Bajnokok Ligája
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Számomra egyértelmű,hogy a tiki taka és Guardiola focija ezzel a Bayernnel megbukott. Egyszerűen kiismerhető,egysíkú,a Bayern játékosainak meg szinte fájó ebben a stílusban futballozni. Hiába erőlteti ezt a focit,ez már nem menő. A tavalyi Bayern félelmetesebb volt,mert felvállalták az őszinte támadófutballt,nem buziskodtak a félpályán a labdával.
Ribery vicckategória,Robben az ég világon semmit nem csinált a 180 perc alatt,a rettegett müncheni középpálya sehol nem volt.
Három játékost tudok kiemelni német oldalról,akikben nem csalódtam: Neuer,Lahm és Götze. Főleg utóbbi. Alig kapott pár percet a két meccsen,de ő volt a legveszélyesebb játékos. Ez mindent elmond a Bayernről...
Ribery vicckategória,Robben az ég világon semmit nem csinált a 180 perc alatt,a rettegett müncheni középpálya sehol nem volt.
Három játékost tudok kiemelni német oldalról,akikben nem csalódtam: Neuer,Lahm és Götze. Főleg utóbbi. Alig kapott pár percet a két meccsen,de ő volt a legveszélyesebb játékos. Ez mindent elmond a Bayernről...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mire gondolt, arra hogy Ő kihagyta a 11-est 3 éve a Bayern ellenpetiamadridista írta:(bár furcsa a nyilatkozata, amit olvastam tőle, ez a BL már jött nekem ennyivel duma, értem én hogy mire gondol, abban szerintem is igaza van, csak hülyén fogalmazta meg.
Nem tudnék kiemelni senkit, az egész csapat fantasztikus volt!
Beszartam rajta én is. Jó látni, hogy kölcsönös a támogatás a kosarasokkal.Realista24 írta:Real Madrid kosarasa, óriási fazon...úgy örült, mintha rúgott volna két góltchronic írta:https://www.youtube.com/watch?v=8QVdb7q ... e=youtu.be
Háttérben szól a You'll never walk alone. zseniális.
Am ki az a feka aki Ramos mezben ölelget mindenkit?
Marcus Slaughter
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
NA
Huh, hát tegnap elaludtam így a meccs elejéről lemaradtam, ezt majd most pótolom, hiszen most jön az ismétlés, aztán éjjel el kellett mennem, szóval nem tudtam ünnepelni, na majd ma este mindenképpen megiszok néhány sört a fiaink egészségére.
Elképesztő mérkőzés volt, álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyit rakunk el az Alianzban. Nagyszerű élmény volt ez. Úgy vélem, hogy az elmúlt 12 év egyik, sőt eddig mindenképpen a legjobb meccsét produkálta a Real Madrid (bár a 2002es BL döntő és ez az elődöntő között volt egy 2005 áprilisi ElClassicó, meg egy 2003as ManU elleni párharc, na azok voltak hasonlóak a tegnapihoz, bár a 4-2es győzelem a Barca ellen egy látványosabba meccs volt.. meg hát azért amikor 4-1re vertük őket az is szép volt.. hmm.. mindegy is ez most. A lényeg, hogy az előző BL döntő óta ez volt az egyik legnagyszerűbb meccse imádott csapatunknak )
Persze egy győztes BL döntő sokkal szebb mint egy győztes BL elődöntő. Szóval, azért nyerjük majd meg a döntőt és akkor örüljünk hetekig, hónapokig, a tegnapi eredmény kevesebbet fog érni szerintem, ha végül a döntőt nem húzzuk be. Szóval a hétvégéig örüljünk, aztán figyeljen mindenki oda a bajnoki meccsre, és kezdjünk el készülni a BL döntőre, mert bizony az ennél jóval keményebb dió lesz!!
Tegnap este pedig Ramos volt a meccs embere. Brilliánsan játszott. A március végén még néha baromkodó kölyökből, tegnap este igazi férfi lett. Vezér lett, hős lett. (bár furcsa a nyilatkozata, amit olvastam tőle, ez a BL már jött nekem ennyivel duma, értem én hogy mire gondol, abban szerintem is igaza van, csak hülyén fogalmazta meg. Azért még több alázatot, mert kelleni fog a tegnapi nagyon majd a fináléban ) És nem csak a góljai miatt volt ő a legjobb. Egész hónapban világklasszis teljesítményt hoznak le a védőink, és ez azért nagyon jóleső dolog. CRonaldo, meg CRonaldo. Hozta, amit általában hozni szokott.
