Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 21., szombat 23:08

Van egy olyan érzésem, hogy következő nyarunk sem lesz unalmas... ;)

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 21., szombat 21:45

Wertz írta:Arra bezzeg senki sem emlékszik, hogy miután elment Angliába kb. másfél évig nyomába nem volt a mostani formájának. Helyzetkihasználásban Higuannal volt egy szinten

Egy újabb országváltással simán benne van nála, hogy megint rengeteg idő kellene neki. Hát itt azt nem szoktak sűrűn kapni a játékosok
Emlékszünk rá. De 23 évesen a holland ligából a PLbe,nagyobb lépés bőven,minthogy a PLből a spanyol ligába. És most már idősebb tapasztaltabb,mondhatom szerintem hogy klasszis.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 20:50

Kerlon írta:Suárez bekapcsolta most fogja állandósítani.
Ezt majd meglátjuk, mindenesetre egyelőre nem úgy tűnik, hogy nagyon le akarna állni. :D

Luis Suárez has scored 10 goals in December in the Premier League; more than any player has ever managed in a single month.
Kerlon írta:Akkor én most felállok és kimegyek innen. :mrgreen:
Többet nem jössz? :( :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 20:37

Suárez bekapcsolta most fogja állandósítani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 21., szombat 20:36

ez az óriás szakadék is túlzás, de én is úgy látom, hogy van ez a kettős, és aztán a többiek, akik közül mindig az aktuálisan legjobb formát mutató (volt az már akár falcao is például) van nyomatva.
aztán ha suareznek lesz pár flop hónapja és valaki más bekapcsolja god mode-t, akkor úgyis változik ez a helyzet.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 20:35

Akkor én most felállok és kimegyek innen. :mrgreen:

Bale idén nem üti meg, Zlatan szerintem érdekes jelenség, Iniesta idén nem üti meg...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 20:33

Remy írta:Iniestát vidd innen... ritka nagy flop lett. (jelenleg egyáltalán nincs az elitben)

Ribéryt szépen be lehet írni helyette.
Jelenleg Messi sincs az elitben, mert sérült. :mrgreen:

Persze ha a jelenlegi formát vesszük csak figyelembe, akkor jogos. Ribéry is befér oda, meg még egy páran, a teljesség igénye nélkül írtam azt a pár nevet.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 21., szombat 20:30

GT37 írta: Iniesta, Suárez, Zlatan, Bale stb.
Iniestát vidd innen... ritka nagy flop lett. (jelenleg egyáltalán nincs az elitben)

Ribéryt szépen be lehet írni helyette.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 20:26

Kerlon írta:Ez a Suárez bármelyik csapatból kitűnne. Max akkor nem, ha CR-rel vagy Messivel lenne egy csapatban. Nézzétek is a Pool meccseket könyörgöm.
Ettől függetlenül szerintem még bőven nem Messi-Ronaldo szint.

Messi-Ronaldo
...
...
...

Iniesta, Suárez, Zlatan, Bale stb.

As I see.

Kevesebb enter is bőven elég.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 20:19

Ez a Suárez bármelyik csapatból kitűnne. Max akkor nem, ha CR-rel vagy Messivel lenne egy csapatban. Nézzétek is a Pool meccseket könyörgöm.
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 21., szombat 20:02

azért a cr-messi szintre még ne emeljük már fel.
valóban parádés, de ez a két jómadár sem azért van úgy emlegetve, ahogy, mert volt 1-2 nagyszerű szezonjuk.
az egy dolog, hogy ő nem olyan erős csapatban villog, de messi és ronaldo még ezekből a csapatokból is kiemelkednek.
ettől függetlenül elismerem, hogy parádés, amit mostanában lehoz.

ez a bale vs suarez téma már más kérdés, de ha az uru jött volna hozzátok, akkor is kellett volna egy szélső di maria helyett, ha meg ő játszott volna szélső támadót, akkor ki tudja, mennyire feküdt volna neki.

Pl 3. legjobb csatára (Sturridge)
hát nem tudom, nehéz olyan mezőnyből azért kiemelni ilyen egyértelműen harmadiknak, hogy suarez, aguero, negredo, rooney, rvp, lukaku.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 19:46

Jó volt ez a City-meccs.
Yaya-szabadrúgásgól
Negredo-gólpassz
És az a bizonyos Kompany-öngól :lol: :lol:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. december 21., szombat 19:04

Gera nagyon szép gólpasszt adott! :salute:

Még mindig a legjobb! :salute: :coffee:

