morientes írta:És még valamit ne feljtsünk el....azért nem ül ennél a csapatnál a tilitoli,mert elég darabosak ehhez,ráadásul az a fajta labdbiztosság is hiányzik sok embernél,ahogy egy Messinél,Iniestanal,Xavinal,Pedronal,alap.Nem arra gondolok,hogy nem tudnak lekezelni egy labdát,nem...hanem hogy a barca játékosok lőtt passzokat is olyan finoman szelídítik,hogy avval nem törik meg a ritmus...míg tegnap látszott hogy dadogott néhány lábon a labda...persze a bayern nem ezt csinálja hat éves kora óta,utánpótlás csapatokon keresztül,mindig és mindenkor...
Ezt adom, tényleg lehetett látni tegnap és az odavágón is, hogy nem ezt tudják a legjobban játszani Robbenék. Mondjuk van pár játékos, aki olyannyira intelligens és jó képességekkel van megáldva, hogy sikerült ilyen rövid idő alatt is viszonylag jól elsajátítania ezt a fajta játékstílust (Lahm, Schweinsteiger például, de főleg előbbi), de összességében ez a keret nem alkalmas arra, amit Pep akart játszatni velük. Úgyhogy változtatnia kell, ez így nem mehet tovább. De szerintem ezt ő is tudja, tudnia kell, és idővel meg is fog próbálni valami új taktikát meghonosítani Münchenben, vagy éppen vissza fog térni a Heynckes-féle recepthez, és ezt próbálja meg néhány újdonsággal kiegészíteni, rugalmasabbá tenni.
Nem hiszem, hogy kirúgnák a Bayernből, még akkor sem, ha a kupadöntőt is elbukják. A következő szezont szerintem még biztosan megkapja, aztán ha az idény végére sem látszanak egyértelműen a fejlődés jelei, akkor Auf Wiedersehen.
Ma este pedig az Atléticónak fogok drukkolni, annak ellenére, hogy nem igazán szeretem a játékukat, illetve több esélyetek lenne ellenük a döntőben, mint a Chelsea ellen.