A Münchenről nem szeretnék sokat írni. Azt meg kell jegyeznem, hogy a Münchent legyőzni, és a Münchennel versenyezni mindig nagyon jó dolog. Fantasztikus csapat az, mindig is az volt. Nagyszerű ellenfél, ez pedig még inkább felértékeli a tegnapi 0-4et, pláne hogy ez egy BL címvédő Bayern München volt. Hogy most Pep miatt lett ez a különbség, vagy nem, hogy most tiki-taka vs kontrafoci, támadófoci vs bunkerfoci...
Ezekre én nem akarok kitérni, számunkra fölösleges is. Az eredmény önmagáért beszél. Jobb volt a Madrid, méghozzá sokkal jobb volt, meggyőző a teljesítmény, igazi erődemonstráció.
Végezetül hát:
Nagyszerű ünnep ez számunkra, szurkolótársaim. Igen, VÉGRE OTT VAGYUNK A 10. KAPUJÁBAN.
Ha Isten is úgy akarja, és a játékosok is megteszik a magukét, akkor megünnepeljük azt amire annyira vágyunk. (Bárcsak ott tartanánk, hogy be vagyok rúgva mint az albánszamár, mert nyertünk a döntőben )
Uhh. de jó ebbe belegondolni most.
Szóval, Hajrá! Május 24.-én Lisszabonban is hasonlót!
Hala Madrid!!!
Huh, hát tegnap elaludtam így a meccs elejéről lemaradtam, ezt majd most pótolom, hiszen most jön az ismétlés, aztán éjjel el kellett mennem, szóval nem tudtam ünnepelni, na majd ma este mindenképpen megiszok néhány sört a fiaink egészségére.
Elképesztő mérkőzés volt, álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyit rakunk el az Alianzban. Nagyszerű élmény volt ez. Úgy vélem, hogy az elmúlt 12 év egyik, sőt eddig mindenképpen a legjobb meccsét produkálta a Real Madrid (bár a 2002es BL döntő és ez az elődöntő között volt egy 2005 áprilisi ElClassicó, meg egy 2003as ManU elleni párharc, na azok voltak hasonlóak a tegnapihoz, bár a 4-2es győzelem a Barca ellen egy látványosabba meccs volt.. meg hát azért amikor 4-1re vertük őket az is szép volt.. hmm.. mindegy is ez most. A lényeg, hogy az előző BL döntő óta ez volt az egyik legnagyszerűbb meccse imádott csapatunknak )
Persze egy győztes BL döntő sokkal szebb mint egy győztes BL elődöntő. Szóval, azért nyerjük majd meg a döntőt és akkor örüljünk hetekig, hónapokig, a tegnapi eredmény kevesebbet fog érni szerintem, ha végül a döntőt nem húzzuk be. Szóval a hétvégéig örüljünk, aztán figyeljen mindenki oda a bajnoki meccsre, és kezdjünk el készülni a BL döntőre, mert bizony az ennél jóval keményebb dió lesz!!
Tegnap este pedig Ramos volt a meccs embere. Brilliánsan játszott. A március végén még néha baromkodó kölyökből, tegnap este igazi férfi lett. Vezér lett, hős lett. (bár furcsa a nyilatkozata, amit olvastam tőle, ez a BL már jött nekem ennyivel duma, értem én hogy mire gondol, abban szerintem is igaza van, csak hülyén fogalmazta meg. Azért még több alázatot, mert kelleni fog a tegnapi nagyon majd a fináléban ) És nem csak a góljai miatt volt ő a legjobb. Egész hónapban világklasszis teljesítményt hoznak le a védőink, és ez azért nagyon jóleső dolog. CRonaldo, meg CRonaldo. Hozta, amit általában hozni szokott.
A Münchenről nem szeretnék sokat írni. Azt meg kell jegyeznem, hogy a Münchent legyőzni, és a Münchennel versenyezni mindig nagyon jó dolog. Fantasztikus csapat az, mindig is az volt. Nagyszerű ellenfél, ez pedig még inkább felértékeli a tegnapi 0-4et, pláne hogy ez egy BL címvédő Bayern München volt. Hogy most Pep miatt lett ez a különbség, vagy nem, hogy most tiki-taka vs kontrafoci, támadófoci vs bunkerfoci...
Ezekre én nem akarok kitérni, számunkra fölösleges is. Az eredmény önmagáért beszél. Jobb volt a Madrid, méghozzá sokkal jobb volt, meggyőző a teljesítmény, igazi erődemonstráció.
Végezetül hát:
Nagyszerű ünnep ez számunkra, szurkolótársaim. Igen, VÉGRE OTT VAGYUNK A 10. KAPUJÁBAN.
Ha Isten is úgy akarja, és a játékosok is megteszik a magukét, akkor megünnepeljük azt amire annyira vágyunk. (Bárcsak ott tartanánk, hogy be vagyok rúgva mint az albánszamár, mert nyertünk a döntőben )
Uhh. de jó ebbe belegondolni most.
Szóval, Hajrá! Május 24.-én Lisszabonban is hasonlót!
Hala Madrid!!!
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Amennyire Mou ismeri a Realt legalabb annyira Ancelotti a chelseat.hunmadridista írta:Mondjuk nekem az még rosszabbul esne, ha Mourinho első évében, azután hogy elment tőlünk megnyerné a BL-t, pont ellenünk...na az roppant kellemetlen lenne számunkra...a sajtó is ezen csámcsogna ezután...Mourinhonak pedig még nagyobbra nőne az arca...szóval egy szó mint száz én a Chelseat kerülném, mint a pestist, mert José tuti kitalálna valamit ellenünk...Ramioli írta:Csak ne az Atletico!!! ha netán elvinnék előlünk a blt akkor megőrülnék, és még a ligát is!! jöjjön csak a chelsea, évekig a po..fánkba röhögnének :-) jöjjön csak a Chelsea ha ott bukunk nem olyan fájó mint a kis szívós dögök ellen de azért 70/30 ra adom magunkat bármelyik ellen.. azért az nem nagy merészség kijelenteni hogy a nagy esélyes a a végső győzelemre a mi párharcunk győztese.
az Angoloknal egyertelmuen jobbak vagyunk!! ott mas taktika lenne mas jatek..ott a Real dominalna a Chelsea buszozna..azzal a kulonbseggel hogy szerintem atlonenk oket Cr Bale Benzema Modric is nagyon jol lo tavolrol 70szazalek eselyt adnek magunknak barmelyikkel is talalkozunk a dontobe!!ez olyan lokest ad a csapatnak hogy kicsi az esely hogy barmin is elbukjanak.
- Ramioli
Aki nem ismeri el a tegnapi jatekot az vak vagy irigy-:) semmifele buszozas nem volt csak tokeletes taktika es kivitelezes!! 4gol onmagaert beszel!!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
-->van egy keret, ami tökéletes egy stílusra. van egy edző aki mást akar. így már nincs meg a keret, aki alkalmas az adott stílusra. cseréljük ki a keretet.
Hát igen; Messi, Xavi, Iniesta nélkül azért más, igaz?"A játékosaim futottak és próbálkoztak, ahogy mindig, de nem a megfelelő játékosaink voltak a megfelelő pozíciókban.”
„Természetesen el kell gondolkoznunk azon, hogy a megfelelő futballistáink vannak-e ehhez a játékstílushoz. Szeretem, ha a birtokoljuk a labdát, és azért veszítettünk, mert nem volt eleget nálunk. Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy ezt át kell gondolnunk, klubszinten kell erről beszélnünk.”
Hmmm, a csk.-tól ez önmagáért beszél!Miközben uraltuk az első félidőben a játékot, elveszítettük a mérkőzést. Nem a mi stílusunk ez, ráadásul engedtük a Realt kedvére kontrázni." By Philipp Lahm
Mindenesetre tegnap szépen válaszoltak a fiúk a pályán --> Guardiola ("Még optimistább vagyok, mint az első meccs előtt."), Rummenigge ("A müncheni visszavágón a fák is égni fognak a szenvedélytől, hetvenezer drukker tüzeli majd a csapatot. A meccs lefújását követően úgy láttam a madridi vezetőkön, hogy nem maradéktalanul boldogok. Meg is van az okuk, a dortmundi meccsük csak kirándulásnak tűnik majd a müncheni visszavágó mellett.") Khan ("Számunkra a lehető legjobb ellenfelet kaptuk."), Breitner ("Ha normálisan teljesítünk, akár otthon van a Real Madrid, akár Münchenben, nyerni tudunk. Egyszerűen azért, mert jobbak vagyunk."), Robben (“Többet vártam a Real Madridtól."), Alaba (“A Barcelona már megjárta a poklot, most a Real következik.”)
Kellett ez már a bajoroknak, hogy picit visszább vegyenek az arcból és visszaszálljanak a földre.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
azt en is neztem de szerintem egyik kosarasunk lehet
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid kosarasa, óriási fazon...úgy örült, mintha rúgott volna két góltchronic írta:https://www.youtube.com/watch?v=8QVdb7q ... e=youtu.be
Marcus Slaughter
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
https://www.youtube.com/watch?v=8QVdb7q ... e=youtu.be
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Rohadt szarul esne, ha első évében(második regnálása alatt) behúzná velük a BL-t...velünk meg 3 év alatt sem sikerült...VanillaSky írta: Rohadtul egyetértek! A portugál már most is a világ ajándékának tartja magát, esetleges győzelmüknél a Vatikán újra belekezdhetne egy szentté avatási rítusba, csak még élő emberen. Nem tudnám elviselni az önelégült képét, főleg a Dinamoval.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Liszabonban hazai pályán leszünk. Biztos vagyok benne, hogy a portugálok inkább fognak a CR-Pepe-Coentrao hármasnak szurkolni, mint Mourinhonak
-
Rohadtul egyetértek! A portugál már most is a világ ajándékának tartja magát, esetleges győzelmüknél a Vatikán újra belekezdhetne egy szentté avatási rítusba, csak még élő emberen. Nem tudnám elviselni az önelégült képét, főleg a Dinamoval.Mondjuk nekem az még rosszabbul esne, ha Mourinho első évében, azután hogy elment tőlünk megnyerné a BL-t, pont ellenünk...na az roppant kellemetlen lenne számunkra...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lahm
"Taktikailag nem igazán futballoztunk jól, túl hamar kinyíltunk, túl hamar gólt kaptunk. Miközben uraltuk az első félidőben a játékot, elveszítettük a mérkőzést. Nem a mi stílusunk ez, ráadásul engedtük a Realt kedvére kontrázni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Mondjuk nekem az még rosszabbul esne, ha Mourinho első évében, azután hogy elment tőlünk megnyerné a BL-t, pont ellenünk...na az roppant kellemetlen lenne számunkra...a sajtó is ezen csámcsogna ezután...Mourinhonak pedig még nagyobbra nőne az arca...szóval egy szó mint száz én a Chelseat kerülném, mint a pestist, mert José tuti kitalálna valamit ellenünk...Ramioli írta:Csak ne az Atletico!!! ha netán elvinnék előlünk a blt akkor megőrülnék, és még a ligát is!! jöjjön csak a chelsea, évekig a po..fánkba röhögnének :-) jöjjön csak a Chelsea ha ott bukunk nem olyan fájó mint a kis szívós dögök ellen de azért 70/30 ra adom magunkat bármelyik ellen.. azért az nem nagy merészség kijelenteni hogy a nagy esélyes a a végső győzelemre a mi párharcunk győztese.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
van egy keret, ami tökéletes egy stílusra. van egy edző aki mást akar. így már nincs meg a keret, aki alkalmas az adott stílusra. cseréljük ki a keretet. jólvan Pep, nem vagy te akkora edző, talán több embernek feltűnik most már
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ezt tényleg így lenyilatkozta Pep? Atyaég, távol álljon tőlem, hogy pocskondiázzam - pláne a tegnapi után nincs rá szükség - de ennyire nem lehet csőlátású egy top edző... Vagy mégis?Természetesen el kell gondolkoznunk azon, hogy a megfelelő futballistáink vannak-e ehhez a játékstílushoz. Szeretem, ha a birtokoljuk a labdát, és azért veszítettünk, mert nem volt eleget nálunk. Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy ezt át kell gondolnunk, klubszinten kell erről beszélnünk
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Real Madrid - Chelsea
Mourinho Real-ja tartja a spanyol bajnokság gólcsúcsát.
Ancelotti Chelsea-je tartja az angol bajnokság gólcsúcsát.
Jó kis párharc lesz (Ha összejön).
Mourinho Real-ja tartja a spanyol bajnokság gólcsúcsát.
Ancelotti Chelsea-je tartja az angol bajnokság gólcsúcsát.
Jó kis párharc lesz (Ha összejön).
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyébként volt egy két kakaskodás, meg néhány nagyarcú Bayern szurkoló + játékos de összességében jár nekik a Respect, nagy BL csatát vívtunk, nemes ellenfél továbbra is a Bayern.Tavaly nagyon szorítottam nekik, most egy kicsit unszimpatikusabbak lettek Pep+a hozzájuk csapódott Barca szurkolók miatt, akik holnap saját magukat szembeköpve ordítva fognak szurkolni a Chelsea-nek. De tényleg ez a Titánok harca volt és lesz mindig is. És jó érzés olvasni az elismeréseket bajor részről, mondjuk a Barcások vergődése továbbra is felbecsülhetetlen
Sokkal szimpatikusabb volt a Bayern Pep meg a Buzizása nélkül, ha nem akarnak egy korszakos csapatot elveszíteni szerintem vissza kéne postázzák a kopaszt Barcelonába, ott még örülnének is neki...
Sokkal szimpatikusabb volt a Bayern Pep meg a Buzizása nélkül, ha nem akarnak egy korszakos csapatot elveszíteni szerintem vissza kéne postázzák a kopaszt Barcelonába, ott még örülnének is neki...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
Csak ne az Atletico!!! ha netán elvinnék előlünk a blt akkor megőrülnék, és még a ligát is!! jöjjön csak a chelsea, évekig a po..fánkba röhögnének :-) jöjjön csak a Chelsea ha ott bukunk nem olyan fájó mint a kis szívós dögök ellen de azért 70/30 ra adom magunkat bármelyik ellen.. azért az nem nagy merészség kijelenteni hogy a nagy esélyes a a végső győzelemre a mi párharcunk győztese.