Én is élőben néztem.Realista24 írta: Csak azért írtam, mert élőben néztem
A tv-ben.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 29., kedd 23:27
Én is élőben néztem.Realista24 írta: Csak azért írtam, mert élőben néztem
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 29., kedd 23:26
Lécci ne menjRealista24 írta:Csak azért írtam, mert élőben néztem
Május 24...irány Lisszabon?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 23:25
Szerintem nem sok, de majd figyelni fogom az ismerőseimet, hogy hányan lesznek Real MAdrid drukkerek. Bár rengetegen utálják vagy nem szimpatizálnak a csapattal, szóval könnyen feltűnne ha valaki az ismerőseim közül Madridos lett.Donát írta:Az megvan, hogy mennyi divatdrukker jön majd ezután a Madridomra?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 29., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. április 29., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 23:22
Csak azért írtam, mert élőben néztemnmate írta:Realista24 írta:Kéretik nem emlegetni
Csak válaszoltam
Amúgy nem tudom. Én holnap AtManak szurkolok, de Chelseat is meg tudjuk verni. Okos játék kell, kis teret hagyni nekik hátul, azt cső.
Kell a 10. Leszarom milyen áron.
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 29., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 29., kedd 23:20
Realista24 írta:Kéretik nem emlegetni
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. április 29., kedd 23:19
Jó hát szerintem az kitörlődött a memóriámból. Valamilyen oknál kifolyólag. Nem is értem. Másrészt annak is megvoltak az okai. Ott már nem volt csapat, csak egy csürhe.De tudjuk ezt, nem is kell magyarázni. De általánosságban igaz hogy Mourinho nagyon jó egy meccsen.Donát írta:Tavaly a kupa döntőbenrealfan91 írta:Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt? Mourinho nagyon makkfaktoros 1 meccsen, 2 meccses párharcba még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 23:17
Mondjuk azért az Atma sem panaszkodhat. Viszont ők nem buszoznak és nincs az a nagy taktikus edző sem, aki időt húz és stb.realfan91 írta:Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt? Mourinho nagyon makkfaktoros 1 meccsen, 2 meccses párharcba még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 23:16
Kéretik nem emlegetninmate írta:1 éve, Copa del Rey. Csak mondjuk a Chelsea játékosai meghalnának érte.realfan91 írta:még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 29., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 29., kedd 23:14
Tavaly a kupa döntőbenrealfan91 írta:Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt? Mourinho nagyon makkfaktoros 1 meccsen, 2 meccses párharcba még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 29., kedd 23:14
1 éve, Copa del Rey. Csak mondjuk a Chelsea játékosai meghalnának érte.realfan91 írta:még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 29., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. április 29., kedd 23:12
Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt? Mourinho nagyon makkfaktoros 1 meccsen, 2 meccses párharcba még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.L.Miki írta:Őszintén nem tudom, hogy melyik lenne az optimálisabb. Bár ez a Chelsea amilyen gyenge nevekből áll könnyen verhető, persze az a buszozás az nem biztos, hogy kellemes lenne. De ilyen támadószekcióval nehogy már ne vegyük be a kaput. Meg ilyen védekezéssel nehogy már Ba, meg Torres lőjön gólt, vagy Schürrle.
Az Atletico pedig nagyon harcos csapat, jobbak elől, mint a Chelsea. Nem tudom őszintén. De mindegy is, hogy ki lesz meg kell verni és meg kell nyerni a tizediket. HA Atletico ellen akkor ellenük, ha a londoniak ellen akkor ellenük. Kész. Ne mszabad elbízniuk magukat a srácoknak, nyerni kell.
José mit érez vajon? Carlonak és Zizounak egy évbe tellett a döntőbe jutni... neki pedig egyszer sem itt léte alatt. Kíváncsi vagyok, hogy mi jár a fejében.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. április 29., kedd 23:09
nem, az egyik patkány, a másik egy busz.DavieS írta:a patk*nyok szeretném, sztem ellenük könnyebb lenne valamivel...
oh, wait...egyik kutya másik eb.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 29., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 29., kedd 23:05
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem