Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerintem nem akar visszalépni,úgyhogy őt elfelejthetitek...
Van benne valami....BL?
Mondjuk a fizetés kb 3x annyi lenne londonban mint fuenlabradában.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Baszki, a sp?rs formája nem hanyatlik... Gondoltam oboás távozása után rosszabbak lesznek, de nem ezek egyre jobbak....
Szerintem nem akar visszalépni,úgyhogy őt elfelejthetitek...Csak 32 misi a kivásárlási ára? Akkor lesz más jelentkező is szerintem.
Soldadónak úgysem megy annyira eddig...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Csak 32 misi a kivásárlási ára? Akkor lesz más jelentkező is szerintem.BBarni írta:Az Arsenal folyamatosan figyeli Diego Costát, és fontolgatják, hogy télen, de legkésőbb nyáron kifizetik a 32 milliós kivásárlási árát!
Soldadónak úgysem megy annyira eddig...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Bendtnerrel hamar öribarik lennénekBBarni írta:Az Arsenal folyamatosan figyeli Diego Costát, és fontolgatják, hogy télen, de legkésőbb nyáron kifizetik a 32 milliós kivásárlási árát!
Nem lenne rossz, én örülnék neki!
Mondjuk a dánért a nyáron késhegyre menő csatát vív majd a Real meg a Barca...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Marci77 írta:Erősítés lenne..BBarni írta:Az Arsenal folyamatosan figyeli Diego Costát, és fontolgatják, hogy télen, de legkésőbb nyáron kifizetik a 32 milliós kivásárlási árát!
De,meg lennék áldva. Özil után ez a paraszt ..
Akkor az elmúlt 40 év legjobb irányitója után menne az elmúlt 40 legjobb cenyója is?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Erősítés lenne..BBarni írta:Az Arsenal folyamatosan figyeli Diego Costát, és fontolgatják, hogy télen, de legkésőbb nyáron kifizetik a 32 milliós kivásárlási árát!
De,meg lennék áldva. Özil után ez a paraszt ..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
HihetetlenAnyaka írta:Jó ez a West Ham!
Edzőbuktatás #2
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Az Arsenal folyamatosan figyeli Diego Costát, és fontolgatják, hogy télen, de legkésőbb nyáron kifizetik a 32 milliós kivásárlási árát!
- GT37
Adebayor mekkora gólt vert, te jó ég!
(Ligakupa, WHU, ezzel vezetünk 1-0-ra a 67. percben.)
szerk.: Townsend... Kellett most egy sérülés...
(Ligakupa, WHU, ezzel vezetünk 1-0-ra a 67. percben.)
szerk.: Townsend... Kellett most egy sérülés...
Szerintem a Premier League-re gondolt, de még a BL-t is behúzhatják. Én is a Cityre tippelnék. Pellegrini megoldja azt, hogy idegenben se szenvedjenek és sok problémájuk nem lehet. Bitang a hazai mérlegük. Persze Mourinhoéknál is minden adott és még a Poolt se írnám le.csabi* írta:akarod mondani a BLtGéci írta:Szerintem a City, ha felszívja magát tavasszal is, behùzza a PL-t.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt nagyon adom...másfél éve még habzó szájjal ittátok El Unico szavait, most meg köpköditek.Voltak hibái ez tény, de rengeteg pozitívumot is adott a Real Madridnak, előtte egy európai középcsapat voltunk...Ráadásul azt a Barcát letaszítani a trónról, vagy egyáltalán versenyképesnek lenni ellenük, az is művészet volt.Én továbbra is nagy csípem a jó öreg Josét, és szurkolok neki,hogy nyerjen trófeákat,ha az nem ütközik a Madrid Trófeáival.Sok mindent köszönhetünk neki, régóta nem láttunk madridban igazi CSAPATOT, 2011-ben és 2012-ben az volt, és ezt csak neki köszönhetjük, ahogy a Bajnoki cím és a kupagyőzelem is nagyon szép emlék.Nagyon sajnálom, hogy megromlott a viszonya a játékosokkal, mert szerintem vele meg lett volna a bl is előbb utóbb, ha minden rendben van.De hát ez van, Ancelotti semmivel sem kisebb edző, bízok a digóban.Anis írta:tipikus elvakult, elfogult madridista mentalitás! jaaa, mert ő a hibás mindenért.Remy írta:Kis is az edzőjük? Mourinho? Ja tényleg... pedig mennyire bírtam.. most annyira utálom. Azt az utolsó évet soha nem felejtem el neki...
Nem iker, aki bomlasztott, nem Ramos aki segített neki, nem a többiek akik maguk alatt teljesítettek, nem azok akik sorsdöntő pillanatokban leblokkoltak és nem lőttek gólokat (dortmund, atletico), st,b stb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
akarod mondani a BLtGéci írta:Szerintem a City, ha felszívja magát tavasszal is, behùzza a PL-t.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem a City, ha felszívja magát tavasszal is, behùzza a PL-t.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Két pontra van az agyonsztárolt Arsenaltól és már több erős csapattal is játszott idegenben. Nehogy a Cselszkij legyen a bajnok..Anthony írta:jah Chelseavel most majd mindent meg fog nyerni - NOT
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
jah Chelseavel most majd mindent meg fog nyerni - NOTAnis írta: tipikus elvakult, elfogult madridista mentalitás! jaaa, mert ő a hibás mindenért.
Ugyanazokat a hibákat követi el: rosszul rakta össze a keretet, a haverokat akarja játszatni, közben esnek be a kellemetlen vereségek, továbbra is visszaáll a vezetés után a csapata, a BL-ben habkönnyű csoport után hasonlóan kellemes ellenfél, de egy komolyabb csapat ellen semmire se lesznek jók.
De biztos tényleg ott is Ramos meg Iker bomlasztja a népet, ez lehet a gond
Valószínűleg tegnap is Iker meg Ramos bomlasztott Mourinho OTTHONÁBAN a fiai közt!!!!!!!!!!!! Kupa döntőt meg kétlem, hogy a játékosok nem akarták megnyerni, ott már csak kiütközött, hogy mennyire széthullott csapat voltunk.Anis írta:tipikus elvakult, elfogult madridista mentalitás! jaaa, mert ő a hibás mindenért.Remy írta:Kis is az edzőjük? Mourinho? Ja tényleg... pedig mennyire bírtam.. most annyira utálom. Azt az utolsó évet soha nem felejtem el neki...
Nem iker, aki bomlasztott, nem Ramos aki segített neki, nem a többiek akik maguk alatt teljesítettek, nem azok akik sorsdöntő pillanatokban leblokkoltak és nem lőttek gólokat (dortmund, atletico), st,b stb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
tipikus elvakult, elfogult madridista mentalitás! jaaa, mert ő a hibás mindenért.Remy írta:Kis is az edzőjük? Mourinho? Ja tényleg... pedig mennyire bírtam.. most annyira utálom. Azt az utolsó évet soha nem felejtem el neki...
Igen, de nem a londoni kékeknél van. Való igaz, hogy ez lehet egy hibapont az idei komplett évre tekintve. de szerintem Mou bízott benne, hogy az a 3 csatár elég lesz akik vannak, úgy is 1 játszik csak. Eto'o tapasztalt, "vén róka", de sajnos ahogy látom / látjuk (akik nézik a meccseket is) igen lepukkadt állapotban van Dagesztán óta. Torres az Torres. tavaly EL-ban zseniális volt, de előtte-utána semmi. Ba ér szerintem a legtöbbet a három közül, én Mou helyében újra felépíteném, játszatnám, sokkal jobban mozog mint a másik kettő, letámadásban is okés, és Luiz tegnapi fellőtt labdái mindig megtalálták és a többségét sikerült is levenni, megjátszani.'shutterisland írta:van, nem is akármilyen, csak le kellett passzolni, hogy a márleszaromazegészet eto'o 32-33 évesen még levezethessen a kékeknél.
De még nem is lenne semmi gond a csatárhiánnyal, ha a többi csapatrész rendben lenne. Én úgy látom, hogy hasonló a helyzet, mint a Realnál (volt?). A védelem kezd belassulni, sokat hibázni. Korábban a Cole-Terry-Iva trió zseniális volt, maga posztjukon a liga legjobbjai között voltak, de mind megkoptak, Iva még annyira nem idős, de sok hibával játszik. Luiz egy agyatlan senki, Azpili csereszint. Cahill még okés. Viszont egyel feljebb sem a legjobb a helyzet. Lampard még mindig okés, de ő szintén nem szerda-szombat ritmusban, heti 1 meccsre simán rendben van. Ramires és Mikel+Essien trió van még, illetve a nyáron megvett holland lábát törte, ígyhát nincsen egy jódarabig. A támadóközéppályásokból pedig Dunát lehet rekeszteni (Hazard, Mata, Oscar, Willian, Schürrle, Bruyne és páran kölcsönben - és NEM, nemhiszem, hogy mind Mou akarta. Willianről meg vagyok győződve, hogy őt Abra hozta/hozatta át és el a Spurs orra elől).
Ő már tavasszal odament, amikor Benitez volt, ő meg szépen leépítette, holott előtte a szarkáknál szórta a gólokat Cissével párban a csatársorban.Demes írta:Szegény Ba meg ül a padon és nézheti ahogy az öreg parádézik a pályán, Ő is megbánta már hogy oda igazolt
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Azt én sem vágom hogy az hogyan tűnt jó ötletnek, hogy hoznak egy kiöregedett Eto'o-t aki 3 vagy hány év oroszban lazsálás után letud hozni egy PL+Bl szintet? Még jó hogy nem hozzánk hozta José...'shutterisland írta:van, nem is akármilyen, csak le kellett passzolni, hogy a márleszaromazegészet eto'o 32-33 évesen még levezethessen a kékeknél.Jah és továbbra is hatalmas baj h nincsen egy normális csatára a kékeknek.
Szegény Ba meg ül a padon és nézheti ahogy az öreg parádézik a pályán, Ő is megbánta már hogy oda igazolt