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 21., szombat 18:39

Galacticos írta:
tucsoki írta:Ez per pill így teljesen logikátlan összehasonlítás. Suarez eltiltott volt, ami azt jelenti, ugyan úgy edzett mint a többiek, most pedig világklasszis szinten játszik. Bale előszezon nélkül, többször lesérülve (per pillanat is az, kihagyja a Valencia elleni derbit), egy új csapatban, új országban nem fogja egyből a tudása maximumát hozni.
hagyjad felesleges.
most suarez az isten, jó hogy nem követeltek neki idén aranylabdát.
oké most kurva jó formában van. én is örülnék ha jönne nem erről van szó. de majd ha jövőre bejutnak a bl-be, és ott is ezt műveli majd, vagy a világbajnokságon, akkor azt mondom igen messi-cr szint de addig nálam nagyon nem. persze a két nagy utáni hatalmas szakadék után ő is ott van az élen.
Arra bezzeg senki sem emlékszik, hogy miután elment Angliába kb. másfél évig nyomába nem volt a mostani formájának. Helyzetkihasználásban Higuannal volt egy szinten

Egy újabb országváltással simán benne van nála, hogy megint rengeteg idő kellene neki. Hát itt azt nem szoktak sűrűn kapni a játékosok

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 21., szombat 16:49

Ha Suareznek 2-3 meccsel rovidbb eltiltasa lett volna,es Sturridge is jatszhatott volba mostanaban,akkor sucre boldogan aludhatna,mert ponttokkal vezetnek a bajnoksagot. (bar lehet hogy igy egyedul jobban el,mint parosba) SZERINTEM.
Es Suarez nem most jo csak. Tavaly is csak az az eltiltas akadalyozta meg a golkiralysagba,mert addig vezette a listat,es ha vegig jatszik,most nem beszelnenk Balerol ugy mint a tavalyi ideny legjobbjarol a PLben. :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 16:24

Anyád Touré mekkora szabi gólt vágott. :D
K

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 21., szombat 16:13

Suárez nem csak most ősszel jó, ez hülyeség... mikor 4 éve volt a vb, akkor imádtam meg a gyereket, egész nyáron én is az mellett voltam, hogy hozzák. (vb-n mikor kézzel védett, kiküldték, büntető, majd az elhibázott tizenegyes után ugrált, mint egy hülyegyerek... :lol: ) Az az alázat a foci iránt az nem sokakban van meg, mint benne. Ő is jönni akart, nagyon úgy tűnt. Engem nem érdekelt, hogy milyen eltiltásai voltak, mert mellette egy hatalmas játékos, aki tud KÜZDENI és VÁRATLANul gólt lőni akár a semmiből is.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. december 21., szombat 16:06

Kerlon, hagyjad fölösleges. :roll:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 15:36

Én inkább azt érzem rajtad, hogy nem tudod elfogadni Suárezt. Én alapból ezt az őszi teljesítményét érzem úgy, hogy egy szinten van Ronaldoékkal. Nem jobb, de megszorongathatja őket, ha tavasszal is ezt a teljesítményt hozza... És miért ne hozná, amikor szépen fejlődött évről évre.
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 21., szombat 15:30

Kerlon írta:Gala, szerintem előbb nézd meg, hogy játszik aztán mond azt, hogy jelenállás szerint nem üti meg a két nagy teljesítményét. Ráadásul a mögötte lévő csapatokat se lehet összemérni. Szerintem Bale se lett volna a tavaly év legjobbja, ha nem tiltják el és nem utálja érte a fél világ.
igen most kurva jó.
viszont amikor messi rúg 4 gólt egy meccsen vagy ad két gólpasszt (ráadásul bl meccsekről is beszélhetnék suarez esetében meg nem) akkor arra miért nem így reagáltok? megmondom miért mert nagy túlzással mindennapos. szezononként van 2-3x olyan pár hete mint ronaldonak amikor minden összejön és fossák a gólokat. és mindegy ki az ellenfél, a bl-ben is megcsinálják ezt.
most meg jobb mint messi, jobb mint bale -nála alapból jobb szerintem- de azt is figyelembe vehetnétek hogy messi most nem azért nem rugdossa a gólokat mert flop, hanem mert sérült.
és rohadtul ne mmindegy hogy azért hagysz ki, mert nem volt előszezonod, nem érzed a ritmust, vagy azért mert sérült vagy, vagy pedig eltiltott vagy egy idióta harapásért és ugyanúgy tudsz edzeni a többiekkel.
nem vitatom el suarez érdemeit, egyszerűen messit és ronaldot tartom többre nála.
van ronaldo és messi aztán a többiek. és kötekedhettek, nyilván ha valamelyikük sérült és mondjuk szalai lő egy gólt akkor jobb a teljesítménye.

ez a sterling viszont.. fut, és fut.

Vissza: