Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 15:21

Gala, szerintem előbb nézd meg, hogy játszik aztán mond azt, hogy jelenállás szerint nem üti meg a két nagy teljesítményét. Ráadásul a mögötte lévő csapatokat se lehet összemérni. Szerintem Bale se lett volna a tavaly év legjobbja, ha nem tiltják el és nem utálja érte a fél világ.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 21., szombat 15:13

hát messinél biztos jobb jelenleg... :mrgreen:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 21., szombat 15:09

tucsoki írta:Ez per pill így teljesen logikátlan összehasonlítás. Suarez eltiltott volt, ami azt jelenti, ugyan úgy edzett mint a többiek, most pedig világklasszis szinten játszik. Bale előszezon nélkül, többször lesérülve (per pillanat is az, kihagyja a Valencia elleni derbit), egy új csapatban, új országban nem fogja egyből a tudása maximumát hozni.
hagyjad felesleges.
most suarez az isten, jó hogy nem követeltek neki idén aranylabdát.
oké most kurva jó formában van. én is örülnék ha jönne nem erről van szó. de majd ha jövőre bejutnak a bl-be, és ott is ezt műveli majd, vagy a világbajnokságon, akkor azt mondom igen messi-cr szint de addig nálam nagyon nem. persze a két nagy utáni hatalmas szakadék után ő is ott van az élen.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 21., szombat 15:06

Sakhoval lehetne ijesztgetni az oviban keményen. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 21., szombat 15:05

Casso írta:
tucsoki írta:Rajtam kívül nincs senki, aki ne szorgalmazná ennyire Suarez leigazolását?

Félreértés ne essék, nem a játéktudásával van baj, world-class, ez nem vitás. Nálunk játszik CR, Bale - mondhatni, a világ legjobb szélső támadói -, nincs még egy olyan csapat aki ezt elmondhatná magáról, plusz, a többi poszton sem Wigan szintű spílerek szaladgálnak, de megint szükségünk van egy "aktuális" világ legjobbjára. Nem igaz, hogy mindig a legjobbat kell megvennünk ahhoz, hogy valamiféle kiugró eredményt/korszakot érhessünk el.
Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy biztos, hogy jó helyre ment az a 100 misi? Sőt még annyi se mert 40-50 körül volt a kivásárlási ára ennek az állatnak. Jobban jártunk volna vele. Én nyáron is szorgalmaztam a leigazolását.
Ez per pill így teljesen logikátlan összehasonlítás. Suarez eltiltott volt, ami azt jelenti, ugyan úgy edzett mint a többiek, most pedig világklasszis szinten játszik. Bale előszezon nélkül, többször lesérülve (per pillanat is az, kihagyja a Valencia elleni derbit), egy új csapatban, új országban nem fogja egyből a tudása maximumát hozni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. december 21., szombat 15:04

őt még annyi se mert 40-50 körül volt a kivásárlási ára ennek az állatnak.
Nem volt kivásárlási ára.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 21., szombat 15:04

Mike írta:Moratával lehetne csökkenteni az árat, vagy Di Mariával.
A büdzsébe sztem mindenképp beleférne, hiszen az említett 2 játékoson kívül még Khedira is sanszos h távozik, a hosszabbítás ellenére. Ők hárman egy 80 milliót biztos érnek.

és igazából nekünk 2 emberre van csak szükségünk, Pogba és Suarez, megoldható.
Meglepne, ha a Pool belemenne az árcsökkentős bizniszbe...ugyan mit kezdjenek Moratával meg Di Mariával? Esetleg Benzemát meg lehet próbálni.
Rajtam kívül nincs senki, aki ne szorgalmazná ennyire Suarez leigazolását?

Röviden: nincs :D

Mondjuk a nyáron (szokás szerint...) a középpálya lesz a legfontosabb. Xabi úgy néz ki hogy megy, Khedira meg Khedira.
De ha futja rá, akkor evidens. Mondjuk remélhetőleg Benzema olyan tavaszt tol, hogy ne nagyon kelljen csatáron gondolkozni...

Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy biztos, hogy jó helyre ment az a 100 misi? Sőt még annyi se mert 40-50 körül volt a kivásárlási ára ennek az állatnak.
Hát, szerintem ha ennyiért le lehetett volna igazolni, most nem Pool mezben feszítene...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torjack 2013. december 21., szombat 15:06-kor.

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. december 21., szombat 15:02

tucsoki írta:Rajtam kívül nincs senki, aki ne szorgalmazná ennyire Suarez leigazolását?

Félreértés ne essék, nem a játéktudásával van baj, world-class, ez nem vitás. Nálunk játszik CR, Bale - mondhatni, a világ legjobb szélső támadói -, nincs még egy olyan csapat aki ezt elmondhatná magáról, plusz, a többi poszton sem Wigan szintű spílerek szaladgálnak, de megint szükségünk van egy "aktuális" világ legjobbjára. Nem igaz, hogy mindig a legjobbat kell megvennünk ahhoz, hogy valamiféle kiugró eredményt/korszakot érhessünk el.
Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy biztos, hogy jó helyre ment az a 100 misi? Sőt még annyi se mert 40-50 körül volt a kivásárlási ára ennek az állatnak. Jobban jártunk volna vele. Én nyáron is szorgalmaztam a leigazolását.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2013. december 21., szombat 14:56

Rajtam kívül nincs senki, aki ne szorgalmazná ennyire Suarez leigazolását?

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 14:55

torjack írta:Mondjuk a CR-Bale-Suárez hármastól befosna az egész világ.
Kezdve velem. :lol: :'(

Úgyis elviszi a PSG, Cavani-Ibra-Suárez, why not :coffee: :lol:

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. december 21., szombat 14:55

Mindeki patkányozza. Ide nem kell, mert így viselkedik, meg egyébként Benzema is tud ilyet. Persze baszod. A csávó kihagyott egy csomó meccset eltiltása miatt, de lazán vezeti a góllövőlistát. Meccsenként sz*patja halálra az ellenfélt 3-4 gólokkal meg gólpasszokkal. A világ legjobb csatára.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 21., szombat 14:50

Moratával lehetne csökkenteni az árat, vagy Di Mariával.
A büdzsébe sztem mindenképp beleférne, hiszen az említett 2 játékoson kívül még Khedira is sanszos h távozik, a hosszabbítás ellenére. Ők hárman egy 80 milliót biztos érnek.

és igazából nekünk 2 emberre van csak szükségünk, Pogba és Suarez, megoldható.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. december 21., szombat 14:50

Suárez utóbbi négy meccsén (a maival együtt):
315 perc
10 gól
4 gólpassz

:coffee:

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. december 21., szombat 14:44

És igazából az a durva, hogy a Pl 3. legjobb csatára (Sturridge) sérült... :)

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 21., szombat 14:40

Az ürge brutális. Ha van rá lóvé, akkor nyilván meg kell próbálni. Szerintem jönne, csak lóvé kérdése. Kérdés, hogy Bale után, stadionépítés előtt belefér-e, úgy hogy még a kp-ra is kell 1-2 ember...De ha belefér a büdzsébe, akkor hajrá.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 21., szombat 14:38

sucre írta:de ne feledkezzünk meg Henderson-ról sem, azt az embert az egész világ temette (köztük mi, Pool drukkerek is), aztán ebben a szezonban valami csoda, mit produkál. 2 milyen gólpasszt kiadott ma :O
Elmentek közösen sörözni Ramseyval a nyáron, aztán részegen úgy döntöttek idén megbasszák a világot :lol: :lol:

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. december 21., szombat 14:37

hatalmas játékos, örülök, hogy sikerült hosszabbítani vele. :)
de ne feledkezzünk meg Henderson-ról sem, azt az embert az egész világ temette (köztük mi, Pool drukkerek is), aztán ebben a szezonban valami csoda, mit produkál. 2 milyen gólpasszt kiadott ma :O

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 21., szombat 14:35

ateeemadrid írta:beteg állat. lassan arról is meggyőz, hogy Cé és Messi sincs előtte. mondjuk utóbbi ebben a szezonban semmiképp szerintem.
Ha azt nézzük akkor most ősszel ő a legjobb szerintem. és még az első 5 fordulót ki is hagyta és már 2 góllal CR előtt van, ami elképesztő! Hatalmasat játszik Luis és kiszolgálásban is jeles, gólpassz ma is és még volt egy passza valakinek, amit csak be kellett volna lőni! Ő a legjobb játékos SZERINTEM most ősszel/télen.

Luis Anglián belül kizárt hogy váltana, semmi oka nincsen rá, főleg ha a Pool megy a BL-be.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. december 21., szombat 14:35

Mondtam én nyáron, ez körbever mindenkit azon a poszton. :salute:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. december 21., szombat 14:40-kor.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 21., szombat 14:33

beteg állat. lassan arról is meggyőz, hogy Cé és Messi sincs előtte. mondjuk utóbbi ebben a szezonban semmiképp szerintem.
Suárez már gólpassz is...kőkemény licit megy majd érte a nyáron. Lehet Bale után mi nem fogunk rekordközeli összeget érte kínálni, de egy cselzi-mancity-psg versenyfutás valószínűleg lesz majd. Mondjuk a CR-Bale-Suárez hármastól befosna az egész világ.
most hosszabbított, boldognak is tűnik, kötve hiszem, hogy menne, max. 90m körül. annyit meg sajnos mi nem fogunk költeni - bírom Balet, meg mindent, de rohadt boldog lennénk, ha inkább rá áldoztunk volna ekkora összeget - a PSG meg a Chelsea szerintem visszalépés lenne, City-be meg Agüero, Negredo, Dzeko.

jó lehet ez a pool, ha még igazolnak 1-2 embert a kp-ra.
de pl. Coutinho és Sterling is rohadtjók, és ők is nagyon fiatalok.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2013. december 21., szombat 14:37-kor.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Vissza: