kinyitja a kecsapos köcsögöt és abból kijön a gólEl Sie7e írta:megindul a ketchuppheco írta:Micsoda golpasszt adott Hihetetlan amugy mennyire peches, minden kimarad. Megtorik a jeg a kovetkezo fordulokban aztan kiszakad a golzsak szerintem.
jó látni h ugyan olyan elánnal megy mint madridban
Cristiano Ronaldo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Cristiano Ronaldo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
megindul a ketchuppheco írta:Micsoda golpasszt adott Hihetetlan amugy mennyire peches, minden kimarad. Megtorik a jeg a kovetkezo fordulokban aztan kiszakad a golzsak szerintem.
jó látni h ugyan olyan elánnal megy mint madridban
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Micsoda golpasszt adott Hihetetlan amugy mennyire peches, minden kimarad. Megtorik a jeg a kovetkezo fordulokban aztan kiszakad a golzsak szerintem.
- Mester77
Akkor ne nézdViktoR4 írta:Istenem de rossz ot csikosban nezni..
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Istenem de rossz ot csikosban nezni..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
azon gondolkozom, hogy meddig fog még játszani??
3-4 év??
Olyan 36-37 évesen már az ilyen szkólszok meg bekemek, raulok, pirlok is visszavonultak.
3-4 év??
Olyan 36-37 évesen már az ilyen szkólszok meg bekemek, raulok, pirlok is visszavonultak.
Illetve ki tudja mi van a szerződésében. Én tuti belefoglalnék ilyeneket, hogy nyilvánosan csak az én csapatomat promózhatja, kell promóznia. Kicsit gáz lenne, ha Juvésként Real Madrid mezben rohangálna, meg minket követne a hivatalos netes felületein.
UI. Kerlon ne kezd . Valaki szerint oda akart menni pénzért, valaki szerint Mendes intézte, valaki szerint meg új csapatot kellett keresnie magának és a Juve volt a legjobb opció. Soha nem tudjuk meg.
UI. Kerlon ne kezd . Valaki szerint oda akart menni pénzért, valaki szerint Mendes intézte, valaki szerint meg új csapatot kellett keresnie magának és a Juve volt a legjobb opció. Soha nem tudjuk meg.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Én igazából csak a lényeget szeretném küldeni belőle mindenkinek: soha nem gondolta volna, hogy a juveban fog játszani.Realista24 írta:Ezt olvastam angolul, hosszabban. Semmi kivetnivaló nincs benne. Ömlengés meg pláne nincs. Szerintem.
Biztos Perez küldte oda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt olvastam angolul, hosszabban. Semmi kivetnivaló nincs benne. Ömlengés meg pláne nincs. Szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Roma mezt csak nem vehetnek fel.hunmadridista írta:Az egész famílíát zebramezbe öltöztetni és minden helyen tövig benyalni nekik, szerintem eléggé az.Realista24 írta:Mi ebben a nyaladzas?
(Bár Őt is megértem, a Realos korszaka lezárult és be kell vágódnia a szurkolóknál)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az egész famílíát zebramezbe öltöztetni és minden helyen tövig benyalni nekik, szerintem eléggé az.Realista24 írta:Mi ebben a nyaladzas?
(Bár Őt is megértem, a Realos korszaka lezárult és be kell vágódnia a szurkolóknál)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi ebben a nyaladzas?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
hunmadridista írta:Cé ritkán látott nyáladzást tol a Juve felé...
Mint minden játékos aki elmegy A-ból B-be.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Cé ritkán látott nyáladzást tol a Juve felé...
+1 Realistának.Realista24 írta:kiserik írta:Realista: nem akarok veled ezen összeveszni. Te így gondolod, én úgy. Te így raktad össze magadban a hírek alapján én úgy. Biztosat egyikünk sem tud.
Egyedül az nem tetszik nekem, hogy amint elmegy innen valaki ilyen vagy olyan okokból, az azonnal idióta, fogyatékos, béna, kétballábas, tehetségtelen, pénzéhes faszkalap lesz mindegy mit tett a csapatért korábban.
Ezt meg a margóra az eredeti felvetéshez:
ha úgy gondolod, hogy ez a rendszer aranylabdát hozhatott volna neki, akkor ismét csak Perez volt a béna, ugyanis a legjobbat mindenhol mindig minden körülmények között meg kell fizetni
Az első rész nem rám vonatkozik feltételezem.
A második részhez; egy játékos sosem lehet nagyobb a klubnál. Pérez jól döntött.
Valahogy az az érzésem Perezzel kapcsolatban, hogy otthon röhög, hogy látja, hogy pl. egy angol csapat súlyos százmilliókat költ játékosokra, de ugyanúgy a Barca is, Dembele+Coutinho páros mennyi volt? 300 millió? Kb egy Isco-Asensio párosért meg fizetett 33 milliót talán?
Nyílván a hazai porondon való dominancia és egy Mbappe Nekem is hiányzik, de szerintem az öreg jól csinálja a dolgokat és teljesen megértem azt, hogy nem engedi a kezéből kifolyni a dolgokat és a klubbot mindig előrébb fogja helyezni egy adott játékosnál.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
kiserik írta:Realista: nem akarok veled ezen összeveszni. Te így gondolod, én úgy. Te így raktad össze magadban a hírek alapján én úgy. Biztosat egyikünk sem tud.
Egyedül az nem tetszik nekem, hogy amint elmegy innen valaki ilyen vagy olyan okokból, az azonnal idióta, fogyatékos, béna, kétballábas, tehetségtelen, pénzéhes faszkalap lesz mindegy mit tett a csapatért korábban.
ha úgy gondolod, hogy ez a rendszer aranylabdát hozhatott volna neki, akkor ismét csak Perez volt a béna, ugyanis a legjobbat mindenhol mindig minden körülmények között meg kell fizetni
Az első rész nem rám vonatkozik feltételezem.
A második részhez; egy játékos sosem lehet nagyobb a klubnál. Pérez jól döntött.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista: nem akarok veled ezen összeveszni. Te így gondolod, én úgy. Te így raktad össze magadban a hírek alapján én úgy. Biztosat egyikünk sem tud.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
kiserik írta:Számomra annyira nem hihető, hogy 2017. decemberében, miután átvette az aranylabdát, megerősítette, hogy innen szeretne visszavonulni, majd februárra (a Marca hír szerint a téli átigazolási időszak után csökkentettük a kivásárlási árát) kifundálta azt az ördögi tervet, miszerint nyáron eligazol a Juventusba a nagyobb pénz érdekében, mert ott megtarthatja a reklámbevételei 100%-át (mert valljuk be, ez az igazán nagy pénz, nem a nettó 8-10 millió fizu emelés), és kérvényezte Pereznél, hogy csökkentsék le a kivásárlási árát, Perez pedig, mint igazi úriember, ezt készségesen megtette neki. (bár ha a végén sikerül behúzni Mbappét, akkor basszameg még el is hiszem, hogy minden egy nagy terv része volt )
Perez és CR kapcsolata viszont különleges volt az elejétől fogva. CR-t Calderon igazolta le. Ezt Perez nem tudta megemészteni soha. Erre rátett, hogy utána minden egyes galaktikus igazolása vagy besült (Kaka, Bale), vagy zátonyra futott (Neymar, De Gea, Mbappe). Ha megnézzük az utóbbi pár évet kijelenthetjük, hogy az emberek tudatában az él, a kupákat köszönhetjük ZZ-nek, vagy CR-nek, de utoljára jut az emberek eszébe Flo papa. Nekem egyértelmű, hogy Perez úgy látta jónak, ha időben megszabadul tőle és még kap egy kis pénzt is érte.
Persze, innen szeretne visszavonulni, HA! Perez a világ legjobban fizetett focistájává teszi. Ezt hajlamosak vagytok elfelejteni minden egyes alkalommal, csak, hogy mosdassátok Cét.
Pérezt meg Bernabéuval emlegetik egy szinten kint, szóval azt, hogy itthon páran így gondolkodnak, kivetíteni általános véleménnyé elég nagy bátorság.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Teljesen mindegy miért ment el. Örök hála, élő legendává vált. Sok sikert neki, de ez itt a Real Madrid, picsogni senki után nem kell.
1999es szezon óta szurkolok a csapatnak, máig az egyik legjobb élményem a 2006-07es bajnoki menetelésünk, galaktikusok nélkül. (Beckham nem az )
Brusztolva, kikaparva behúztuk.
1999es szezon óta szurkolok a csapatnak, máig az egyik legjobb élményem a 2006-07es bajnoki menetelésünk, galaktikusok nélkül. (Beckham nem az )
Brusztolva, kikaparva behúztuk.