Bajnokok Ligája
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Teljesen mindegy, kit kapunk, mindkettő nehéz lesz, de most nagyon egyben van a csapatunk, most megint olyan erőt kapnak a srácok ezért a győzelemért,olyan impulzusok érik őket,hogy most már izomból megcsináljuk. Ez a csapat győzelemre született.
- hugo
- Kedvenc játékosaid: H.Sanchez ; CR7 ; Varane
- Kedvenc csapatod: RM
Fantasztikus érzés!
Köszönjük srácok!
Nincs meg a tizedik, de meg lesz! Fejben rendben vagyunk, jobban akarjuk, idén meglesz.
HALA MADRID
Köszönjük srácok!
Nincs meg a tizedik, de meg lesz! Fejben rendben vagyunk, jobban akarjuk, idén meglesz.
HALA MADRID
"I doubt Barcelona will make an offer, but they can save it because I wouldn’t accept." H.S.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Igazából tökmindegy kit kapunk. Úgy érzem ez a csapat most annyira egyben van, hogy meglehet. Nem fog nekünk jönni sem az Atma, sem a Chelsea. Annyira összeszedettek vagyunk, hátul, fejben, mindenhol most, hogy nem követhetjük el azt a hibát, hogy annyira kitámadjunk, hogy lekontrázzanak. Az atletico a második meccsen az utolsó 20 percben futni nem tudott már, annyira elfáradtak az elején. a Chelsea-től pedig még kevésbé félek.
Mondjuk ez nem igaz, mert bevagyok fosva és amíg nincs itt a BL döntő, addig fel sem tudom fogni a mai győzelmet, már most izgulok. Nem akarok a döntőben kikapni. Ott nem... Innentől papíron mi vagyunk a jobb csapat, de az semmit nem ér, mert csak 1 meccs és bármi lehet. Nem szabad nekik lőni az első gólt, mert akkor meg fogunk bolondulni és nem tudjuk játszani a játékunkat... De rohadtul izgulok... és még hol van 24-e....
Mi fogunk nyomni, és be kell mennie valaminek.. fegyelmezetten kell támadni, mert a hosszabbítás is nekünk kedvezhet esetleg.. gyorsabbak vagyunk elől és a fáradt védők ellen még könnyebb lenne az utolsó 2x15 perc..
Mondjuk ez nem igaz, mert bevagyok fosva és amíg nincs itt a BL döntő, addig fel sem tudom fogni a mai győzelmet, már most izgulok. Nem akarok a döntőben kikapni. Ott nem... Innentől papíron mi vagyunk a jobb csapat, de az semmit nem ér, mert csak 1 meccs és bármi lehet. Nem szabad nekik lőni az első gólt, mert akkor meg fogunk bolondulni és nem tudjuk játszani a játékunkat... De rohadtul izgulok... és még hol van 24-e....
Mi fogunk nyomni, és be kell mennie valaminek.. fegyelmezetten kell támadni, mert a hosszabbítás is nekünk kedvezhet esetleg.. gyorsabbak vagyunk elől és a fáradt védők ellen még könnyebb lenne az utolsó 2x15 perc..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. április 30., szerda 0:05-kor.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Iker - Carvajal Pepe Ramos Coentrao - Illarra Modric DM - Bale Benzema Ronaldo
Ha a sérülések elkerülik a csapatot, akkor ezt a kezdőt küldeném fel a döntőben. Esetleg Illarra helyett Isco, viszont akkor nincs értelmes cserénk előre és kockázatos is védekezésben, szóval kezdjen csak Asier. Fú de kiba ott boldog vagyok.
Ha a sérülések elkerülik a csapatot, akkor ezt a kezdőt küldeném fel a döntőben. Esetleg Illarra helyett Isco, viszont akkor nincs értelmes cserénk előre és kockázatos is védekezésben, szóval kezdjen csak Asier. Fú de kiba ott boldog vagyok.
Nehéz kérdés kit szeretnék...
Az Atma ellen bár megszenvedtünk egész szezonban, nagyon profin hozzák a kötelezőt, űzött vadként mennek ellenünk alapból, de talán összeesnének a nagy teher alatt a döntőben, és ennyiszer nem is jöhet ki a lépés ellenünk, nem jobbak, pláne ahogy játszunk mostanság.
A Chelsea meg Mou miatt...ismeri a csapatot, mint a tenyerét, hiba azt hinni, hogy nem így van, mert változunk, meg így meg úgy. Félek, hogy nagyon semlegesíteni tudna minket, és rafkós is, nagyon ért a dolgához, döntőt játszani ellene? Nagy mazochizmus őt kérni...
Szóval talán (sokkal) inkább az Atma.
Az Atma ellen bár megszenvedtünk egész szezonban, nagyon profin hozzák a kötelezőt, űzött vadként mennek ellenünk alapból, de talán összeesnének a nagy teher alatt a döntőben, és ennyiszer nem is jöhet ki a lépés ellenünk, nem jobbak, pláne ahogy játszunk mostanság.
A Chelsea meg Mou miatt...ismeri a csapatot, mint a tenyerét, hiba azt hinni, hogy nem így van, mert változunk, meg így meg úgy. Félek, hogy nagyon semlegesíteni tudna minket, és rafkós is, nagyon ért a dolgához, döntőt játszani ellene? Nagy mazochizmus őt kérni...
Szóval talán (sokkal) inkább az Atma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2014. április 30., szerda 0:00-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Aha és ezek után még rajtam kell röhögni.Remy írta: Igen, most, hogy kiesett a Bayern, már hirtelen a Chelsea és az Atletico is jobb lett náluk
Mi vagyunk a döntő esélye, ezzel tudni kell együtt élni. 2 éve a BM-nek nem sikerült. Ne vegyünk mérget arra, hogy nekünk majd sikerül.
A mi játékunk ez amit a BM ellen tolhattunk. A döntőben mi fogjuk a tempót diktálni, koránt sem biztos, hogy az enkünk annyira fog feküdni. Ne becsüljünk le senkit. De az tény, hogy mi vagyunk az esélyesebbek.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Srácok...maradjunk a földön...még nem nem nyertük meg...a döntőben lesz egy még nehezebb meccs, mint a mostaniak. Óriási bekkelés lesz ellenünk, ami nagyon nem fekszik a mi csapatunknak...úgyhogy remélem a játékosok sem szállnak el maguktól...nehogy a döntőben jöjjön a pofon...mert annál fájdalmasabb nincs a fociban, mint BL vagy VB, EB döntőben veszíteni...ikarus93 írta:Megvan a 10.
Innen már nem rontják el a fiuk.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Még nincs meg a 10.,szóval azért nyugalom! Óva intek mindenkit a túlzott magabiztosságtól. Örüljünk,de azért még nincs a vitrinünkben a trófea.
- ikarus93
Bízok a csapatba, most úgy érzem egy hatalmas gát szakadt át bennük.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én is úgy gondolom, hogy jobbak, és azért gondolom így, mert csak egy meccs lesz. Egy meccsen pedig mind a kettő baromi nehéz ellenfél lesz.Remy írta:
Igen, most, hogy kiesett a Bayern, már hirtelen a Chelsea és az Atletico is jobb lett náluk
@shutter: csak-csak továbbkúsztunk nem? Megyek varratok egy tetkót, Gracias Pep, hogy tönkretetted a Bayernt felirattal :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fizikailag értettem és védekezésben, ami nekünk nem fekszik.Nem érdemes lenézni a Chelsea-t sem az Atletico-t.Remy írta:
Igen, most, hogy kiesett a Bayern, már hirtelen a Chelsea és az Atletico is jobb lett náluk
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Azért még mindig röhögnöm kell, hogy az egyik választási lehetőség az Atlético. AZ ATLÉTICO MADRID. 2-3 (inkább 3-4) éve még kiröhögtem volna, ha valaki ezt mondja az biztos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2014. április 29., kedd 23:55-kor.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
haver te hány éve vagy real szurkoló? mert te biztos nem élted át az utolsó ~10 év megpróbáltatásait ilyen kijelentésekkel... és kb minden 3. hsz-ed ilyen meredek.ikarus93 írta:Megvan a 10.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen, most, hogy kiesett a Bayern, már hirtelen a Chelsea és az Atletico is jobb lett nálukdzsi91 írta:Nincs meg...Mindkét csapat erősebb összetettebb csapat mint a Bayern.ikarus93 írta:Megvan a 10.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nincs meg...Mindkét csapat erősebb összetettebb csapat mint a Bayern.ikarus93 írta:Megvan a 10.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Még hátra van a döntő, bárki lesz az ellenfél a világ egyik legjobban védekező csapata vár minket a döntőben.
Megbosszultuk a Barcát a BVB-t a Bayern-t legyőztük a Németországi és az elődöntős komplexusunkat.Nem mellékes ,hogy a Tiki-takát döngettük földbe közel 3 hét alatt, azon se lepődnék meg ha ezzel Guardiolát visszazavartuk volna a Barcához (aminek én nagyon örülnék !)...Ja és a rengeteg ember akik pofára estek, Barcások Bayernesek, a kommentátor majdnem elsírta magát(egy ilyen győzelmet nem sikítozva kéne végigtolnia egy pártatlan kommentátornak?) Nyert a Futball !! Az igazi foci nem az a hígfos amit a médiából árasztanak.
A döntőben mi leszünk az esélyesek, minket fog szopni mindenki ami nagy előny a Chelsea-Atletico párosnak szóval okosan.Nagyon büszke vagyok a csapatra megérte a 12 év koplalás, nem nagy képűen, alázattal irány a döntő és akkor meg lehet.
Nincs kit kiemelni óriási csapatmunka volt! Mindenkinek jár a pacsi!
Megbosszultuk a Barcát a BVB-t a Bayern-t legyőztük a Németországi és az elődöntős komplexusunkat.Nem mellékes ,hogy a Tiki-takát döngettük földbe közel 3 hét alatt, azon se lepődnék meg ha ezzel Guardiolát visszazavartuk volna a Barcához (aminek én nagyon örülnék !)...Ja és a rengeteg ember akik pofára estek, Barcások Bayernesek, a kommentátor majdnem elsírta magát(egy ilyen győzelmet nem sikítozva kéne végigtolnia egy pártatlan kommentátornak?) Nyert a Futball !! Az igazi foci nem az a hígfos amit a médiából árasztanak.
A döntőben mi leszünk az esélyesek, minket fog szopni mindenki ami nagy előny a Chelsea-Atletico párosnak szóval okosan.Nagyon büszke vagyok a csapatra megérte a 12 év koplalás, nem nagy képűen, alázattal irány a döntő és akkor meg lehet.
Nincs kit kiemelni óriási csapatmunka volt! Mindenkinek jár a pacsi!
- ikarus93
Megvan a 10.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
nmate írta:Lécci ne menjRealista24 írta:Csak azért írtam, mert élőben néztem
Május 24...irány Lisszabon?
Trollok!!Én is élőben néztem.
A tv-ben.
Milyen jó, hogy ma sem mentem! De voltam már győztes meccsen, szóval no para. Ráadásul, győzelem, döntetlen, vereség..úgyhogy a sort most a győzelem követi. Na majd az utolsó bajnokin.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Chelseat átlőnénk,, nem Barca , meg BM vagyunk tili toli, ellenünk buszozhatnak nálunk tudnak lőni is Bale Cr , Modric, Benzema.