. :)
------------------------------------------------------------------------------
haver te hány éve vagy real szurkoló? mert te biztos nem élted át az utolsó ~10 év megpróbáltatásait ilyen kijelentésekkel... és kb minden 3. hsz-ed ilyen meredek.
Jaja, na az ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket, hsz.-eket hanyagoljuk, mert szinte kivétel nélkül mindig megbosszulják magukat! Tény és való, hogy bárki lesz az ellenfél, papíron a Real Madrid az esélyesebb, de egy BL. döntőben (mint ahogy pl. most az elődöntő során sem jelentet semmit) már semmit nem jelent az előzetes papírforma, főleg, hogy egy meccsen meg aztán tényleg bárki simán buktázhat és minden megeshet! :coffee: Örüljünk a mai sikernek és a csapatunknak, higgyünk bennük továbbra is ugyanígy, de ne essünk a bajorok hibájába! :)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 30., szerda 0:23

Madridom.hu, Beszámoló írta:A mérkőzés egy perces gyászszünettel kezdődött Tito Vilanova és Vujadin Boskov emlékére; nyugodjanak békében!
Remek érzés volt, hogy Boskovról is megemlékeztek, nyugodjanak békében. :-(
A légy zümmögését is lehetett hallani abban az 1 percben, Respect a szurkolóknak! Bezzeg Bilbaóban, ha jól emlékszem, füttyszó a szurkolóktól és üvöltések, barbárok. :roll:

Karnyújtásnyira a Tizedik, az Atléticóra nyomtam kapásból.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 30., szerda 0:17

Donát írta:Az megvan, hogy a komplett kezdő hátvédsor 0 db (!!) szabálytalanságot követett el a meccsen? :coffee:

(Varane egyet.) - nyomi :lol:
Varane azt is az ellenfél tizenhatosán belül a helyzete után..... :lol: :lol: :lol:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 30., szerda 0:15

Az megvan, hogy a komplett kezdő hátvédsor 0 db (!!) szabálytalanságot követett el a meccsen? :coffee:

(Varane egyet.) - nyomi :lol:

Vissza: